ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΛΑΘΡΑΙΟ ΕΠΟΙΚΟ: ΣΥΡΟΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ» ΣΕ ΑΜΟΚ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ 31 ΑΤΟΜΑ – ΕΚΑΨΕ ΣΠΙΤΙΑ, ΚΡΕΜΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ – ΡΟΥΦΑΤΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ

    Κοινοποίηση:
    f138680f-erguoehrguhe.

    Ένας ένοπλος Σύρος άνδρας σκόρπισε τον φόβο και τον τρόμο στην περιοχή του Ρουρ της Γερμανίας το βράδυ του Σαββάτου. Ο ίδιος έβαλε φωτιές και έπεσε με το φορτηγάκι του πάνω σε διάφορα καταστήματα. Τραυματίστηκαν 31 άτομα, ενώ δύο παιδιά διατρέχουν θανάσιμο κίνδυνο.

    Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φρίκη ξεκίνησε γύρω στις 5.10 το απόγευμα στο Essen-Altenessen. Όπως ανέφερε η αστυνομία στην εφημερίδα «WAZ», ο Σύρος έβαλε φωτιά σε κτίριο κατοικιών στη γωνία της Altenessener Straße και της Pielsticker Straße. Στη συνέχεια οδήγησε στην Zollvereinstraße, όπου έβαλε άλλη μια φωτιά σε ένα σπίτι.

     ΣΔΦΦΔ

    Συνολικά 29 άτομα τραυματίστηκαν στις πυρκαγιές εκείνο το βράδυ , σύμφωνα με την αστυνομία. Η πυροσβεστική έκανε λόγο για 31 τραυματίες.

    Δραματικές εικόνες δείχνουν γονείς να παραδίδουν τα παιδιά τους στην αγκαλιά ενός βοηθού από ένα λούκι. Δύο τραυματισμένα παιδιά διατρέχουν θανάσιμο κίνδυνο

    Ο άνδρας μπήκε ξανά στο φορτηγάκι του και οδήγησε στην Katernberger Straße. Εκεί έριξε το φορτηγάκι του στη βιτρίνα ενός μανάβη. Έκανε όπισθεν και έπεσε ξανά πάνω στην πρόσοψη του καταστήματος.

     ΣΔΦΣΔΦ

    Ο οδηγός στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς ένα άλλο κατάστημα στην Katernberger Strasse. Αυτή τη φορά βγήκε έξω και έβγαλε μια μαχαίρα. Στα κοινωνικά δίκτυα κυκλοφορούν βίντεο που δείχνουν τον δράστη να απειλεί με το όπλο ανθρώπους στη γειτονιά του. Οι περαστικοί φαίνεται ότι τον κράτησαν σε απόσταση πετώντας του αντικείμενα.

    Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον δράστη, σύμφωνα με την BILD, λίγα μόλις μέτρα από το μανάβικο. Είχε εγκαύματα στα χέρια του.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. ΚΟΥΛΗ σου έρχεται ρε μάγκα…..
      Θα Τον πάρει η ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΦΑΖΕΙ……ΜΕΧΡΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΩΜΑΣΤΕ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ???? …….

    2. Στείλτε τον πίσω στη χώρα εισόδου. Δλδ στην Ελλάδα. Και εδώ θα του απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα.

    3. ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΝΟΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. ΧΑΧΑΧΑ
      Ο ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΙΓΕ !!!!….ΧΑΧΑΧ

    4. ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΤΗΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ… ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ – ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ…

    5. Θα έχει ψυχικά τραύματα ο καημένος.Ας μην τον κρίνουμε αυστηρά.Αλλωστε, όπως είπε και ο Κούλης, πρέπει να βλέπουμε την ζωή ολιστικά.

      1. Ναι, κι αυτός ολιστικά τα βλέπει, δηλαδή τα θέλει ΟΛΑ δικά του, για πάρτη του, για τις κλίκες του και για τους δικούς του, εξάλλου θα πατάξει τον….νατιβισμό όπως είπε, που φταίει για όλα!!!!

      2. Ποσο δικιο εχεις……i feel for the συριο……ενα κατακαθι ισως λιγοτερο;;;; Μετα απο reinigung…..

    Leave a Response