ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΣΥΨΑ ΓΙΑ ΝΑ “ΣΠΕΡΝΡΕΙ” ΠΑΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ – ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΑΔΑ ΤΟΥ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΥ…(ΕΙΚΟΝΑ)

    Κοινοποίηση:
    sipsas-3

    Μπορεί η ελληνική κοινωνία στο μεγαλύτερο τμήμα της να ετοιμάζεται για νέο κύμα φτώχειας και εξαθλίωσης, αλλά το «νέο κύμα» της πανδημίας με το οποίο μας ζαλίζουν από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ φέρνει χρήμα σε λίγους και… εκλεκτούς.

    Ο κορωνοϊός, μάλιστα, έχει μετατραπεί για ορισμένους σε μια χαρά εμπόρευμα. Τον εμπορεύονται για να αυτοδιαφημίζονται και να προβάλλονται, τον εμπορεύονται και για να βάζουν οι ίδιοι χρήμα στην τσέπη…

    Μια τέτοια κατηγορία είναι και των λοιμωξιολόγων και ειδικότερα εκείνων που έχουν αναλάβει «εργολαβικά» την τρομοκράτηση των πολιτών και τις ανακοινώσεις ολοένα και πιο σκληρών μέτρων προκειμένου να δικαιολογηθεί αφενός η αποτυχία των κυβερνητικών τσαρλατάνων και αφετέρου για να καθίσει στα αβγά της, υπό το κράτος των απειλών και των μεγάλων προστίμων, η ελληνική κοινωνία εν όψει του πολύ βαρύ φθινοπώρου και χειμώνα.

    Μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις για τα οικονομικά πάρε δώσε του… σούπερ «εθνικού ευεργέτη» Σωτήρη Τσιόδρα, χθες αποκαλύψαμε ότι και ο νέος φωστήρας, γιατρός και επίκουρος καθηγητής, Γκίκας Μαγιορκίνης, ανέλαβε πρόσφατα επιστημονικό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Αθηνών συνολικού ύψους 489.500 ευρώ το οποίο χρηματοδοτεί ο ΕΟ∆Υ, το πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ. ∆ηλαδή σχεδόν μισό εκατομμύριο για ένα πρόγραμμα «παρακολούθησης» των οροθετικών για ένα χρόνο.

    ∆εν είναι κι άσχημα… Σήμερα σας έχουμε μια νέα αποκάλυψη, για ένα ακόμη επίλεκτο μέλος της ομάδας των επιστημόνων που έχει συγκροτήσει η κυβέρνηση για να κάνει τις ανακοινώσεις και την προπαγάνδα της. Είναι η επιτροπή που, όπως ήδη γράψαμε και καταλαβαίνουν όλοι, χρησιμοποιείται ως «υγειονομική Γκεστάπο» για να σπείρει τον φόβο και τον τρόμο στην κοινωνία, όπως ακριβώς βολεύει την κυβέρνηση και το σύστημα.

    Ο λόγος σήμερα για τον καθηγητή Νίκο Σύψα, ο οποίος είναι κι αυτός καθημερινός μαϊντανός στα τηλεοπτικά παράθυρα για να κάνει υποδείξεις και να κουνάει και αυτός το δάκτυλο για τον κορωνοϊό.

    Το… σπαρταριστό έγγραφο που έχουμε για τον κ. Σύψα έχει μάλιστα την εξής ιδιομορφία: Αφορά χρήματα τα οποία παίρνει ως αμοιβή του για την «αντιμετώπιση του κορωνοϊού» εκ μέρους του!

    Το ποσό ανέρχεται στα 20.000 ευρώ και το οποίο θα μπορούσε να θεωρηθεί… φιλοδώρημα σε σχέση με τα κονδύλια που φεύγουν δεξιά κι αριστερά με ανάλογες δικαιολογίες, αλλά δεν παύει έστω κι έτσι να είναι πρόκληση όταν κατά εκατοντάδες χιλιάδες οι Έλληνες μένουν ακόμη και άνεργοι, χωρίς ευρώ, λόγω… κορωνοϊού.

    Μαθαίνουμε έτσι δηλαδή ότι εκτός από τις αποδοχές που έχει ως πανεπιστημιακός -και εκτός επίσης από οτιδήποτε άλλο έχει- ο κ. καθηγητής εισπράττει χρήματα για έργο που τον αφορά, από τον κρατικό κορβανά, μέσω του Πανεπιστημίου Αθηνών, για να μας λέει όσα μας λέει και να προπαγανδίζει όσα προπαγανδίζει.

