ΦΑΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!! ΣΤΗ ΜΕΓΓΕΝΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ – ΤΙΝΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ “ΑΝΑΣΑ” – ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΓΙΑ ΤΟ 2022 Ο ΠΛΕΥΡΗΣ

    Κοινοποίηση:
    oikonomou-kai-pleyris

    Επιστρέφει η υποχρεωτική μασκοφορία στην Ελλάδα για όλους τους πολίτες, εμβολιασμένους και μη, καθώς σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έκαναν ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, από αύριο, Παρασκευή, γίνεται ξανά υποχρεωτική σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

    Εκτός από την επιστροφή της υποχρεωτικής μασκοφορίας η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι ακυρώνονται όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις, ενώ υπάρχουν αλλαγές και για τα τεστ που θα πρέπει να κάνει κάποιος ταξιδιώτης που επιστρέφει στην Ελλάδα.

    Ο Θάνος Πλεύρης παράλληλα προανήγγειλε νέα μέτρα τα οποία θα ανακοινωθούν με το νέο έτος (πιθανότατα στις 3 Ιανουαρίου) και θα μοιάζουν με μερικό lockdown, καθώς θα μπει «λουκέτο» στα γήπεδα, αλλά και θα αλλάξει το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης. Να σημειώσουμε ότι εκ νέου η κυβέρνηση διέψευσε τα σενάρια για καθολικό lockdown και επιστροφή των SMS.

    Τέλος ο υπουργός Υγείας ερωτήθηκε και για την πιθανότητα επέκταση της υποχρεωτικότητας και απάντησε ότι «τα μέτρα υποχρεωτικότητας λειτούργησαν πολύ ευεργετικά στην αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης», προσθέτοντας ότι περισσότερες δηλώσεις θα γίνουν το απόγευμα από τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, Μάριο Θεμιστοκλέους.

    Τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε και μπαίνουν σε ισχύ από αύριο Παρασκευή:

    Η μάσκα θα είναι υποχρεωτική σε όλους τους εσωτερικούς και τους εξωτερικούς χώρους και αυτό αφορά και το σκέλος των κλειστών χώρων που σχετίζονται με διασκέδαση και γυμναστήρια. Ειδικά για τα σούπερ μάρκετ και ΜΜΜ είναι υποχρεωτική η χρήση διπλής μάσκας ή μάσκας Ν-95 υψηλής προστασίας
    Δεν θα γίνουν οι δημόσιες εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα
    Οι επισκέπτες που έρχονται στην Ελλάδα, πέρα από το PCR κατά την είσοδο, θα κάνουν τεστ και τη 2η και τη 4η μέρα από την είσοδο στη χώρα.
    Παραμένει ισχυρή σύσταση για τεστ πριν από κάθε κοινωνική εκδήλωση.
    «Τα κρούσματα των τελευταίων δύο ημερών αφορούν νεότερες ηλικίες που μας δείχνει ότι σχετίζονται με διασκέδαση. Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι στα νεότερα παιδιά είναι να βγουν να τηρήσουν τα μέτρα και να προσέξουν τις επαφές με τους γονείς και τους παππούδες. Εάν είχα παιδιά σε αυτή την ηλικία θα ήθελα την επόμενη ημέρα να κάνουν τεστ», είπε χαρακτηριστικά ο Θ.Πλεύρης.

    Νέα μέτρα από το νέο έτος 

    «Από 3 Ιανουαρίου και μετά θα υπάρξουν περιοριστικά μέτρα που δεν θα παραπέμπουν σε γενικά lockdown και θα αφορούν την εστίαση όσον αφορά το ωράριο, θα αφορούν τις αθλητικές εκδηλώσεις, θα αφορούν το σκέλος της τηλεργασίας και μέτρα που θα πρέπει να τηρούνται με πιο αυστηρό τρόπο σε δραστηριότητες που δεν θεωρούνται αναγκαίες», είπε ο Θ.Πλεύρης.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Ρέ κάθομαι και σκέφτομαι μπορεί ο Θάνος Πλεύρης να γίνει υπουργός και να υπηρετεί αυτούς που έβριζε ο Πατέρας του; Τα αδύνατα παρά τοίς ανθρώποις δυνατά παρά το υπουργείο. Φτούς σας πουλ@μενες Π@ρνες.

