ΕΠΟΠ ΣΤΗ Β’ ΜΟΙΡΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ ΑΝΟΙΞΕ ΠΥΡ ΜΕ ΑΒΟΛΙΔΟΤΑ, ΕΡΙΞΕ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΚΡΟΤΟΥ – ΛΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΟΜΗΡΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ! ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ – ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝΟΠΛΗΣ ΣΥΡΡΑΞΗΣ

    Κοινοποίηση:
    ΠΥΡ

    Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην επίλεκτη Μοίρα κομάντος στη Β’ μοίρα Αλεξιπτωτιστών,  στον Ασπρόπυργο καθώς υπαξιωματικός (επαγγελματίας οπλίτης) φέρεται να άνοιξε πυρ (με αβολίδοτα κατά πληροφορίες) και να έριξε χειροβομδίδες κρότου-λάμψης προκαλώντας πανικό, ενώ κράτησε όμηρο και τον διοικητή του. Το περιστατικό έληξε μετά από ώρα με την επέμβαση της Στρατονομίας η οποία και τον συνέλαβε.

    Ο υπαξιωματικός έχει παραδώσει τον οπλισμό του και μιλά με τον αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο ο οποίος έσπευσε στη Μονάδα μόλις πληροφορήθηκε το περιστατικό.

    Το περιστατικό ξεκίνησε με τον ΕΠΟΠ, σύμφωνα με πληροφορίες, να είναι εκτός εαυτού και να τα είχε βάλει με τον διοικητή της Μονάδας καθώς φέρεται να δυσαρεστήθηκε από κάποια ποινή που του επιβλήθηκε.

    Κατά μια εκδοχή ο διοικητής της μονάδας φέρεται να είχε πιέσει τα στελέχη με τα περίπολα και τις φωτιές γεγονός που εξόργισε τον ΕΠΟΠ ο οποίος έχει 22 χρόνια υπηρεσίας.

    Ο οπλίτης φέρεται να πέταξε χειροβομβίδα κρότου – λάμψης μέσα στο Διοικητήριο της Μοναδάς, να εισέβαλε σε αυτό και να κρατούσε όμηρο το διοικητή τον οποίο χτύπησε απειλώντας να τον σκοτώσει. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές,  κάποια στιγμή ο διοικητής φυγαδεύτηκε με τη βοήθεια στελέχους της Β΄Μοίρας Καταδρομών, με άνδρες της Στρατονομίας να συλλαμβάνουν τον υπαξιωματικό.

    Επί τόπου είχαν σπεύσει από την πρώτη στιγμή ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ μετέβη και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    52 Σχόλια

    1. εντάξει σίγουρα δεν τρελάθηκε μετά από 22 χρόνια υπηρεσίας ένας υπαξιωματικός (εποπ) στις ειδικές δυνάμεις
      να ανοίξει πυρά (έστω και άσφαιρα)

      το κακό είναι να μην τρελαθεί κανείς στρατιωτικός σε καμία στρατιωτική παρέλαση και γυρίσει το άρμα μάχης στους επισήμους και ισοπεδώσει και την βουλή…

      αν περιμένετε δε να γίνει επανάσταση από τον στρατό μάλλον θα περιμένετε πολύ… γιατί δεν έχουν τα @@ πλέον

      στρατιωτικοί σαν αυτούς που έκαναν το πραξικόπημα και ήρθε η χούντα δεν υπάρχουν πλέον…αυτοί είχαν @@ μέσα στα παντελόνια τους και έκατσαν στην φυλακή μέχρι να πεθάνουν όχι σαν τους μαλάκες τους πολιτικούς που ψηφίζει το πρόβατο/γίδι ψηφοφόρος και μην μου πείτε τώρα κάποιοι για τον Η.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ και την παρέα του γιατί και αυτό τα ίδια σκατά με τους άλλους είναι…ή με τους “μαιμού” σπαρτιάτες…ούτε καν την κανονική σπαρτιάτικη ασπίδα με το γράμμα Λ δεν ξέρουν.

      επανάσταση θα γίνει στην χώρα αλλά από τους ξένους που έχουμε μαζέψει και θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε
      ότι έκαναν στο Η.Β. και τώρα στην ΓΑΛΛΙΑ όταν τελειώσουν με ΓΕΡΜΑΝΙΑ/ΟΛΛΑΝΔΙΑ/ΒΕΛΓΙΟ θα έρθουν εδώ και τότε θα δούμε ποιοι είστε άντρες και τι @@ διαθέτετε.

    2. Αντε να τρελαθεί και κανένας σωματοφύλακας να ξεβρωμίσει ο τόπος από τις Κούλες.

