ΦΙΜΩΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΥΑΙΝΑ – ΟΙ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ: ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ, Η «ΜΑΥΡΗ» ΚΑΒΑΛΑ ΧΑΡΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ – «ΕΑΝ ΒΓΩ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ ΣΟΣΙΑΛ ΜΙΝΤΙΑ»

    Κοινοποίηση:
    FILE - In this Nov. 8, 2019, file photo, then-Democratic presidential candidate Sen. Kamala Harris, D-Calif., reacts as she speaks at a town hall event at the Culinary Workers Union in Las Vegas. Democratic presidential candidate former Vice President Joe Biden has chosen  Harris as his running mate. (AP Photo/John Locher, File)

    Την προαναγγελία ενός αυστηρού νομοθετικού πλαισίου σε ότι αφορά τη λειτουργία των δικτύων κοινωνικής διασύνδεσης έκανε η υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις σε μια από τις ελάχιστες συνεντεύξεις της ως υποψήφια.

    Η Καμάλα Χάρις ουσιαστικά περιέγραψε πως εάν βγει πρόεδρος των ΗΠΑ θα εφαρμόσει ένα αυστηρότατο ρυθμιστικό πλαίσιο αναφορικά με τη λειτουργία των πλατφόρμων αυτών λέγοντας ότι το υπάρχον καθεστώς πρέπεθι να σταματήσει.

    «Αυτό που πρέπει να λεχθεί είναι ότι δεν μπορείς να έχεις διαφορετικούς νόμους για το facebook και διαφορετικούς για το twitter.

    Πρέπει να υπάρχει μια υπευθυνότητα από τα αυτά τα δίκτυα και να αντιληφθούν τη δύναμη που έχουν.

    Μιλούν ευθέως σε εκατομμύρια, εκατομμυρίων χρηστών χωρίς κανένα επίπεδο ελέγχου ή νομοθεσίας. Αυτό πρέπει να σταματήσει», είπε η Κ. Χάρις.

    Ουσιαστικά η Κ. Χάρις περιέγραψε την λογοκρισία που θα εισάγει στην λειτουργία των δικτύων, καθώς με τον όρο νομοθεσία εννοεί στην πραγματικότητα τον απόλυτο έλεγχο της πληροφορίας.

    Ως βασική αιτιολόγηση είναι η πεπατημένη της «παραπληροφόρησης», των «ψευδών ειδήσεων», του «εξτρεμιστικού και εχθροπαθούς λόγου».

    Οτιδήποτε που δεν θα συμπορεύεται με το επίσημο εκάστοτε διήγημα απλώς θα εντάσσεται στις τρεις πιο πάνω κατηγορίες μέσω του «νομοθετικού πλαισίου» και θα λογοκρίνεται ύη θα απαγορεύεται.

    Φυσικά μετά τις ΗΠΑ θα ακολουθήσει η ΕΕ και οι υπόλοιποι «ακόλουθοι».

    Υπενθυμίζεται ότι της Καμάλα Χάρις είχε προηγηθεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητστοτάκης.

    Σε ομιλία του στη Βουλή τον Μάρτιο του 2021 είχε σημειώσει πως τα social media δημιουργούν πρόβλημα στη Δημοκρατία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Αυτη για γελοτοποιος παει;;;; Μονο με το στομα ανοιχτο την φωτογραφιζουν…….τοση χαρα;;; Τοση ευεξια;;; Τι γινεται;;; Τι χαπια της δινουν;;;;

    2. Φίμωση στο διαδίκτυο επιβάλλει ο Πούτιν και οι σύμμαχοι του (Ερντογάν, Κιμ Γιονγκ, Λουκασένκο).

    3. Σιγουρα θα βγει η καμπαλα γιατι εχει εβραικες ριζες απο τον αντρα της και μιαζει με το συριζοπασοκ ωστε να ενωσει τους ρομα τσιγγανους του πλανητη στον δυσκολο αγωνα τους απεναντι στους αριους φασιστες και σαπιους βολεμενους διεφθαρμενους χωριατλαμαδες μπατριωτες.

    4. Δεν πρόκειται να βγει αυτή! Σκεφτείτε ότι μιλάμε για την Χώρα που οι μεγιστάνες της τεχνολογίας (της συγκεκριμένης χώρας) είναι αυτοί που έχουν τις παγκόσμια τις εταιρείες με τα σοσιαλ μίντια και που κινούν τα νήματα στην παγκόσμια τεχνολογία και την παγκόσμια πληροφορία στο διαδίκτυο. Αυτό λειτουργεί και τους κάνει όλους αυτούς πλούσιους!! Ε λοιπόν πιστεύετε ότι όλοι αυτοί θα αφήσουν να βγεί η Καμάλα κυβέρνηση της Ουσας??? Όχι βέβαια δεν θα την αφήσουν ποτέ να γίνει και νά κάνει κάτι τέτοιο!
      Αν πιστεύετε ότι οι πολίτες μιας χώρας βγάζουν αυτό που θέλουν κάνετε λάθος… Αυτοί όλοι οι μεγάλοι καθορίζουν ποιος βγαίνει και ποιος φεύγει απο μια κυβέρνηση. Έτσι γίνεται και εδώ αλλά και σε όλες τις χώρες του κόσμου.

      1. Οι Ιουδαιοι επελεξαν Τραμπ , αστην αυτην να χαιρεται . Οποιος κ να βγει τα ιδια σκατα θα κανει εδω που τα λεμε . Ας ελπισουμε να πανε σε Εμφυλιο κ να σφαχτουν μεταξυ τους .

    5. Εχουν ξεβρακωθει πλεον το βλεπουν ελπιζω και οι πιο συστημικοι που δεν εχουν να λαμβανουν.. Ολα στημενα ειναι για να δειτε κουταβακια τοσα χρονια ποιους υποστηριζετε. Υποστηριζετε τον φασισμο τον ναζισμο την τρομοκρατια τις υποχρεωτικοτητες ιατρικων πραξεων τους εγκλεισμους και αλλα πολλα που σας τα κρυβουν ομορφα πισω απο την λεξη δημοκρατια της δυσης. …. Καιρος κουτσαβακια να ανοιξετε τα ματακια σας. Γιατι οταν ερθει η στιγμη θα παθετε τετοιο σοκ απο αληθειες που θα σας κανει μεγαλη ζημια….

    6. Απο αυτους παιρνει μαθηματα το ζαβο το δικο μας και τα εφαρμοζει….Σιγα μην τα σκεφτεται απο μονος του

    Leave a Response