    2. αυτο που μας κανουν ειναι γενοκτονια μεσω των ενεσιμων δηλητηριων. και αφου μας ξεπαστρευουν μας αντικαθιστουν με προσφυγες και μεταναστες. οχι στις υποχρεωτικοτητες λοιπον, οποιοι θελουν να αυτοκτονησουν να πανε να κανουνε ολες τις δοσεις.

    3. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    4. ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού δε φοράνε μάσκα σε εξωτερικούς χώρους. Να πάτε να γ..μ.. είτε!!!

    5. ΤΟ 31 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΠΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ.ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ….

    6. Γιατι δεν βαζετε και τετραπλη μασκα ;
      Μονο δυο ειναι πολυ λιγες για τα προβατα.
      Και διαταξτε και απο αυριο,ολα τα χαπατα να κυκλοφορουνε στα τεσσερα,μπουσουλωντας.
      Και εκτος απο την τετραπλη,να κρεμασουν και μια κουδουνα στο λαιμο τους,αυτες που εχουνε στα χωρια.
      Μισες δουλειες κανετε…διαταξτε τα και αυτα και απο αυριο ολα τα χαπατα θα κυκλοφορουνε στα τεσσερα,μπουσουλωντας.
      Ο πιο μαλακας λαος στον πλανητη….καθειστε σαν κοροιδα να τους κοιτατε…

    7. Διπλό σώβρακο για να μην αμολήσετε καμία και μεταδώσετε τον ιό. Διότι ως γνωστόν ο ιός υπάρχει και στο παχύ έντερο,αφού από εκεί βγαίνουν τα λύματα.

    8. Άμα ντυθώ στά άσπρα ποντίφηκας Πάπας θά επιτρέπεται νά μήν φοράω μάσκα;;; Στό κάτω – δέν υπάρχει καμμία μελέτη που νά αποδεικνύη ότι τά δικά κου ρουθούνια μεταδίδουν τόν ιό…

    9. Μάσκα σε εξωτερικό χώρο δεν πρόκειται να φορέσω άχρηστοι αποτυχημένοι κούληδες και γελοίοι ειδικοί. Όποιος αστυνομικός η λιμενικός θελήσει να έρθει να βεβαιώσει παράβαση θα πρέπει να τρέξει πιο γρήγορα από μένα. Δύσκολο.

    10. στεφανε το θεμα ειναι σαν ελληνικος λαος να μη φαμε πια περισσοτερη δουλεια – σκλαβια. εγω προσωπικα περα των τεστ οπου σε αυτη την περιπτωση δεν μπορεις να κανεις και κατι δεν θα τηρησω κανενα μετρο απαγορεσης κυκλοφοριας η υποχρεωτικης μασκοφοριας εξω. ελπιζω το ιδιο να πραξουν και πολλοι συμπολιτες μου. οσον αφορα τις μεταλλαξεις δεν τις πιστευω καθολου. οσον αφορα για τα κρουσματα οπως εχω πει πολλες φορες παιζουν με τους αριθμους συνεχεια. στις μερες που εχουμε εθνικες η χριστιανικες γιορτες και επετειους τα ανεβαζουν. γενικα προκειτε περι πολιτικης απατης και ψεμματων και στην χωρα μας και στις αλλες ευρωπαικες χωρες

    11. Είχαμε τον NΒA, τώρα έχουμε τον Καψιμιτζή. Του χρόνου άραγε ποιον θα έχουμε να μας ζαλίζει τον γκιώνη???

    12. Γιατί θα πρέπει να υπακουμε σε ότι λένε δεν μπορώ να το καταλάβω
      Υποτίθεται ότι τον λόγο τον έχει ο ελληνικός λαός …ας γίνει κάτι επιτέλους να τελειώνουμε με αυτά τα αποβρασματα που μπαστακοθηκαν πολιτικοί..”γιατροί” και δημοσιογράφοι του σάπιου συστήματος

      1. Αυτο το κατι δεν μπορει να ειναι αλλο απο μια εξεγερση. Η ποιο πετυχημενη εξεγερση των τελευταιων ετων ειναι χωρις αμφιβολια αυτη των Ουκρανων το 2014 οπου για τους δικους τους λογους εκδιωξαν τον Ρωσο-υπουκεινομενο Γιανουκοβιτς. Πληροφοριακα σε ενημερωνω οτι καθε μερα μονο στο Κιεβο ηταν 400 με 800 χιλιαδες κοσμος, 12000 απο αυτους ηταν ενοπλοι, σκληρα τμηματα της κοινωνιας οπως οι οπαδοι της Δυναμο και αλλοι συνταχθηκαν με το πληθος, την ημερα που των εδιωξαν ειχαν 100+ νεκρους ενω την προηγουμενη Γερμαναραδες, Πολωνοι κτλπ τους ελεγαν να κατσουν καλα γιατι ο Βικτωρας θα τους φαει λαχανο, αυτοι δεν το εκαναν και επαναστατησαν. Πιστευεις οτι ο Ελληνικος λαος ειναι ετοιμος για κατι τευοιο??

