[ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ] ΣΤΑ «ΠΡΑΣΑ» 11 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ Δ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΝ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ! «NΤΟΡΟΓΙΕ» ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;

Κοινοποίηση:
Dimos_Athinaion

Το ξενοδοχείο το πληρώνουν οι μ@λ@κες οι φορολογούμενοι πολίτες

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που σας παρουσιάζουμε σήμερα, μας τα έστειλε Έλληνας πολίτης, κάτοικος Αθήνας.
Όπως μας λέει: «Χρειάστηκε να πάω για προσωπική μου εργασία στα κεντρικά γραφεία του Δήμου Αθηναίων, στη Λιοσίων 22 και Μάγερ 27. Μέτρησα τουλάχιστον 11 υπαλλήλους να κοιμούνται στις καρέκλες τους χωρίς να κρατάνε ούτε τα προσχήματα. Ο χρόνος αναμονής στο τμήμα που ήμουν εγώ ήταν 3-4 ώρες. Πέραν από αυτούς που κοιμόντουσαν όλοι οι υπόλοιποι ήταν σε συνεχές διάλειμμα στον ακάλυπτο».

Και δεν είναι μόνο αυτό. Όπως μας καταγγέλλει ο αναγνώστης μας, «αγανάκτησα περιμένοντας 4 ώρες για ένα κ@λόχαρτο. Μπαινόβγαιναν κουτσοί με πατομπούκαλα που δυσκολευόταν κάποιος να καταλάβει τι έλεγαν αφού μιλούσαν σαν καθυστερημένοι. Πέραν της κατάστασης, όταν ήρθε η σειρά μου, ενώ είχα εξουσιοδότηση, δεν έγινε καμία ταυτοποίηση προσώπου. Θα μπορούσε να πάει ο οποιοσδήποτε να καταθέσει οτιδήποτε, με οποιοδήποτε όνομα, αφού δεν γίνεται κανενός είδους ταυτοποίηση».

Δήμαρχε, έχεις φιλότιμο; Αυτοί που κοιμούνται;

Έπειτα από αυτές τις φωτογραφίες μάς ήρθε αυτόματα στο μυαλό εκείνο το χαμογελαστό παλληκάρι -ο γόνος της γνωστής οικογένειας- που υποσχόταν, όταν θα πάρει τον δήμο της Αθήνας, ότι θα τον μετατρέψει σε «ονειρικό» δήμο, δίνοντας έμφαση στην εξυπηρέτηση των πολιτών. Ποιο είναι το παλληκάρι με το μόνιμο χαμόγελο και με την αυτοπεποίθηση στον ουρανό;
Κωνσταντίνος Μπακογιάννης του Παύλου και της Θεοδώρας, πρώην περιφερειάρχης… τσιφλικιού Στερεάς Ελλάδας εξ’ ου και οι φωτογραφίες των… αγάδων του Δήμου της Αθήνας που τους πληρώνει ο ελληνικός λαός.

Έτσι δούλευε στην Περιφέρεια, έτσι δουλεύει και στον Δήμο της Αθήνας. Ευτυχώς που δεν έχει άλλους η μάνα του γιατί θα μετέτρεπαν ολόκληρη τη χώρα σε κ@λοχ@νείο.
Ο άνθρωπος αυτός βιάζεται, μάλιστα, να γίνει και πρωθυπουργός. Παραιτήσου ρε, αν έχεις φιλότιμο ή διώξε τους εικονιζόμενους.

