ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΤΣΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤ. ΧΙΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! «ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ – ΑΝ ΣΚΟΤΩΣΑΜΕ ΔΥΟ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΣΚΟΤΩΣΑΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ» – ΤΑΖΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ Κ@ΛΟ

    Κοινοποίηση:
    st1

    banner H ellada se polemo

    Πύρινο όπως πάντα και με πολλές ειδήσεις το έκτακτο διαδικτυακό ΜΑΚΕΛΕΙΟ που μεταδόθηκε το βράδυ της Δευτέρας 2/3 με όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον ελληνοτουρκικό πόλεμο στον Έβρο.

    Σε ζωντανή σύνδεση με τον ρεπόρτερ μας Νίκο Τσιαμτσίκα από τα σύνορα, μεταδώσαμε τι συμβαίνει τις τελευταίες ώρες την στιγμή που κανένα άλλο κανάλι δεν βρισκόταν εκεί.

    τσιαμτσικασ

    ΝΙΚΑΜΕ

    Ο Στέφανος Χίος από το στούντιο της Αθήνας μετέφερε τις ευχές και το κουράγιο όλων των Ελλήνων στα παλικάρια μας που φυλάττουν Θερμοπύλες με απόλυτη επιτυχία μέχρι τώρα. “Όλοι είμαστε μαζί σας εκτός από τους καταραμένους Κομμουνιστές”, είπε ο δημοσιογράφος και στη συνέχεια μετέφερε αυτό που πολλοί σιγοψιθυρίζουν αλλά κανείς δεν λέει ανοικτά. “Η Ελλάδα νικάει. Οι Τούρκοι είναι χέστες. Ήρθε η μεγάλη ώρα για εκδίκηση. Ήρθε η ώρα για εισβολή στην Τουρκία και ανάκτηση χαμένων εδαφών. Τώρα ή ΠΟΤΕ”.

    Στη συνέχεια έριξε και την βόμβα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ο Κούλης ο Μητσοτάκης ο πιο τυχερός ή ο πιο άτυχος Πρωθυπουργός της Ελλάδας, όπως είπε ο Στ. Χίος, δέχεται αφόρητες πιέσεις από τη Μέρκελ και από συγγενικό περιβάλλον του Σόρος- ΕΛΙΑΜΕΠ και λοιπό συγγενολόι- να αφήσει τους λαθραίους να μπουκάρουν στην χώρα με αντάλλαγμα χρήματα. Πακτωλό χρημάτων. Εκατομμύρια για να αφήσει τους πρόσφυγες να περάσουν στη χώρα.

    “Αν το δεχτείς, θα μας βρεις απέναντί σου και θα σε ρίξουμε, όλοι εμείς οι Έλληνες πατριώτες που τώρα σε κοιτάζουμε στα μάτια και δεν μας κοιτάζεις εσύ”, είπε ζωντανά στον αέρα ο Στέφανος Χίος.

    Η συνέχεια την Τρίτη στο ιστορικό εξώφυλλο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    39 Σχόλια

    1. Η μερκελ εναντια στη θεληση του λαου του γερμανικου που υποτιθεται οτι εκπροσωπει, γεμισε την Γερμανια με αυτα τα λαθροκουμασια, τους εδωσε σπιτια πολυτελη αφου πρωτα ξεσπιτωσε γρερμανους, εχτισε καινουργιες πολυκατοικιες με ολα τα κομφορ και τις ανεσεις για να τους στεγασει. τους δινει επιδωματα, πολλους τους εβαλε στο δημοσιο, βλεπεις ατομα με σπαστα γερμανικα να οδηγουν λεωφορειο να σε εξυπηρετουν στο ταχυδρομειο,-προσεχως και στην Ελλαδα-, εβαλαν θηλυκα με μαντηλα στις κασσες των σουπερμαρκετ. Γινεται το σωσε. Εχει φορτωσει ηδη φουλλ την γκαμηλα, και φοβαται πασα στιγμη καθιζηση. ο γενιτσαρος ερντιγαν, εχει 3 εκατ. περιπου τουρκαλαδες στην Γερμανια και πολλους αλλου και απειλει με κινητοποιηση αν δεν τσογλανευτουν οι γυφτευρωπεοι πολιτικαντηδες κα κανουν τα θεληματα του. θελουν τωρα να γεμισουν την Ελλαδα και να τη εχουν ως Μπαφερ Ζοουν,και ναχουν το κεφαλι τους , προσωρινα ησυχο. γι αυτο οι γυρω κατσαπλιαδες γειτονες μας εχουν τα συνορα κλειστα. Και τους λεω κατσαπλιαδες για τι εχουν ιδρυσει τα κρατη τους σε ΙΣΤΟΡΙΚΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ!!! να λεμε την αληθεια.

