ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΙΕΝ: “ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΜΟΥ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ”! ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ, ΜΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ, ΕΝΑ ΣΤΡΩΜΑ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΑΣΤΑΚΟ ΚΑΙ ΧΑΒΙΑΡΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ, ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Η ΜΑΝΤΑΜ

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis_ursula_mouseio_xanion

    Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ήρθε τον Αύγουστο για να απολαύσει το ελληνικό καλοκαίρι. Ήρθε στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο παλάτι των Μητσοτάκηδων, στα Χανιά. Μαζί με τον σύζυγό της μάλιστα.

    Γι’ αυτό και δέχθηκε επικρίσεις, υποστηρίζοντας ότι οι σύντομες διακοπές μπορεί να επηρεάσουν τη στάση των Βρυξελλών απέναντι στην Αθήνα. Το καλοκαίρι μετά την επίσκεψη της προέδρου της Κομισιόν στα Χανιά, η Ολλανδή ευρωβουλευτής δήλωνε ότι την ώρα που η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν έκανε τις διακοπές της στα Χανιά, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παραμένει «εμφανώς σιωπηλή σχετικά με τα pushbacks, την έρευνα για το ναυάγιο της Πύλου, το σκάνδαλο υποκλοπών που στοχεύει τους αντιπάλους της ΝΔ, την ανεξιχνίαστη δολοφονία ενός ερευνητή δημοσιογράφου και την υπονόμευση ανεξάρτητων εποπτικών οργάνων».

    Η Σόφι ιν’τ Βελντ είναι μέλος της επιτροπής PEGA του Ευρωκοινοβουλίου και είχε αντιδράσει έντονα τον περασμένο Αύγουστο, κάνοντας λόγο, μεταξύ άλλων, για «σοβαρή παραβίαση των συνθηκών, της πολιτικής ευπρέπειας και ουδετερότητας».

    «Θεωρώ ότι αποτελεί μέρος των αρμοδιοτήτων μου ως προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να οικοδομήσω και να διατηρήσω στενές σχέσεις συνεργασίας με τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων, και κυρίως με τα μέλη του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου» σημειώνει η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην απάντηση της, προσθέτοντας ότι «αυτές οι σχέσεις απαιτούν επίσημες συναντήσεις και ανταλλαγές απόψεων, αλλά μπορεί επίσης να πραγματοποιούνται περιστασιακά σε ανεπίσημους ή ιδιωτικούς χώρους. Μια προσωπική πρόσκληση από έναν αρχηγό κράτους ή κυβέρνησης είναι μια εξαιρετική ευγενική κίνηση αλλά καθόλου ασυνήθιστο στις πολιτικές ή διπλωματικές σχέσεις».

    Η πρόεδρος της Κομισιόν προσθέτει στην απαντητική επιστολή της ότι «η προσωπική πρόσκληση του πρωθυπουργού Μητσοτάκη επέτρεψε διεξοδικές συζητήσεις και καλύτερη αμοιβαία κατανόηση σε διάφορους τομείς. Τέτοιες επαφές και συζητήσεις είναι επωφελείς και για τις δύο πλευρές και δεν θέτουν σε κίνδυνο την ανεξαρτησία μου ως προέδρου της Κομισιόν ούτε την ανεξαρτησία του Έλληνα πρωθυπουργού».

    Απαντώντας στα περί παραβίασης της ουδετερότητας που την εγκάλεσε η Σόφι ιν’τ Βελντ, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν δηλώνει ότι «η σύγκριση ενός πρωθυπουργού και μέλους του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου με εκπροσώπους ιδιωτικών συμφερόντων που κάνετε στην επιστολή σας είναι ανακριβής».

    Από την πλευρά της η Σόφι ιν’τ Βελντ δημοσιοποιώντας την απάντηση της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν σημειώνει:

