ΤΡΟΜΟΣ! Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ – ΤΟ ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ ΜΕ 100% ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ 2 ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ 40% ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ LOCKDOWN! ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ;

    Κοινοποίηση:
    dfggggg

    Γιβραλτάρ με 100% πλήρως εμβολιασμένους με 2 δόσεις και 40% και με την αναμνηστική τιμής ένεκεν την τρίτη πάει και πάλι σε lockdown. O ιός δηλ. κυκλοφορεί ελεύθερος ………Το εμβόλιο είναι η μόνη λύση;;;

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Εγω πιστευω οτι στον αερα ριχνουν τον ιο της γριπης και οποιος τον παρει.Μετα απο το τρυπημα αλλη εξαρση και παει λεγοντας.Ευχομαι οποιος τον κατασκευασε και οποιος εδωσε εντολη για αυτον και τα τρυπηματα να ερθει μεσα τους να κατοικησει και να μην φευγει αν δεν φυγουν αυτοι.

    2. Οι άνθρωποι μπορεί να μην κολλάνε ιό αλλά κάτι άλλο από τα τρόφιμα, το νερό ή τα προϊόντα που ψωνίζουν και έρχονται από μακρινές χώρες, αν και δεν αποκλείουμε και τα ντόπια προϊόντα ψεκασμένα με τίποτα γερμανικά φυτοφάρμακα ή πειραγμένα ζώα ή κατοικίδια.
      Είπε ένας ψεκασμένος.
      Τέλος η γυναίκα ή ο άντρας όταν σε κερατώνει σε κατηγορεί πρώτος ή πρώτη για να μην πέσουν οι υποψίες πάνω τους.
      Αυτός που σε ψεκάζει, σε λέει ψεκασμένο πριν τον κατηγορήσεις ότι σε ψεκάζει.

    3. Απορώ γιατί δεν ελέγχονται οι εμβολιασμένοι που κυκλοφορούν ανεξελεγκτα.να δούμε ποιοι πραγματικά μεταδίδουν τον ιο

      1. έχεις απόλυτο δίκιο , π.χ περνας εξω απο τις καφετέριες και βλέπεις μέσα όλους τους εμβολιασμένους μέσα στην κάπνα και χωρίς μάσκες, και μετά φταίνε οι ανεμβολίαστοι που μπαίνουν μόνο στα σούπερμαρκετ .

    4. Πολλά κράτη έχουν πετύχει το λεγόμενο τείχος ανοσίας και είναι σε lockdown επειδή δεν αντέχει το σύστημα υγείας τη πίεση,όπως λένε.

      1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΙΧΟΣ ΑΝΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΠΗ!!! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ;;;

    5. Ο Κοροναιος και η οικογενεια της συγκεκριμενης οικογενειας ιων ειναι το απλο συναχι που αμα σε βρει χωρις αμυνα σε διαλυει! Τερμα τα παραμυθια του κωλου! Το εμβολιο καλο ειναι για κανα διμηνο αλλα μπορει να παιζει σαν mrna και αλλο ρολο για τα τερτιπια των υπαλληλισκων κυβερνωντων της παγκοσμιοποιησης! Mea Culpa λοιπον βρειτε αλλο ιο και παμε λεγοντας αναλωσιμα κυβερνητικα υπανθρωπιδια της καθε χωρας!

    6. Η αλήθεια έχει βγεί στο φώς απο την αρχη της ΑΠΑΤΗΣ τους, απλά ο ΟΧΛΟΣ που κυβερνά ( γι αυτο και ψηφίζει αυτα τα αισχρά άτομα που ψηφίζει, γιατί «ομοιος ομοίω αεί πελάζει ( αεί ψηφιζει,θα ελεγα) , θέλει να βρίσκει πάντα έναν φανταστικό εχθρό στον οποίο να στρέφει το μίσος του,τωρα το παραμυθι των «βρώμικων και επικινδυνων ανεμβολίαστων» τους ήρθε κουτι. Βεβαια, απο αυτούς που κανουν το βιολογικό πείραμα στον εαυτό τους ,το δήθεν εμβόλιο, ειναι ζήτημα αν θα ζουν εστω και το 10 0/0 σε πεντε χρόνια απο σημερα,αλλα είναι τόσο αποκτηνωμένοι που πιστεύουν οτι οι δήμιοί τους («ειδικοι», κομματα κλπ) αλλο καημό δεν είχαν απο την υγεία των θυμάτων τους .

    Comments are closed.