      οι Ελληνες ειμαστε η Τελευταια ελπιδα. Αν ρχτουμε στον Ερντογαν εχουμε την Ηθικη υπεροχη.διοτι
      A)Η Τουρκια αγη πολεμο εναντιον Ελλαδος και Ευρωπης εδω και χρονια, εμεις επικαλουμαστε υπερασπιση πατριων εδαφων.
      B)επικαλουμαστε Υπερασπιση Των Ευρωπαικων Εθνων.
      C)Κανομε Διαγγελμα μεσω Διαδικτυου Κι Αλλου σε ολα τα Ευρωπαικα Εθνη Οτι Για την Δικη Μας κια την Δικη τους Επιβιωση Πρεπει να Επιτεθουμε.
      ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΣΤΙΑ!!!!

    2. σαλτα και γαμησου ρε τριφυλο ντουλαπι .,.,

      ακου μερκελ να τελειωνουμε ..,.,παρε τα φραγκα και δωστα στα σκουπιδια του κοκκινου θλιβερου θιασου η ακομη και στους σημερινους μπλε με την βαθια τσεπη .,.,

      αν λυπασαι και θλιβεσαι για τους λαθρογυφτους -λαθροπιθηκους παρτους στην χωρα σου και σταματα να παιζει παιχνιδια με την φωτια .,.

      μπορει να μιλας με πουλημενους πολιτικους αλλα εχει να αντιμετωπισεις και τους περηφανους ΑΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.,.,.
      αυτους που εβαλαν κωλοδακτυλο στους προγονους σου του 3ου ραιχ

      1. Φίλε έχω τρομάξει πολύ. Εσύ ξεχειλίζεις από περηφάνια. Στο πληκτρολόγιο. Άντε πάρε δρόμο από την ΕΕ και τύπωσε δραχμούλα να γουστάρουμε λιγάκι. Να σε δω με δραχμή στην τσέπη πόσο μάγκας θα είσαι.

    3. μου αρέσει που αυτές τις μέρες όλο το “συνταγματικό” (μαρξιστικό, μασονικό, σιωνιστικό) τόξο το έχει βουλώσει μπροστά στις τόσες Ελληνόψυχες φωνές!!!

