ΤΩΡΑ; ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΣΚΕΨΗ; ΓΙΑ ΠΟΙΟ; ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΟΥ DANIEL – ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ – ΠΟΣΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ

Κοινοποίηση:
Πυρκαγιά στη Βορειοανατολική Αττική. Επόμενη ημέρα. Βαρνάβας. Τρίτη 13 Αυγούστου 2024  (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

Θα συσκεφθούν λέει σήμερα στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας. Να συσκεφθούν για ποιό λόγο; Να αποφασίσουν να σβήσουν τη φωτιά που καίει στις Σέρρες για ένα μήνα σχεδόν ή για να προετοιμαστούν για τις επόμενες δύσκολες ημέρες με καύσωνες και μποφόρ;

Προετοιμασμένοι ήμασταν και τώρα, σύμφωνα πάντα με τους αρμόδιους Υπουργούς και την κυβέρνηση, αλλά κοντέψαμε να εκκενώσουμε για… Σύνταγμα!

Δείτε τι ανακοίνωσε επίσημα το Γραφείο Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου:

“Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα Τρίτη στις 18:00 θα προεδρεύσει σε σύσκεψη με τη συμμετοχή κυβερνητικού κλιμακίου στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Σημειώνεται ότι το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ενεργοποίησε το πλαίσιο της κρατικής αρωγής για τη στήριξη περιοχών της Αττικής που επλήγησαν από τη μεγάλη πυρκαγιά της 11ης Αυγούστου, σε συνεργασία με όλα τα εμπλεκόμενα Υπουργεία. Μέρος των μέτρων ισχύει και για άλλες περιοχές που επλήγησαν από πυρκαγιές το καλοκαίρι του 2024”.

Τι αναφέρει το Copernicus

Μεγάλη η καταστροφή στη βορειοανατολική Αττική. Στη μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε στην περιοχή του Βαρνάβα την Κυριακή, κάηκε έκταση 8.500 χιλιάδων εκταρίων, δηλαδή 85 τετραγωνικά χιλιόμετρα, αναφέρει το πρόγραμμα γεωσκόπησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης Copernicus. Γίνεται επίσης λόγος για 23 χιλιόμετρα πύρινα μέτωπα, και 168 ενεργές εστίες. 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Πήραν τελικά μέρος και οι άρχοντες της πανούκλας των μικρών ζώων βορίδης και λυκουρέτζος και ο νεκροθάφτης των Τεμπών τριανταφύλλου;;; Να συνεισφέρουν ΤΙ “θετικό”;;;
    Τρισάθλια τέρατα!!

  2. Θα κάνουνε συσκέψεις για να δούνε πού θα σου βάλουνε ανεμογεννήτριες για να κονομάει ο Βαρδινογιάννης,με το αζημίωτο φυσικά.Θα σου πούνε και ότι φταίει ο στρατηγός άνεμος και η κλιματική αλλαγή και τελείωσε.Εσύ σαν γίδι θα ξαναπάς να ψηφίσεις αυτούς τους άχρηστους,γιατί και συ τέτοιος είσαι νεοραγιά

  3. ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΕΧΟΥ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΟ ΜΠΑΡΑΖ ΦΩΤΙΑΣ.

  4. Ο Μητσοτακης γιατι δεν δινει 1/2 δις απο τη περιουσια του για να βοηθησει τα θυματα και να εξοπλισει τη χωρα?
    Μαζι του θα τα παρει?

  5. Πόσα ζώα, πόσα δένδρα, μια γυναίκα κάηκε ζωντανή για τα κέρδη τους. Άψυχα κι άκαρδα ζόμπι μας κυβερνούν.

  6. ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΣΑ ΕΝΑΕΡΙΑ ΠΕΤΟΥΣΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΣ ΛΕΕΙ 32 ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ 3!!!!

  7. Τι να την κάνεις την παραίτηση
    Οι άλλοι θα ειναι καλύτεροι; Όχι φυσικά
    Θα φέρουν πίσω τα δέντρα τα σπίτια τις χαμένες ψυχές τα όνειρα ;Όχι φυσικά
    Άρα τι μένει;
    Ας αναρωτηθεί ο καθένας μας τι τους χρειάζεται για τα ατιμωρητα εγκλήματα

  8. καμια παραιτηση απο την κυβερνηση εχουμε ??????

  9. Μία παραίτηση να δω σε αυτή τη χώρα. Καμία ηθική. Καμία αξία. Γουρούνια όλοι τους. Δεκάδες εγκλήματα, κανένας υπεύθυνος. Να πέφτει ο παράς μόνο.

  10. 16:20 σήμερα ο ΣΚΑΪ έχει ένα ενδιαφέρον ντοκυμαντέρ για την αναπαραγωγή τον ιπποπόταμων μη το χάσετε ,,θα δώσετε λύσεις σε πολλούς προβληματισμούς σας.

  11. ειναι δολιοι και επικινδυνοι δεν ειναι ασχετοι ειναι εχθροι του εθνους ας το καταλαβουμε ολοι μας

  12. Να κάνουν σύσκεψη με κλειστό τον κλιματισμό μήπως και καταλάβουν την αξία του δασικού μας πλούτου,που έχουν γραμμένο στα

    1. Κάποιος, κάποτε, πρέπει να ρυθμίσει για τους συγκεκριμένους, τις συνθήκες διεξαγωγής μιάς τέτοιας “σύσκεψης” να τους αρμόζει, όπως περιγράφεις… Δεν έχει βρεθεί ήρωας ακόμη.

  13. ΑΥΤΟΙ ΟΙ 702 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΡΤΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ!!!ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΕΙΠΕ ΣΤΗ TV ΘΑ ΠΑNΕ ΓΙΑ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑΝΕ ΠΟΤΕ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΟΟΥ ΣΤΗΝ TV!!!

    1. Geo έχεις απόλυτο δίκιο.Κοπροσκυλανε όλο τον χρόνο για να δουλέψουν συμπυκνωμένα ένα μήνα.Ομολογω με κίνδυνο και δυσκολίες αλλά ένα μήνα .

      1. Σοβαρά μαλακόπουλε; Και οταν πλυμμηρίζετε το χειμώνα απο τις βροχές και θάβεστε στις λάσπες, ποιος σας απεγκλωβίζει; Ο Φούφουτος; Καραγκιόζηδες φραπεδοτσιφτετέλληνες.

        1. Ναἰ αλλἀ το χειμὠνα δεν ἐχει κἀει-κἀει, νεράκι τοὐ Θεοὐ εἰναι ρε ξεσκἐπαστη μελιτζἀνα,

        2. Χ σίγουρα θα είσαι κρατικοδιαιτος που σε πλήρωνα σαράντα χρόνια και να πάρω χίλια σύνταξη και να δουλεύω ακόμα.Δεν φτάνει λοιπόν που σας ταιζομε δουλεύοντας 365 μέρες αλλά μας βρίζετε από πάνω.Καλη Παναγιά να έχεις.

      2. Απεγκλωβισμους, διασώσεις ποιος τα κάνει όλο το χρόνο;

Comments are closed.