ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ…ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ: ΈΦΟΔΟΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ! ΈΚΛΕΙΣΑΝ ΜΠΑΡ, ΕΠΕΣΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ & ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΠΑΡΤΙ ΣΤΟ NAMMOS – ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΦΛΟΙΝΤ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ;

    Κοινοποίηση:
    clubs_mk

    Εντονος προβληματισμός επικρατεί στην κυβέρνηση από την εικόνα του συνωστισμού που παρατηρείται σε χιλιάδες μπαρ και εστιατόρια σε όλες τις περιοχές της χώρας.
    Τα εστιατόρια και τα μπαρ που τηρούν τις οδηγίες (αποστάσεις , γάντια, μάσκες) είναι λιγοστά. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες στην αγωνία τους να βγάλουν κάποια λεφτά, έχουν «καταργήσει» όλα τα μέτρα με αποτέλεσμα ειδικά το Σάββατο να γίνεται χαμός σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

    Οι μόνοι που φαίνεται να είναι τυπικοί με τις αυστηρές οδηγίες των αποστάσεων, είναι οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων που λειτουργούν στις παραλίες.

    Στη Μύκονο στο γνωστό μπιτς μπαρ Alemagοu στην παραλία της Φτελιάς, επιβλήθηκε λουκέτο 60 ημερών και πρόστιμο 20.000 ευρώ, καθώς εκατοντάδες κόσμου από την Αθήνα διασκέδασαν και χόρεψαν στους ρυθμούς του Dj Jojo.

    Οι εικόνες τρόμαξαν τους λοιμωξιολόγους και τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας. Εκατοντάδες κόσμου συνωστίζονταν πάνω στην άμμο και γύρω από το κεντρικό μπαρ του καταστήματος, ενώ οι υπάλληλοι είχαν κατεβασμένες τις μάσκες, προσπαθώντας να ακούσουν τις παραγγελίες των πελατών που δεν ακούγονταν λόγω των ντεσιμπέλ. Αυτό ακριβώς που φοβόντουσαν οι επιστήμονες, δηλαδή, την μεταφορά σταγονιδίων από τις φωνές, σε συνδυασμό με τον συγχρωτισμό.

    Γι’ αυτό και η παρέμβαση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά ήταν άμεση. Μάλιστα το θέμα έφτασε σε χρόνο μηδέν και στο γραφείο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ο οποίος έδωσε εντολή να τηρηθούν οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες, χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση.

    Το βράδυ του Σαββάτου, αστυνομικοί του Α.Τ Μυκόνου πραγματοποίησαν επισκέψεις σε δημοφιλή μπαρ της Χώρας, όπου υπήρχε συνωστισμός, αναγκάζοντας τους ιδιοκτήτες τους να ζητήσουν από τον κόσμο να αποχωρήσει, διαφορετικά θα κινδύνευαν με επιβολή τσουχτερών προστίμων, ακόμη και με λουκέτο, όπως συνέβη με το Alemagou. Πράγματι, γύρω στη 01.30, ο κόσμος άρχισε να αποχωρεί και τα μαγαζιά να χαμηλώνουν τη μουσική.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Μακάρι να κολλήσουν όλοι κορονογιό και να ψοφήσουν οι μαλάκες και οι διεθνιστούληδες να ησυχάσουμε.

    2. Ρωσσοι αλβανοι βουλγαροι σκοπιανοι μαο μαο ονειρικες διακοπες με μητσοτακη
      ITS AMAZING

    3. Δεν φοβούνται τα παραμύθια οι Έλληνες, αντίθετα φοβάται ο Μητσοτάκης. Θέλει να κρατήσει τους Έλληνες σε καταστολή, πιστεύει πως ο φοβισμένος λαός θα ψηφίσει Μητσοτάκη. Ναι, να ψηφίσει Μητσοτάκη, για να κάνει ο Κυριάκος τα ίδια που μας έκανε ο Τσίπρας με το τρίτο μνημόνιο. Δηλαδή, τετραετία ολόκληρη αυτός με κάψιμο της απλής αναλολογικής, ενώ για εμάς θα αντιστοιχεί η μείωση μισθών και συντάξεων, αλλά και το ξεπλήρωμα των δις που θα φάνε τα λαμόγια.

