H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΡΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ… 30 ΛΕΠΤΑ ΒΡΟΧΗΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΔΥΟ. ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΣΤΑ ΛΑΣΠΟΝΕΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ.

    Κοινοποίηση:
    καιρος

    Αυτό είναι το κράτος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

    Δείτε την γιαγιά στην Κινέτα.

    Την βγάζουν ξυπόλητη.

    Περπατάει πάνω στο ξύλινο παντζούρι της μπαλκονόπορτας της.

    Να είναι καλά τα παλληκάρια της πυροσβεστικής υπηρεσίας, σε όλους αυτούς που ο Μητσοτάκης είπε στην ΔΕΘ ότι θα πρέπει να δουλεύουν, όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά και τον χειμώνα.

    Τι τους είχε πει τότε: «θα πρέπει τώρα κάνουμε δουλίτσα και το χειμώνα, όχι μόνο το καλοκαίρι»

    EKMjdUbW4AAsVh-

    Ένα κύμα βροχής «σάρωσε» τις πρώτες πρωινές ώρες και την Αττική, με την κακοκαιρία «Γηρυόνης» να αφήνει πίσω της δρόμους ποτάμια και πολλά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

    Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιάς, από το ύψος της οδού Χαμοστέρνας έως την Ηρακλειδών με την κυκλοφορία να αποκαθίσταται λίγο πριν τις 7 το πρωί καθώς στην περιοχή έσπευσαν οχήματα του Δήμου, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την κατάσταση και να παραδώσουν την κεντρική αρτηρία στη διάθεση των οδηγών.

    Προβλήματα δημιουργήθηκαν και στον Πειραιά και συγκεκριμένα στην ακτή Βασιλειάδη, στην Πύλη Ε3, στο λιμάνι, στο ρεύμα προς Κερατσίνι, καθώς και στη Σαλαμίνα, στη Λεωφόρο Σαλαμίνας, από τη Ζωοδόχου Πηγής, έως τη Λεωφόρο Φανερωμένης με τις υπηρεσίες να αποκαθιστούν τελικά τα προβλήματα στο νησί..

    Βίντεο από τον Πειραιά – κάντε κλικ στην εικόνα

    Δραματικές οι ώρες στην Κατερίνη, όπου η κακοκαιρία «Γηρυόνης» προκαλεί μεγάλα προβλήματα και προκάλεσε ακόμη και την εντολή εκκένωσης σπιτιών που βρίσκονται στην παραλία! Η θάλασσα «φούσκωσε» με αποτέλεσμα οι δρόμοι να γίνουν ποτάμια. ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

    Βίντεο από την περιοχή του Ρέντη – κάντε κλικ στην εικόνα

    Η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, απηύθυνε έκκληση στους πολίτες της Αττικής, να αποφεύγουν τις μετακινήσεις τους έως τις 10 το πρωί, τόσο για λόγους προληπτικούς, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, όσο και για λόγους αποφυγής της κυκλοφοριακής συμφόρησης με πιθανόν δυσάρεστες συνέπειες λόγω της συσσώρευσης υδάτων.

    Από την πλευρά της η περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε ότι τα σχολεία θα μείνουν κλειστά έως τις 10 το πρωί για λόγους ασφαλείας των μαθητών.

    Υποχωρούν από το μεσημέρι τα φαινόμενα στην Αττική

    Η πρόβλεψη των μετεωρολόγων για το Λεκανοπέδιο της Αττικής έχει ως εξής:

    Στην Αττική περιμένουμε τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, με πιθανότητα πρόσκαιρης χαλαζόπτωσης, φαινόμενα που μετά το μεσημέρι θα σταματήσουν. Αργά το βράδυ ωστόσο ενδέχεται να εκδηλωθούν και πάλι τοπικές βροχές ή καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 7 έως 8 μποφόρ, αλλά μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν στα 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη της Αθήνας από 15 έως 20 βαθμούς.

     

    Έκλεισε η Εθνική οδός!

    Από τα ξημερώματα, εξαιτίας του σαρωτικού περάσματος της κακοκαιρίας «Γηρυόνης», υπερχείλισε το ρέμα Πίκκα, με αποτέλεσμα, εκτός από τα πλημμυρισμένα σπίτια, να κλείσει η Εθνική Αθηνών – Κορίνθου και στα δυο ρεύματα!

    Η Εθνική Αθηνών – Κορίνθου έκλεισε στο ρεύμα προς Κόρινθο από το 54ο χιλιόμετρο μέχρι το 62ο χιλιόμετρο και στο ρεύμα προς Αθήνα από το 62ο χιλιόμετρο, με την Τροχαία να σταματά τα αυτοκίνητα στα διόδια της Ελευσίνας και του Ισθμού!

    Οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως για να ανοίξει η Εθνική οδός, στο ρεύμα προς Κόρινθο, θα χρειαστούν πολλές ώρες, γι’ αυτό και η Ολυμπία Οδός κάλεσε όσους έχουν προγραμματίσει ταξίδι με το αυτοκίνητο προς την Πελοπόννησο, να το ματαιώσουν! Η εκτίμηση για το πότε θα ανοίξει το ρεύμα προς Αθήνα είναι πως η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

    DIODIA 1 DIODIA

    Δύσκολη νύχτα στην Κινέτα – Υπερχείλισε το ρέμα της Πίκας

    Καταστροφικό ήταν το πέρασμα της κακοκαιρίας Γηρυόνης και από την Κορινθία, καθώς υπερχείλισε το ρέμα της Πίκας, με αποτέλεσμα το νερό να φτάσει στο ύψος της Εθνική οδό, με κίνδυνο για τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

    Περισσότερες από 64 κλήσεις έχει δεχτεί το Ε.Σ.Κ.Ε. του Π.Σ., οι περισσότερες εξ αυτών για απομακρύνσεις ατόμων στην περιοχή της Κινέττας, λόγω συσσώρευσης υδάτων και φερτών υλικών σε οικίες.

    EKMjdUbW4AAsVh-

    EKMoUNDW4AAqw7u

    Με απόφαση της Πολιτικής Προστασίας, διεκόπη η κυκλοφορία στο 61ο χιλιόμετρο της Εθνικής, από την Κινέτα έως τους Αγίους Θεοδώρους, καθώς το ρέμα κατέβαζε φερτά υλικά προς την περιοχή της Κινέτας.
    κάντε κλικ στην εικόνα

    Συγκεκριμένα, τα νερά από το ρέμα έφτασαν μέχρι τον κεντρικό δρόμο, με αποτέλεσμα οι αρμόδιοι να δώσουν εντολή για διακοπή της κυκλοφορίας και στην παλιά Εθνική οδό, κόβοντας στην ουσία, προσωρινά, κάθε δίοδο προς την Αθήνα.

    Η εντολή που δόθηκε ήταν να κλείσει η Ολυμπία οδός από τα διόδια του Καλαμακίου έως τους Αγίους Θεοδώρους και η παλιά Εθνική από τα διόδια της Ελευσίνας προς Κόρινθο, έως και τα διόδια του Καλαμακίου.

    κάντε κλικ στην εικόνα

    Στο Κέντρο Επιχειρήσεων μετέβη εσπευσμένα και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος πραγματοποίησε έκτακτη σύσκεψη με τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, κ. Χαρδαλιά, με τη συμμετοχή και επιτελικών στελεχών της Πυροσβεστικής.

    Ο κ. Χρυσοχοΐδης ενημερώνεται συνεχώς από τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και άλλα αρμόδια στελέχη για τις ενέργειες που γίνονται για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

    Προβλήματα στη Θεσσαλονίκη

    Ισχυροί άνεμοι έπνεαν τη νύχτα στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να έχουν καταγραφεί πτώσεις δέντρων, καθώς η κακοκαιρία Γηρυόνης σαρώνει τη χώρα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ 

    Επείγουσα έκκληση – σύσταση της Πολιτικής Προστασίας

    Επείγουσα έκκληση – σύσταση εξέδωσε λίγο πριν από τις πέντε τα ξημερώματα της Δευτέρας η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, προς τους πολίτες – κατοίκους της Αττικής, να αποφύγουν τις μετακινήσεις έως τις 10 το πρωί.

    Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση – έκκληση οι μετακινήσεις πρέπει να αποφεύγονται τόσο για λόγους προληπτικού, όσο και για την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης, με πιθανές δυσάρεστες συνέπειες λόγω συσσώρευσης υδάτων.

    Αναστολή δρομολογίων από και προς Κιάτο

    Ανεστάλησαν προσωρινά τα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου από το Κιάτο προς Πειραιά και αντίστροφα.

    Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί έως αυτή την ώρα 40 κλήσεις από την ευρύτερη περιοχή της Κινέτας για παροχή βοήθειας.

    Περιφέρεια Αττικής: Στις 10 θα ανοίξουν τα σχολεία

    Την απόφαση της Περιφέρειας Αττικής να ζητήσει από τους δήμους να ανοίξουν στις 10 το πρωί τα σχολεία λόγω της κακοκαιρίας Γηρυόνης ανακοίνωσε τα ξημερώματα ο Γιώργος Πατούλης.

