ΧΑΜΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓ.ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ! “ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ – ΝΕΑΡΟΣ ΜΕ ΑΝΕΡΓΗ ΜΗΤΕΡΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 150 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΑΣΚΑ – ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ “ΚΟΥΛΗ”

Κοινοποίηση:
1

Όλα αυτά διαδραματίστηκαν απόψε στον Ιερό Ναό του Αγίου Φανουρίου στα Χανιά και ξεκίνησαν όταν ένας νεαρός που δεν φορούσε μάσκα, ενώ περπατούσε προς την εκκλησία. Οι αστυνομικοί, πέρα από την σύσταση του έκοψαν και το σχετικό πρόστιμο των 150 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός είπε ότι η μητέρα του είναι άνεργη και ο ίδιος έχει τάμα ενώ προέτρεψε τους αστυνομικούς να ελέγξουν τον κόσμο που περπατούσε προς τοΝαό του Αγίου Φανουρίου, χωρίς στη διαδρομή να φορούν τις μάσκες, αλλά μόνο με την άφιξή τους έξω από την εκκλησία στα Χανιά.

Οι παρευρισκόμενοι που αντιλήθηκαν το σκηνικό αντέδρασαν, ενώ έκαναν στη συνέχεια… έρανο για να συγκεντρώσουν τα χρήματα προκειμένου ο νεαρός να πληρώσει το σχετικό πρόστιμο.

 

Πηγή: ekriti

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

45 Σχόλια

  1. Η αστυνομία δεν επιτρέπει να γίνονται εκκλησιασμοί, λιττανείες, πανήγυροι, λοιπές χριστιανικές εκδηλώσεις γιατί δεν θέλουν οι καρπαζοεισπράκτρωρες ΝουΔου. Εκεί πέφτουν πρόστιμα, ξύλο, χημικά, φυλακίσεις.
    Ενώ η αστυνομία επιτρέπει να κάνουν ότι γουστάρουν οι λάθρο, οι ομό, οι λεκέδες με τους παμίτες, οι αναρχό και λοιποί αριστεριστές γιατί επιτρέπουν οι καρπαζπεισπράκτωρες ΝουΔου. Σε αυτούς δεν πέφτουν πρόστιμα και φυλακίσεις.

  2. Τί ψυχή θα παραδώστε ρε καθίκια που για λίγα ευρώ γράφετε τον κόσμο όλη μέρα,γιατί δεν πάτε να το κάνετε και στα λαθρό ή στους γύφτους?Εκεί κλάνετε μέντες ε?

    1. Ειπες την πιο σοφη κουβεντα..προβλεπω χαρδαλια να ενσαρκωθει αγορακι στο πακισταν με ολες τις συνεπειες..τσιοδρα κοριτσακι στην ινδια..για κουλη δεν ξερω πως παει η φαση..τα ερπετα μετενσαρκωνονται αραγες???

  3. ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΛΟΑΤΚΙ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΟΒΟΥΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕ Ο ΤΡΥΠΙΟ-ΛΟΛΙΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ…ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ….ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΡΑΠ-ΟΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ…ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΗΣ ΤΡΥΠΙΟ-ΓΑΔΑ!!!

  4. Ο αποχριστιανισμός τού γουρλομάτη πού ξεκίνησε ο αρχιπροδότης Τσίπρας συνεχίζεται μέ γοργό ρυθμό.Οι πάτρωνες τής Κατεχόμενης Ελλάδας όλοι μασώνοι,προσκυνούν τό άγαλμα τής Πανθρησκείας.Η “ελληνική”
    αντίχριστη κυβέρνηση προπαγανδίζει τήν θρησκεία τού Αντίχριστου τήν Οικουμενική Πανθρησκείας.Ηρθε η ώρα νά κυνηγήσουμε τά λαμόγια καί τούς αγύρτες τού γουρλομάτη γιατί δέν είναι ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Γιάννης Λάκων

  5. Oι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ??
    Ε ΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ? ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ

  6. Ειτελους τι αλλο περιμενουμε για να ξεσηκωθουμε? Ο σκοπος τυων νεοταξιτων ειναι ενας, να αφανασουν καθε τι ελληνικο, ο,τι εχει σχεση με Ελλαδα! Μας στερουν την ιδια μας τη ζωη, την υπαρξη μας, την πατριδα μας, την
    πιστη μας! ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΡΑΓΙΑΔΕς, ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΟΠΛΑ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ!!!!!!