      2. Η δύση στήριζε τους Ουκρανούς. Και τον Λένιν η Γερμανία τον στήριζε.

    13. Η μονη διαφορα που θα υπαρχει συντομα μεταξυ εμβολιασμενων και ανεμβολιαστων θα ειναι απλα οτι οι εμβολιασμενοι εκαναν το εμβολιο, με οτι αυτο συνεπαγεται… (ολοι εχουμε δει την αυξημενη κυκλοφορια ασθενοφορων στις γειτονιες μας χωρις προσωπικο με στολες διαστημανθρωπων)

    14. ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΛΕΙ ΜΑΣΚΑ ΕΞΩ.

    15. Σατανάδες είναι! Βλέπουν που έρχονται Χριστούγεννα και δαιμονίζονται!

    16. φίμωτρο δεν φοράω πουθενά και ειδικά σε εξωτερικούς χώρους ούτε να το συζητάμε….το ότι η υποχρεωτικότητα αυξάνει τους εμβολιασμούς σημαίνει ότι θέλουν με το ζόρι να εμβολιάσουν τους ανθρώπους πράγμα που θα οδηγήσει σε δίκες με θανατικές ποινές και πιθανόν πολύ σύντομα, θα υποχρεωθούν να ανέβουν στο ικρίωμα και η υποχρεωτηκότητα αυτή θα δουλέψει καλά…..

    17. ΦΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

      1. οι μπολιάρηδες πιστεύουν ότι φταίνε οι ελευθερόφρονες που δεν εμβολιάζονται……

    18. Επιτέλους ελεύθερος έκανα και στα δύο μάτια τις αναμνηστικές δώσεις έκανα και μια τριπλή μάσκα και είμαι έτοιμος για μια σύντομη βόλτα στην ταράτσα ΜΟΝΟΣ εννοείται Ευτυχώς που δεν έχω καί παππούδες ……

    19. Και μετά (στις 3/1) τι θα ανακοινώσουν; Τι θα ισχύει;

      1. Λουκετο εστιασης, διασκεδασης στης 12 και μετα οριστικο και στο βαθος sms 6 σωματικη ασκηση και βολτα με κατοικηδιο. Τον Μαιο φυσικα θα ανοιξουν ολα καθως ερχονται οι τουριστες. Αυτο ψηφησε ο Ελληνικος λαος αυτο εχει, μπανανια.

    20. Κοφτε φατσες μπουμπουκιων! Χριστουγεννα εχουμε αλλα αυτοι τα περνανε για καρναβαλι με μασκες! Οταν θα καιγονται απο το Θεο θαναι πολυ αργα για μετανοιες! Λουλη κανε σκι ξεμασκωτος μπορεις! Αλλωστε εισαι εξουσια κοτζαμαν πορδιπουργος με κατι συμβουλατορες που τους κραζουνε κι οι ναζι ακομα! Μυαλο κουκουτσι οποτε το πουλο! Καταφερες αρκετα ομως να διχασεις και να ψωφησεις σ ενα σημαντικο βαθμο τη ρωμιοσυνη! Συγχαρητηρια! Τα ζομπι ομως τιμωρουν! Α και πουσαι δωσε κανα διακοσαρι αλληλεγγυη γιατι μουρθε η ΔΕΗ εξακοσια!

    21. O πλευρης εκτός Αττικής , μετακινηται μόνο με ελικόπτερο.

    22. Σε λίγο καιρό από θα μας διώξουν από την ίδια μας την χώρα

    23. Πέρυσι προ των εμβολιασμών διπλή μάσκα δεν είχαν επιβάλλει. Γιατί; Υπάρχουν και ιατροί που λένε ότι το εμβόλιο κάνει ζημιά στο ανοσοποιητικό.

    24. Αυτή η κυβέρνηση αποδεικνύει ακόμη μια φορά γιατί έχει κερδίσει την αγάπη όλων των Ελλήνων!

    Comments are closed.