    4. Ζητώ η Ελλάς, απάνω τους μωρέ, να ξαναδούν ποιοι είναι οι ελληνες

    5. Έρχεται το ποθούμενο σάν αστραπή και κανείς δέ θα το σταματήσει.Κανένας Κούλης,καμμία βρωμοΝτόρα,κανένας Μινέικο,κανένας Αβουρή,κανένας Αξέλ και κανένας αναρχομπολσεβίκος ή νεοφιλελές της πρέζας και της κονόμας δέ θα τολμήσει να παραδοθεί αμαχητί στις ορέξεις του Ερντογάν της φράου Μέρκελ και των τοκογλύφων δυναστών.Εδώ πρόκειται για τη συνέχιση και την επιβίωση του ενδοξότερου και παλαιώτερου έθνους στη γη.Ή θα κληρονομήσουν τα παιδιά μας τη ΝΤΡΟΠΗ ότι στα δικά μας χρόνια αφήσαμε τη Πατρίδα να καταστραφεί στα χέρια ανίκανων πρακτόρων και προδοτών ή θα κληρονομήσουν την ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ότι η σιωπηλή πλειοψηφία των πατριωτών σηκώθηκε από τον καναπέ και πέταξε με τις κλωτσιές ολους αυτούς τους ανίκανους της μεταπολίτευσης που στο όνομα μιάς δηθεν ψευτοδημοκρατίας διέλυσαν τα πάντα εξυπηρετώντας ξένα η ατομικά τους συμφέροντα.ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ….ΕΙΔΑΛΛΩΣ…ΖΗΤΩ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2020…ΕΛΛΗΝΕΣ a las armas

    6. ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΑΝ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΛΑΘΡΟΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΦΑΝΕΙ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !!!!!!!!!!!

    7. Κύριε Χίο, σας άκουσα με μεγάλη προσοχή και πραγματικά συμφωνώ απόλυτα και εγώ ότι ο λόγος σος ήταν πολύ πατριωτικός και εμψυχωτικός. Θα ήθελα να ακούσω από εσάς κάποια σχόλια για το θέμα του αιτήματος βοήθειας από την Frontex. Διάβασα ότι: “Ό εκτελεστικός Διευθυντής της Frontex Φαμπρίς Λεγκερί συμφώνησε σήμερα να ξεκινήσει αυτή η “ταχεία επέμβαση” ώστε να βοηθήσει την Ελλάδα να διαχειριστεί τον μεγάλο αριθμό των μεταναστών στα εξωτερικά σύνορά της”.
      Το “ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ” αντί του σωστού να “ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ” με βάζει σε σκέψεις καθώς και τα σχόλια αναγνωστών (που σαφώς γνωρίζουν κάποια πράγματα) είναι αρνητικά. Τί ρόλο παίζει και υπό τίνος της εντολές θα γίνει αυτή η “ταχεία επέμβαση” στη θάλασσα και γενικότερα στα συνορά μας;
      Μήπως τελικώς “μπλοκάρουν” με την συμμετοχή τους τις ενέργειες (για αποτροπή εισόδου των λαθροπιθήκων) του Πολεμικού Ναυτικού – Λιμενικού και του Ελληνικού Στρατού – Αστυνομίας και μας δημιουργήσουν μεγαλύτερο πρόβλημα αντί για βοήθεια;
      Καλή δύναμη σε όλους τους πατριώτες ένστολους και μη που βοηθούν να αντιμετωπίσουμε αυτή την πολεμική εισβολή. Δεν φοβόμαστε μην πεθάνουμε για την Πατρίδα φοβόμαστε να μην ατιμαστεί η Πατρίδα και στην περίπτωση αυτή δεν είμαστε με τους πολιτικούς είμαστε με τους ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ενωμένοι όλοι μαζί θα κάνουμε ότι πρέπει.

    8. Πληρωνουμε του τσιπρα τα εγκληματα.τους κουβαλησε στη χωρα μας και σταρχιδια του.κυκλοφορει και δεν ειναι στη φυλακη ο πινοκιο

    9. Στέφανε η Μερκελ η μισέλλην είναι εξαιρετικά επικίνδυνη.Είναι εκπαιδευμένη σέ ειδικές σχολές
      τής πρώην Ανατολικής Γερμανίας (DDR).Είναι αδίστακτη πατάει επί πτωμάτων.Θά προσπαθήσει
      μέ ολα τά μέσα νά ρίξει τόν Χασοκούλη καί τήν Ντόρα.Παρ’όλα αυτά SIEG HEIL.
      Ζήτω η Ελλάδα,ζήτω ο ένδοξος ελληνικός καί νικηφόρος στρατός.
      Γιάννης Λάκων πατριώτης.Θάνατος στούς τουρκομογγόλους

