ΤΩΡΑ: -7 ΒΑΘΜΟΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ, -12 ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΛΟΣ. ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

    Κοινοποίηση:
    paok_xanthi

    Ένοχοι κρίθηκαν από τον αθλητικό δικαστή ΠΑΟΚ και Ξάνθη, που τιμωρήθηκαν με αφαίρεση 7 βαθμών και 12 βαθμών αντίστοιχα.«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

    ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ Α.Ο.:”Με την παρούσα σας διαβιβάζουμε την από 27-1-2020 Έκθεση/Πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία μας διαβιβάσθηκε με το υπ’ αριθ. πρωτ. 96/10-2-2020 έγγραφό της καθώς και το υπ’ αριθ. πρωτ. εξερχ 30/10-2-2020 έγγραφο ΕΠΟ, καλώντας σας να παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην παραπάνω Έκθεση/Πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού άρθρα σε συνδυασμό με το Παράρτημα Α του ΠΚ ΕΠΟ.”:

    -ΣΥΝΕΚΔΙΚΑΖΕΙ α) την υπ’ αριθ. πρωτ. 97/13-2-2020 κλήση προς απολογία κατά της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΞΑΝΘΗ, για παραβίαση του άρθρου 69 παρ. 3 και 12 ν. 2725/1999, εξ αιτίας ανακλήθηκε το πιστοποιητικό της Ε.Ε.Α. κατ’ άρθρο 77Α ν. 2725/1999, σε συνδυασμό με το Παράρτημα Α του Π.Κ./Ε.Π.Ο., Β) την από 19-2-2020 πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Γ) την από 14-2-2020 παρέμβαση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και Δ) την από 19-2-2020 πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ – Α.Ε.Λ. αντιμωλία των διαδίκων.

    -ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ό,τι κρίθηκε απορριπτέο.

    -ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την παρέμβαση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

    -ΔΕΧΕΤΑΙ εν μέρει τις παρεμβάσεις των ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ – Α.Ε.Λ..

    -ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ εις βάρος της πειθαρχικώς εγκαλουμένης για την πράξη της παράβασης του άρθρου 69 παρ. 3 και 12 ν. 2725/1999, εξ αιτίας της οποίας ανακλήθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού το πιστοποιητικό συμμετοχής της στο πρωτάθλημα, την ποινή της αφαίρεσης πέντε (5) βαθμών από το τρέχον επαγγελματικό πρωτάθλημα SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2019-2020.

    ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ Α.Ο.:”Με την παρούσα σας διαβιβάζουμε την από 27-1-2020 Έκθεση/Πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία μας διαβιβάσθηκε με το υπ’ αριθ. πρωτ. 96/10-2-2020 έγγραφό της καθώς και το υπ’ αριθ. πρωτ. εξερχ 30/10-2-2020 έγγραφο ΕΠΟ, καλώντας σας να παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην παραπάνω Έκθεση/Πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού άρθρα σε συνδυασμό με το Παράρτημα Α του ΠΚ ΕΠΟ.”:

    ΠΑΕ ΠΑΟΚ:”Με την παρούσα σας διαβιβάζουμε την από 27-1-2020 Έκθεση/Πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία μας διαβιβάσθηκε με το υπ’ αριθ. πρωτ. 96/10-2-2020 έγγραφό της καθώς και το υπ’ αριθ. πρωτ. εξερχ 30/10-2-2020 έγγραφο ΕΠΟ, καλώντας σας να παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της.”:

    ΣΥΝΕΚΔΙΚΑΖΕΙ κατ’ αντιμωλία Α) τα επί των αναφερομένων στην από 27-1-2020 Έκθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που αφορά την ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ Α.Ο. και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία διαβιβάσθηκε στο παρόν Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο με το υπ’ αριθ. πρωτ. 96/10-2-2010 έγγραφό της καθώς και το υπ’ αριθ. πρωτ. εξερχ. 30/10-2-2020 έγγραφο ΕΠΟ, για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 69 παρ. 9 και 12 Ν. 2725/1999, Β) την από 14-2-2020 πρόσθετη παρέμβαση της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, προς υποστήριξη της υπό στοιχείο Α΄ ως άνω από 27-1-2020 Έκθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία στρέφεται σε βάρος της Π.Α.Ε. ΞΑΝΘΗ Α.Ο., Γ) την από 14-2-2020 πρόσθετη παρέμβαση της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, προς υποστήριξη της υπό στοιχείο Α΄ ως άνω από 27-1-2020 Έκθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία στρέφεται σε βάρος της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, Δ) την από 14-2-2020 πρόσθετη παρέμβαση της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ., προς υποστήριξη της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η οποία στρέφεται σε βάρος της Π.Α.Ε. ΞΑΝΘΗ Α.Ο. και της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ.

