ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ – ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΕΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΥΣ S-400, ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ – ΣΤΗΝΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

    Κοινοποίηση:
    1001770

    «Η Τουρκία πρέπει να επιλέξει αν θα παραμείνει σύμμαχος στο ΝΑΤΟ ή θα διακινδυνεύσει την ασφάλεια αυτής της εταιρικής σχέσης με τις «παράτολμες αποφάσεις της», όπως είναι η αγορά του ρωσικού αντιπυραυλικού συστήματος S-400», προειδοποίησε απόψε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς.

     Στην ομιλία του με την ευκαιρία της 70ής επετείου από την ίδρυση «της πιο επιτυχημένης στρατιωτικής συμμαχίας στην ιστορία», όπως χαρακτήρισε το ΝΑΤΟ, ο Πενς, ενέτεινε τις πιέσεις προς την Άγκυρα να αποσυρθεί από τη συμφωνία αυτή με τη Μόσχα.

    «Η Τουρκία πρέπει να επιλέξει. Θέλει να παραμείνει κρίσιμος εταίρος στην πιο επιτυχημένη στρατιωτική συμμαχία στην ιστορία ή θέλει να διακινδυνεύσει την ασφάλεια αυτής της εταιρικής σχέσης λαμβάνοντας τέτοιες παράτολμες αποφάσεις που υπονομεύουν τη συμμαχία μας;» διερωτήθηκε.

    Λίγο νωρίτερα, χωρίς να κατονομάσει την Τουρκία, ο Πενς υπενθύμισε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έχει δηλώσει ότι δεν θα παραμείνει άπραγος την ώρα που οι σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ «αγοράζουν όπλα από τους αντιπάλους μας που απειλούν τη συνοχή της συμμαχίας μας».

    Δείτε και το χαρακτηριστικό tweet:

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. ΚΡΑΤΗΣΤΕ Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΩ, Η ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΑΡΧΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.
      ΟΤΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΥΝΗ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΟΥΤΕ ΣΦΑΙΡΑ, ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο,ΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
      ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΗ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΝΕ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΛΙΓΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΡΩΣΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ ΓΙΑ ΚΟΡΟΪΔΑ. ΟΙ ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΧΩΡΑ, Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΜΕ ΡΑΓΔΑΙΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.
      ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΓΙΑ ΧΑΧΟΛΟΥΣ.

    2. Οι Αμερικανοι ποτε δεν θα πανε εναντια της τουρκιας ……… οτι γινετε ειναι για να ριξου στακτη στα ματια μας.

    3. Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ Ε; ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΣΚΕΥΘΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΛΑΘΟΣ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΕΣΥ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ; ΚΑΙ ΕΠΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΜΕ ΔΥΟ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΧΙΡΟΣΙΜΑ ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ, ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΜΕ ΜΑΧΗ ΜΕ ΜΑΧΗ, ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ Η ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΕΧΑΣΕ ΒΙΘΥΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ ΟΙ ΚΑΜΙΚΑΖΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ, ΜΙΑ ΜΠΟΥΚΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡΣ, ΓΚΕΓΚΕ ΑΛΒΑΝΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ;

      1. Έκανα λάθος δεν είσαι αλβανιάρης τουρκομογγόλος είσαι!!! Και σε βλέπω μέχρι και να πολεμάς μαζί με τους Τουρκαλάδες εναντίον ΗΠΑ-Ελλάδας. Και είπαμε ρε ανιστόρητε μάθε ιστορία δεν έδωσαν την νίκη στούς Αμερικάνους μόνο οι 2 ατομικές. Μάθε : Μάχη του Μίντουγουει η πρώτη μεγάλη ήττα για τους Ιάπωνες απο τους Αμερικάνους και η αρχή του τέλους της Ιαπωνικής αυτοκρατορίας.

