ΤΡΩΝΕ, ΤΡΩΝΕ, ΤΡΩΝΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ Ο ΘΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ – Η ΣΠΑΤΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ – ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ

Κοινοποίηση:
MAK

Τρίζει ο «θρόνος» της Όλγας Κεφαλογιάννη – Ο Μητσοτάκης αποφασίζει για την τύχη της

Μετά την αποκάλυψη για τα 86.000 ευρώ που δαπάνησε για την ανακαίνιση του γραφείου της, η Όλγα Κεφαλογιάννη θα προσφέρει δώρα ύψους 56.000 ευρώ στην Ιαπωνία.

Δεν είναι η ακρίβεια στα ενοίκια, στην ενέργεια ή στο ράφι που γονατίζει την κυβέρνηση, αλλά η διασπάθιση δημόσιου χρήματος, όπως η αγορά χαλιών και η συνολική ανακαίνιση του γραφείου της, κόστους 86.000 ευρώ, από την υπουργό Τουρισμού.

Αυτό προέκυψε από κυλιόμενη δημοσκόπηση του Μαξίμου τις μέρες που ξέσπασε το σκάνδαλο των χαλιών, των τραπεζαριών, των κουρτινών, των τραπεζιών καφέ με το μάρμαρο Διονύσου και γι’ αυτό συνεννοήθηκε ο πρωθυπουργός με τον Παύλο Μαρινάκη να απευθύνει αυστηρή προειδοποίηση προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν είναι ανεκτή άλλη τέτοιου είδους γκάφα.

Όμως η Όλγα Κεφαλογιάννη συνεχίζει ακάθεκτη να αγοράζει πανάκριβα δώρα για τις δημόσιες σχέσεις της. Mετά τον σάλο με τα χαλιά το υπουργείο Τουρισμού δαπάνησε 56.000 ευρώ για δώρα προς τη βασίλισσα Κάκο της Ιαπωνίας που κρατάει στα χέρια της η υπουργός Τουρισμού κατά την επίσκεψη της στο παλάτι.

Βεβαίως δεν είναι μόνο τα χρυσοποίκιλτα δώρα για τη βασίλισσα, αλλά γενικότερα βγάζει μάτι το πολυδάπανο υπουργικό της ταξίδι στην Ιαπωνία, με την πολυπληθή αντιπροσωπεία που θα αγγίξει τις 80.000 ευρώ.

Αναλυτικά τα δώρα:

  • 15 δώρα εθιμοτυπίας (κλαδιά ελιάς) έναντι του ποσού των 1.333 ευρώ,
  • 4 δώρα εθιμοτυπίας έναντι του ποσού των 300 ευρώ,
  • 1 συμβολικό δώρο εθιμοτυπίας που θα προσφερθεί στην Πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας, έναντι του ποσού των 166,5 ευρώ.

Επίσης διατέθηκε το ποσό των 27.760,00 ευρώ για την μεταφορά 70 εκθεμάτων της Έκθεσης φωτογραφίας McCabe καθώς και την αποστολή 550 αντιγράφων του βιβλίου, του Νίκου Καζαντζάκη, με τίτλο «Ταξιδεύοντας στην Ιαπωνία».

Δηλαδή, προβλέπεται η υπουργική αποστολή να απαρτίζεται από τρία έως τέσσερα άτομα και το υπουργείο Τουρισμού έχει βγάλει εισιτήρια και έχει κλείσει ξενοδοχεία για κουστωδία δέκα ατόμων, δηλαδή τρεις φορές πάνω από τους προβλεπόμενους!

Στο γραφείο της υπουργού Τουρισμού επικρατεί αναμπουμπούλα αυτή την ώρα, ενώ στο Μέγαρο Μαξίμου περιμένουν να ξημερώσει στη Νέα Υόρκη, ώστε να δοθούν οι δέουσες κατευθύνσεις στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ώστε να προβεί στις δέουσες ανακοινώσεις.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη μεταβαίνει στην Ιαπωνία σε ένα πανάκριβο ταξίδι για τους Έλληνες φορολογούμενους

Συνολικά θα κοστίσει 80.000 €!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Χορταράκια απ το λιβάδι.
    και νερό απο το πιγάδι
    για να φαν τα προβατάκια
    και τα άμυαλα αρνάκια !!!
    Ζήτω η Νέα Χουντοκρατία…
    Περαστικά ,και …….καλή σας χώνεψη!!

  2. Καλά σας κάνουν ρε! Μην ξεχάσετε να τους ψηφίσετε ξανά.

