ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ «ΑΝΩΘΕΝ» – ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΟΡΤΑΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ «ΣΩΣΙΒΙΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙ ΣΑΝΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η «ΣΥΜΜΟΡΙΑ» ΤΟΥ

Κοινοποίηση:
ger_mits

Κάθε φορά που η Κυβέρνηση βρίσκεται σε δεινή θέση, αναλαμβάνουν τα φερέφωνα των ΜΜΕ.

Αυτά που τους δίνονται απλόχερα δάνεια και μετά τους χαρίζονται ως καλοί και πιστοί «υπηρέτες» ενός καθεστώτος ανθελληνικού, υποχθόνιου που σκοπό δεν έχουν το καλό της πατρίδας αλλά η δική τους τσέπη και υστεροφημία.
Ο Κούλης πέφτει και το ξέρει. Αν ήταν ηγέτης θα το είχε καταλάβει και θα μας είχε αδειάσει τη γωνιά. Αντιθέτως, ταλαιπωρεί και θα συνεχίσει να ταλαιπωρεί έχοντας στήσει μία ολόκληρη φάμπρικα παραπληροφόρησης ή –αλλιώς-κατευθυνόμενης ενημέρωσης από έναν στρατό γκεμπελίσκων συμπεριλαμβανομένων και των νταβατζήδων που έχουν τηλεοπτικούς σταθμούς.

Πάντα με το αζημίωτο. Θυμηθείτε λίστες Πέτσα, φωτογραφικές διατάξεις κτλ. Κι αυτοί ως καλοί «υπάλληλοι» που τιμούν το ψωμί που τρώνε, σπεύδουν να τείνουν χείρα βοηθείας σε κάθε δύσκολη στιγμή του καθεστώτος.

Κάτι τέτοιο βιώνουμε τα τελευταία 24ωρα που η ακρίβεια τρέχει χωρίς φρένα, στα ελληνοτουρκικά έχουμε γίνει τύποι της καρπαζιάς, η δημόσια ασφάλεια έχει γίνει ανέκδοτο για τον Τοτό και ο λαός βλέπει να ληστεύεται και να βιάζεται από αμέτρητους λ@θραίους που έχουν έρθει στην «Γη της Επαγγελίας» για να κάνουν ό,τι θέλουν.

Τα παραδείγματα είναι πολλά. Πρώτο από όλα, το παρολίγον μακελειό στον Έβρο που στα δελτία και στα sites «δορυφόροι» έπαιζε τρίτο ή και τέταρτο θέμα. Δεν φτάνει που έπεσαν πυροβολισμοί από τον εχθρό εντός της ελληνικής επικράτειας στέλνοντας κοντά στον θάνατο έναν ήρωα συνοριοφύλακα που κουβαλούσε ένα Glock, διέδιδαν ότι δράστες ήταν λαθροδιακινητές ή μετανάστες.

Μόνο το makeleio.gr έγραψε την αλήθεια για την ενέδρα θανάτου που έστησαν οι τούρκοιστρατοχωροφύλακες ανήμερα της 50 ης επετείου του Αττίλα.  Διότι το makeleio.gr και η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν είναι μέρος αυτού του συστήματος και ούτε πρόκειται να γίνει.

Ο Μητσοτάκης δεν βγήκε να μιλήσει ποτέ για το επεισόδιο. Το ίδιο και ο σώγαμπρος ΥΠΕΞ Γ. Γεραπετρίτης. Παρομοίως και ο ΥΠΕΘΑ Νίκος Δένδιας ενδεικτικό της εντολής που δόθηκε να θαφτεί το θέμα εκμεταλλευόμενοι κιόλας το ευτυχές γεγονός ότι ο τραυματίας τα κατάφερε και θα ζήσει. Σε ποιο άλλο κράτος θα συνέβαινε κάτι τέτοιο και δεν θα είχε έρθει ο κόσμος ανάποδα από αυτούς που πρέπει; Αντιθέτως, στην Ελλάδα έπεσε η εντολή για
υποβάθμιση του θέματος ώστε να ξεχαστεί κακήν κακώς δίνοντας ουσιαστικά άλλοθι στην άλλη πλευρά του Έβρου ότι μπορεί ο οποιοσδήποτε να πυροβολεί Έλληνες και να μην τρέχει τίποτα.

Άλλο παράδειγμα οι εκδηλώσεις για την επέτειο από την εισβολή του «Αττίλα» και την κατάληψη μέχρι και σήμερα ενός μεγάλου μέρους της Κύπρου, 50 χρόνια μετά. Την ώρα που ο Ερντογάν επιδόθηκε σε μία απίστευτη επιχείρηση προπαγάνδας και πολεμοχαρούς διαχείρισης της επετείου με αποστολή 50 πολεμικών πλοίων στα Κατεχόμενα, ο
Μητσοτάκης πήγε σαν καρπαζοεισπράκτορας στην ελεύθερη Κύπρο και χάιδεψε τα αυτιά των Ελληνοκυπρίων που και οι ίδιοι γνωρίζουν πλέον ότι η «μαμά Ελλάδα» με αυτόν τον τύπο Πρωθυπουργό, δεν μπορούν να περιμένουν τίποτα. Κι όμως τα ελληνικά ΜΜΕ διαφήμιζαν την γελοία ομιλία του Κούλη αποθεώνοντας τον σε μία αδιανόητη
ενορχηστρωμένη επιχείρηση διαστρέβλωσης της πραγματικότητας.

Και φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι «αγιογραφίες» στο χούφταλο που εξουσίαζε τον κόσμο, τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν που ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την κούρσα των εκλογών. «Ένας εξαιρετικός Πρόεδρος που νικήθηκε μόνο από τον χρόνο» έγραφε σε αρθρογραφία της, καθεστωτική ιστοσελίδα πασίγνωστου δημοσιογράφου προκαλώντας εμετό. Ακολούθως, αποθέωση και για την «τρελή» Καμάλα Χάρις που όλα αυτά τα χρόνια κυβερνά στο παρασκήνιο αφού η μαριονέτα που λέγεται «Μπάιντεν» ήταν ικανή μόνο να χαιδεύει παιδάκια και όχι να ηγείται μίας πάλαι ποτέ υπερδύναμης.

Επικεφαλής αυτού του οργανωμένου προπαγανδιστικού συφερτού ο ΣΚΑΙ, το Μέγκα, σε όλα τα πολιτικά θέματα, η καθεστωτική ΕΡΤ ακόμα και το δήθεν ανεξάρτητο OPEN. Οι ιδιοκτήτες τους είναι πασίγνωστοι, έχουν ονοματεπώνυμο και διαχειρίζονται ολόκληρους «στρατούς» παραπληροφόρησης τύπου Ευαγγελάτου και Πορτοσάλτε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ετσι ειναι τα καθεστωτα…Ας προσεχατε τι ψηφιζατε

  2. Δεν ξεχνάμε οτι ο Μητσοτάκης έδωσε 10 μύρια στα ΜΜΕ για παραπλανητική ενημέρωση.

    1. 125 εκ ευρω απο το 2020 μεχρι το 2023 . Θα εχουν ξεπερασει τα 200 εκ ευρω μεχρι σημερα .

Comments are closed.