ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ – ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΟΣ: ΔΥΟ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ, ΜΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ – ΟΤΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΣΑΠΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ – ΟΡΓΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

Κοινοποίηση:
luna-park-xalkidiki

Η πρόσφατη τραγωδία στο λούνα παρκ του Πευκοχωρίου στη Χαλκιδική, όπου ο 19χρονος Γιάννης έχασε τη ζωή του, έχει προκαλέσει σοκ και ανησυχία στην κοινότητα. Ο νεαρός εκσφενδονίστηκε από την ατραξιόν «crazy dance», γεγονός που εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια των εγκαταστάσεων.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 58χρονος ιδιοκτήτης του λούνα παρκ φέρεται να λειτουργούσε την επιχείρησή του χωρίς την απαραίτητη πιστοποίηση. Επιπλέον, οι μηχανές του λούνα παρκ έχουν χαρακτηριστεί ως σκουριασμένες και κατεστραμμένες, γεγονός που ενισχύει τις ανησυχίες για την ασφάλεια των επισκεπτών.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο 58χρονος είχε προηγούμενη συνεργασία με την 76χρονη ιδιοκτήτρια ενός άλλου λούνα παρκ στον Αλμυρό, όπου το 2019 είχε συμβεί μια άλλη τραγωδία με θύμα μια 14χρονη κοπέλα, τη Σεράινα. Οι δύο αυτές περιπτώσεις φαίνεται να συνδέονται μέσω της επαγγελματικής σχέσης των δύο ιδιοκτητών.

Η κοινή γνώμη ζητά απαντήσεις και μέτρα για την αποφυγή παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον. Η ανάγκη για αυστηρότερους ελέγχους και κανονισμούς στα λούνα παρκ είναι πιο επιτακτική από ποτέ.

Σύμφωνα με το Open, ο 58χρονος και η 76χρονη «βασίλισσα των λούνα παρκ», αντάλλαζαν μηχανήματα, από τα οποία εκτινάχθηκαν και πέθαναν τόσο ο 19χρονος Γιάννης όσο και η 14χρονη Σεράινα.

Το 2019 η 14χρονη εκσφενδονίστηκε σε απόσταση 11 μέτρων από παιχνίδι του λούνα παρκ, με τον θάνατό της ακαριαίο, όπως και του 19χρονου στη Χαλκιδική.

 

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ – “ΚΥΝΗΓΗΤΟ” ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ – ΤΟΥ ΕΚΟΒΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΒΑΖΕ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ – ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ;

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Για τραβάτε στην Κουρούτα να δείτε. Μπας και προλάβουμε τίποτα άλλο

Comments are closed.