    4. Παλιοραγιαδες γκιαουριδες…Οταν οι ηγετες που ψηφηζατε τρωγανε τα λεφτα μας και τον ιδρωτα μας μαζι με τις κλεφτοελιτ σας…..και τωρα για να ξεχρεωσεις πρεπει να φωναξεις μεσα στην χωρα σου Λιονταρια για να βγαλουν πετρέλαιο…. τοτε ολα μπορουν να συμβουν οταν μαλωνουν μεσα στο σπιτι σου λιονταρια…και τραπεζαριες να σπασουν και καρεκλες και τζαμαριες….Το πολιτικο λαθος ηταν που εφερε τα βουβαλια μεσα στην χωρα σου να μαλωσουν…Αυτα προβλημα δεν εχουν δικο σου ειναι το σπιτι…Το ιδιο πολιτικο λαθος εκανε με την συμφωνια των Πρεσπων…το μελλον θα δειξει κατα ποσο καλη συμφωνια ηταν…ολα κρεμονται απο μια κλωστη…αν σπασει…και αυτοι που σε εβαλαν να κανεις συμφωνια αυτοι και θα στην χαλασουν…και θα τα παρουν ολα….Εδω θα ειμαστε να τα θυμαστε….

      1. Επιτέλους καποιος με κοινο νου. Αν δεν μπορεις να οχυρωσεις μονος στο σπιτι σου, να το προστατεψεις, θα ερθει κάποιος αγνωστος απο την καλη του την καρδιά ή ο γειτονας που σε αντιπαθεί. Σιχαινομαι τους ρωσολαγνους και τους δυτικοδουλους που παντα περιμενουν ειτε η ρωσια ειτε οι ηπα να διαλυσουν την τουρκια και μεις ως εκ θαυματος ΧΩΡΙΣ να κουνησουμε το χερακι μα ς να ξαναγινουμε Βυζαντινη Αυτοκρατορια. Τραγικη η κατασταση και δυστυψως ακολουθουν(μαλλον) τα χειροτερα.

    5. Προσεξε μην ειναι ιδη οι Ρωσοι μεσα στο Αιγαιο και εσεις κοιμαστε….οταν φατε κανενα κουφετο ξυπνηστε τον Τσιπρα να βαλει παντοφλες να το δει στην τηλεοραση….

    6. Ρε παιδια ρε παιδια, οι Μεγαλες δυναμεις του Πλανητη, ΗΠΑ, Γερμανια,Κινα,Ρωσια,Γαλλια, Ην. Βασιλειο, ΘΕΛΟΥΝ γενικη συρραξη στο Αιγαιο(υδρογονανθρακες) και στα Βαλκανια(γεανθρακες και πολυτιμοι λιθοι) . ΚΑΙ η Ελλαδα θα χασει πολλά σε εναν υποτιθεμενο πολεμο. Μετα θα ρθουν πανω απ το πτωμα της Ελλαδας και της τουρκιας να αρπαξουν το καλυτερο κομματι σαν τα κορακια, με την ελπιδα να ειναι οσο το δυνατον μικροτερη η καταστροφη μας.

    7. νατο= συμμορια δολοφονων στον αγυριστο μονο εγκληματα ξερει να κανει

    8. ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΕΝΤΟΛΕΣ, ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΑΝ ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΕΤΚΟΓΚ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΑ ΒΑΖΑΝΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΑΤΟ ΙΡΑΚ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΚΑΝΤΑΦΙ. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΛΟ ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ, Ο ΤΑΓΙΠ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΗΤΕΥΗ, ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΡΕ ΟΥΣΤ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ ΜΑΖΙ.

      1. Πόνεσαν τα ματάκια μας!!! Τι πατριώτης Έλληνας μήπως είσαι αλβανιάρης??? Και πρίν πετάξεις τις μπαρούφες σου να διαβάζεις ιστορία : 2 Σεπτέμβρη 1945 επάνω στο Αμερικάνικο θωρηκτό Μιζούρι οι Ιάπωνες υπογράφουν την άνευ όρων παράδοση τους στις ΗΠΑ.

      2. Ανθέλληνες μπολσεβίκοι,μια ζωή τα ίδια λετε και μια ζωή προσκυνάτε τον ανίκητο αμερικανικό στρατό. Όλοι σας και αυτό πάει να πει όλοι σας. Όσο και να σκούζετε και να βρωματε αντιαμερικανισμό,σας γλεντάμε όλους σας και μόνοι μας.
        Ο θεός να έχει καλά τον ανίκητο αμερικανικό στρατό και τον μεγάλο πρόεδρο Donald Trump.