    ∆εν τα λέει δωρεάν, δεν προσφέρει υπηρεσίες. Πληρώνεται γι’ αυτές. Και με την ευκαιρία αυτής της αποκάλυψης, δεν θα πρέπει να μας πει η κυβέρνηση τι ακριβώς ισχύει και για όλα τα μέλη της επιστημονικής επιτροπής που έχει φτιάξει για το θέμα αυτό; Είναι δωρεάν η συμμετοχή της ή προβλέπεται αμοιβή και ποια;

    Η περίπτωση Σύψα είναι η μόνη ή υπάρχουν κι άλλες; Θυμίζουμε ότι η «ομάδα εμπειρογνωμόνων και ειδικών λοιμωξιολόγων για τον νέο κοροναϊό» σχηματίστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στο υπουργείο Υγείας με τη συμμετοχή συνολικά 26 ατόμων και με επικεφαλής τον Τσιόδρα.

    Το έγγραφο έχει ημερομηνία 8 Απριλίου και είναι απόφαση του Ειδικού Επταμελούς Οργάνου της Επιτροπής Ερευνών και ∆ιαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε.του Πανεπιστημίου Αθηνών.

    Χωρίς τίτλο-3

    Τα χρήματα βγαίνουν από τον ΕΙ∆ΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ του Πανεπιστημίου έχουν αποδέκτη τον ΣΥΨΑ ΝΙΚΟΛΑΟ και ως αιτιολογία έχουν την «Επιστημονική Υποστήριξη Καθηγητή Λοιμωξιολογίας Ε.Κ.Π.Α. Ν. Σύψα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού (COVID-19)». ∆ηλαδή τα χρήματα δίνονται στον κ. Σύψα για τη συμβολή του στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού για την «απασχόληση ενός ακαδημαϊκού υποτρόφου για τις ανάγκες του ως άνω έργου για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών για την πρόληψη από τον κορωνοϊό». Μάλιστα δίνονται με ημερομηνία λήξης στις 31.1.2021 αλλά όπως προβλέπεται και «με δυνατότητα παράτασης έως 31.3.2021 σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο». Από αυτό το τελευταίο βγαίνει κι ένα παράλληλο συμπέρασμα, ότι υπολογίζουν ότι η ιστορία του κορωνοϊού θα «τραβήξει» μέχρι και τα τέλη της επόμενης άνοιξης.

    Μέχρι τότε σχεδιάζουν να έχουν «φυλακισμένη» και «υποταγμένη» την ελληνική κοινωνία για να της επιβάλουν, με αυτό το πρόσχημα, νέα σκληρά οικονομικά και κοινωνικά μέτρα εξόντωσης προσπαθώντας να αποφύγουν τις αντιδράσεις και τον ξεσηκωμό;

    Ο ευνοημένος του συστήματος

    Καθηγητής Λοιμωξιολογίας ο Νίκος Σύψας είναι από τους ευνοημένους γενικά του συστήματος. Μάλιστα εκτός από τις άλλες ιδιότητές του τα τελευταία χρόνια έχει διοριστεί από την Εθνική Τράπεζα και πρόεδρος της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων του Ταμείου Υπαλλήλων της, του ΤΥΠΕΤ. Όχι αμισθί κι εκεί βέβαια… Ο Ν. Σύψας είναι αυτός που τις τελευταίες ημέρες φόρτωσε την έξαρση της πανδημίας στους νέους με δικαιολογίες του τύπου ότι ο ιός χτυπάει την πόρτα των γηροκομείων γιατί έχουμε ανεύθυνη συμπεριφορά των νέων και την πληρώνουν αυτοί που δεν φταίνε και είναι οι ηλικιωμένοι.

    Με αφορμή επίσης το ότι ο μέσος όρος των κρουσμάτων είναι 36 έτη υποστήριξε ότι «είναι νέοι άνθρωποι που αδιαφορούν για τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας που έχουμε προτείνει και λέμε συνέχεια…»

    Άρθρο από την Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Παρασκευής (21-8-2020)

    Πάρτε καθημερινά το ΜΑΚΕΛΕΙΟ για να μαθαίνετε πρώτοι όσα οι άλλοι σας ΚΡΥΒΟΥΝ..

    Χωρίς τίτλο-4

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ & ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ , ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΕΩΣ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .

    2. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ. ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟ ΛΟΙΜΟΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ? ΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΚΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ 4 ΓΙΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ Η ΜΟΥΡΓΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΥΝΕΝΟΗΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.ΦΕΡΕΤΖΕ ΚΑΙ ΧΑΡΕΜΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

    3. Τον είδανε και του είπαν,Πάρε και συ ένα ποσό ρε χλιμίτζουρα χιμπατζή γλύφτη… Ξεφτίλας… Αυτό εδώ το όρκ από τότε που ξεκίνησε η ιστορία μύρισε το χρήμα και τους την έπεσε πλαγίως…Έλα μου όμως που σε πρόλαβε ο μαλαστούπης γυπαμούρης τσόδρας και σου τη χάλασε τη δουλειά… Πήγαινε από αρχές Μαρτίου μουλοχτά μουλοχτά να πάρει θέση σε κάθε κανάλι μήπως και τον τοποθετούσαν και αυτόν ως ειδικό..Κολοκυθομούρη πλέον δε σε πιστεύει κανείς.

    4. Για ψαξτε και για τους αντι-κορονακηδες αν και απο που χρηματοδονται γιατι βγηκε πχ ο δρ Ιωαννίδης του Stanford. οτι εκανε ερευνα που ελεγε οτι δεν ειναι και τοσο επικίνδυνος ο κορονοιος την οποια ερευνα χρηματοδότησε μεγαλη αεροπορικη εταιρία για να μη χασει πελάτες φυσικά. Παντου συμφεροντα υπαρχουν.Απο τη μια φαρμακευτικες για να πουλησουν φαρμακα και εμβολια και απο την αλλη αλλα συμφεροντα που χεστηκαν για την υγεία του κόσμου αλλα κοιτανε την τσεπη τους.Ειναι σαν τα γκαλοπ που γινονται για τα κόμματα. Ανάλογα με το ποιο κόμμα εχει πραγγειλει και πληρωσει αυτο και θα τσιμπησει μερικες μοναδες παραπανω που θα κοπουν απο αλλα κόμματα.

    5. Εγώ δέν καταλαβαίνω τί καθόμαστε καί συζητάμε ωρέ παιδιά , τήν στιγμή πού οί περισσότεροι από εμάς είναι σάν καί τόν γείτονά μου : μπήκαν προχθές στό μαγαζί του καί τού “κόψανε¨ πρόστιμο γιά ¨μάσκα” , τήν στιγμή πού ήταν ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ μέσα στό κατάστημά του . Καί σάν νά μήν έφτανε αυτό , τού είπανε : “άντε καλά , επειδή ήσουν μόνος σου θά σού κόψουμε κάτι : καί τού βάλανε πρόστιμο 135 αντί 150 !
      ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ !!!
      ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ !!!…

      1. Αντί λοιπόν να βουτήξει κανά ρόπαλο και να τους σπάσει τα μούτρα επιτόπου για παραδειγματισμό,τους είπε και ευχαριστώ..Ας τολμήσουν…Δύο λύσεις υπάρχουν….Τους λες: Ή θα πιείτε καφέ ήσυχα και ωραία ή θα γίνει της κακομοίρας… Μπαίνουν σαν τους κλέφτες…Σε τι διαφέρουν δηλαδή;; Απλά μπαίνουν ανοιχτά..

      2. Δηλ. Δε μπορούσε όταν ήταν μόνος του να την κατεβάσει να πάρει μια ανασα βρε αδελφέ; είναι δυνατόν σε καταστήματα που μένουν όλη μέρα ανοιχτά να φοράς μάσκα 12 ώρες συνέχεια. Λιποθυμο θα σε παρουν

    6. Αυτό το ξέρουμε και το συζητάμε όλοι καθημερινά μόνο το ποσόν δεν γνωρίζαμε. Γι αυτό και δεν τους πιστεύουμε.

    7. η ωρα που δεν θα σας σας σωνουν ουτε τα ΟΥΚ ουτε τα ΕΚΑΜ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.

    8. Εμείς οι υπακούοι μ@κ@κες θα πάρουμε Φράγκο? Για να το παίξουμε σωστά το παιχνίδι….δώστε ρε λαμόγια!!!

    9. Καμία συμπάθεια δεν έχω στο συγκεκριμένο κύριο, όμως αυτός αναφέρεται ως επιστημονικός υπεύθυνος του έργου. Άρα, τα φράγκα δεν πάνε αναγκαστικά κατευθείαν στην τσέπη του. Θα πρέπει να διευκρινιστεί το πόσα πάνε εκεί και πόσα στην τσέπη του υποτρόφου (ο οποίος λογικά είναι κάποιος νέος επιστήμονας και όχι άνθρωπος με πολλές καρέκλες) ή οπουδήποτε αλλού.