    3. Δυστυχώς η ευτυχώς οι χειρότεροι τεμπέληδες είναι αυτοί της σχολής Ευελπίδων αρχιτεμπεληδες όσο δεν πάει και κλικαδοροι .
      Είναι λογικό αυτό που έγινε.

    4. Μήπως η αστυνομία των πανεπιστημίων να πάει στα στρατόπεδα (

    5. δεχομασταν ολα τα παραλογα εκει μεσα αλλα ξεραμε οτι ο δηκασ και ο λοχαγοσ μασ θα κανει τα παντα για την παρτη μασ,,,
      σιγα το ζορι που εφαγε,,,ειναι εκπεδευμενοσ για πολυ χειροτερα,
      αλλα η αδικια του οπλησε το χερι. δικαιοσινη και ιθικη,,,
      ολοι οπλοφορουν εκει μεσα, οι σκοποι εχουν γεματα οπλα!
      ολοι μπωρουν να βρουν πολεμοφοδια μεσα απο τισ βολεσ και τισ ασκησεισ!
      γιαυτο τουσ περνουν στα σωματα ασφαλειασ,,, για να μην κυκλοφορουν ετσι,,,
      ειμαστε πολλοι και ανεξελεγκτοι, τον νου σασ!!!

    6. Ο καραβανας συρηζαιος καί ο οπλίτης νουδουλα,,δεν τά βρήκαν στην μοιρασιά,

      1. Απορω πώς σου έβγαλαν αυτό το μύνημα; Ξέρεις ποιός είναι συριζαιος και ποιός νουδουλα, και τι μοιρασιά έκαναν; Ανώνυμα τα λες, γιατί αλλιώς θα είχες νομικό πρόβλημα

    7. Μαλ… ΜΥΚ…35μκ… Κόκα μπάφο και αναβολικά νταβατζιλικια δε μιλάμε για την κονομα των στελεχών βέβαια…αεί για ύπνο τώρα….οποίος διαφωνεί που έχει περάσει από κει ας το πει…κ πριν πείτε κ κραξετε έχω περάσει κ ξέρω..

    8. ισχυρές δυνάμεις αστυνομίας στο στρατόπεδο;;;;;; κάτι δεν πάει καλά

    9. Μερικοί διοικητάδες που είναι πρωταθλητές στο γλείψιμο πολιτικών για κανά αστέρακι το παίζουν βαριοπέπονες στους μόνο στους υφιστάμενους τους και μετά φωνάζουν αστυνομία και Φλώρο για να τους σώσει.Στήθος μάρμαρο και κώλ@ς χάρβαλο δηλαδή.Με τέτοιους θα πάμε μπροστα;

    10. Ε άμα τον είχε Πυροσβέστη όλη τη μέρα και το βράδυ βάρδια λογικά ο άλλος άρπαξε το όπλο και τα έκανε τανα.
      Εδώ η Ελλάδα καίγεται και οι Πυροσβέστες επαρχίας για να βοηθήσουν πρέπει να γίνει ΚΥΣΕΑ

    11. Επί τόπου είχαν σπεύσει από την πρώτη στιγμή ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας!!!

      Οριστε? Πως ειπατε? Τι δουλειά ειχε η Αστυνομια στο στρατοπεδο βρε?
      Οτι να ‘ναι..

      1. Η αστυνομία ήταν έξω από το στρατόπεδο. Η στρατονομια μπήκε μέσα και τον συνέλαβε

    12. Γιατί δεν σας βγαίνει ο θυμό σας που έχουμε εισβολή λαθρομεταναστών, ξεπούλημα της πατρίδας, του Αιγαίου, της Μακεδονίας, Θράκης….. Κύπρου….. αφανισμό του ελληνισμού….

    13. Τι έγινε,χέστηκε ο Διοικητής εεε,με το υφάκι των πολλών καρδιναλίων είναι όλοι τους οι Διοικητές.Δεν ξέρω το περιστατικό αλλά πλέον κάτι πρέπει να γίνει έμπρατκο γιατί δεν πάει άλλο!Και όσοι θέλουν να τον βγάλουν τρελλό τον ΕΠΟΟ,κόψτε τις μακακίες!Δεν τρελάθηκε μετά από 22 χρόνια υπηρεσίας…και αν τρελάθηκε,τον τρέλαναν οι βολεμένοι ανώτεροι!