    «Απάντηση από την Πρόεδρο @vonderleyen για τις ιδιωτικές της διακοπές στο σπίτι του @kmitsotakis.. Με σεβασμό αλλά βασικά διαφωνώ. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι επιφορτισμένη με την «αστυνόμευση» των κρατών μελών και την επιβολή της νομοθεσίας της ΕΕ, επομένως οι σχέσεις δεν έχουν διπλωματικό χαρακτήρα.»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Δεν μπορω να καταλαβω,εκτος απο τις αμοιβαδες ψηφοφορους και τους ανοους φαν,ποιός τους ειπε οτι οι υπολοιποι ειμαστε αγραμματοι,αμορφωτοι και κρετινοι;Δεν ξερουμε δηλ. να διαβαζουμε και να αντιλαμβανομαστε νομους,δεν ακουμε καλα,δεν ξερουμε ελληνικα,δεν εχουμε “βολευτικη εμπειρια”και αλλα ευτελη αιτιολογηματα για τις ικανοτητες μας.Μηπως,τελικα,το μεγαλο μειονεκτημα ειναι οτι ειμαστε βλακωδως υπομονετικοι;

    2. αυτος διπλα της ειναι ο Τζουμακας

    3. Βρωμντερκλαινεν, τρωει την μιζα απο την Pfizer με τον συνεταιρο στην βρωμοδουλεια του υποχρεωτικου δολοφονικου εμφολιασματος των ανεμελων κοπαδιων.Μια ζωη δοσιλογοι γκαουλαιτερ παρεα με τους κομαντατ του στρατοπεδου.

    4. Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ ΕΚΕΙ ΟΠΠΟΥ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΣΤΟΥ ΦΡΟΥΡΕΙΟ ΤΟΥ ΦΥΡΚΑ ΕΠΙ 1940 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΧΕΙ ΔΕΣΠΟΖΟΥΣΑ ΘΕΣΗ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΟΦΟ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΙΝΑΚΗΔΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ……ΜΙΛΑΜΑΙ ΓΙΑ 1000 ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΩ ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΑΙ ΠΟΣΑ ΔΩΡΙΣΑΙ Η ΦΑΜΗΛΙΑ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΤΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΕΙΩΤΟ

      1. Μας εκανε και χαρη ο Μητσοτακης που μας τα δωρισαι ξεφτιλα…..ετσι το παρουσιαζουν εκει Συλλογη Μητσοτακη……..

    5. Πληρώνετε!!! Πληρώνετε νεοραγιαδες!!!!; Έτσι !!!!! Βεντούζα!!!!!!! Βεντούζα!!!!!!!!!!

    6. Φον ντερ Λαιν και μαρέγκα γράφουν την κουλητσα στης μου@@ναρε@ τους, και όχι μόνο αυτές.

    7. ΣΚΑΤΕΡΛΑΙΕΝ ΜΕ ΚΟΥΛΑΡΑ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ!!!!! ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!!!!!!
      ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΙΑΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!!
      ΚΑΝΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΠΛΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ!!!!!
      ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!

    8. Αφού είστε μαλακες και τους πληρώνετε και δεν κάνετε στάση πληρωμών καλά παθαίνετε τούβλα.
      Σκάστε και πληρώνετε πάρα πολύ απλό για τον δρακουμέλ.

    9. Ραους ανίδεη υποτακτική και ανάξια για την θέση που κατέχεις.

    10. Πόση ασχήμια μαζεμένη σε μια φωτογραφία, αν ήταν σε φίλμ θα καιγόταν. Καμαρώστε τα πουρά, εμείς έχουμε ξεχάσει τι είναι οι διακοπές απο το να πληρώνουμε γαμησιάτικα στα καθίκια με τις μούρες ξερατό.

    11. Ραγιαδο-Τουρ-Κουλα και Κλεφτο-Κοτουλα χερακι χερακι μαζι…

    12. Ρε παρτε το χαμπάρι, τα βλαχαδερά της Ευρώπης ήταν είναι και θα είναι ψωμολυσσες και λιγουρια, ποτέ μα ποτέ δεν θα χορτάσουν εις τους αιώνες των αιώνων αμήν.

    13. Λάθος : Θέτουν σε κίνδυνο την ανεξαρτησία της ως προέδρου της Επιτροπής και ομοίως και του ΠΘ.

    14. Καλη η κονομα νεοταξιτες οταν σκοτωνονται παιδια? Ευγε σας και τα μπουρλομπολια στο πατο σας!

    15. Πλήρωνε ζώο Έλληνα ,και εσύ να πεινάς να μην μπορείς να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου μία απο αυτές είναι να πληρώνεις τους φόρους στο φαγητό σου και διαβίωση σου γενικά ,για να μη λείψουν τα ταξιδάκια καθημερινά και η καλοπέραση της κούλας και οι παρέες της. Ξυπνήστε ζώα .

    Comments are closed.