    -ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ τις ως άνω (υπό στοιχ. Β, Γ, Δ) πρόσθετες παρεμβάσεις.

    -ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ομάδα της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ Α.Ο. την ποινή της αφαίρεσης επτά (7) βαθμών από το τρέχον επαγγελματικό πρωτάθλημα (Super League 1 Ελλάδα αγωνιστική περίοδος 2019 – 2020).

    -ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ομάδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ την ποινή της αφαίρεσης επτά (7) βαθμών από το τρέχον επαγγελματικό πρωτάθλημα (Super League 1 Ελλάδα αγωνιστική περίοδος 2019 – 2020).

    ΠΑΕ Πανιώνιος: «Με βάση την από 11-02-2020 ένσταση σας για το κύρος του Αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ της 8.2.2020 για την 23η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 και κατά της ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ, καλείσθε όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 17-02-2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 9:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών.»

    -ΔΙΚΑΖΕΙ αντιμωλία των διαδίκων.

    -ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την ένσταση.

    -ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την κατάπτωση του καταβληθέντος παραβόλου υπέρ της Διοργανώτριας Αρχής.

    Γίνεται μνεία ότι κατά της παρούσας απόφασης είναι δυνατή η άσκηση έφεσης εντός προθεσμίας δύο (2) εργασίμων ημερών για τους διαδίκους και πέντε (5) εργασίμων ημερών για τον Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας».

    Πηγή: https://www.skai.gr/news/sports/afairesi-7-vathmon-ston-paok-12-stin-ksanthi
    Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. 1) Δύο μέρες πριν την εκδίκαση της υπόθεσης αλλάζουν δύο μέλη της επιτροπής…… γιατί δεν τους βγαίνει η ψηφοφορία
      2) Μία εβδομάδα πριν την ανακοίνωση της γνωμοδότησης συναντιούνται μαζί με τον εκπρόσωπο τύπου του υφυπουργού….. στις 11 το βράδυ…..
      3) Βγάζουν γνωμοδότηση την ώρα του αγώνα του ΠΑΟΚ
      4) Ώρες μετά την ανακοίνωση του υποβιβασμού ο υφυπουργός δηλώνει ότι θα αλλάξει η ποινή γιατί η γνωμοδότηση δεν είναι ΕΠΑΡΚΏΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ
      5) Την επόμενη μέρα νομοθετούν αφαίρεση βαθμών
      6) Αλλάζουν το δικαστή που δίκαζε την ανακοπή στο ΣτΕ
      7) Επιβάλλουν αφαίρεση βαθμών χωρίς να δικαστεί επί της ουσίας η υπόθεση στο πρωτοβάθμιο της λίγκας με βάση τη η γνωμοδότηση που δεν είναι ΕΠΑΡΚΏΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ
      Καλά που ψηφίσαμε να φύγει ο νονός και ο ρασπούτιν

      1. Για την ταμπακιέρα θα μας πείτε κάτι; Έχει δύο ομάδες ο τστσενος στην κατηγορία ή όχι; Αντί να το βουλωνετε που πιαστηκατε σαν ερασιτέχνες λωποδύτες ζητάτε και τα ρέστα.Η ποινή των βαθμών είναι χάδι,να ετοιμάζεστε για υποβιβασμό διότι αυτή είναι η πραγματική ποινή για όσες ομάδες βάζουν γκαρσονια μπροστινούς με καταθέσεις εκατομμυρίων να αγοράζουν ομάδες!!!!!!!

    2. Χιλιάδες σελιδες δικογραφίας για τα στημένα. Noore 1 ανατινάξεις φούρνων, λευκά πόλο που ξυλοκοπούν διαιτητές Κοσκωτάδες Σαλιαρέληδες αλλά η Εγκληματική Οργάνωση στέκει εκεί και συνεχίζει ακάθεκτη με ένα ποσοστό μεγάλο ελληνογραικύλων να στηρίζουν την εγκληματικότητα αυτή .
      Κυβερνήσεις προδοτών και εγκληματιών με τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
      .Ευτυχώς το ψευτορωμεΐκο καταρρέει όπου να ναι…..

    3. Μόνο σε χώρα μπανανίας θα έπαιρναν τέτοια απόφαση !!! Το Ελλαδισταν χορεύει μπαλαλαικα !!!!

    4. Ο ΠΑΟΚ την πρώτη θέση την είχε χάσει από την στιγμή που ξεκίνησε όλος αυτός ο βόρβορος των “έγκριτων” νομικών!!! Όμως ο βαγγέλας (είναι πολύ εκδικητικός) θέλει να τον αφήσει και εκτός τσάμπιονς λιγκ! Μετά από όλα αυτά η ΑΕΚ θα πάρει την δεύτερη θέση, μονάχα μην αρχίσουν πάλι τα μπαόκια και μιλάνε και λένε ότι την πήρε στα χαρτιά, καιρός είναι να καταλάβουν ότι και το πρωτάθλημα πρόπερσι και την δεύτερη θέση φέτος την χάσαν στα χαρτιά εξ αιτίας του γάβρου και όχι της ΑΕΚ!!!