      1. Οι υπηρετες του ΝΑΤΟ κ των Μητσοτακηδων , κομματοσκυλα Απατριδα με σκοπο το χρημα . Ο ΓΕΕΘΑ ριχνει εκατομμυρια για Σπιτια ( που τα βρηκε αραγε ;; ) κ μετα μας λεει οτι θα σφαξει τους Τουρκους την στιγμη που εχουν παραδωσει ολο το Αιγαιο , αφοπλισει τα νησια μας κ αυτος σφυριζει αδιαφορα σε μια παραλια …… Ξεσηκωθειτε εναντιον των Ξεπουλημενων Αξιωματικων του Μπουρδελισταν !!! ΕΦΙΑΛΤΕΣ !!!

      2. οι στρατηγοί δεν νοιάζονται για την πατρίδα, παρά μόνο για τα γαλόνια τους και πως θα παραμείνουν στην υπηρεσία για να φάνε μαρούλι και όχι την πετσοκομμένη σύνταξη. Έτσι γίνονται γραφειοκράτες και γλείφτες και πατούν επί πτωμάτων. Είναι η αποστολή των ένοπλων δυνάμεων να κάνουν τους γυρολόγους; ποιος στρατηγός έχει ορθώσει το ανάστημα του; κανένας. ποιος υπερασπίστηκε τους υφισταμένους του; κανένας.

    14. Κάποιοι έχετε δίκιο αλλά όσοι δεν έχετε περάσει ούτε απ έξω καλό θα ήταν να μην γράφετε ότι να ναι. Αν υπηρετήσατε τη θητεία σας και σας φάνηκε δύσκολη έ βάλτε επί κάμποσες φορές ακόμα στο νου σας όταν μιλάτε για ειδικές δυνάμεις. Λιώναμε καθημερινά αλλά το αποτέλεσμα ήταν που μας δικαίωνε το ΚΑΜΑΡΙ ότι φορούσαμε τον μπερέ. Κάποιος έγραψε τον έκαναν λιοντάρι , ναι λιοντάρι γίνεσαι και είσαι έτοιμος για τα πάντα και μπορείς να κάνεις τα πάντα , αν και όταν χρειαστεί. Αλλά όταν σε εξαντλούν και βλέπεις ότι ενώ θέλεις δε μπορείς πλέον εκεί βγαίνει η αγανάκτηση γιατί δεν είσαι μηχάνημα είσαι τελικά ένας άνθρωπος. Εκεί πιστεύω βγήκε ο θυμός του ΕΠΟΠ.

      1. Ο/Η στις παρελάσεις φανηκατε τι...ψευτο "παλλικάρια" - ρόμπες είσαστε λέει:

        μόλις ακουγατε στις παρελάσεις οτι θα σας κόψουν το …επίδομα και το μισθό: μόκκο με τα τραγούδια για τη Μακεδονία και το έθνους.
        Το βουλώσατε άπαντες ξεφτιλισμένες ρόμπες.

        1. Εσύ γιωτά που γράφεις έξω από το χορό καλό είναι να κρατάς κι άλλο την ανωνυμία σου τηγανοκέφαλε τεμπελχανά
          Πιπιλάς την ίδια καραμέλα με όλα τα κομπλεξικά του πληκτρολογίου

    15. Ο μάχιμος διοικητής γεμισε το βρακι κακάκια μόλις είδε το όπλο να στρέφετε επάνω τους; Έκανες την αρχή κάνε και το σωστό τελος, οταν ξεκινας μια δουλειά δεν την αφήνεις στην μέση. Η ηγεσία του Στράτου εας ψάξει να δει τι γίνεται σε μόναδα που εδρεύει σε περιοχή της Ημαθίας.

      1. Εισαι μεγαλο οργιο…Προχανως εισαι και μεγαλος χεστης!!

          1. Καλα μπουλη…για να μιλας για Ημαθια καταλαβα.Προσεξε το δικο σου το βρακακι…

    16. Να τιμωρηθούν και οι δύο, ανεξαρτήτως του ποιος έχει δίκιο, για ευνόητους λόγους, στρατός είναι.

    17. Το πιο πιθανό, είναι να έχει δίκιο ο υπαξιωματικός. Υπάρχουν διοικητές που την έχουν δει κατάχρηση εξουσίας, και έχουν και απαξιωτκή συμπεριφορά στους κατωτέρους τους.
      Όταν είδε όμως τον τρελαμένο, κάλεσε το σύμπαν να τον βοηθήσει, δεν τάβγαλε πέρα μόνος του

    18. Η αλήθεια έχουν σφίξει οι ζέστες. Δικαιολογούνται οι τρέλες.

    19. 1 μήνα επιφυλακή για τις φωτιές του 2009 και το επόμενο Σαββατοκύριακο που είναι να λήξει η επιφυλακή μας λένε “παιδιά έληξε η επιφυλακή για τις φωτιές αλλά άρχισε η επιφυλακή για τις πλημμύρες….” και τελικά ήμασταν άλλες 2 εβδομάδες επιφυλακή για τις πλημμύρες.
      Η μοίρα είναι χαλαστική….

