ΤΣΙΠΡΑΣ: Η ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ – ΗΘΟΣ, ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΡΑΜΑ, ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΖΩΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ

    Κοινοποίηση:
    5979810

    Χαμογελαστός και ευδιάθετος παρουσιάστηκε ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντησή του με τον Στέφανο Κασσελάκη.

    Ο πρώην πρωθυπουργός τόνισε ότι οι δημοσιογράφοι θα τον βλέπουν συχνά στο χώρο που έγινε η συνάντηση. «Θα με βλέπετε συχνά, εδώ είναι το γραφείο μου» υποστήριξε, δείχνοντας πως εκεί θα είναι το «στρατηγείο» για τις επόμενες κινήσεις του.

    Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «δεν θα σας αφήσουμε να πληξετε, όχι εγω, ο ΣΥΡΙΖΑ».

    «Η πολιτική είναι events my dear, όπως έλεγε ο Τσώρτσιλ» σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας συνομιλώντας με τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης.

    Αναφορικά με τα όσα συζήτησαν με το νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στα 90 λεπτά της συνάντησης, ο κ. Τσίπρας ρωτήθηκε αν έκανε ταχύρυθμο μάθημα στον κ. Κασσελάκη, με τον πρώην πρωθυπουργό να απαντά αστειευόμενος ότι «μαθαίνει γρήγορα».

    «Δεν είναι υπουργειο να κάνουμε παράδοση – παραλαβή. Τι να του δώσω;» συμπλήρωσε ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ αστειευόμενος συμπλήρωσε: «Του έδωσα το «βαλιτσάκι» με τους κωδικούς των πυρηνικών».

    «Το θέμα είναι αν θα έχουμε πυρηνική έκρηξη» του απάντησαν οι δημοσιογράφοι, με τον κ. Τσίπρα να υπογραμμίζει ότι «δεν θα ωφελούσε κανέναν».

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το κλίμα στη συνομιλία των δημοσιογράφων με τον Αλέξη Τσίπρα ήταν χαλαρό, με τους πρώτους να ρωτούν τον πρώην πρωθυπουργό αν θα βρεθεί απόψε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, με τον κ. Τσίπρα να το χαρακτηρίζει σοβαρό ερώτημα.

    «Να δούμε, αν θα διαβάσει νωρίς ο μικρός» ήταν η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα, που μοίρασε χαμόγελα στους παριστάμενους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    43 Σχόλια

    1. Καταντια Αρωστα μυαλα που δεν ειναι σε θεση να αντιληφθουν τι συμφορες ερχονται Θα ζουμε μεσα στην τρελλα σε ενα κοσμο που η λογικη θα ειναι ανυπαρκτη και μεσα στην δυστυχια Ετσι μας κατηντησαν αμορφωτους πιονια του καθε τυχαρπαστου που κανονιζειι τις ζωες μαςοπως τον συμφερει και εμεις ανικανοι να ατιδρασουμε Πραγματικη καταντια για ενα Εθνος υπερηφανο με ιστορια να το διαλυουν ετσι ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ

    2. Eίχαμε τους ΝΔ παιδέρες και τώρα γεμίσαμε πουστηδες και τραβεστί.

    3. Προσω ολοταχώς παει ο τσίριζα για το 3%

    4. Το παγκόσμιο ερπετό επιβάλει .
      Το σάπιο σύστημα προβάλει.
      Οι ‘”αλληλέγγυοι” , οι “προδευτικάριοι” και οι κάθε λογής ανώμαλοι … ακολουθούν.

      Οι συμφορές που έρχονται είναι μεγάλες .

    5. Γάμησέ τους στην κυριολεξία όλους Κασσελάκη. Στήσε τους στα τέσσερα. Όπως γάμησαν ανερυθρίαστα τον ελληνικό λαό. Και μη ξεχάσεις να κανονίσεις και τον μπάσταρδο.

    6. Oσοι εχουν προβλημα προσαρμογης στις καθε ειδους αλλαγες ακομη και κοινωνικες ξερετε πως λεγονται ? Απροσαρμοστοι .. Εχουμε 2023 , οχι 1967 , τα αλλα ειναι για νοσταλγους ενος παρελθοντος που εχει περασει .Αφηστε λοιπον την αργκω και τις σεξιστικες βρισιες και δειτε την ουσια…

    7. Πετυχημένοι και όλοι οι άλλοι να πάνε να γ@@ηθούνε

    8. Μπούτια, άμα θες το γραφείο σου κάτσε να σε πηδήξει ο Κασσελάκης. Αν δεν κάτσετε θα πάρετε όλοι πόδι. Θα σας χορέψει στο ταψί το αμερικανάκι.

