ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ: ΜΑΧΗ ΜΕ ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΡΤΕΣ ΕΣΤΙΕΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ– ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΦΑΝΤΟΙ – Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΕΡΟΥΚΙΝΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΠΑΛΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ; ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΜΜΕΝΑ

    Κοινοποίηση:
    6290165-1024x682

    Τιτάνια είναι η μάχη που συνεχίζουν να δίνουν πυροσβέστες μαζί με τους εθελοντές για να σβήσουν την φωτιά στην Αττική, η οποία ξέσπασε αρχικά στον Βαρνάβα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η εικόνα είναι καλύτερη, δεν υπάρχει πλέον ενιαίο μέτωπο.

    Οι άνεμοι είναι πιο αδύναμοι σε σχέση με την Δευτέρα. Όμως οι δυνάμεις που επιχειρούν είναι αντιμέτωπες με πολλές διάσπαρτες ενεργές εστίες: στον Βαρνάβα, στον Μαραθώνα, στη Νέα Μάκρη, στο Άνω Σούλι και στη Πεντέλη, ενώ συνεχώς σημειώνονται αναζωπυρώσεις.

    Νωρίτερα, στάλθηκαν δύο μηνύματα από το 112 για την περιοχή του Μαραθώνα. Το ένα πριν από τα μεσάνυχτα με την οδηγία στους κατοίκους της περιοχής Βράνα Μαραθώνα να απομακρυνθούν προς Νέα Μάκρη. Το δεύτερο, μετά τα μεσάνυχτα, για ετοιμότητα στον Μαραθώνα γενικά, λόγω της δασικής πυρκαγιάς.

    Πάνω από 100 σπίτια στην Αττική παραδόθηκαν στις φλόγες, σύμφωνα με εκτίμηση του προέδρου της Πολιτικής Προστασίας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Βλάσση Σιώμου.

    Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ από την Τροχαία στην περιοχή του Κορωπίου λόγω της φωτιάς που εκδηλώθηκε στην Προφάρτα, στην δημοτική ενότητα Καλυβίων Θορικού.

    Συγκεκριμένα διενεργούνται εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων ως εξής:

    1) Λ. Προφάρτας και Καλυβίων κατεύθυνση προς Κορωπί

    2) Λ. Προφάρτας και Αρχιμήδους κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο

    Σοκάρουν οι φωτογραφίες από τα καμμένα σπίτια:

    3

    6290256-1024x682

    2

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Το 41% το οποιο ειναι μονο 15% και με το ζωρι, μας κυβερναει και κανει τα θεληματα του αθλιου πρωθυπουργου. Εμεις πρεπει να παρουμε τα όπλα αφου καμια λουλου δεν αποφασιζει να κανει στρατιωτικη κυβερνηση, για να βαλει επιτελους μια ταξη στο μπουρδελο.

    Comments are closed.