ΦΑΚΕΛΟΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΑΦΙΟΖΟΥ “ΣΑΜΠΡΕΛΑ” Μ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ. ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥ “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ” ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΩΝ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ-ΛΕΡΕΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    karagiannis1

    Η αντίστροφη μέτρηση του «πληροφοριοδότη» της Ασφάλειας

    …Έτσι, φτάνουμε στο πρωινό της τελευταίας Τετάρτης του Ιουνίου του 2018. Είναι 9.30 το πρωί στη συμβολή των οδών Ναϊάδων και Αίαντος. Σ’ ένα διαμέρισμα ο συνήθως υποψιασμένος Καραγιάννης [«καράφλας» ή «σαμπρέλας»], έχει περάσει τη νύχτα του στην αγκαλιά μιας ψυχολόγου. Όταν βγαίνει και πάει να μπει στο ΙΧ του δέχεται καταιγισμό πυρών και ψυχορραγεί στον πεζόδρομο. Μόλις που προλαβαίνει να συνειδητοποιήσει πως οι ένστολοι λεκιασμένοι προστάτες του στη ΓΑΔΑ, του έχουν τραβήξει το χαλί, αφού το παράκανε: Σκότωσε τον Παπαχρήστο και τους έβαλε σε μπελάδες …

    karagiannis3

    Ο 45χρονος, μέχρι τότε ανυποψίαστος καραγιάννης, πίστευε πως τον προστατεύει αυτή η … αόρατη δύναμη, που έρχεται με τον θερμό αέρα που αποπνέει ένας όροφος από τη Λ. Αλεξάνδρας. Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών που τον…άφηνε ανέγγιχτο. Αυτόν, το πρώτο όνομα της νύχτας.

    karagiannis4

    Όμως τούτη τη φορά οι «συνοδοί» αστυνομικοί με τα πολιτικά δεν ήταν πιστοί στο ραντεβού τους, επειδή είχαν «ρεπό» και ο θύτης έγινε θύμα με καταιγισμό πυρών. Ο Καραγιάννης, ως πρώην βαρυποινίτης ένιωθε τέτοια «ασφάλεια» ενώ  πήγαινε απροκάλυπτα και σε ιδιωτικό σκοπευτήριο επί της Κατεχάκη, κοντά μάλιστα στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. στη λεωφόρο Κατεχάκη και συναγωνιζόταν στις επιδόσεις αστυνομικούς, δικαστικούς και  επιχειρηματίες, οι περισσότεροι εκ των οποίων [αλλά όχι όλοι] αγνοούσαν το ποιόν του! Μάλιστα είχε κάνει και εγγραφή κανονικά με το όνομά του.

     

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΟΖΩΦ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΕΡΕΥΝΑ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    1 Comment

    Comments are closed.