    4. Στη Θεσσαλονίκη που σκουπισαν την άσφαλτο με τα κορμιά τους τα ανεγκεφαλα γιατί κσποιος υους είπε ότι έτσι έκαναν και τα σμερικανακια δεν θα έπρεπε να πέσουν πρόστιμα γιατι δεν εφάρμοσαν τα μέτρα προστασίας;κανονικά αυτά θα έπρεπε να περάσουν από κλίβανο Αφού καθάρισαν κάθε κατουρα κσι σκατα που υπήρχαν στον δρόμο

      1. Εκεί είναι βρωμιαρηδες μωρε αυτό μας απαντησαν

    5. Κι αν αυτο δεν ειναι οργανωμενη οικονομικη καταστροφη των επιχειρησεων τοτε τι ειναι; και στο κατω κατω καλα λεει Μπολσοναρο ο Βραζιλιανος,ο καθενας να προσεξει τον εαυτο του αμα θελει να ζησει, δεν θα καταστραφει μια ολοκληρη χωρα για μια χουφτα ανεγκεφαλους.

    6. Το νέο lockdown , όπως σας αρέσει να το λέτε, είναι μαθηματικώς θέμα 15-20 ημερών είτε σας αρέσει είτε όχι. Δεν ξέρω εάν το παρακολουθείτε αλλά από το πρωί έχουμε μετρήσει 5 νέα κρούσματα στην Κοζάνη και ψάχνουν και άγνωστο αριθμό επαφών τους μιας και κάποιοι από αυτούς δεν έμειναν σε καραντίνα και περιφέρονταν κολλώντας και άλλους, ένα κρούσμα στη Θήβα, 12 νοσηλευτές σε καραντίνα εκεί στο νοσοκομείο μαζί με άγνωστο αριθμό επαφών. Στη Μύκονο, Σαντορίνη κτλ. αυτοί που θα γυρίσουν από εκεί ένας να έχει τον κορονοιό και πάει αύριο για δουλειά θα γίνει πανικός. Τα πάντα είναι θέμα ημερών. Και όλα αυτά χωρίς να έχουμε ανοίξει τα σύνορα με πολλές πτήσεις από εξωτερικό. Τότε θα βαδίσουμε μαθηματικά για 500-1000 κρούσματα ημερησίως. Απλά μαθηματικά είναι , δεν χρειάζονται γνώσεις μεταπτυχιακού και βάλε. Με 500-600 κρεββάτια ΜΕΘ οι επιλογές είναι δύο, καραντίνα ή θάνατος χωρίς περίθαλψη ιδίως σε κάποια νησιά που τα κέντρα υγείας δεν έχουν ούτε γάζα. Καταλαβαίνω τον πόνο των απανταχού ιδιοκτητών ξενυχτάδικων, μπαρ, καφετεριών, καταλυμάτων, ξενοδοχείων κτλ αλλά θα πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα στις δυο παραπάνω επιλογές. Δυστυχώς τρίτη δεν υπάρχει. Σε όλους τους παραπάνω προσθέστε και τους ανεγκέφαλους ξαπλωμένους διαδηλωτές του Φλόυντ, τους λουόμενους λαθρομετανάστες στο συντριβάνι της Ομόνοιας, και το 20%-25% των κάθε λογής Ελλήνων συνομωσιολόγων καταλαβαίνετε εύκολα το τι έρχεται.

      1. Άλλος ένας σκλάβος που φοράει μάσκα.Κρίμα που είστε πολλοί και η πατρίδα μας καταστρέφεται.

    7. Εχουν παρει λεφτα για μασα απο την EU να κανουν τεστ στα νησια που δεν εχει παει ανθρωπος ουτε πατησε εν μεσω πανδημιας,για να μην βρουν κανεναν που να εχει κορονα.
      Αντι να κανουν τεστ στην αθηνα που ειναι ο περισσοτερος κοσμος σε ταμιες σουπερ μαρκετ,κουριερ,φαρμακοποιους,σε αυτους που ηταν σε συγκεντρωσεις πανε να μας εμφανισουν μια εικονα πλαστη .

