ΤΥΦΛΑ ΗΤΑΝ O 33ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ 4 ΜΗΝΩΝ ΒΡΕΦΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ- ΤΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

    Κοινοποίηση:
    hnjrfsjkdrs

    Πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια φαίνεται ότι ήταν το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του οδηγού της μηχανής που παρέσυρε και σκότωσε το 4 μηνών βρέφος στον Βόλο το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

    Σημειώνεται πως επειδή το τροχαίο ήταν θανατηφόρο δεν διενεργήθηκε αλκοολομέτρηση, αλλά ο 33χρονος υποβλήθηκε σε εξετάσεις αίματος και ούρων σε νοσοκομείο, με την οικογένεια του βρέφους να αναμένει –μέχρι σήμερα- τα επίσημα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

    Η μητέρα του βρέφους μίλησε για την δραματική στιγμή που κόπηκε το νήμα της ζωής του μωρού. Για πρώτη φορά με τα δικά της λόγια θα περιγράψει πως βίωσε το αδιανόητο δυστύχημα.

    «Δεν έτρεξε η γιαγιά να πάρει το μωρό από τον δρόμο. Εγώ κατέβαζα το καρότσι από το αυτοκίνητο. Εγώ, η μάνα του» είπε η μητέρα του βρέφους.

    «Έτρεξα, πήρα αγκαλιά το μωρό και το έδωσα στην γιαγιά του, η οποία βρισκόταν απέναντι. Για να φύγει με ταξί να προλάβουμε να σώσουμε το μωρό», είπε.

    Μετά το τροχαίο, το μωράκι φεύγει με ταξί με τη γιαγιά του.

    «Όταν μπαίνει στο αυτοκίνητό σου ένα μωρό, που δεν ξέρεις εάν είναι πεθαμένο ή ετοιμοθάνατο και η τύχη του σε ένα βαθμό εκείνη την ώρα κρίνεται στα χέρια σου. Αν μπορέσεις να το κάνεις εικόνα αυτό, θα καταλάβεις ένα μικρό μέρος από αυτά που έγιναν» συγκλονίζει ο ταξιτζής.

    «Παίρνουμε μια μηχανή κι όποιον πάρει ο χάρος;»
    «Εγώ πήρα τον παππού, δηλαδή τον πατέρα μου και πήγαμε στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητο μου», συνέχισε η μητέρα του βρέφους.

    Η μητέρα θα εξομολογηθεί ακόμα για εκείνες τις στιγμές και ενώ η δικαιοσύνη ερευνά την υπόθεση.

    «Αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος άνθρωπος και πήγαινε να περάσει τον δρόμο, ανεξαρτήτως αν είναι διάβαση ή όχι, και λιποθυμήσει δηλαδή τον πατάμε από πάνω και τον σκοτώνουμε; Αυτό θέλουν να μας πούνε; Παίρνουμε μια μηχανή και όποιον πάρει ο χάρος;».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Λίγο ψυχραιμία ρε παιδιά.. Πως θα αλλάξει κάτι αν βλέπουμε ενα ζήτημα μονομερώς;.. Οι περισσότεροι μιλάνε, λες και ο οδηγός πήγε και έπεσε επάνω τους στα καλά καθούμενα και σε μέρος εκτος κυκλοφορίας.. Ναι, ειναι καταδικαστέο το οτι ήταν πιωμένος.. Ως ενα βαθμό, συντέλεσε KAI αυτό.. ΌΜΩΣ δεν γίνεται να αγνοούμε την ΕΥΘΥΝΗ ενός ενήλικα που ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ στην κυριολεξία στο δρόμο, ενω ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ κίνηση, το φανάρι ΑΝΟΙΧΤΟ για τα οχήματα, με ενα βρέφος στα χέρια – ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ.. Με τον τρόπο που πετάχτηκε και κοκάλωσε, οπωσδήποτε θα έπεφτε κάποιος επάνω του.. Απλά έτυχε στο παιδί αυτό.. Εύχομαι η δικαιοσύνη να δώσει τις ευθύνες που αναλογούν στον καθένα και να μην ψάξει εξιλαστήρια θύματα.. Όπως οφείλουν οι οδηγοί να προσέχουν, ετσι οφείλουν και οι πεζοί να μην πετάγονται σαν τα μανιτάρια γιατι ετσι τους βόλεψε.. Το ΜΟΝΟ θύμα στην ολη ιστορία το βρέφος.. ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!!!..