    Υ.Γ.: Γεια σου Ολγάρα με τις ματάρες σου και τη προστυχόφατσά σου που θέλει μια καταιγίδα χαστούκια. Πάντα κατόπιν συναινέσεως βεβαίως βεβαίως.

    Υ.Γ. 2: Ο Κούλης όπου τον δεις, διαγράφει μονίμως αυτό το σαχλό χαμόγελο. Η απόλυτη έλλειψη αντίληψης χωροχρόνου και καταστατικής συνείδησης. ‘Ευγε σας Ελλέεινες.
    Εκλέξατε ικέτη… εεε… εννοώ ηγέτη, με κότσια.

  3. Άμα ψηφίζετε τσόκαρα και μιλφάρες,καλά να πάθετε.Βγάλτε και την Πατούλαινα,να αγοράζει στο υπουργείο χρυσά πιάνο και χρυσά πόμολα για τις πόρτες να αισθάνεστε αρχοντοχωριάτες κάτοικοι του Ντουμπάϊ

  4. ΠΟΣΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΙΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ? ΕΚΕΙ ΔΕ ΜΙΛΑΤΕ? ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΟΛΛΗΣΑΤΕ?

  5. ξεφτιλισμένε Έλληνα δες στις φώτο τι ψηφίζεις δες φάτσες βρομόφαρα ελληναρά.

  6. Ολγα δεν ξερω αν διαβαζεις σχολια του μακελειο ,για να εχεις ενα γραφειο σαν την χλιδη του σπιτιου σου το εκανες αυτα τα πληρωνουμε ολοι εμεις οι μ@λακες με τους φορους μας γιατι αλλιως δεν θα μας μεινει σπιτι για σπιτι και συνταξη.Αν θελεις να προωθησεις τον “ελληνικο τουρισμο” σκυψε και βηξε, δεν σου εμαθε τιποτα ο κουλης και ο γεραπετριτης τοσα χρονια συναντησεις με εταιρους και τουρκους;;

  7. Ωχου με τις διαμαρτυρίες κάποιων…είπαμε 41 πήρε και θα κάνει ότι γουστάρει….το αξίζει και με το παραπάνω…

    1. Αυτος εισαι!!!!!!! και ακριβως ετσι ειναι…….. δεν υπαρχει κρατος, δεν υπαρχουν πολιτες και δεν υπαρχει αντιπολιτευση…..ολα δικα του …ετσι κ ετσι….πως το λενε ειναι προικα του το ελλαδισταν, τσιφλικι του, ιδιοκτησια του, κληρονομια του……

  8. Αυτή η σέξι μιλφο εβραιο-κρητικιά, παντρεύτηκε τον εβραίο δισκοτοπώλη για να μην χάσουν το DNA των λεπρών και την αγάπη για τα σεκέλ και τον χρυσό…κρίμα…

  9. Τρώνε ρε κορόϊδα στην υγειά σας και μην ξεχάσετε πάλι στις κάλπες να τους ψηφίσετε.

  10. Καλα κανουν,αφου ο νεοελληνας ειναι ο πιο μαλακας λαος στον πλανητη.
    Θελατε τη Μαφια,πανηλιθιοι ;
    Σκαστε και πληρωστε τωρα,για να ειναι μες τη χλιδη οι Μαφιοζοι που ψηφισατε.
    Καλα σας κανουν και σας γαμ.. αυτοι σας αξιζουν με τη μαλάκια που κουβαλατε.

  11. Μαγκιά τους! Το όνειρο των 9 στους 10 στην Ελλάδα είναι να κάνουν τα ίδια. Ψηφίζει τους ίδιους και τους ίδιους ο γυφτοέλληνας με την ελπίδα ότι θα φάνε και οι μικροί γύρω απ’ το τραπέζι… των μεγάλων.

  12. σκ@τα να φαει η π@ρνη η Ρεθεμνιωτισα. ουτε τη ψηφο του δε θα βρει στις επομενες εκλογες ο παραωρος ο μιτσοτακης

      1. Σωστός, χούντα εχουμε τώρα όποτε καλά κανείς και τον διορθώνεις. Άκου δημοκρατία;;;; Που την είδε;;;Χαχαχα Χουνταρα εχουμε αλλά με …δημοκρατικό…πρόσωπο. Γί´αυτο μόνο οι έξυπνοι το καταλαβαίνουν αυτό. Οι υπολοιποι νομιιιιζουν πως εχουμε δημοκρατία.

Leave a Response