  7. Κυνηγάνε τον Χριστό οι σατανάδες
    Δεν θα τους περάσει θα φάνε χώμα και κόκκινο νερό οι μούρες χαρδαλιά κεραμέως Κούλη

  8. γενικώς είθισται στα πανηγύρια στα Χανιά να μαζεύονται οι μπάτσοι για διευθέτηση της κυκλοφορίας και να επιδιδουν πρόστιμα είναι από παλιά το έθιμο τέτοιο άλλωστε έχουν βραβευθεί για το έργο τους από το Ροταριανό όμιλο Χανίων ……

  9. Τιμές στον Άγιο Φανούριο προσέφεραν οι κρατικοί λειτουργοί και οι αστυνομικές αρχές του νησιού.
    Ή να το μεταφράσω καλύτερα…..
    Τα τσιράκια της ΝΤΠ και του αφορισμένου σατανιστή βρυκόλακα, για να μη χάσουν το μισθουλάκο τους έραναν με πρόστιμα τους πιστούς Χριστιανούς, γιατί δεν πιστεύουν στον μαμμωνά όπως αυτοί.
    Αλλά αργά η γρήγορα θάρθει ο καιρός που οι κατάρες του κόσμου θα σας κάψουν.

  10. Η Ελλάδα όπως και όλος ο κόσμος κυβερνάται από την παγκόσμια σατανιστική ελίτ και τα πιόνια τους. Προβάλλουν καθημερινά ως πρότυπα τραγουδιστές, ποδοσφαιριστές, ξεκωλα και θεοποιούν το χρήμα και οδηγούν την πλειοψηφία του κόσμου στην κατάθλιψη. Η κυβέρνηση του Δρακουμέλ Κούλη εντολές εκτελεί.

  11. «ενώ προέτρεψε τους αστυνομικούς να ελέγξουν τον κόσμο που περπατούσε προς τοΝαό του Αγίου Φανουρίου, χωρίς στη διαδρομή να φορούν τις μάσκες, αλλά μόνο με την άφιξή τους έξω από την εκκλησία στα Χανιά.» Θα σταθω σ αυτο. Εννοειται οτι τα μπατσοσκυλα ειναι για μαπες. Ο νεαρος με λιγα λογια ειπε στους σκατομπατσους να τσουβαλιασουν και αλλους που πηγαιναν στην εκκλησια χωρις μασκα. Αρα ηθελε να την φανε κ αλλοι αντι να ειναι ολοι μαζι και να την πεσουν στα μπατσοσκυλα. Αυτο το σκεπτικο δεν το λες και τοσο χριστιανικο. Θα μπορουσε να κανει ομολογια πιστεως και να πει « οχι δεν την φοραω στην εκκλησια». Σιγα μην του πληρωνα το προστιμο απο την στιγμη που θα εδινε και εμενα.

    1. Και εμενα αυτο μου κακοφανηκε”γιατι να την πληρωσω μονο εγω,γραψε κι’αλλους να αισθανθω καλυτερα”
      Και μετα εκαναν και ερανο κιολας…

  12. Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσω έξω από ΑΤΜ τράπεζας και να μην περιμένει για αναληψούλα τουλάχιστον ένας κουραδόμπατσος. Ούτε τις στολές δεν βγάζουν οι ξετσίπωτοι πριν στηθούν προκλητικά στην ουρά για να παραλάβουν την αποζημίωση για τις “υπηρεσίες” τους. ΟΥΣΤ ΣΙΧΑΜΑΤΑ

  13. Θέλω να πάρω έναν βόθρο και να ρίξω πολλούς τόνους σκατά στην κυβέρνηση ΝΔ και στους μπάτσους.

  14. Όσοι ακόμη αμφισβητούν τα λεγόμενα των Αγίων πατέρων ήρθε η ώρα να τα βιώσουν.
    ΚΑΙ ο Τούρκος θα μπει στο Αιγαίο και οι κρεμάλες θα στηθούν στο σύνταγμα.

  15. Σιχαμεροί δημόσιοι υπάλληλοι με μπλε στολή του αφορισμένου σατανιστή, τι σας φταίει ο κοσμάκης;

    1. Ο κοσμάκης που δεν φταίει, να τους πάρει στο κυνήγι με ότι βρει και όχι να παριστάνει τον νταή με το πληκτρολόγιο!

  16. – ρε αυτά τα πιόνια που κόβουν πρόστιμα παιρνουν μπονους;

  17. ΆΡΘΡΟ + ΒΊΝΤΕΟ
    “Π. Ο. Υ :ΜΗΝ ΦΟΡΆΤΕ ΜΆΣΚΑ ΌΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΠΤΏΜΑΤΑ ΒΉΧΑ ΚΑΙ ΠΥΡΕΤΟΎ.”

    . ΡΕΜΆΛΙΑ ΧΑ’ΡΧΑΛΑ

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    1. Ναι, και μολις κολλησεις να την βαλεις.. Ωραια λογικη. Τραβα τωρα να κανεις κανα ιμαμ μπαϊλντι.

      1. Εσενα ΙΣΧΝ σε εχω σταμπαρει εδω και καιρο,τι βοθρος εισαι!!!θα αλλαξεις βεβαια τωρα ονομα,οχι οτι δεν θα το εχεις κανει κιολας,αλλα ο ιδιος θα μενεις απο μεσα.ετσι μεγαλωσες.ετσι εισαι.ετσι σε βλεπουν και οι γυρω σου.ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟ!!!!!