      1. Κάθε χρόνο σε όλη την Ελλάδα είμαστε σε επιφυλακή για πυρασφάλεια.
        Δεν πρώτη φορά που συνεχώς ο στρατός είναι στην πρώτη γραμμή.
        Στην πρώτη γραμμή σε όλα!
        Πλημμύρες, πυρκαγιές, χιόνια, απεγκλωβισμοί και λαθρομετανάστες.
        Τα κάνουμε όλα και συμφέρει με το αζημιώτο!
        Γι’αυτό σεβασμό και σιωπή, διότι έξω από το χώρο πολλά κοκόρια λαλάνε.

    20. Αντί να φροντίσει να πάρει πυροσβέστες και αεροπλάνα ο Κούλης, θέλει να βάλει το στρατό να βγάλει το φίδι από τη τρύπα ξανά…. Και τα κομματόσκυλα οι διοικητές τρέχουν να κάνουν διαγωνισμό για το ποιός θα γλείψει περισσότερο τον Κούλη και πιέζουν τους κατώτερους μπας και πάρουν καμιά προαγωγή και καμιά μίζα παραπάνω…. Αυτή είναι η αλήθεια. Λες και είναι η δουλειά των αλεξιπτωτιστών να κάνουν περιπολίες για φωτιές.

    21. να μην περασει στρατοδικειο και ο φλωρος γν ωριζουμε πολυ καλα το ενεργητικό του κυριως με το τι συναλλασονται ολοι οταν ηταν στα οικ στη νεα περαμο ο γιος μου ελευθεριος ο συχωρεμενος ο δοιηκητης λοχου του στρατοπεδου μοσχορουφαγε κοκα….τιποτα απιθανο…..καποιο δικιο θα εχει το παλικαρι….οσο για το φλωρο γνωριζουμε καλα τις δημοσιες αλλαξοκολιες και απατες του εκλεγμενου παρανόμως συναδελφου του χαρδαλια……βουκινο γινεστε !!!!…..

    22. …..ΦΑΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΦΛΩΡΟΥΜΠΑ….ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ!!!

    23. Μην γελατε αυτο το ατομο εχει κατι που λειπει απο πολλους αλλους…το θαρος και η τολμη.

      1. Πλήρωσες τους λογαριασμούς σου εσύ?
        Βασικά δουλεύεις?

      2. Μίλησε ο τεμπέλης του πληκτρολογίου με την ασφάλεια της ανωνυμίας του ο τραχανοπλαγιάς!

    24. Να αγιασει το χερι του καιρος ηταν επιτελους και πολυ αργησαν

    25. 22 χρονια υπηρεσία και τους πίεζε φορτικά να κάνουν περιπολίες για τις φωτιες
      τους πέταξε και ποινές μετά μολις τολμησαν να πουνε κατι…κουβαλητος εφυγε ο διοικητης

    26. Κάντε τον συνταγματάρχη τέτοιους θέλουμε.

    27. Ζήτω ο ελληνικός στρατός… τελικά όντως αυτοί που επαναστάτησαν το 67 είχαν αρχιδια τώρα απλά είναι…και πάλι ζήτω ο ελληνικός στρατός.

        1. Γιατί καλέ πήρε πού πήρε το όπλο ας έπαιρνε κ κάνα τανκς με μερικούς άλλους τρελούς κ ας πήγαινε βουλή…ααα και πάλι ζήτω ο ελληνικός στρατός

    28. Κάτι θα του έκανε ο αλλος, δεν τρελάθηκε στα ξαφνικά. Ξέρουμε όλοι ποσο καθίκια είναι πολλοί στρατιωτικοί

    29. κανεισ τον αμνο λιονταρι,,,και θεσ να ειναι γατακι?
      τον εκπεδεβεισ να πεσει στην τουρκια και νομιζετε οτι σασ φοβατε?
      εκπεδευση σε αστικο περιβαλον τωρα που εχει ζεστεσ

      1. Παίζε εσύ με τα πλήκτρα μπέμπη. Τα άλλα είναι για ανθεκτικούς, οχι για λαπάδες.

      2. Μακεδόνας από τα λιντλ.
        Πέρασε από το στρατό κλαίγοντας και παρακαλώντας μην τον στείλουν μακριά.
        Τηγανοκέφαλε

      3. σκουριασμενες καραβανες απο την εποχη του πασοκ ειναι τοτε με τον τσοχα υπουργο και τις χιλιαδες προσληψεις

    Comments are closed.