    9. Τσιπουρα κονομημενε δοσιλογε ποσες ρακες ηπιες για να μας φλομωσεις στη μαλακεια ? Νταβατζης του ψαροκασσελα καταντησες?

    10. The Illuminati Formula Used to Create an Undetectable Total Mind Controlled Slave
      By
      Fritz Springmeier and
      Cisco Wheeler

      ΜΝΗΣΤΕΙΡΕΣ ΣΤΕΙΡΗΜΝΕΣ ΣΙΝΗΣΤΗΡΕΣ ΣΙΧΑΛΕΣ ΚΑΣΙΔΕΣ ΤΖΑΚΡΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΑΚΕΛΑΡΕΣ ΣΑΞΕΣ ΑΙΣΧΡΕΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΕΣ ΑΘΛΙΕΣ ΚΙΝΑΙΔΕΣ ΑΔΙΚΟΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ
      ΝΑ ΦΑΝΕ ΠΙΟΥΝΕ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΑΣΟΝΕΣ ΣΑΤΑΝΟΒΡΩΜΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

    11. Σας γλεντησε καλα ο Αλεξης φασιστακια, σε 4 χρονια θα εχετε πρωθυπουργο gay και θα σας γλενταει και αυτος γιατι ειστε ενας λαος μιξαρισμα Τουρκοβαλκανιων και αγραμματων χριστιανοταλιμπαν, η Ελλαδα επιτελους θα γινει ενα συγχρονο δυτικό κράτος θέλετε δεν θελετε ψεκασμενοι μπουρτζοβλαχοι

      1. Σιγά τιμωρέ θα σκίσεις κανένα καλτσόν ρε λακαμά. Πήγαινε τώρα να προσέξεις των λωκό του ταϊλερ μην τυχόν και θέλει καμία πρωκτοραφή από τα συντρόφια.

      2. Σύγχρονο δυτικό κράτος με κατοίκους σαν εσένα που πίσω σου μπαίνουν τρένα και η οπή σου έχει γίνει ψαροκασελα δεν πρόκειται να γίνει ποτέ η Ελλάς μπετοβλακα.

    12. Γεια σου….λεβεντογεννα Κρητη με…τσι κοπελιες που βγανεις! Ελεεινο αδερφατο καταντησε το νησι , εχει και κατι κουραδομαγκες σαν το Πολακη τι να κλασει ο Μπεος!

    13. αιωνιε φοιτητη σκουπιδι τσιμπλα δωσε στον τρυπιο το νταουλι σου αυτο που θα εκανες την ευρωπη να κλαση πενθημα και πες του οτι η σουφρα του θα ανοιξει απο την πτωση που θα εχετε

    14. Μεγάλο τσογλάνι ο Τσίπουρας, για πολλές μπάτσες.

    15. Βασικά το Σύριζα τελείωσε μία και καλή. Και αυτό είναι πολύ ωραίο.

      1. Εσεις τελειωσατε ναζιδια , αλλα δεν το εχεις καταλαβει ..Και αυτο ειναι πολυ ωραιο ..

    16. Αυτη ειναι η καταντια της εκμαβλισμενης Ελληνικης κοινωνιας. Παρε τον εναν και χτυπατον πανω στον αλλον. Η πουστοκρατια στο μεγαλειο της.

    17. Κάποιος να πει στον Αλέξη ότι το βαλιτσακι (ή κασσελακι) με τους κωδικούς, το έχει ο εκάστοτε κυβερνήτης, κι όχι ο εκάστοτε πουθενάς…

    18. Πάντως μεγαλύτερος πούστης από τον Mr Μπούτια δεν υπάρχει, το 2015 για να κρατήσει την καρέκλα στηρίχθηκε σε ΚΝΔούλα και μπατσόκ, ψήφισε μνημόνιο, έκανε κωλοτούμπα για να διώξει τα άτακτα συντρόφια, τράβηξε το χαλί από τον μαλακομπαρούφα και τακίμιασε με την Μέρκελε.
      Τώρα επειδή δεν έχει τα αρχίδια να διώξει τους λοβοτομημένους αριστερούς της πούτσας, ταβλαδόρους των Εξαρχείων, βάζει μπροστά την αδερφάρα, κατ εντολή των αμερικάνων, για να καθαρίσει το απόκομμα και να το παίξουν κεντρώοι, το έργο το έχουμε ξαναδεί με το μπασόκ της ρεμούλας.
      Οι πατριωτικές δυνάμεις πρέπει να ενωθούν υπό την ηγεσία του Ηλία για να καθαρίσουμε το δημοκρατικό βοθρότοξο.