    9. Τσιπρα να ευχεσαι να βγει η Χ.Α…γιατι αμα δεις τιποτα αλλους…Ουτε 24 ωρες δεν σας δινω διορια…εχει κατι τυπους που παιρνουν το σκοταδι και το κανουν φως στις αστροπυλες…

    10. Δεν φοβαμαι ενα λαο λιονταριων με προβατο ηγετη…οσο φοβαμαι εναν λαο προβάτων με ηγετη Λιοντάρι…

    11. Προσεξε μην σας ριξει καμια και βρεθειτε σε καμια τρυπα στο Αιγαιο με το κεφαλι να ρουφατε πετρέλαιο. Τσιπρα….θα του κλασουν τα αρχιδια…κατσε να κατεβει κανενας Ρωσικος στολος στο Αιγαιο και να δεις μαλι που θα κλασουν και Αμερικανοι και Εβραιοι…καλα ο Εβραιος αμα φαει καμια βομβα θα βρεθει ο ναος του στο φεγγαρι…μετα θα λεει ο Νεντανιαχου οι ακροδεξιοι και οι ναζιστες…Νεντανιαχου θα κλαις με μαντιλακι στο τοιχος των δακρυων και δεν στεναχωριεται κανεις…γιατι εισαι μπαγλαμας οπως ο Τσιπρας…

      1. Οι Άραβες την βοήθεια των Ρώσων στον πόλεμο των 6 ημερών που τους τσάκισαν οι Εβραίοι. Άσε μεγάλε αν περιμένει ο σουλτάνος να τον σώσουν οι Ρώσοι (όπως εμείς) θα περιμένει για πάντα! Αν γίνει κανένα μπάμ με Αμερικάνους και Ισραήλ εναντίον των τουρκαλάδων, απλά η Τουρκία θα γίνει σκόνη! Και αν δείς πουθενά τον ρώσικο στόλο όταν οι Αμερικάνοι με τα αεροπλανοφόρα τους θα ισοπεδώνουν την Τουρκία, σφύρα μας και εμάς (κλέφτικα).

    12. Μην τρωτε σανο. Ποτε μα ποτε ποτε η Αμερικη ΔΕΝ θα τα χαλασει με την Τουρκια. Ξερετε ποσες Αμερικανικες βιομηχανιες μικρες μεγαλες μεσαιες εδρευουν στην Τουρκια?? Μην ακουτε λογια. Ο Ερντογαν ειναι πολιτικος πανεξυπνος. Και με τους Ρωσους τα εχει καλα και με τους Αμερικανους. Και τους S-400 θα παρει και τα F-35 θα παρει και θα το δειτε. Αλοιμονο απο εμας που ΔΕΝ ψηφιζουμε μια κυβερνηση ΕΛΛΗΝΙΚΗ διοτι ειμαστε κοτες ξεπουλημενοι ανθελληνες ψηφοφοροι.

    13. Ο Τουρκος εχει αρχιδια…δεν αρχιδι…Τσιπρα….ουτε Νεντανιαχου…

    14. Τράμπ και με την υπερδύναμη Αμερική έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τον ψευτοσουλτάνο! Η τούρκικη λίρα πέφτει συνέχεια η χρεοκωπία είναι κοντά. Τι νόμιζες ρε Ταγίπ οτι οι ΗΠΑ είναι Ελλάδα να πουλάς τσαμπουκά και να σου περνάει? Μακάρι να έχεις και εσύ το τέλος του Σαντάμ Χουσείν.

      1. Το ότι οι Μογγόλοι θα έχουν άσχημο τέλος είναι πλέον ορατό. Αυτό που απομένει να δούμε είνι τι ακριβώς θα είναι αυτό αλλά και τι κόστος θα έχει για την Ελλαδάρα των πέρα βρέχει σταρχιδιστών ευρώδουλων κατοίκων της..!

    Comments are closed.