ΤΕΛΟΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ – ΜΙΑ ΒΡΩΜΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ – ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΠΟΡΤΑ Ή ΣΕΡΒΙΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΛΟΕΡΔΟΣ

    Την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, με δημόσια επιστολή του με την οποία ενημέρωσε ότι παραιτείται τόσο από τα κομματικά όργανα, όσο και από το ίδιο το κόμμα.

    «Από σήμερα παραιτούμαι από όλα ανεξαιρέτως τα όργανα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στα οποία συμμετέχω. Παραιτούμαι επίσης από την ιδιότητα του μέλους του κόμματος. Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι αμιγώς πολιτικοί και τους εξέθεσα με μία άκρως εμπιστευτική επιστολή σήμερα προς τον Πρόεδρο του Κινήματος.

    Εύχομαι στον Πρόεδρο, τα στελέχη και τα χιλιάδες μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καλή επιτυχία στον αγώνα και τις προσπάθειές τους.

    ΥΓ: Για τα μέλη, τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που με αγάπησαν και αγάπησα: η απόφασή μου αυτή είναι για καλό και πάνω απ΄ όλα είναι πεντακάθαρη».

    Καλό σερβιτοριλίκι στον Μητσοτάκη…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    43 Σχόλια

    1. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΤΑ`Ι`ΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙ…ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ…
      ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ

    2. O Λοβέρδος θα είνε από τα βασικά στελέχη τού νέου κόμματος τής κεντροαριστεράς το οποίο στήνεται με προοπτική ΑξΑν στις επόμενες εκλογές.
      Έπονται και άλλες αποχωρήσεις το αμέσως επόμενο διάστημα από Π.Σ.Κ. & Σ.Ρ.Ζ./Π.Σ. για να στελεχώσουν τον μέο φορέα.

    3. Οι σπουδαίοι είναι υπεράνω κομμάτων. Όσο κάνει οτι του ζητάνε πάντα μια ζεστη γωνία σε οποιοδήποτε κόμμα θα τον περιμένει.

    4. Πας πουστης Πατρινός παλιάς πουτανας παιδί.μιναρααααα

    5. Ο καταστροφεας…αυτος που εκλεισε τα πολιατρεια ΙΚΑ!
      Θα τον προσλαβει ο κολλητος του ο Κουλης.

    6. Ενας κλεφτης ακομη που ζει εις βαρος των Ελληνων.

      ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    7. Θα έρθει και η σειρά σας μόλις σας ξεζουμήσει η κούλα

    8. Ψέκες σαν χαλάει ο Λοβέρδος; Άντε ν ασχοληθήτε με τους πουθενάδες που ψηφίσατε και δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους. Ελπίζω απ αυτούς που κράζουν τον Λοβέρδο στα σχόλια να μην ψηφίζει κανεί1 Βελό, γιατί ο Ανδρέας είναι λιγότερο πασοκ από τον “πατριώτη” αρχηγό σας.

    9. Στέφανε επειδή από εσένα τα μαθαίνουμε όλα, διάβασα εδώ ότι ήταν πρώην κνίτης! Οπότε θα πάει στην κ-νδούλα του κούλη, που έχει μαζέψει όλη την κνε και το κλεφτοπασόκ, και θα ψηφίσει και τους γάμους των ομοφύλων που θέλει ο Κούλης! Και μου έλεγε ένας φίλος μου για το ανθελληνικό τόξο. Όχι ρε, είναι το ανώμαλο ανθελληνικό τόξο!

    10. Ολα τα γουρούνια την ίδια φάτσα έχουνε στον αγύριστο παλιολινάτσα

      1. χαχχαχ αχ χαχαχα :’))

    11. Παιδιά κνίτης ήταν, συμφοιτητής με τον νυν βουλευτή του ΚΚΕ Παφίλη.

    12. Ακόμη ένα βρομερό σκουλίκι της πολιτικής έπρεπε να είναι φυλακή για σκάνδαλα για εσχάτη προδοσία… Και όμως και αυτός ελεύθερος, στο διαολο καργιολη

    13. Μια πράσινη ακρίδα λιγότερη προς το παρόν,μέχρι να μεταλλαχθεί με αλλαγή χρώματος.Με τον μητσοτακη πάντως μια χαρά τα έχουν.