    19. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
      TΣΟΥ-ΤΣΟΥΝΗΣ,ΠΑΓΙΑΤ,ΚΛΑΣΕ-ΛΑΚΗΣ,ΚΟΥ-ΛΙ,ΒΛΑΧΟΣ ΡΑΧΩΒ,ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ……………

    20. Ποιος γαμάει ποιον; Ο μπούτιας τον ζιγκολό ή το αντίθετο; Και η γυφτοκατσιβέλα η πουτάνα του παίρνει μάτι.

    21. εαν αυτο ειναι το τερας τοτε εγω ειμαι αστροναυτης….ο τσιπρας αυτο το γελοιο υποκειμενο οπου εγλυφε ποδιες και τ αρχιδια του αλαβανου και αντιστροφως και στνοθυλευοταν στα κρυφα με εκεινο το ξεχυλωμενο μουνι το γεωργιαδη οπου η ψωλου η γυναικα του εγλυφε τον πουτσο τον καναλαρχων και στο τελος την τσακισε στο ξυλο ο γεωργιαδης ενω ο τσιπρας ανετα θα δανειζε ενα βραδυ το γιοκα του στον ψωλοκασελακη εφοσον δεν τον πειραζει η διαφορετικοτητα του τριτου πλεον εμπεδωμενου φυλλου του κολου σαφως ο τσιπρας θα δανειζε και τη γυναικουλα του σε καποιον πολυεκατομμυριουχο οπου θα εκανε χρυσες δουλειες ….ελα μωρε ενα γαμησακι θαναι ποιος θα το παρει χαμπαρι καημενη….λιγα εκατομμμυριακια παραπανω οπως το κατοικιδιο του μαξιμου με την αλλοδαπη ψωφογρια οπου παντρευτηκε ….και θαψτε το επικεντρο εδω εχουμε μπιζνες εκατομμυριων ….βασικα ξεχασατε η σας διεφυγε η συναλλαγη συριζα -ντορας την τοτε εποχη οπου δημευε στο δημο αθηναιων και ρουφουσαν αφθονο χρημα για προγραμματα ενεργειας ωστε να βγουν οι ιδιωτικες εταιριες…σαφως ταζανε λαγους με πετραχιλια και με χαμηλο κοστος κιλοβατωρας 0.08 απο μια απο τις πηγες ενεργειας οπου ο συγκεκριμενος γερμανος θα εκανε επενδυση χοντρη δηθεν στο γκρίζο προγραμμα αυτο θα χοντρεναν το παιχνιδι με τα χρηματηστηριακα μεσα οπου ενα μεγαλο ποσοστο απατεωνων οπου τους χαρισατε ολοι εσεις τη θεση του υψηλου δεικτη νταου τζονς….με αυτα κι αυτα τους πονηρεψατε πιο πολυ και ασχοληθηκαν και με αλλες .μπιζνες οπου ρουφουσαν ολο το βιοτικο επιπεδο της ποιοτητας ζωης κερδιζοντας διπλα μα και τριπλα….κλπ γιατι .μιξοκλαιτε τωρα?.??