      1. ναι ρε φιλε γιατι ομως αυτα τα καναλια δεν δεχονται μια αντιθετη αποψη, ταυτοχρονα με ολους που παπαγαλιζουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ για ιο και τριχες κατσαρες μια γριπη ειναι το κανανε ανατολικο ζητημα δηλαδη μεχρι τις 12 δεν κολαει 12 και ενα κολαει καλα που απευθυνονται σε ιθαγενεις? αλλα θα μου πεις μαλλον ειμαστε ιθαγενεις αφου ορισμενοι οι περισσοτεροι δηλαδη ψηφιζουν αυτους τους προδοτες κατ επαναληψη μυαλο δεν βαζουν οι υπολοιποι τι φταιμε

    10. Καλα ηθελα.μα ηξερα για ποιο λογο δεν ξεσηκωνόμαστε ολοι οι Ελληνες οι οποιοι ενημερωνονται για αυτην την μεγαλη προπαγανδα να κατεβουμε στο συνταγμα να κανουμε διαδηλωσεις να βαλουμε και το Μιτσομαλακα και ολοι την κολοπαρεα του να τους γαμησουμε οτι εχουν και δεν εχουν να τα σπασουμε ολα κατω στο συνταγμα και να ζητησουμε να μπουμε ξανα σε εκλογες . Βλεπουμε καταστηματα τα οποια ριμαζουν απο κοσμο χαρις αυτους ποσο να νυχτερινα μαγαζια τα οποια δεν ανοιγουν καθολου οι ανθρωποι αυτη τι θα φανε τα αρχιδια τους η θα τους βοηθήσει η κωλο κυβερνηση που εδωσε κατι ψυχουλα ισα ισα το ρευμα και το νερο να πληρωσουν. Τελος θελω να ανεφαιρω πως της ημερες που βιωνουμε ημαστε κυριολεκτικα υπο την κυβέρνηση χουντας διοτι δεν ειναι δυνατων να νας επιβαλουν μετρα τα οποια δεν τα θελουμε οπως υποχρεωτικη χρηση μασκας στα σχολεια η να κλεινουν τα μαγαζια στις 12 αυτα τα φαινομενα τα εχουμε συναντήσει στην δικτακτορια γαμω την κολο δημοκρατια που μας κοροϊδεύουν . Για να τελειωνουμε με αυτην την εξαπατηση καλω ολους τους Ελληνες πολιτες την Δευτερα στο συνταγμα για διαδηλωση κατα της υποχεεωτικης χρησης μασκας και των λουκετων των κεντρων διασκεδασης και εστιασης .

    11. Λογικο!!Τετοια νεοταξιτικη μασονοφατσα που ειναι τι περιμενεις!

    12. το ολο ζητημα ειναι ζητημα ελευθεριας..αυτην πανε να καταργησουν σε πρωτο σταδιο…

    13. Μαρτιο του 2021 ουτε τα 200 χρονια απο την επανασταση δεν θα μας αφησουνε να γιορτασουμε. Πεμπτη φαλαγγα εντος των τοιχων.

    14. AN ENΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΟΒΑΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΛΕΙΜΟΚΤΩΝΕΙ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΓΟΣ ΣΤΑ ΣΙΣΙΤΙΑ ΝΥΣΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΜΩΡΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ.ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ. ΟΠΩΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΕΜΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΟΜΑ.ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.

    15. άλλο
      Από το 2011 και μετά, το «Δόγμα του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου με την Κύπρο» αντικαταστάθηκε με τη «Μόνιμη, Σταθερή και Αναβαθμισμένη Συνεργασία Ελλάδας και Κύπρου στους Τομείς Άμυνας και Ασφάλειας», προκειμένου να είναι συμβατό με το ασαφές κείμενο της Συνθήκης της Λισσαβώνας της ΕΕ.!!!!

    16. οσοι οσες βλεπουν τα σαπιοκαναλα και τους τσαρλατανους ειγαι αξιοι της κοιρας τους ολοι εχουμε μυαλο και επιγνωση του τι συμβαινει αλλα δυστηχως οι περισσοτεροι εχουν χαζεψει

    17. Παλιά αυτά τα γραβατωμένα ρεμάλια τους λέγαμε διπλοθεσίτες αλλά αυτοί έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ. Δεκαθεσίτες και βάλε. Δουλειές, γραμματείες, επιτροπές, έδρες, ανύπαρκτες θέσεις συμβούλων και δε συμμαζεύεται.
      Η συμμορία των ψευτοάριστων του Κούλη, που μας έκανε μαθήματα για την ελεύθερη αγορά και μας έλεγε να γίνουμε όλοι επιχειρηματίες έχουν ένα κοινό: ξεκοκκαλίζουν από δέκα μεριές ο ένας το ΔΗΜΟΣΙΟ χρήμα.

