ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ: ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΜΕ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΟΥ ΛΕΡΩΜΕΝΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ – ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ, Ο ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ! ΕΙΣΕΠΡΑΤΤΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ – ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ!

    Κοινοποίηση:
    karamitsos5445

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

    ΤΟΝ ΤΑΪΖΑΝ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑ. ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ. «Δημοσιογραφία» και ΜΜΕ βουτηγμένα στο βούρκο του λερωμένου χρήματος. Από αυτούς ενημερωνόμαστε. Αναστάσιος Καραμήτσος, ο κληρονόμος του Θέμου Αναστασιάδη, εκδότης του «Πρώτου Θέματος». Έκοβε τιμολόγια και εισέπραττε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από το οργανωμένο έγκλημα και τη Μαφία που σκοτώνει, υποκλέπτει, μιζώνει πολιτικούς , δωροδοκεί μιντιάρχες

    exofyllo30-7

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. και δεν είναι μόνο αυτός ο μπάσταρδος που τον έχεις στη φωτό, είναι και άλλοι δυο – τρεις μπάσταρδοι
      που προπαγανδίζουν στα σικέ σχόλια και φιλτράρουν τον διάλογο της αντίθετης άποψης.
      Αυτή τη φορά άνοιξες το καπάκι του βούρκου του πρώτου φλέματος.

    2. ΕΣΥ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΡΟΜΠΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ Ο ΚΩΛΟ ΦΥΛΛΑΔΑ ΣΟΥ ΡΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕ ΚΩΛΕ ΝΗΣΤΙΚΕ ΚΩΛΟΒΛΑΧΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΠΕ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΨΥΧΙΚΑ ΑΝΩΜΑΛΕ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ

    3. Το πρώτο θέμα αν δεν κάνω λάθος φυσικά είναι το N1 Site στην Ελλάδα αλλά αυτό δεν το οφείλει στην ενημέρωση και μόνο.Για παράδειγμα εγώ δεν διάβασα ποτέ μα ποτέ άρθρο αλλά μπαίνω στο πρώτο θέμα για τα δεκάδες παιxνίδια που διαθέτει ώστε να περνάει η ώρα.

    4. Πόσο χαζός πρέπει να είναι κάποιος για να πληρώνει και να διαβάζει ψέμματα και ηλιθιότητες.

    5. αυτή η κω.φυλλάδα είναι μεγάλη λέρα…. και αν δεν υπήρχατε κάτι άλλοι να δημοσιεύετε γεγονότα και ειδήσεις άμεσα και να γίνονται θέμα στη κοινωνία, αυτοί ούτε καν θα ενημέρωναν τον κόσμο για κάποια από τα πιο σημαντικά θέματα που έχουν περάσει. Το παρατηρώ συστηματικά, δημοσιεύουν θέματα μη αρεστά στα αφεντικά τους μόνον όταν φτάσει ο κόμπος στο χτένι και τα έχουν δημοσιεύσει πολλοί άλλοι για να μη τρώνε κράξιμο…. και πάλι, τα παρουσιάζουν όπως θέλουν αυτοί.

    6. Ούτε 25 χιλιάδες φύλλα πουλάει πια το ΠΡΩΤΟ ΨΈΜΑ κάνεις δεν ασχολείται με τελειωμένους

    Comments are closed.