      1. Oσοι εχουν προβλημα προσαρμογης στις καθε ειδους αλλαγες ακομη και κοινωνικες ξερετε πως λεγονται ? Απροσαρμοστοι .. Εχουμε 2023 , οχι 1967 , τα αλλα ειναι για νοσταλγους ενος παρελθοντος που εχει περασει .Αφηστε λοιπον την αργκω και τις σεξιστικες βρισιες και δειτε την ουσια…

        1. Άλλο είναι οι αλλαγές και άλλο οι ανωμαλίες κατάλαβες; Αλλαγή γίνεται π.χ. στο ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών ή εξυπηρέτησης πολιτών όπως ο gov. Ανωμαλία είναι να θέλουν να μας πείσουν ότι υπάρχει ο γονέας α’ και ο γονέας β’. Ότι οι πουστηδες μπορούν να έχουν παιδί που αυτόματα είναι βιασμός της φύσης του παιδιού αυτού που θα είναι αναγκασμένο να βλέπει όλα τα ανώμαλα χωρίς να μπορεί να αντιδράσει. Οι ενήλικες ας κάνουν ότι θέλουν στο κρεβάτι τους αλλά αυτοί θέλουν να επιβάλουν την ανωμαλία ως κανονικότητα. Εσύ τη μάνα σου θα πας να την φωνάξεις γονέα β. Αυτό δεν είναι αλλαγή για να προσαρμοστεί κανείς αφού πρώτα μάθει. Δεν είναι ΑΤΜ ή εφαρμογή στο κινητό. Είναι ανωμαλία, ελπίζω να το κατάλαβες και άσε το 1967 γιατί τότε ήταν παντελονάτοι.

    22. O Πατριωτικός χωρος που ειναι ρε παιδια?Τι κανει?Θα παραδοθουμε αμαχητί τελικα στις λουγκρες και στους Νεοταξίτες??
      Και μην μου πειτε οτι εχουμε Βελόπουλο γιατι δεν με πειθετε μ αυτόν….

      1. Εγώ προσωπικά δεν έχω καμία σχέση με τον Βελόπουλο ούτε τον ψήφισα ποτέ, όμως είναι ο μόνος που κάνει αντιπολίτευση και αν κάποιοι λένε τα πράγματα ως έχουν πρέπει να τους δίνουμε βάση και να μην μας ξινηζει ο ένας και να μας βρωμάει ο άλλος και στο φινάλε πάντα να μας κυβερνούν οι προδότες, μιζαδοροι. Απ’τη στιγμή που κάποιος δεν είχε εξουσία για να τον κρίνουμε για ότι έκανε δεν μας επιτρέπεται να κρίνουμε ολοκληρωτικά γιατί μας λείπουν τα έργα του. Από λόγια πάντως είναι ο καλύτερος αυτή τη στιγμή μέσα στη Βουλή. Με διαφορά.

    23. ΕΛΛΗΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ .ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΑΚΟΜΗ ………….. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙΣ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑ

    24. Παλια ειχαμε κκε εξωτερικου και κκε εσωτερικου. Τωρα θα χρειαστουμε κινεζο γραμματεα και αμερικανο προεδρο.

    25. ΡΕ ΑΛΕΞΗ,ΤΗΝ ΑΡΕΤΟΥΣΑ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΔΟΧΟ;ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ.ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ….ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ Ο ΤΖΙΜΑΚΟΣ.ΓΚΕΚΕ;

    26. Πώς τά έφερε ο Θεός στους αριστερούς τό σύνθημα που φώναζαν, Μητσοτάκη γ….άι να ισχύει σταληθεια για τόν δικό τους αρχηγό τον κασελακη.Το φυσάνε καί δεν κρυώνει, νά ντρέπονται νά πουν ότι είναι αριστεροί καί νά τούς παίρνουν στο ψιλό γαζί.Και ρωτάω είναι πρόοδος να παντρεύεται άντρας με άντρα ;Ο συριζα τελείωσε μετά την πώληση της Μακεδονίας.

    27. Αυτό το τρύπιο ον, θα σταθεί μπροστά στον Κυριάκαρο; Πάμε για 60%

    28. Ο Πολάκης σκυλόβριζε τα κανάλια και τα έλεγε βοθροκάναλα και βοθροκάναλα. Τώρα που τα βοθροκάναλα λιβανίζουν όλη μέρα τον Κασελάκη δεν είναι πια βοθροκάναλα;

    29. Θελει πολλα σεμιναρια η Στεφανία να μαθει να αρθρωνει πολιτικο λόγο και άποψη…..Βασικα να μαθει να αρθρωνει Ελληνικα και οχι Μάο Μαο που μιλαει τωρα

    30. ΚΟΥΛΑ + ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ = Κ0Λ0ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ

    31. o ηλιθιος και ο πανηλιθιος 😀 O κουλης ανοιξε σαμπανια

      1. Πες του να τη βάλει εκεί που ξέρει

    Comments are closed.