ΦΥΛΛΟ – ΚΟΛΑΣΗ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ – «ΕΓΩ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΦΥΛΑΚΗ» – Η ΑΘΩΩΣΗ, Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ, Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΥ Ν. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΕΜΒΟΛΙΩΝ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ – ΕΚΛΑΙΓΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ – «ΕΡΧΟΝΤΑΙ 50 ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ»

    Κοινοποίηση:
    teaser30-6

    Διαβάστε σήμερα ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

    «ΕΓΩ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΦΥΛΑΚΗ». Η ΑΘΩΩΣΗ, Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ, Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΥ Ν. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΕΜΒΟΛΙΩΝ , ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ. ΕΚΛΑΙΓΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ . «Τώρα αρχίζει η κόλαση για την εγκληματική οργάνωση του δολοφόνου πρωθυπουργού. Έρχονται 50 δικογραφίες-φωτιά»

    exofyllo30-6

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Γιάννης Στουρνάρας, ένας κνίτης, ένας κόμμουνιστής διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, που ελέγχεται από ξένους.
      Ο πατέρας του Αθανάσιος διοικητής του ΕΑΜ Φθιώτιδας και Εύβοιας υπό τον γενικό διοικητή Στερεάς Γεώργιο Σημίτη, πατέρα του γνωστού.

    2. Μπράβο Στέφανε, κανένα από τα πληρωμένα ΜΜΕ δεν ανέφερε την είδηση. Ακόμη και το γνωστό δελτίο ειδήσεων των 22.00 στο οποίο είσαι προσκεκλημένος κάποιες φορές, μούγκα και εκεί.

    3. ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΠΛΙΔΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΠΟΙΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΑΘΘΩΝΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΜΕ ΣΥΜΕΡΙΦΟΡΑ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ . ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΝΕΟΔΗΜΟΡΚΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΡΚΑΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ . ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ 2 ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΒΑΛΑΝ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΟΠΛΟΦΟΡΕΙ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΚ ΠΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ Η ΑΛΛΟΔΑΠ ΓΕΩΡΓΙΑΝΗ ΔΕΝ ΗΡΘΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΑΤΑΞΑΝ ΒΙΑΙΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΠΟΙΝΗ ΣΤΟΝ ΝΕΟΔΗΜΟΡΚΑΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ .

    4. Δεν μπορεί να κάνει τίποτα από την στιγμή πού το δικαστικό σώμα είναι εκτελεστικό όργανο της κάθε κυβέρνησης

    Comments are closed.