ΤΡΟΜΟΣ ΕΝ ΠΛΩ: ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΑΝΕΚ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. ΛΑΧΤΑΡΙΣΑΝ 612 ΑΝΘΡΩΠΟΙ- 2 ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ. ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ – ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΦΩΤΙΑ

    Κοινοποίηση:
    ploio_ar

    Φωτιά ξέσπασε στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Olympic Champion, στην Ηγουμενίτσα, με συνέπεια αυτό να επιστρέψει στο λιμάνι.

    Στο πλοίο επέβαιναν 538 επιβάτες και 75 μέλη του πληρώματος, ενώ μετέφερε 239 οχήματα. Το αρχηγείο του Λιμενικού ενημερώθηκε στις 7:50 το πρωί του Σαββάτου ότι ξέσπασε φωτιά στο γκαράζ του πλοίου. Το Olympic Champion μόλις είχε αποπλεύσει από την Ηγουμενίτσα με προορισμό τη Βενετία και βρισκόταν περίπου μισό μίλι από το λιμάνι.

    Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του Λιμενικού Σώματος, Νίκο Λαγκαδιανό, ο οποίος μίλησε στην ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 “Πρωινοί Τύποι”, το πλήρωμα και οι τοπικές λιμενικές Αρχές ενημέρωσαν ότι γύρω στις 08:30 το πλοίο κατόρθωσε να δέσει ξανά στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

    Λίγο πριν τις 9:30 ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η αποβίβαση των επιβατών. Μαζί με τους επιβάτες αποβιβάστηκε και το μεγαλύτερο μέρος του πληρώματος του πλοίου, ενώ δύο άτομα που παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρθηκαν στο κέντρο Υγεία της Ηγουμενίτσας.

    igou

    71205027_889774924729217_8147820077413040128_n

    Βίντεο από τη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά στο εσωτερικό του πλοίου

    Το πλοίο επέστρεψε και έδεσε με ασφάλεια στο λιμάνι και ξεκίνησε η ομαλή αποβίβαση των επιβατών, χωρίς να προκληθεί κάποιο πρόβλημα ή τραυματισμός, σύμφωνα με εκπρόσωπο του λιμενικού. Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο και πλέον κλιμάκιο της πυροσβεστικής θα εκτιμήσει τα αίτια της πυρκαγιάς.

    ploio

    Με πληροφορίες από το thespro.gr  – epirus-tv-news.gr – e-igoumenitsa.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Το 4ο καράβι της ΑΝΕΚ, που παίρνει φωτιά στο γκαράζ (KPHTH II, Norman Atlantic, Ελ.Βενιζέλος, Olympic Champion). Τυχαίο;;;

    2. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΛΑΧΟΝΗΣΙ ΣΤΟ ΦΟΥΓΑΡΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΛΟΙΟ. ΕΥΓΕ…

    Comments are closed.