    8. Μυκονος , μια ζωη νου δουλα ψηφιζαν και ψηφιζουν,ποτε δεν ψηφιζαν για το καλο του τοπου αλλα για προσωπικο τους συμφέρον. Τα παραπονα σας στο αγαλμα του Καραμανλη του μπιχτη που εχετε στησει σε κεντρικο σταυροδρομι. Καλομάθατε τοσα χρονια να κανετε παρανομιες,να βγαζετε μαυρο χρημα,να χτιζετε παρανομα και να ριχνουν οι αλβανοι μπετα μεσα στην νυχτα εεε; τοτε ηταν καλα;;; Ηδη εισαστε μειοντητα στο ιδιο σας το νησι ,και δεν σας φταιει κανενας,εσεις και η απληστια σας. Τα μοναδικα καταστήματα που κοβουν αποδειξεις είναι τα σουπερ μαρκετ. Τωρα που σας αγοραζουν και ξενοι επιχειρηματιες τα παντα εσεις οσοι απομείνετε θα καταντησετε παραγιοι του κάθε αραβα,του κάθε μαρινακη,και του κάθε επιχηρειματια.

    9. Το Cartel Στο Μικρολίμανο Πρέπει Να Κλείσει.Δεν Τηρούνται Μέτρα Ασφαλείας.Ειναι Υγειονομική Βόμβα.

    10. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΒΡΕ ΖΩΑ! ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟ ΣΑΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙ. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.

      1. ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥΣΤΡΑΚΟ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΟΥ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ. ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΟΥΛΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.

        1. Ποιους κανόνες ρε ανεγκεφαλε πάμε για καταστροφή ο Τουρισμός, αλλά τι λέω τώρα ψιλά γράμματα για τύπους σαν εσένα που έχουν την θεσούλα τους και που σε χάνω που σε βρίσκω μέσα στο makeleio να σχολιάζεις

          1. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΟΠΡΙΤΑΚΟ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ; ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ;

            1. Αντε τραβά ρε να πουλήσεις κάνα αγγούρι, δεν θα σχολιάσω κιόλας!!! Από τον. Τουρισμό ζω ρε βλακα, εισοδηματίες εε?? πως με ανακάλυψες?

      2. Έχεις δίκιο. Έτσι είναι όπως τα γράφεις. Μας κοροϊδεύουν για να μας φοβίσουν και να εφαρμόσουν τα ύπουλα σχέδια τους. Δυστυχώς έχουν πουληθεί και πνευματικοί ηγέτες, ευτυχώς όχι όλοι. Και όσο γι’αυτό που λέει κάποιος παρακάτω, ναι να εφαρμόζουμε τα μέτρα όταν είναι για το καλό μας. Όχι όταν θέλουν να μας βλάψουν. Ο Άδωνης το είπε στην τηλεόραση, είναι μια παγκόσμια άσκηση. Ο υπουργός υγείας της Κύπρου το είπε στο δελτίο ειδήσεων στους δημοσιογράφους χωρίς να ξέρει ότι είναι στον αέρα, μια γρίπη είναι και εμείς το εμφανίζουμε έτσι. … Μην πιστεύετε την τηλεόραση, κάνουν κρατική προπαγάνδα, πληρώθηκαν καλά…

    11. με τις απαντήσεις που βλέπω εδώ (όλοι οι ωραίοι βαλτοί), είμαστε ότι πρέπει για επίσημη δικτατορία. Ενας τσαρλατάνος “γιατρός” και ενας ακομα δημόσιος κλόουν, επιλέγουν ποιές επιχειρήσεις θα επιτραπούν να επιβιώσουν. Κυβέρνηση – Συμμορία με πο σοστο αποδοχής ούτε καν 25 %. Εμετική Χώρα Παγκόσμια αηδία πλέον.
      Συμμοριες και βαλτοί παντού.
      Η απάτη του κορονοιου = η μεγαλύτερη παγκόσμια κομπίνα που έγινε ποτε !!

    12. Δε καταλαβαινω γιατι σας πειραξε μονο η Μυκονος. Το ινστα και το facebook γεμισαν απο βιντεος απο διασημους και μη που χορευαν σε κλαμπς σε ολη την Ελλαδα

