ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΟΕΜΤΖΗ! ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ – Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΟΥ “ΔΕΙΧΝΕΙ” ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΙΛΩΝ ΠΟΥ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΑΨΕ ΑΜΑΣΗΤΑ.

    Κοινοποίηση:
    ergaleio

    Τις παθογένειες και τη δυσλειτουργία στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας φέρνει στο προσκήνιο η υπόθεση θανάτου της όμορφης Λίνας Κοεμτζή που εξελίσσεται σε θρίλερ.

    Όπως προέκυψε από την εκπομπή Φως Στο Τούνελ που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής και ερεύνησε την υπόθεση, υπάρχει ένα άκρως σημαντικό στοιχείο που κανείς αστυνομικός δεν είχε εντοπίσει ενώ ήταν μπροστά στα μάτια όλων.

    Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η 22χρονη Λίνα Κοεμτζή βρέθηκε νεκρή στο πεζοδρόμιο μπροστά από την φοιτητική Εστία του ΑΠΘ το βράδυ της 28ης Νοεμβρίου 2016. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες συμφοιτητριών της, η εκλιπούσα ανέβηκε στο δωμάτιό τους στον 9ο όροφο και βγήκε στο μπαλκόνι λέγοντας ότι θέλει να κάνει ένα τσιγάρο. Λίγο αργότερα ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος. Ήταν το σώμα της κοπέλας που έσκασε στο τσιμέντο.

    Η αστυνομία έκλεισε άρον άρον την υπόθεση ως αυτοχειρία κάτι που αποδεικνύεται και από την παραγγελία της προς τον ιατροδικαστή Μηνά Γεωργιάδη με την οποία του ζητούσε να νεκροτομήσει το πτώμα ως αποτέλεσμα αυτοκτονίας. Δεν ελήφθησαν δείγματα DNA από τα νύχια και τα ρούχα της ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προηγήθηκε πάλη και να ακολούθησε δολοφονία. Κάποιος, δηλαδή να έσπρωξε την Λίνα στο κενό.

    Στην εκπομπή Φως Στο Τούνελ τηλεφώνησε πολιτικός μηχανικός αλλά και πρώην φοιτητής και ένοικος της φοιτητικής εστίας και έφεραν την ανατροπή. Το μπαλκόνι του 9ου ορόφου έχει εσοχή άρα η Λίνα αν όντως έπεφτε από τον 9ο όροφο όπως υποστήριζαν οι συμφοιτήτριές της, δεν θα έπεφτε στο πεζοδρόμιο αλλά στον 8ο όροφο! Μια απόσταση 3 μέτρων και όχι 25 όπως απεφάνθη η αστυνομία. Κάτι τόσο απλό που ακόμα και ο νους ενός απλού ανθρώπου θα είχε παραξενευτεί.

    Οι παραλείψεις της Αστυνομίας Θεσσαλονίκης πολλές. Κανείς δεν ερεύνησε τους φοιτητές του 8ου ορόφου. Έφαγαν αμάσητα όσα υποστήριξαν οι συμφοιτήτριές της κλείνοντας την υπόθεση ως αυτοχειρία. Δεν τήρησαν ούτε καν το πρωτόκολλο αφού, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Αντώνη ξυλουργίδη δεν ελήφθησαν αποτυπώματα από τα κάγκελα του μπαλκονιού. Το αποτέλεσμα είναι ότι λόγω της αδυναμίας των αστυνομικών να ασχοληθούν με σοβαρότητα με την υπόθεση έχουν χαθεί στοιχεία αλλά και μάρτυρες. Οι εξελίξεις αναμένονται σύντομα, καθώς η οικογένεια μετά απ΄αυτήν την εξέλιξη θα ζητήσει κατεπείγουσα αυτοψία του χώρου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Συμφωνω απολυτα με “αποτελεσματα ηθικης καταπτωσης”!!! Εχουμε κριση αξιων η οποια εχει ως φυσικο επακολουθο την οικονομικη! Ολα τα κοριτσακια θελουν να γινουν μοντελα κ τα αγορακια ποδοσφαιριστες! Θεωρω οτι τα απαραδεκτα προδοτικα καναλια εχουν κανει την μεγαλυτερη ζημια στην χωρα, ειναι τα ιδια που προωθουν και ολα τα πολιτικα σκουπιδια!

