ΦΕΡΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ – ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΡΟΤΣΑ ΝΤΑΛΙΚΑΣ – ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Κοινοποίηση:

Μία επιχείρηση που τους αποφέρει χιλιάδες ευρώ έχουν στήσει στον Έβρο διακινητές παράνομων αλλοδαπών. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσίασε το Open, σε βίντεο που τραβήχτηκε πρόσφατα σε τουρκικό έδαφος, μόλις λίγα χιλιόμετρα από το τελωνείο των Κήπων, εμφανίζοντας αρκετά άτομα που είναι στοιβαγμένα στην καρότσα νταλίκας και κατευθύνονται προς την Ελλάδα.

Οι διακινητές, που σε ορισμένες περιπτώσεις είναι μαζί με τους παράνομους μετανάστες που μεταφέρουν, δεν διστάζουν να τραβάνε βιντεάκια, μέσω των οποίων «διαφημίζουν» τη δουλειά που κάνουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Φραχτες και καυραφεξαλα βαλτε απλως μια ταμπελα ανοιξαμε και σας περιμενουμε και μη μας δουλευετε οτι προστατευετε τα συνορα κοτες.
    Και εκεινα τα ραφαλ γιατι τα αγορασατε μονο για φιγουρα;

  2. φτηνά εργατικά χέρια για τους κολλητούς του. Φτηνά εργατικά χέρια για τη γη. Και οι Έλληνες; ποιος τους χέζει αυτούς. Και το σημαντικότερο: εισαγόμενοι ψηφοφόροι!

  3. ΧΡΗΜΑ ΧΡΗΜΑ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΛΛΟΣΤΕ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΗΣ ΦΑΜΗΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ Μ.Κ.Ο ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

  4. Που είναι οι πατσοκοιλιάδες στρατιωτικοί να σώσουν την κατάσταση.Που είσαι βρε Παπαδόπουλε

  5. Αχ Ελλάδα μου τι σου έκαναν τα λαμογια οι μιζαδωροι σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχουμε που να βρούμε μέρος να πάμε

  6. Τετοιο σιχαμα σαν τον αρχαιοκαπηλο της κρητης δεν ξαναβγαλε η χωρα Βλεπεις τα λεσια οι μητσοτακηδες ηταν η καταρα της ελλαδος

  7. @για τον χρηστο τσιακα@ ιδια αφεντικα ,εχουν χρηστο,τον λαο δουλευουν,η”πιστευεις οτι δεν θελανε το ονομα μακεδονια αυτοι εδω,πρωτοι το ηθελαν,απλως σκηνοθετημενο εργο εβλεπαν τα γιδια χρηστο

  8. Δεν υπαρχει σωτηρια….Οποιος μπορει να φυγει μακρια απο αυτο το μπ@υρδελο που λεγεται Κουλιστάν θα κανει το καλυτερο για τον εαυτο του και την οικογενεια του!

  9. ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΗΧΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΟΙ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΙΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ….ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ ΚΤΛ.

  10. μπορεις να ξεπερασεις και τον σφυριζα κουλη στα ανοιχτα συνορα συνεχισε ετσι

Leave a Response