    18. Φοράμε μάσκα μενουμεσπιτακηδες.. πανηβλακες..

      1. Μην ξεχνας και τους “μενουμευρωπηδες”.!!!!!!

    19. Τα πηρανε χοντρα ολα αυτα τα κοπροσκυλα που βγαινουν στα πορνοκαναλα για να φοβιζουν τον κοσμο

    20. se sovara kratei tha rtan xoris money pou na vreis omos sovaro kratos ston planiti

    21. ΜΠΡΑΒΟ ΝΤΙΝΑ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΩΣΤΟΣΟ ΓΕΛΑΣΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    22. Όλο αυτό το σκυλολόι που έχρισε ο κούλης σωτήρες πήρε ένα σκασμό μέτρα εδώ και πολλές μέρες και τα κρούσματα δεν πέφτουν όπως περίμεναν. Και αντί να βγούν και να παραδεχτούν ότι απέτυχαν βγαίνουν και κατηγορούν τον κόσμο ότι δεν τηρεί τα μέτρα. Ο συγκεκριμένος συνεχώς επιτίθεται και κατηγορεί τους νέους. Τι περίμενες βρε μπουμπούνα να κάνουν οι νέοι το κατακαλόκαιρο, να κλειστούν στα σπίτια? Δεν τα ήξερες αυτά? Δεν ήξερες ότι όταν ο κούλης ανοίξει τα σύνορα θα γεμίσουμε με τουρίστες που είναι μολυσμένοι με τον ιό? Άσε λοιπόν την προπαγάνδα και την τρομοκρατία και βρες λύσεις αλλιώς άσε κάτω τα λεφτά και σήκω και φύγε.

      1. Ποιους νεους,εγω που πηγα παραλια κατα τις 10 το πρωι στην επαρχια συνωστισμο ηλικιωμενων ειδα.

    23. Θα τους τιμωρήσει ο Θεός.
      Θεός υπάρχει,
      αλιωτος να μείνει κακο χρόνο να έχει να πάθει ατύχημα φρικτό και να διασκορπιστεί ο δαίμονας .
      Οι άρρωστοι έχουν ζωή στον τόπο
      ΣΥΨΑΣ= ΣΥΨΗ.

    24. Αυτοί τα κοναμανε κορόιδα κοιτάχτε εσείς με τα 500 ευρώ και άμα δουλευτε τι θα κάνετε καλά τρώνε και πίνουν και σεις μάσκα αλλιώς θα πληρώνετε και 150αρια που πάνε στις τσέπες τους💪 άντε γειά και μεγια την άλλη φορά ξαναψηψηστε τους πεινάνε!😂🤣

    25. ΨΩΦΑ ΣΥΨΑ και εσυ και ολη η πλεμπα που μας εχει κατσει στο σβερκο…

    26. Οι αμοιβές αυτές αποκαλούνται “τιμητικές” από τίς φαρμακευτικες πού τούς χρησιμοποιούν όταν απαιτείται. Γιά τήν τιμητική αμοιβή του από τό ΤΥΠΕΤ ξέρουμε τίποτα ; Μάλλον αυτός πρότεινε το κλείσιμο περιφερειακων ιατρείων τού ΤΥΠΕΤ στήν Αττική διά παντός, μετά τήν εκδήλωση κρούσματος στήν Κλινική, τόν Μάρτιο, πού δυστυχώς κατέληξε χωρίς να γνωστοποιηθουν τά στοιχεία του, ώστε να γνωρίζουν όσοι τυχόν ήλθαν σέ επαφή μαζί του.

    27. Ένας άρρωστος οπτικά άνθρωπος που τον λένε και Σύψα θα μας δώσει συμβουλές υγείας, είναι κωμικοτραγικό. Τουλάχιστον βάλε βρε μαλάκα Κούλη κάποιον που να έχει ζωή πάνω του, αυτός είναι έτοιμος να ξεψυχήσει. Πάλι εμείς θα πληρώσουμε τις δωράρες στους άχρηστους. Πεταμένα λεφτά στα σκουπίδια και ο κόσμος πεινάει.

    Comments are closed.