ΤΩΡΑ: ΑΠΟΦΑΣΗ “ΤΟΡΠΙΛΗ”! – ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΝΑΟΙ ΣΤΙΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

    Κοινοποίηση:
    tora

    Όπως μετέδωσε πριν από λίγο η ΕΡΤ, αποφασίστηκε η παράταση στο κλείσιμο των χώρων λατρείας.

    Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κρατικό κανάλι, παρατείνεται το κλείσιμο των χώρων λατρείας ως και τις 28 Απριλίου αντί για τις 21 του μήνα όπως ήταν η μέχρι πριν απόφαση.

    Πιο συγκεκριμένα παρατείνεται η ισχύς των περιοριστικών μέτρων έως τις 28 Απριλίου για τις Εκκλησίες και όλους τους χώρους λατρείας.

    Την απόφαση για κλειστούς ναούς θα περιλαμβάνει νέα ΚΥΑ που αναμένεται να δημοσιοποιηθεί σήμερα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Με το να βάζετε σχόλια από 3/4 άτομα και πάντα τυχερός της ίδιας άποψης, κακό κάνετε στο σαιτ..

    2. Συμφωνω με τον “ταριφα”.

      Ολες οι “βρωμοδουλειες” πριν το Αγιο Πασχα γινονται…

      Λυκοι με ενδυμα προβατου..

      Ζηταμε σπαντησεις στο ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ.

      Δειτε: απο Καθαρη Δευτερα ως Μ Παρασκευη..

      ΚΑΛΗ μας ΑΝΑΣΤΑΣΗ

    3. Aυτοι οι σκοταδιστες που γράφουν αυτές τις μαλακιες, αμφιβάλλω αν έχουν δύο τρεις εικόνες στο σπίτι τους, ένα καντήλι και μια γωνία να προσευχηθουν. Ο Θεός δεν είναι είναι σεκιουριτας να κόβει φάτσες ποιοι πηγαίνουν στις Εκκλησίες.. ΓΊΔΙΑ! Λες και χτύπησε καμία ιωσουλα όλο τον πλανητη

    4. ΟΛΟΙ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ Ε; ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΚΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΛΗΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ. ΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ. ΩΣ ΤΟΤΕ ΚΑΛΟΝ ΥΠΝΟ…

      1. Καναπεδάτους φλώρους έχουν απέναντί τους τα λαμόγια του Κούλη. Αδυνατώ να πιστέψω ότι φοράτε παντελόνια κύριοι του διαδικτύου.

    5. Ηρεμήσετε λίγο Χριστιαναραδες! Σας ξέρουμε και σας…Άλλωστε ο Χριστός δεν αποκάλεσε “ασβεστωμένους τάφους” παρά αυτούς πού έφεραν το ιερατικό σχήμα και το έπαιζαν ΠΙΟ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!! Και πού ξέρετε εσείς την αληθινή προαίρεση των Κυβερνώντων; Μπορεί όντως να μην θέλουν να χρεωθούν μια πανδημία..
      Μπορεί,μπορεί λέω…να μην νοιάζονται για τους Μεμετηδες και τους γύφτους.
      Περιμένετε και θα δούμε..Ανυπόμονοι αντρακλες!..
      Αν και τα πεπραγμένα τους είναι για τον πουτσο,θα συνιστουσα λίγη ψυχραιμία..Να δούμε που τό πάνε..
      Άλλωστε η Εκκλησία και ο Χριστός δεν έχουν ανάγκη από αυτοκλητους υπερασπιστές…
      Κουλαρετε λίγο και η αλήθεια θα λάμψει.

      1. Αν τους ενδιέφερε η πανδημία τα μεμετια κ οι γύφτοι θα ήταν κλειδαμπαρωμενοι μέσα να μην επιβιώσει ο ιός όσο αυτοί σουλατσαρουν ο ιός μεταδίδεται κ θα μεταλλαχθεί αν υπάρχει κ μόλις βγεις έξω ο ιός θα είναι στη γωνία κ θα σε περιμενει.το θέμα λοιπόν δεν είναι ο ιός είναι να σε μάθουν να ελεγχεσε

    6. Στέφανε θυμάσαι τι έλεγαν πάρα πολλοί αναγνώστες από την αρχή των μέτρων? Εάν δεν περάσει και η Αγία εβδομάδα του Πάσχα εκκλησίες δεν ανοίγουν. Δεν θέλουν να εορτάσουμε το Πάσχα τα μ@υνοπανα στις εκκλησίες μας. Γιατί γ@μω τα σπιτάκια σας, στις τράπεζες γίνεται χαμός και δεν τηρείται κανένα απολύτως μέτρο στα ΑΤΜ, εκεί δεν μεταδίδεται ο ιός ρε π@υτανες? Σας τα χώνουν οι τραπεζίτες ε? Κονοματε, ε @@δακια? Τα βάλατε με την εκκλησία γ@μημενοι.

    7. Εμ δεν σας άρεσε ο Τσίπρας ε; Αυτά δεν θα τολμούσαν να τα κάνει ούτε το ΚΚΕ αν ήταν στην εξουσία, αλλά τον ήπιατε απ’ την δεξιούς μου δούλα που πήγατε και ψηφίσατε εεε;Περαστικά και του χρονου

      1. ΜΗΝ ΑΝΑΦΑΙΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΛΠ. ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ. ΟΜΟΙΟΙ ΤΗΝ ΣΥΜΕΡΙΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΩΤΝ.

