ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ «ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑ» ΠΟΥ ΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝΕΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ – Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΣΤΟ Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ – ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis-no-13786-art

    Εκτός ελέγχου πλέον οι μεθοδεύσεις Μητσοτάκη.

    Όπως φαίνεται στο βίντεο, η αρμόδια υφυπουργός μετανάστευσης, Σοφία Βούλτεψη τηλεφωνεί σε γνωστό Πακιστανό μεγαλοπαράγοντα για να τον ενημερώσει ότι η διαδικασία νομιμοποίησης παράνομων μεταναστών θα επεκταθεί για 6 μήνες.

    Στην ίδια συνομιλία ο Πακιστανός φαίνεται να δίνει «εντολή» στην Βούλτεψη να τον φέρει σε επαφή με τον «Μάνο», που δεν είναι άλλος από τον ΓΓ. του υπουργείου!

    Ποιος κυβερνά πλέον αυτόν τον τόπο;

    Δείτε το εξωφρενικό βίντεο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Αφού τα πιάνουν όλοι και από ΠΑΝΤΟΥ, με τις 8000€ νομίζετε ότι μένουν, την βουλευτική αποζημίωση, βαθιά νυχτωμένοι είμαστε όλοι. Τόσα είχε πει ο Κασιδιάρης ότι παίρνουν και δεν το αρνήθηκε κανείς, εκτός του τσιρίδα.

    2. Άρθρο 108 Εσχάτη προδοσία κρεμάστε τους όλους έναν – έναν έξω από την βουλή.Γαμώ και τους 300 σας μουνόπανα θα έρθει η ώρα σας.

    3. Άρθρο 108 Εσχάτη προδοσία
      Μη τα συζητήσουμε.
      Ο νόμος περί ευθύνης υπουργών προστατεύει τη κυρία

    4. Η Βούλτεψη κόρη του αρχικουμουνιστή Γιάννη Βούλτεψη.
      Το Φθινόπωρο το 1944 συμμορίτης του ΕΛΑΣ συμμετέσχε στην επίθεση του κατά του πατριωτικού ΕΔΕΣ του Ζέρβα.
      Τραυματίστηκε, διετέλεσε δωρεάν τουρίστας σε ελληνικές νήσους, όπως άλλοι προδότες κομμουνιστές.
      Απελευθερώθηκε με αποτέλεσμα να προκύψει το 1956 η κόρη του Σοφία, νυν υφυπουργός επί της υποδοχής αφροασιατών εισβολέων.
      Ο Γιάννης Βούλτεψης, διετέλεσε διευθυντής της Αυγής. Το 1966 γνωρίστηκε με τον Μητσοτάκουλα.
      Μόλις ο Μητσοτάκης κατέλαβε την προεδρία της Ν.Δ τον διόρισε εκπρόσωπο τύπου του τέως καραμανλικού κόμματος.

    5. Αν είναι όντως αληθινό σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχαν πέσει όχι μία αλλά δέκα κυβερνήσεις, στο Μητσοτακηστάν είναι απλά Κυριακή…

    6. Για ποια Ελλάδα μιλάς? Έχουν τελειώσει όλα,, πήξαμε στους εφιάλτες…..φράγκο δεν δίνω για τίποτα!!! Στην πρώτη την γραμμή σαν έρθει η ώρα να πάνε όλοι οι φίλοι του κουλή….εγώ θα φυλάω το σπίτι μου από όλα τα ρομα,πακια, κλππ

    Leave a Response