Άντε, ρεμάλια…

DIMOS_1 DIMOS_2 DIMOS_3 DIMOS_4 DIMOS_5

Εφημερίδα «Μακελειό»

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Το περιφημο κτιριο του Δημου Αθηναιων στην Λιοσιων με τις πολλες πορτες οποια και αν ανοιξεις θα δεις 4-5 τεμπεληδες χωρις ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,που παιζουνε με τα κινητα και κοβουνε βολτες απο το ενα γραφειο στο αλλο για να πιασουνε κουβεντα με τους αλλους κοπριτες μεχρι να παει 12 να την κοπανησουνε για φαγητο και ξανα ξεκουραση απο την υπερκοπωση που ειχανε λογο μεγαλου φορτου εργασιας…
    Ο κοσμακης να περιμενει για μια βεβειαωση ΦΑΠ 4-5 ωρες και εκει να εχει 4-5 υπαλληλους οι οποιοι αντικειμενο ολων τους ειναι να πουνε στον καθενα που ηρθε να παρει την βεβαιωση πως θα πρεπει να συμπληρωσετε πρωτα μια αιτηση!5 υπαλληλοι χρειαζονται για να δωσουνε ενα χαρτι προς συμπληρωση!!!
    Αθανατο τεμπελοδημοσιο,ΞΕΚΟΛΕΨΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΚΟΥΣ??Η ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ?ΣΤΕΙΛΕ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ 1 ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ……

  2. Αυτά συμβαίνουν με τους εκάστοτε αλήτες και καλά δημοκράτες που ψηφίζεται κάθε φορά. Είστε υπεύθυνοι όλοι οι νεοραγιάδες ζώα δίποδα, για αυτά τα χάλια. Μάλλον σας βολεύει αυτή η κατάσταση, τουρκόσποροι. Δεν μπορεί να είστε Έλληνες εσείς…..

  3. Καλα τωρα πηρατε χαμπαρι τι @ολοχανειο ειναι το Δημοσιο,βλεπω και γω μια που δουλευει στην Πυροσβεστικη,κανει μια 24ωρη βαρδια και τις αλλες 6 μερες κανει βαρδια απτο σπιτι στου ξαπλωπουλου.

  4. ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΚΑΝΑ ΓΛΑΣΤΡΑΚΙ Η ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ ΑΝΑ ΤΡΕΙΑ ΑΤΟΜΑ………………………….

  5. ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΚΩΛΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΨΙΦΗΖΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,,,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΖΑΒΟ ΜΑΣΤΟΥΡΟΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΣ ΤΩΝ ΒΟΡΓΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΜΠΑΦΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΝΙΑ ΝΙΑ……….

  6. Έτσι όπως κοιμόντουσαν να πας να τους σκάσεις 5-6 κλωτσιδια να πεταχτούν μέχρι το ταβάνι τα παράσιτα.Αι στο διάολο πια .

  7. Και όταν πάει να ιδιωτικοποιηθεί μια υπηρεσία βγαίνουν οι συνδικαλιστές του ύπνου και κάνουν απεργιακες κινητοποιήσεις μπλοκάρουν τους δρόμους και εμποδίζουν τους πραγματικούς εργαζόμενους να πάνε στην δουλειά τους. Άντε γ……..τε κοπρόσκυλα.

  8. Τους ζηλευω,το ιδιο θα εφτιαχνα κι εγω αλλα τωρα πρεπει να παρω κουρσα να βγαλω μεροκαματο.

  9. Το καλό είναι ότι τουλάχιστον είναι στην θέση τους. Δεν λειπουν όπως κάποιοι άλλοι. Το δεύτερο που θέλω να πω είναι μην προτρεχουμε να τους στισουμε στα 11 μέτρα γιατί μπορεί να έκαναν το διάλειμμα τους .δεν τους απαγωρευεται κάνεις στο διάλειμμα να κοιμηθούν λίγο.

  10. Μπράβο είσαι μάγκας… Εύχομαι να σου κάνουν την μηνυσαρα που μπορούν και να τους πληρώνεις για αλλά 20 χρόνια…

    1. Σώπα ρε που θα του κάνουν και μήνυση κοπρόσκυλο δημοσιε υπάλληλε που θιχτηκες κιόλας…Η αλήθεια δεν κρύβεται και την έχουμε αντικρύσει κατάματα χρόνια τώρα όλοι μας.

