ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η “ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ” ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!! ΠΟΙΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ; ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ANTONOV ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΥΡΙΝΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

    Κοινοποίηση:
    syntrivi-aeroskafous-780x410

    Από χθες το βράδυ το makeleio.gr έχει εκφράσει τις επιφυλάξεις του σχετικά με το Antonov που κατέπεσε εντός ελληνικής επικράτειας και το πραγματικό φορτίο και προορισμό του.

    Από τη μία οι περίεργες μαρτυρίες που αφορούν το φορτίο του, από την άλλη ο προορισμός του που από Ουκρανία, έγινε Ιορδανία, μετά γύρισε στο Αμάν και κατέληξε στο… Μπαγκλαντές, μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι.

    Όπως αποκαλύπτεται τις τελευταίες ώρες, από Άγκυρα είχε ξεκινήσει την πτήση του χθες το αεροσκάφος Antonov-12 σύμφωνα με την καταγραφή των κινήσεων του. Από την Άγκυρα απογειώθηκε, προσγειώθηκε στη Νις και από εκεί ξεκίνησε για τη μοιραία πτήση του.

    Έτσι μόνο εξηγείται γιατί δεν ξέρουμε τι μετέφερε ως τώρα ή καλύτερα γιατί η Κυβέρνηση δεν λέει τι ακριβώς μετέφερε. Είτε διότι το τουρκικό καθεστώς δεν λέει και δεν θα πει ποτέ, είτε επειδή στην “κοιλιά” του Antonov κρυβόταν κάτι που κανείς δεν πρέπει να μάθει… Μην ξεχνάτε άλλωστε το γεγονός ότι ήδη από χθες αργά το βράδυ, το σημείο έχει αποκλειστεί για όλους εκτός από διαβαθμισμένες ειδικότητες των ΕΔ. Λένε ότι αυτό έγινε για την προστασία των κατοίκων από τυχόν επικίνδυνα τοξικά υλικά, κάτι που μπορεί να ισχύει βέβαια. Αλλά σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται ώρα με την ώρα, μπορεί κάποιος να αποκλείσει ότι αυτή την ώρα στην αποκλεισμένη περιοχή δεν “καθαρίζουν τη μπουγάδα”;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Μαλλον Πρεζα και Δονητες για τους πισωγλεντηδες ναζιδες ουκρανοφσκι

    2. Λουκουμόσκονη μάλλον για τα πρεζόνια της ουκρανιας κουβαλούσαν οι μακαρίτες!!Με τον τρισκατάρατο ανωμαλιάρη κούλη και την τραβεστί κυβέρνηση του θα τα δούμε όλα.

    3. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ : ΠΟΙΟΣ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ?

    4. Είχε φορτώσει πυρομαχικά (όλμους κλπ) από Σερβία, θα προσγειωνόταν στο Α/Δ Καβάλας για να φορτώσει αμυντικό υλικό (εκτοξευτές ρουκετών κλπ) από Ελλάδα και θα γυρνούσε στην Ουκρανία. Αυτό ήταν το πραγματικό δρομολόγιο, ούτε Ιορδανία, ούτε Μπαγκλαντές, που είπαν τα λαμόγια οι Σέρβοι που το παίζουν δίπορτο και νομίζουν ότι ο Πούτιν δεν τους έχει πάρει χαμπάρι.
      Γι΄αυτό ο πιλότος προσπάθησε να το πάει στο Α/Δ Καβάλας και δεν το πήγε στη Λήμνο που ήταν το πλησιέστερο αεροδρόμιο

    5. ως γνωστόν πλέον όλες οι κωλοκυβερνήσεις ποτίζουν με ναρκωτικα τον στρατό τους για να μην διστάζουν πουθενά και να μην
      καταλαβαίνουν τίποτα απο τραυματισμούς.
      Η περίεργη σκονη -εκ τουρκίας- είναι κατα πασα πιθανοτητα “από το καλό το πράμα….” : Μόνο “φτιαγμένοι” πολεμάνε οι στρατιώτες πλέον, για τραβεστί εκατομμυριούχους προέδρους και ξεπουλημένες κυβερνήσεις – “άσπρισε ο τόπος ρε παιδί μου….”.
      Χαρακτηριστικο δε είναι οτι κανείς δεν ασχολείται ιδιαίτερα για τα αίτια της πτώσης.
      Ο νοών νοείτω…..

    6. Και αυτός ο χριστιανός πήγε να περάσει στην Ελλάδα με το antonov γεμάτο με εκρηκτικά … Δεν ήξερε ότι εδώ στην Ελλάδα έχουμε μία μαύρη γάτα πού την λένε Κούλη πισωγλεντη..???

    7. Να ρωτησω εγω ο ασχετος: Πεταει το μεγαλυτερο μεταγωγικο πολεμικο αεροσκαφος πανω απο ελληνικο εδαφος και δεν ξερει κανενας το σχεδιο πτησης και το κουβαλαει;
      Δηλαδη ποσο δουλεμα θα ριξουν ακομη?
      οκ οι περισσοτεροι ειναι λιγο κρασι, λιγο θαλασσα και το αγορι τους, αυτη την εποχη.
      Αλλα υπαρχουμε αρκετοι που δεν ειμαστε ετσι.
      ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ (ΠΑΡΑ)ΚΡΑΤΟΣ.

    8. Σιγουρα θα ειχαν και ναρκωτικά απ αυτα που τους κράζει ο Πούτιν κατι ξερει και τους λέει ναρκομανείς και πουστηδες……

    9. μπας κι φερναν οπλα για τους λαθρο εδω να μοιρασουν και η κακλη τους τυχη τους πιγε ισα στον θανατο αυτους που ηταν μεσα ???

    Comments are closed.