    14. Ο ΑΠΟΛΥΤΑ ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑΣ
      ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
      ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ Η ΝΔ ΑΥΤΟΝ??

    15. Μα καλα αυτος δεν ηταν που εκανε το κομμα ελια απο πασοκ;
      Τωρα τζιφος ουτε καν βουλευτης δεν βγηκε;
      Και γιαυτο ειπε να την κανει για αλλου

    16. ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

    17. Εμπρος στο δρομο που ανοιξε η ΝΟΒΑΡΤΙΣ……..Χερι=χερι με τον Αδωνη.

      1. Καλα κάνεις και το λες γιατί εδω μέσα όλο με παπαριες ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ και την Novartis την ξεχάσαμε…

    18. Στο καλο και στην ευχη της Παναγιας. Να μας γραφεις που και που απο το τεννις κλαμπ, αν φυσικα στο επιτρεψει ο κουλης

    19. Καλύτερα που έφυγε ο δεινόσαυρος, ετοίμαζε και προσφυγές κατά των Σπαρτιατών, ο μούργος, ο νομομαθείς της πλάκας. τώρα να τις βάλει εκεί που ξέρει της προσφυγές.

    20. Ένας μουλος ακόμη. Και ο κόσμος ψηφίζει κόμματα. Ξυπνάτε ρε…στα αρχιδια μας λαμόγιο..

    21. Ειναι ευρέως γνωστό η τακτική του αλλάζω κομμα και πάω όπου με δεχτούν “”μεταξύ κατεργαρεων” τέτοιοι ειναι δυστυχώς καημένε ψηφοφόρε.

    22. το θεμα ειναι οτι αυτα τα διποδα που ψηφιζαν αυτο το παρταλι θα το ακολουθησουν και στο αλλο κομα?????????????????????????????????? αν ειναι γιδοπροβατα ισως πχ εγω ψηφιζα τον Ηλια αν αυτος πηγαινε σε κομα νδ κλεφτοπασοκ πυροσυριζα κκκλαψες δεν θα τον ψηφιζα στο νεο ποστο του

    23. καθάρματα του πράσινου και μπλε πασοκ που κατέστρεψαν την Ελλάδα

    24. παρακαλω. τον ΤΙΤΛΟ ”μεγαλο μαγαζι της κονομας ”τον εχουν καπαρρωσει οι ΦΑΕΣΟΚΟΙ. ΘΥΜΑΣΤΕ το, στοβολα δωστα ολα ΚΑΙ ΜΑΖΙ τα φαγαμε? η μηπως μπεκροπινουμε πρωι πρωι

    25. Όλα τα Πασόκια μεταπηδάνε στη νου δούλα ,πως να τους χαρακτηρίσουμε ; πουλημένα κρέατα; και λίγο είναι.

    26. Ο άνθρωπας είναι ξύπνιος, τι να κάνει στο πατσαβουροπασοκάκι του γιδονικολάκη, πάει στη γνήσια πλέον σοσιαλήστρια, στη Κούλα.
      Εκεί είναι η μάσα μέχρι να φάνε τα λεφτά των ευρωπέων, μετά δαγκώστε ταυτότητες όσοι δεν προλάβετε να φύγετε.

    27. Στο καλώ δεν νομίζω να λείψει καί σέ κανένα.

    28. Πάει για νουδούλα,μην χάσει την καρέκλα,ο Ανδρουλάκης δεν μπορεί να το ανεβάσει άλλο το κόμμα,ένας ένας πηδάνε από το καράβι όπως και από τον λουγκροτσύριζα

    29. χαχα,,αγωνες και λαλακιες,,,εχασε τη μαρμιτα το λαμογιο ο αρουραιος, και ψαχνει καραβι,,, θα ανεβει στο μπλε καραβι να γινει η φιλιππινεζα του γιου του κουλη

    30. Θα πάει στο μαγαζί το μεγάλο της κονόμας. Χαζός είναι ?

    31. Καλα εφαγες, καλα ηπιες τον….π….ν! Αλλα μην νομιζεις οτι θα παρεις ετσι απλα αφεση αμαρτιων σε βαρος της Πατριδας!

    Comments are closed.