  11. Τι το καινουργιο ρε παιδια??Καθημερινα οπου να κοιταξεις τετοιους κοπρητες χαραμοφαηδες γλυφτες θα δεις να καθονται σε καφε,να κοιμουνται, να παιζουν κινο, να παιζουν ηλεκτρονικα μεχρι να περασει το ωραριο τους να παραδωσουν στους επομενους που θα κανουν τα ιδια. Ενα μπορδελο ειναι το δημοσιο και οι δημοι. ΔΥΣΤΥΧΩΣ για εμας τους υπολοιπους….

  12. ….ένα μπουρδέλο είμαστε αλλα βασικά στα μπουρδέλα εξυπηρετήσαι και υπαρχει σειρα και τάξη!!!…..ενα τελειωμένο κωλοχανειο!!!

  13. Τουλάχιστον αυτοί βρίσκονται στην υπηρεσία τους, έστω και κοιμισμένοι. Κάποιοι άλλοι, με τον ίδιο πολιτικό προϊστάμενο, όταν αυτός ήταν περιφερειάρχης, τα πρωϊνά ήταν στα μαγαζιά τους ή δούλευαν τα φορτηγά τους ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΊΑ, αλλά πληρώνονταν κανονικά από το δημόσιο (άσυλο τεμπελχανάδων) δηλώνοντας Ντοράκια!

  14. Η Ελλάδα επωλήθη για να σωθούν οι θέσεις και οι μισθοί εκατοντάδων χιλιάδων αργόμισθων χωρίς αντικείμενο εργασίας. Πχ στην ΕΑΒ υπήρχαν πάνω από 1000 μάνατζερ όταν υπήρχαν λιγότεροι από 300 άτομα τεχνικό κι επιστημονικό προσωπικό. Τώρα τι ακριβώς μανατζάρανε αυτοί, το ξέρει μόνο ο ρουσφετολόγος που τους έβαλε σ’ αυτές τις θέσεις. Κρίμα γιατί θα εξαφανιστούμε ως έθνος για χάρη αργόσχολων αριστερών κατσαπλιάδων.

  15. Ζω σε νησι και προσπαθω απο το 2016,να φυγω απο τη μεριδα μου στο Δημο Αθηναιων και να ανοιξω νεα,με τη συζυγο μου.Εχουμε προσπαθησει απειρες φορες μεσω ΚΕΠ και μεσω του Δημου της περιοχης μου,να επικοινωνησουμε με αυτους τους ελλεινους κοπριτες στο Δημοτολογιο του Δημου Αθηναιων.Τι τηλεφωνηματα,τι εμαιλ,τι στειλαμε χαρτια τρεις φορες,δεν πηραμε ποτε απαντηση,ειτε τηλεφωνικη ειτε υπηρεσιακη…Απορησσε και η υπαλληλος του ΚΕΠ, και η υπαλληλος του Δημου της περιοχης μου,πως ειναι δυνατον να μην παιρνουν απαντηση.Ακομη και απο το Ληξιαρχειο που τους ειπα τι εγινε,περυσι που γεννηθηκε το παιδι και πηγα να το δηλωσω,δεν με πιστευαν,μεχρι που αναγκαστηκαν να παρουν τηλεφωνο και αυτοι.Αποτελεσμα ουδεν…

  16. να τα γουρουνια οι σταλινάρες κομουνιστάρες….
    τρωνε χεζουν και κοιμουνται τα φασιστερα κτηνη!

  17. Αυτό συμβαίνει σε δημόσιες υπηρεσίες χρόνια τώρα..κούλοι γκαβοι βισματουχοι κ ακαματηδες μαζεμενοι όλοι μόνιμοι εκει! Κάτσε μαλακά Έλληνα να ψάχνεις με το κυαλι τη δουλεια μήπως κ φανεις τυχερός να βρεις καμία θεσουλα ιδιωτική να σε ξεζουμιζουν

Comments are closed.