      2. Το ΙΣΧΝ τί το θές με τέτοιο στόμα;;Σοβαρά τώρα!😃

  18. ΌΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΈΤΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΓΟΥΣΤΆΡΕΙ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ

    1. Γαλάζιε κρατικοδίαιτε σύντροφε, δυστυχώς για σένα και την γαλάζια συμμορία σου, καθημερινά ολοένα και περισσότεροι Έλληνες καταλαβαίνουν οτι και οι 300+1 είναι ΜΙΑ και ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ ανθελληνική Ξενοκίνητη συμμορία ανεξάρτητα αν είναι ο Κούλης, ο Αλ6, ο Σαμαράς, ο παπαντρεας, ο κουτσουμπας, οι Μιχαλολιακοβελοπουλοι κλπ.
      Ολοένα και περισσότεροι Έλληνες καταλαβαίνουν οτι οι στημένες βοϊδοεκλογές των διεθνών τοκογλύφων που πάντοτε βγάζουν ΣΚ @Τ@ ανεξάρτητα τι χαρτάκι θα ρίξεις στην καλπη, είναι “κατασκευασμένες” αποκλειστικά για την πάρτη των διεθνών τοκογλύφων και όχι για τους Έλληνες..
      Άθλιοι τσομπαναραίοι που γυρεύουν να τρουπώσουν στο κΥνο-βολευτήριο για να βολέψουν τα τομάρια τους και των συμμοριών τους, Ανεξαρτήτως χρώματος..
      Οπότε καλά κάνετε και ανησυχειτε.. Δεν είναι μακριά που το Σάπιο αριστεροδεξιό Μισελληνικό σύστημα θα γκρεμιστεί με ΠΑΤΑΓΟ..

      1. «Ελενιτσα», γυρισε πλευρο. Ο κασι μετα απο 4 χρονια και βλεπουμε.

        1. Αν ευχεσαι αυτο ετοιμασου για τα χειροτερα αυτου του προδομενου & δυστυχισμενου λαου.

  19. πάρτε τα όπλα ζώα και βαράτε τους σηκωθείτε επιτέλους προβατα

  20. ΟΤΑΝ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ
    ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ

    ΤΟΤΕ Ο ΠΕΛΕΚΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ

  21. Οι πιστοι εκαναν ερανο για πληρωσει το προστημο απο τους μπασκινες μαλιστα
    ο τραγος ο παπας τι εκανε? μετραγε με το νεοκορο το ταμειο?

  22. Στον συγκεκριμένο ναό η πλειοψηφία των πιστών πηγαίνει με τα πόδια από τους διπνους νόμους. Μιλάμε για αρκετά χλμ και είναι παράδοση ετών. Είναι δυνατόν να φοράς μάσκα; όταν φτάσει κάνεις στο ναό να φορέσει. Έτσι είναι το σωστό και είναι τεράστιο λάθος των αστυνομικων. Κανόνικα ο νεαρος θα πρεπε να κάνει ένσταση στο αρμόδιο διοικητή. Απορία… Οι αστυνομικοι μήπως παίρνουν πριμ απο τα πρόστιμα; αλλιώς δεν μπορώ εξηγειται τέτοια επιμονη

  23. Στο κέντρο των Χανίων στην πλατεία 1866 μαζεύονται κάθε μερα λάθρο και δεν φοράει ούτε ένας μάσκα! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ! Και δεν τους έχουν ρίξει ούτε μισό ευρώ πρόστιμο! Αυτοί είναι!

  24. Τους γονεις μας οι νεωτεροι και να τους πεισουμε να μην τους ξαναψηφισουν τους σαταναδες! Απο τωρα αγωνα για τις επομενες εκλογες! Ποτε ξανα πασοκοσυριζα,νδ! Μακαρι να πεσει ο γκαντεμοσαυρος!

  25. Kαι το χειρότερο είναι ότι η αστυνομία κατπρθωσε ξανά προκλητική και άδικη στους Έλληνες και στις Ελληνίδες όπως πάντα με αποτέλεσμα να γίνεται για πολλοστή φορά αντιπαθητική, αποκρουστική, να θυμίζει εγκληματική οργάνωση στην πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

  26. Ελληνική Αστυνομία υπό τις διαταγές της καταστροφικής κυβέρνησης ΝΔ Σπιναλόγκας ΑΕ.

  27. Σιχαμένη βρώμικη εμετική ελαττωματική άθλια αιματηρή πρόστυχη κομματική κυβερνητική ελληνική αστυνομία πάντα εναντίον Ελλήνων και Ελληνίδων, κατά της Χριστιανικής Ορθοδοξίας.

Comments are closed.