    «Η κακοκαιρία είναι σε εξέλιξη σε διάφορες περιοχές της Αττικής και για την ασφάλεια των μαθητών θα ζητήσουμε να μείνουν κλειστά τα σχολεία μέχρι τις 10 το πρωί» δήλωσε ο κ. Πατούλης στο ΟΡΕΝ.

    Η ανακοίνωση της Περιφέρειας

    «Με αφορμή την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων στην Αττική τα οποία αναμένεται να ενταθούν τις πρωινές ώρες, η Περιφέρεια Αττικής με εντολή του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια των μαθητών και των πολιτών και με δεδομένες τις δυσκολίες αλλά και την επικινδυνότητα στις μετακινήσεις αυτές τις ώρες, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία σε όλο το λεκανοπέδιο μέχρι και τις 10 το πρωί.

    Παράλληλα, συστήνει σε όλους τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις την ώρα της έντασης των φαινομένων.

    Ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων θα κριθεί εκ νέου και θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση για το αν θα ξεκινήσουν τα σχολεία τη λειτουργία τους, μετά τις 10 το πρωί».

    Κακοκαιρία Γηρυόνης: Κλειστή η Πειραιώς από Χαμοστέρνας έως Ηρακλειδών

    Κλειστή για την κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω μεγάλης συσσώρευσης υδάτων, είναι σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία η Οδός Πειραιώς από το ύψος της οδού Χαμοστέρνας έως την Ηρακλειδών.

    Παράλληλα στην Ακτή Βασιλειάδη στο λιμάνι του Πειραιά από την πύλη Ε-3 στο ρεύμα προς Κερατσίνι ο δρόμος είναι επίσης κλειστός, όπως και στη Λεωφόρο Σαλαμίνος από την Ζωοδόχο Πηγή έως την Λεωφόρο Φανερωμένης, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ.

    Δεμένα τα δελφίνια με προορισμό τον Αργοσαρωνικό

    Δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων για τον Αργοσαρωνικό λόγω των ισχυρών ανέμων που επικρατούν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές. Τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο με πλοία συμβατικού τύπου.

    Προβλήματα στην Πιερία από τα έντονα καιρικά φαινόμενα

    Προβλήματα προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Πιερία κατά τη διάρκεια της νύχτας.

    Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικης Υπηρεσίας Κατερίνης Παναγιώτης Πατσιαλής πυροσβέστες χρειάστηκε να επέμβουν για να απεγκλωβίσουν και να μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο Ισπανό ποδηλάτη και τον σκύλο του, που διανυκτέρευαν στα Λείβηθρα Ολύμπου και δεν μπορούσαν να φύγουν από το σημείο, λόγω της καταιγίδας που έπληξε την περιοχή.

    Επιπρόσθετα, εξαιτίας της ισχυρής βροχόπτωσης και των ανέμων που έπνεαν, δημιουργήθηκαν προβλήματα και στο παραλιακό μέτωπο της Κατερίνης.

    «Η Πυροσβεστική υπηρεσία δέχθηκε 8 κλήσεις από Κατερίνη και Λιτόχωρο και προχώρησε σε 4 αντλήσεις υδάτων. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εστιάστηκε στο οδικό δίκτυο της παραλίας, καθώς σε κάποια σημεία, λόγω συγκέντρωσης υδάτων, δεν μπορεί να γίνει η κυκλοφορία των οχημάτων», δήλωσε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο κ. Πατσιαλής.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Εάν κυβερνούσε ο Σύριζα φυσικά για τα ΜΜΕ θα έφταιγε ο Τσίπρας και η ανίκανη Κυβέρνηση που δεν έκαναν τίποτε και άφησαν τον κόσμο να πνιγεί.
      Τώρα δεν φταίει ο Κούλης και η κυβέρνησή του γιατί δεν μπορούμε να τα βάλουμε με το θεό.Και οι κάμερες κοντά από τον κυριούλη της ξανθιάς (λέγε με περιφερειάρχη) να ικετεύουν για μία δήλωση και όλοι μαζί να τα βάζουν με το θεό που έριξε πολύ νερό και απότομα.
      όσο για την Εθνική που έκοψε την Ελλάδα στα δύο για 15 ώρες μούγκα.