      1. Τι sieg heil ρε τριμάλακα;;; Είσαι καλά; Ηλίθιε!!! Περνιέσαι για πατριώτης ζώο…

        1. Kανενας ναζι δεν ειναι πατριώτης. Αυτοι ενδιαφερονται μονο για την… αρια φυλη τους

    10. Μπράβο Στέφανε Χιε ο λόγος σου ήταν πολύ πατριωτικός, εμψυχωσες με τον τρόπο σου πολύ κόσμο και έδωσες και το μήνυμα σε κάποιους ανύπαρκτους κ ακατανομαστους “συμμοριτες”.

    11. Στέφανε τελευταίο τηλέφωνο δεν με έβγαλες στον αέρα. Ίσως έλλειψη χρόνου…δεν πειράζει…ανεβαίνω Έβρο να στηρίξω τους αδελφούς μας Έλληνες..καλή λευτεριά ούτε βήμα πίσω…

    12. Ούτε βήμα πίσω, οργή και εκδίκηση Φωτιά και Ατσάλι…

    13. ΣΤΈΦΑΝΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ….. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

    14. Κύριε Χίο, άμα πάνε οι κατσαπλιάδες να ρίξουν τον Μητσοτάκη ας κηρύξει στρατιωτική δικτατορία. Δεν μας ενδιαφέρει πώς θα λέγεται το πολίτευμα αρκεί να ηγείται ένας ευπατρίδης. Εμείς, ως δημοκρατία, δεν πήραμε τα δάνεια από την Ευρώπη; Υπάρχει κάποιος νόμος στο διεθνές δίκαιο που να προβλέπει τι θα γίνει αν αλλάξει άρδην το πολίτευμα μιας χώρας της ευρωπαϊκής ένωσης;

    15. Στέφανε πες κάτι για το επεισόδιο του 1986 και τον ΔΕΑ Καρανάκη με τους φαντάρους του που έσωσαν την τιμη της Ελλάδας και εκδικηθηκαν
      κατάλληλα για τον μπαμπεσικο θάνατο του Ζήση Καραγωγου

    16. Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΛΩΡΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΤΑΦΙΑ.
      «Τα σκυλιά στη γειτονιά μας αλυχτάνε και φωνάζουνε. Συνήθως σκυλιά που φωνάζουν δεν δαγκώνουν. Να είστε όμως σίγουροι ότι είμαστε έτοιμοι.
      Άμα το σκυλί κόψει λουρί θα του κάτσουμε μία στο κεφάλι και θα φύγει με την ουρά κάτω από τα σκέλια» είπε για να συμπληρώσει ότι οι ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες.
      «Πάντα ήμασταν λιγότεροι και πάντα καταφέρναμε αυτό για το οποίο είμαστε όλοι περήφανοι… Το έθνος είναι μεγάλο γιατί οι καρδιές των Ελλήνων είναι ατσάλινες και μεγάλες…
      Είμαστε πάντα προετοιμασμένοι για να μην πέσει κανένας άλλος. Να πέσουν αυτοί για την δικιά τους πατρίδα και να διατηρήσουμε εμείς την δικιά μας ελεύθερη και περήφανη»
      Σε δηλώσεις που έκανε λίγο αργότερα, ο αντιστράτηγος Φλώρος εξήρε την προσφορά της Ηπείρου στους εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες του Έθνους.
      «Η Ήπειρος έχει δώσει πολλά και πολλούς στο δέντρο της ελευθερίας» σημείωσε και στην ερώτηση αν το δέντρο αυτό κινδυνεύει συμπλήρωσε πως «το δέντρο δεν κινδυνεύει ποτέ
      Το ποτίζουμε με αίμα αλλά και ιδρώτα κατά την διάρκεια της ειρηνικής περιόδου και της εκπαίδευσης που κάνουμε, προετοιμαζόμενοι για αυτό που ευχόμαστε να μην έρθει ποτέ αλλά αν έρθει θα είμαστε από την πλευρά του νικητή»…