    13. Η μόνη λύση ειναι να καταργηθει η
      λοιμωξιολογια ως ιατρική ειδικότητα

    14. Πώς τολμάς και μιλάς για ..Δικτατορία,ρε; Με τα κωλομπαρα και τους γιαπηδες που δεν σέβονται τίποτα;
      Όταν το Κράτος εφαρμόζει μέτρα,είναι Φασιστικό.Οταν δεν εφαρμόζει μέτρα,είναι προδοτικό!! Και κατηγορείτε μετά τους μπολσεβίκους! Οι δημοσιογράφοι είναι από τις χειρότερες φαρες. Κι αν κάνατε σωστά τη δουλειά σας από την αρχή,δεν θα είχε φτάσει η χώρα σε αυτό το χάλι.
      Και φυσικά δεν θα το δημοσιεύσεις γιατι θα σε κάνουν ντα-ντα! Όπως κάνουν οι αρχηγοί των κομμάτων στους ανυπάκοους βουλευτές!
      Οι παθογένειες μιας παρηκμασμενης και σάπιας κοινωνίας…που ο ένας “τίμιος” κατηγορεί τον άλλο “τίμιο”!..
      Άντε,..περαστικά..

      1. Αντί να φιλοσοφείς, κοίταξε να καταλάβεις τι γίνεται, τι επιδιώκουν και ποιοι, ξεκαθάρισε τα πρώτα στο κεφάλι σου και μετά… Γιατί δεν κατάλαβα με ποιους τα βάζεις, ποιους κατηγορεις και γιατί…

    15. ωραια με 500 μοναδες εντατικης φερτε μερικα εκατομμυρια τουριστες και το αποτελεσμα ειναι μαθηματικα το αναμενομενο
      Φερτε Ιταλους, εγγλεζους και Σουηδους χωρις καραντινα και ελεγχο…
      Στην Αγγλια θελει 2 εβδομαδες καραντινα οταν μπεις
      Εδω θα μπουνε στο πλοιο στριμωγμενοι και θα πανε για Μυκονο

      1. Σωστά Πέτρο. Θέλουμε ώμος τουρισμό να μπει κάνα φράγκο αλλά πώς θα ελέγξεις τόσο κόσμο και πως να τον κρατήσεις σε καραντίνα δύο εβδομάδες αν δυόμιση είναι η άδεια του. Και αν πολλοί από αυτούς είναι ασυμπτωματικοί πως χειρίζεται η κατάσταση; Μη μας δουλεύουν δηλαδή. Υπάρχει περίπτωση από τον τουρισμό να μην έρθει και ο ιός; Ο Θεός βοηθός.

    16. τα προστημα ποτε δεν πληρωνονται και σιγα μην κλεισει 60 ημερες…αυτο το ποιημα το εχουμε ακουσει χιλιαδες φορες…προστιμα μπαινουν αλλα ποτε δεν μας λεει κανενας αμα πληρωνονται
      Μονο για τα προβατα αμα μπει κατι στι Δημοσιο ταμειο δεν σβηνει ποτε και το πληρωνουν ακομα και οι κληρονομοι
      κοψτε το παραμυθι με τα προστημα
      Τουρισμο θελετε αντε να δουμε ποσες μοναδες εντατικης και ραντζα εχουμε

    17. καλα τους εκαναν . τι δεν καταλαβαινουν οι ηλιθιοι θαμωνες και μαγαζατορες ; οτι αυτοι εχουν ανοσια ;. στομ βωμο του κερδους στα παπαρια τους οι κανονες. οταν ομως θα κλεισει το βοιδονησι τους για ολους και θα τη παιζουν ολη μετρα μονοι τους τοτε θα καταλαβουν , , lockdown γενικο δεν θα εχουμε μονο τοπικο . αρα η μυκονος θα μπει και αυτη σε υφεση . οχι οτι τους λυπαμαι ταχουν βγαλει στο 100πλασιο ολα αυτα τα χρονια ..για αρχη καλη ειναι η 20 αρα που φαγανε συν 2 μηνες κλειστα , δηλ παει το καλοκαιρι .

    18. ΔΕΝ ΕΊΔΑTΕ ΤΊΠΟΤΑ ΑΚΌΜΑ ΠΆΤΕ ΣΤΟ ΣΤΑΒΈΝΤΟ ΠΙΕΡΊΑΣ ΑΥΤΌ ΜΌΝΟ ΈΧΩ ΝΑ ΠΩ

    19. κοκάκηδες συνέλαβαν; όχι;….;;;;
      αλήθεια, οι σαουδάραβες πότε ανοίγουν το συγκρότημα στο άλλο μέρος του νησιού; εκεί δεν θα υπάρχει ..
      ….σ υ ν ω σ τ ι σ μ ό ς;

    Comments are closed.