    2. Βρε Σπαρτιάτη ….. ποιος κύριος ; Πες καλύτερα ο μπάσταρδος της βρωμερης οικογένειας , τι ; Θα φοβηθούμε μην θιχτεί η φοράδα μάνα του ;

    3. Χέστηκε ο κουλης για την γιαγιά…! Το πολύ πολύ να γυρίσει και να πει ότι τέτοιες μέρες πρέπει να σκεφτόμαστε λιγότερο εγωιστικά γιατί οι αδελφοί μας λάθρο ισλαμιστες καφροι περνάνε μεγαλύτερο Δράμα .

    4. – Μία από τα ίδια … Δεν είναι βέβαια ευθύνη τής τωρινής κυβέρνησης, γιατί αντιπλημμυρικά έργα ΔΕΝ γίνονται σε 5 μήνες, άλλωστε κυβερνούσαν άλλοι 4,5 χρόνια … Τί μελέτες καί τί κατασκευές έγιναν, είδατε κάτι ;;; Μην ξεχνάμε καί τίς πυρκαγιές στα δάση … Χρειάζεται υπομονή αλλά καί ΣΟΒΑΡΗ Δουλειά από όλους … Με το να καταριόμαστε δεν αλλάζει κάτι !!!

    5. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟ ΕΡΓΟ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ. ΨΕΥΤΙΕΣ, ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΙΣΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 2 ΜΕΤΡΑ + ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΟΜΒΡΙΑ ΝΕΡΑ. ΕΔΩ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΣΧΑΡΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ . ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΝΑ ΞΕΦΡΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ?

    6. θα έλεγα στον συντάκτη του άρθρου να προσέχει τι γραφει , δεν μπορείς να προσαπτεις στον Μητσοτακη οτι εγινε χθες λογω καταιγίδων κλπ δεν φτιάχνονται αυτα μεσα σε 5 μηνες , θελουν χρονια για να διορθωθούν , στο τελος της 4τιας θα μπορούμε να κρίνουμε , αυτη την στιγμή το έγκλημα που κάνει ο Μητσοτακης ειναι στο μεταναστευτικο , ακομη και αυτο που εκανε να γινει ο προστάτης τον ασυνόδευτων παιδιων ειναι έγκλημα , ολοι θα στέλνουν τα παιδιά τους και μετα θα τους κάνουμε πρόσκληση να έρθουν και οι γονείς τους για να μην διασπάτε η οικογένεια

      1. Φιλε δεν κανανε τιποτε στην Κινετα. Δεν χρειαζοτανε να κανουνε ενα τεραστιο εργο. μερικα απλα πραγματα να δειξουν οτι ενδιαφερονται. Για να ξερεις ολες οι μοναδες εσκαφεις, πυροσβεστικη ειχανε παει χθες στην Μανδρα και τους εσκασε στην Κινετα. Το ιδιο με τον Συριζα, ειχανε παει στην Κινετα και τους εσκασε στο Ματι. Ο Μητσοτακης επομενως εκανε παιχνιδι με τα καναλια στο Ματι και μετα πηγε στο Λονδινο να δει το τενις ενω οι βαρκες ερχονται η μια μετα την αλλη.
        Επρεπε να ειχε σηκωσει θυελλα στις Βρυξελες οχι να μισθωνει Τουριστικα Πουλμαν και τα ταιζει της ΜΚΟ.

    7. Έξω ρίχνει τραπέζια όχι καρέκλες. Το κέντρο έχει βουλιάξει.

    8. ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΤΗΝ 1η ΣΦΡΑΓΙΔΑ…ΠΟΥ Ν’ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ 6 ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΛΑΘΡΟΣΚΩΛΗΚΕΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ

    9. Τι ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΆΜΑ; ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΣ; ΜΌΝΟ Α ΛΑ ΜΠΡΑΤΣΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΆΝΝΑ ΤΟΝ ΈΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΊΝΕΙ ΤΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ; ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΈΡΓΑ ΕΔΏ Κ 5 ΜΗΝΕΣ; ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΤΖΑΡΕΣ Κ ΤΑ ΠΛΟΊΑ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΎΕΙ ΚΑΛΆ ΕΊΝΑΙ ΜΌΝΟ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ

      1. Xχ.α. θα λετε και θα κλαιτε συντροφια…

    10. γιατι ρε παιδια αφου το τσιπρα τον διωξαμε, και βγαλαμε τον κυριακο απο την βρωμερη πολιτικη οικογενεια… εσυ βεβαια στεφανε θα ηθελες να γραψω αγια, γιατι ετσι σας συνφερει, ετσι;;; ΟΧΙ ΟΜΩΣ… ΒΡΩΜΕΡΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΒΡΩΜΕΡΩΤΑΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

    Comments are closed.