    17. ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ, ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
      ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΠΡΟΣΦΥΓΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΡΑΤΣΙΣΤΗ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΥΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,
      ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
      ΓΚΙΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

    18. Πρέπει να περιοριστούν άμεσα οι αναρχοκομμουνιστοσυμμορίτες, και όλοι οι λαθρομετανάστες που είναι εδώ από όλα τα προηγούμενα χρόνια με καράβια άμεση απέλαση

    19. Ερχόμαστε πίσω τώρα οι Έλληνες της Βραζιλίας… Κρατάτε αδέλφια… Η οργή είναι μεγάλη!!!! Σε λίγο θα είμαστε και εμεις κοντά σας. Στέφανε και Μακελειό ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

    20. Τι ωραίο ήχος απ’ τα πυρομαχικά που πέφτουν βροχή! Καλή Ανάσταση ρε παιδιά! Μπράβο Στέφανε, δώσε.

    21. Κυριε Χιο
      Υπαρχει εστω κ μια πιθανοτητα να συγκρατηθουν η να απωθηθουν αυτες οι λαθρο-ορδες αν αναπτυχθουν με τη Τουρκικη καθοδηγηση σε ολη τη αυνοριακη γραμμη των 212 χλμ του Εβρου;

    22. Μπράβο στον αστυνομικό Γιώργο.
      Καλά, ανοιχτά και σταράτα τα είπε.

    23. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ
      ΑΎΡΙΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΜΑΚΕΛΕΙΟ !

    24. Μην ξεχνατε και τους 250.000 Ελληνες κυνηγους!!

    25. Ειμαι Ελληνας του εξωτερικου.
      Δεν μπορω να ειμαι θεατης.
      Επιστρεφω και θα παω να συνησφερω οσο μπορω στον εβρο..

    26. Υπάρχει φόβος για τζιχάντ σε Πανελλαδικό επίπεδο ? Θα υπάρξουν αριστεροί που θα πάνε με τους λαθρο-εισβολείς ? Υπάρχει σχέδιο προστασίας των Ελλήνων σε περίπτωση που δοθεί σύνηθημα απο τον Εντρογάν για μουσουλμανικό ξεσηκωμό στα μεγάλα κέντρα ? Να κάνει δηλώσεις ο Κούλης με αναλυτικά μέτρα για να κοιμόμαστε ήσυχοι.

    27. Με το push back πρεπει να ξεκινησουμε και το clean up .

    28. Άντε ρε Στέφανε περιμένουμε πως και πως αντικειμενική ενημέρωση.Μίλα για όλους και για όλα

    29. σκιστους Στέφανε γ@μισε τους πολιτικα τομάρια

    30. Η Ελλαδα ποτε δεν πεθαινει, με τις ΜΚΟ μπροστα
      και ολο προς την κονομα τραβά

      ε ρε δουλεμα που πεφτει οταν εχεις μεσα στην Αθηνα κοντα 1000000 αδηλωτους
      λαθρο και φυλας δηθεν τα συνορα στο Εβρο ενω το σπιτι μπαζει απο παντου
      Ξεχασατε τα τουριστικα πουλμαν του Κουλη που κουβαλαγαν λαθρο στην Τριπολη και στη Σπαρτη
      Ξεχασατε τι εγινε στα νησια με την επιταξη γης για μονιμες εγκαταστασεις λαθρο που σημαινει Ευρωπαικα πακετακια και κονομα.
      Να κλεισει ο Κουλης της ΜΚΟ της οικογενειας του πρωτα και μετα να παρουμε τα οπλα και να παμε στον Εβρο
      Στεφανε μην το σβησεις…..

      1. Νικόλα ήρθε η ώρα μου φαίνεται να κλείσουν τα παράθυρα από το σπίτι μας και να πέσει σκούπα από μέσα

    Comments are closed.