    2. θανατος στον παππου τον νεοδημοκρατη που νομιζει οτι ακομα και οι δρομοι του ανηκουν, στα @@ μας για το 4μηνο, ενας δουλος λιγοτερος για τον μητσοτακη

    3. Κι ο παππους ομως φταιει γιατι ενω ειδε τα φωτα απ τη μηχανη προσπαθησε να περασει τον δρομο και κοκκαλωσε στη μεση οταν καταλαβε οτι δεν σταματαει ο αλλος.
      Φυσικα ο αλλος δεν εχει δικιο σε καμμια περιπτωση αφου ηταν και πιωμενος

    4. Μια τρύπα ανάμεσα στα δύο μάτια θέλει ο πουστης γιατί θα βγει και θα το ξανακάνει.

      1. Έχει ξανασυλληφθεί μεθυσμένος. Είναι η δεύτερη φορά που το κάνει.

    5. Εγώ ως μοτοσυκλετιστής και οπαδός των δύο τροχών θα πω τα εξής:Για πολλά έτη δίνουμε αγώνα να δείξουν τα αυτοκίνητα σεβασμό στις μοτοσυκλέτες.Για πολλά χρόνια προσπαθούμε να περάσουμε το μήνυμα ότι η μοτοσυκλέτα είναι χόμπι είναι ομορφιά και κάτι ξεχωριστό.Στους αγώνες αυτούς απαιτήσαμε να γίνουν πίστες ( η Ελλάδα διαθέτει ) να γίνονται επαγγελματικοί αγώνες και πολλά άλλα.Από την στιγμή που οδηγός μοτοσυκλέτας είναι μεθυσμένος δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία και πρέπει να τιμωρηθεί άμεσα.Η οδηγός αυτοκινήτου ή οδηγός μοτοσικλέτας είναι ένα και το ίδιο.Σεβαστείτε ο ένας τον άλλο και τον ίδιο σας τον εαυτό.Δεν διαθέτει κανένας το δικαίωμα να κόβει το νήμα ενός μωρού ή γενικά οποιουδήποτε ανθρώπου έτσι επειδή θέλει και επειδή γουστάρει.Να τιμωρηθεί κατηγορηματικά χωρίς καμία λύπηση.

    6. ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΕΖΟ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕΣ…. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΑΝΤΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΩ ΘΑ ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΠΕΖΟ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ…..
      ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ!!!! ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΛΗΚΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!
      ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΡΑΛΛΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΣΠΟΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ Η ΜΠΕΜΒΕ…. ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ, ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΗΧΑΝΗ Η ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΣΦΗΝΑ…. ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ….
      ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΝΕ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ, ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ…. ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ…
      ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑ… ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ….
      ΣΠΡΩΧΤΗΔΙΑ ΚΛΩΤΣΟΠΑΤΙΝΑΔΑ ΣΦΗΝΕΣ ΥΨΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟΙ ΕΛΙΓΜΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ ΣΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΒΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΥΓΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΑ!!!!!!!! ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ!!!!!!

    7. Για την μαλακια του παππού κουβέντα γαμω την αξιοπιστία μου

      1. Για τη μαλακια του ΔΗΜΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΆΣΕΙΣ ΠΕΖΩΝ

        1. Η Ελλάδα έτσι και αλλιώς είναι κωλοχανειο ούτε διαβάσεις ούτε πινακίδες ούτε φανάρια ούτε δρόμους.Το γεγονός αυτό όμως δεν δικαιολογεί τον οδηγό που είναι μεθυσμένος.Αντιθέτως εφόσον δεν υπάρχουν όλα αυτά ο κάθε ένας ανεξάρτητα με το αν είναι μοτοσυκλέτα ή αυτοκίνητο πρέπει να προσέχει ακόμα παραπάνω.Ο οδηγός με μέθη είναι κοινός δολοφόνος της ασφάλτου και πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά ώστε να μην ξανασυμβεί ποτέ ξανά κάτι τέτοιο.

    8. Έχουμε παιδιά. Χώστε μέσα στην φυλακή το μουνόπανο μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

    Comments are closed.