    5. για την ομάδα του δημοσίου ..συμφέροντος. Χαλάλι ο noor1 και η εγκληματική οργάνωση του ποδοσφαίρου

    6. Αντί να κράξετε τον Σαββίδη που μέσα σε τρία χρόνια κόντεψε να σας ρίξει δύο φορές, μια με τη μπουκα με το όπλο, γίναμε ρεζίλι διεθνώς και μπήκαμε υπό επιτήρηση, και φέτος με την πολύ ιδιοκτησία βάση κανονισμών και της ΟΥΕΦΑ. Εσείς τα βάζετε με άλλους και το κράτος των Αθηνών που σας έσωσε από υποβιβασμό δύο φορές φοβούμενοι για τα ψηφαλακια.

    7. Δημήτρης Καλαϊτζίδης, σημερινή κατάθεση στη δίκη για την ε.ο.: Ήμουν προπονητής της Βέροιας από το 2004 μέχρι το 2013. Για τον επίμαχο αγώνα με τον Ολυμπιακό, πήγαμε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο και 2-3 λεπτά πριν βγούμε ήρθε και με συνάντησε ο Λαναρής, γενικός αρχηγός ουσιαστικά ήταν συνοδός της αποστολής. Με σταμάτησε και μου είπε, «είπε ο πρόεδρος να χάσουμε 3-0» του λέω «ποιος θα το πει στα παιδιά». Μου απαντάει «εγώ θα τους το πω».

    8. Πραγματική ξεφτύλα και συμφωνώ με τους ΠΑΟΚτζήδες. Αντί να υποβιβαστούν και οι δύο για το σκάνδαλο πολυιδιοκτησίας που δεν υπάρχει προηγούμενο του στην Ελλάδα, έπεσαν στα μαλακά με αλλαγή του νόμου.

    9. Σας πονάει η ΑΕΚΑΡΑ ΡΕ ΟΡΚ και ξεφτυλες Αρειανα που τα βάλατε με τον νικολα τον μπαμπά σας ντροπη .Οσο για το κύπελλο ΑΕΚ Ολυμπιακακι θα είναι ο ΜΠΑΟΚ 2-0 θα χασει βάλτε το μπας και βγάλετε κάνα φραγκο μπαοκια γιατι ο ρωσσος σας δουλευει. Αλά εσυ που λες για κυβέρνηση σας έχει χαρίσει από παλια 3 φορες τον υποβιβασμό 1 με το όπλο 2 με την Ξάνθη τωρα και 3 παλιά με Μπατατούδη. Και τώρα που σας φτιάχνει γηπεδο ο δικός σας σε 2 χρόνια θα είναι έτοιμο τόσο κοροϊδία χαχαχα ούτε σε μακετα δεν το έχετε δει

    10. ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!!! Μονο με μείωση βαθμών μπορείτε να πάρετε το πρωτάθλημα. Πουλημένα τομάρια….μια ζωή με πέτσινα είστε!!! Εγω αν στήριζα αυτο το αίσχος που λέγεται ομαδα θα ντρεπόμουν !!! ΑΗΔΙΑ

    11. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΜΕ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ …(Ν.Δ)

      Για αυτο γραφουμε συνεχεια δεν εχει ουτε ενα καθαρο.. ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ (ΣΧΟΛΙΟ)

    12. ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΑΝ ΤΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ Μ@Λ@ΚΙΣΤ@ΡΙΑ ΕΤΣΙ ΔΡΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.
      ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑ;

    13. Γ εθνική έπρεπε να πάνε…. Η δικαιοσύνη είναι για τον φουτσο στο Ελλαδισταν

    14. κοκκινα προπαγανδιστικα αθλητικα δικαστηρια….

      ΠΕΡΝΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΡΕ

    15. τα λαμογια …….τουρκορωσος-τσιμπλας κ κομης δρακουλας καταφεραν να κανουν το ασπρο……μαυρο

      ειναι κ η φανελα τους ιδια

    16. Θρύλε γερά! Για άλλη μια φορά, πάρτο στα χαρτιά! Ποδόσφαιρο στα γήπεδα!

    17. Και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος.

    18. Απόλυτη ξεφτίλα τιμωρήθηκαν τόσο ώστε να μην πέσει η Ξανθή και να μη χάσει τη δεύτερη θέση ο ΠΑΟΚ

    Comments are closed.