    8. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
      ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΡΑΜΑΖΑΝΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΑΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ. ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΩΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΗΛΩΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.
      ΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΟΡΤΕΣ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΡΑΜΑΖΑΝΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΥΣΣΩΜΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΗΤΗΚΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΦΑΙΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΛΟΓΟΔΩΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ.
      ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΣΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΗΚΑ ΜΜΕ.

    9. Κι ομως,ο Ιεροψαλτης Ο.Χριστιανος Σωτηρακης κραταει ολο το Ελληνικο λαο μακρια απο τις Εκκλησιες.
      Κι εγω αν ημουν Κουλης αυτον θα επελεγα για να παραμυθιασω ολο το ποπολο.
      Κι εγω αν ημουν στη Λεσχη Μπιλντεμπεργκ τον Σωτηρακη θα εδινα στον Κουλη για να φερει σε περας τη Μιζενς αποστολη του.
      Το θεμε μυριζει σαπιλα απορω πως δεν το βλεπετε.Λυπαμαι.

    10. Στις 12 Απρίλη ήταν το Πάσχα των καθολικών. 13 Απρίλη άνοιξαν τα μαγαζιά στην Γαλλία και ο κόσμος κυκλοφορεί ελεύθερος. Στην Ελλάδα 19 Απρίλη είναι το Πάσχα, 27 Απρίλη θα αρθούν τα μέτρα κυκλοφορίας. Προφανώς δεν θα είναι πια επικίνδυνος ο ιός. Ξυπνήστε, τα μέτρα δεν έχουν σκοπό να μας προστατεύσουν μην αρρωστήσουμε, εξάλλου έχουν δείξει στο παρελθόν πόσο υπολογίζουν τις ζωές μας. Όλα γίνονται για να χτυπήσουν τον Χριστιανισμό και τους Χριστιανούς. Θέλουν να εξαφανίσουν τον Χριστιανισμό από την Ελλάδα. Και τους μουσουλμάνους που τους φέρνουν, γι΄αυτό τους φέρνουν. Κάποια μέρα που θα είμαστε φίφτυ-φίφτυ θα πουν “Μισοί Χριστιανοί, μισοί μουσουλμάνοι από εδώ και πέρα η Ελλάδα δεν έχει επίσημη θρησκεία.

      1. Ν ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ
        ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΞΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
        ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ
        ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ( 11 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΗΡΑΝ , ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ ΜΕΤΑ ..)?

    11. Στις 21 μπουκαρουμε στις Εκκλησιες για να ευλογηθουν τα σιδερικα μας.

    12. πρωτα θα κανουν αυτα και μετα οποιος μιλαει για τον Θεο και την ορθοδοξια θα τον χωνουν φυλακη
      Αυτοι ειναι και εμεις τους αφησαμε
      Ειμαστε η ντροπη ολων οσων εδωσαν το δικο τους αιμα για μια ελευθερη Ελλαδα χριστιανικη
      Το γενος των Ελληνων ξεφτισε οπως ειχαν πει και οι Πατερες της εκκλησιας ειμαστε η ντροπη
      των προηγουμενων γεννιων
      Δεν αξιζει καν να λεγομαστε Ελληνες αλλα ΡΑΓΙΑΔΕΣ

    13. … σφίγγουν σφίγγουν τη θηλειά γύρω απ’το λαιμό μας για να πνίξουν τα χριστιανικά μας αισθήματα… Αυτοί γελάνε τώρα σε βάρος μας, αλλά δυστυχώς θα πέσουν οι ίδιοι στο λάκκο που μας έχουν στήσει, δεν ξέρω αν είναι ο Μητσοτάκης, ο Χαρδαλιάς, ο τσιόδρας…ή αν αυτοί είναι τα πιόνια… Όπως κ να χει, έχουν όλοι τους πολύ μεγάλη ευθύνη… Για τη θέση και για τα λεφτά δε μπορείς να τα ξεπουλας όλα και να βασανίζεις το λαό που σε ψήφισε, σε χειροκρότησε, έτρεξε για σένα…

    14. ΤΡΕΜΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΑΟΠΛΑΝΟΙ.

    15. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝΕ ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΝΑΟΙ , ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΕΙ Η ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ….. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ …… ΕΛΕΟΣ ΑΣ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ , ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΝΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΒΡΙΖΟΥΝΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΑΡΔΑΛΙΑ !
      ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ , ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ,ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ , ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ , ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ …. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ , ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ …..
      ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΙΣΩΣ ΕΣΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΥΓΟΥΝΕ ……… ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ ! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ………..

      1. Ανέβηκε η σελίδα… Έχω ανεβάσει το link αλλά δεν το δημοσιεύει…
        agonistes.gr

    16. Μηπως με “μπροσταρη” τον φαινομενικα θρησκοληπτο Τσιορδα, ο Μητσοτακης εκτελει εντολες διαβολου ? Για να το σκεφτουμε λιγο..

    Comments are closed.