    2. 28 Νοεμβρίου… βράδυ… παγωνιά έξω… πόσο μάλλον στον 9 όροφο…και η κοπέλα βγήκε έξω να καπνίσει!!!!…..αν κάπνιζε μέσα θα έτρωγε πρόστιμο από τον Αβραμόπουλο???…ρε μας δουλεύετε???…. κάτι δεν κολλάει… μήπως την κυνηγάει κανείς καί βγαίνει στο μπαλκόνι να τον αποφύγει???

    3. Δυστυχώς άλλη μια περίπτωση που βλέπουμε τη σάπια κοινωνία που έχουμε φτιάξει. Ότι ηλιθιότητα βλέπουμε στο εξωτερικό να την κάνουμε και εμείς υιοθετώντας ένα τρόπο ζωής που βγαίνει από ταινίες χαμηλού επιπέδου και δίνοντας αξία στην ανθρώπινη ζωή ίση με της αμοιβάδας. Παιδιά που μεγαλώνουν από γονείς που είτε απέτυχαν είτε δεν είχαν αρχές να μεταδώσουν; Παιδιά που με τους καλύτερους γονείς διάλεξαν το δικό τους δρόμο; Όπως και να έχει εάν η κοινωνία ήταν κοινωνία χριστιανών επί των έργων και όχι καθ’όνομα, πόσο εύκολο θα ήταν για τα παιδιά αυτά να ξεφύγουν από την προσοχή των γονέων τους και τις ηθικές αξίες του χριστιανισμού; Έστω πως υπήρχε βίντεο περίεργου περιεχομένου. Έπρεπε να φτάσουν στο φόνο εάν υπήρξε φόνος τελικά; Και από την άλλη γιατί θα πρέπει προσωπικές στιγμές να αποτυπωθούν σε βίντεο εάν υπήρξε βίντεο; Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σκεπάζει την κοπέλα και ελπίζω στην άμεση λύση του μυστηρίου για το τι έγινε ώστε να ηρεμήσουν οι γονείς και να τιμωρηθούν εάν υπάρχουν οι ένοχοι. Η κρίση που ζούμε είναι ηθική και τα οικονομικά είναι αποτέλεσμα αυτής.

    4. Καραμπίνατη δολοφονια ντροπή για τους νέους εγκληματίες τους νέους που σιωπούν τους καθηγητές και την δικαιοσύνη που κωλυσιεργεί και αδιαφορεί βαφτίζοντας αυτοκτονία τα εγκλήματα……..σκοτώνουμε τα ζώα στην Ελλάδα σκοτώνουμε και τα παιδιά μας….

    5. Ελπίζω οι γονείς της Λίνας, της Ελένης, και κάθε Λίνας και καθε Ελένης με όση δύναμη έχουν να προχωρήσουν σε βάθος έως ότου η αλήθεια, οι φονιάδες, οι βιαστές, και οι ηθικοί αυτουργοί πληρώσουν για τον άδικο χαμό των παιδιών τους διότι απο τους χωροφύλαξ και την αυτοαποκαλούμενη “ανεξάρτητη και αμερόληπτη δικαιοσύνη” δεν…
      Στην Ρόδο πρέπει να πάνε μέσα πολλοί…βιαστές και…κυκλοφορούν ελεύθεροι στο νησί και οι αρχές κάνουν τα στραβά μάτια…
      Οι πολίτες της Ρόδου αλλα και ολοι οι Έλληνες ας σκεφτούν για λίγο την κατάντια που μας υποχρεώνουν να ζούμε
      τα καρεκλομένα λαμόγια οι γαλονάδες κλπ…

    6. στο βίντεο στο στικάκι να ήταν κανένας γιος βουλευτή ή κανενός της αστυνομίας.

    7. σε όλες αυτές τις περιπτώσεις αντί να έχουμε κάποια φοιτήτρια με σταθερή σχέση που πάει για γάμο και οικογένεια, έχουμε πάντα κάποιο βίντεο με πολλούς άλλους ανθρώπους. Και φυσικά ποτέ δεν λείπει κάποιος αλβανός. Βέβαια ποια κοπέλα που ήθελε οικογένεια θα χάλαγε το χρόνο της σε φοιτητική ζωή, ποτά, ξενύχτια και καφετέριες.

    Comments are closed.