ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΣΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤ@ΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ. ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ. ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΔΙΔΕ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ. ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ – ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ

    Κοινοποίηση:
    POLICE

    Μπροστά σε μία σοκαριστική υπόθεση βρέθηκε η αστυνομία αργά το βράδυ της Τρίτης σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αχαρνών.

    Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο πρόεδρος των ειδικών φρουρών, Κ. Ντούμας, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ μία γυναίκα εθεάθη από περίοικους να φωνάζει σε μπαλκόνι διαμερίσματος. Όπως αποδείχτηκε η γυναίκα μαζί με άλλη μία ζούσαν έναν εφιάλτη καθώς ένας άνδρας φέρεται να τις κρατούσε φυλακισμένες και να τις εξέδιδε.

    Όπως σημείωσε ο κ. Ντούμας ο άνδρας φέρεται να χορηγούσε ναρκωτικά στις γυναίκες για να μπορεί να τις εκμεταλλεύεται ενώ όπως συμπλήρωσε είχε ανεβάσει και αγγελία σε ιστοσελίδα αντίστοιχου περιεχομένου.

    Ο κατηγορούμενος που συνελήφθη κρατούσε παράνομα τα ταξιδιωτικά έγγραφα των δύο γυναικών γερμανικής υπηκοότητας. Η μία εκ των δύο φυλακισμένων γυναικών βρήκε ευκαιρία χθες το βράδυ, βγήκε στο μπαλκόνι καλώντας σε βοήθεια και κάποιος κάλεσε την αστυνομία. Οι αρχές έφτασαν στο σπίτι και συνέλαβαν τον φερόμενο μαστροπό.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Στις παλιές καλές μέρες,τότε πού το Κράτος λειτουργούσε-κουτσα στραβά αλλά λειτουργούσε-κατι τέτοια καθάρματα τά “γλυστραγαν” από τόν 11ο όροφο της ΓΑΔΑ.
      Σήμερα τους προστατεύει η σάπιο Δημοκρατία.

    2. Kαι που είναι το αχτύπητο δίδυμο Τσιόνδρας Χαρδαλιάς να τις….ελέγξει? Ή μήπως οι εν λόγω εκδιδόμενες είναι στις ομάδες “χαμηλού” κινδύνου??? Γιατί έως τώρα σαν ομάδες υψηλού(!) κινδύνου θεωρούν τους άνω των 65 ετών που τους κρατούν ΔΕΣΜΙΟΥΣ στο σπίτι και σκοπεύουν να τους κρατήσουν και άλλο ακόμη….Εν τω μεταξύ τα λαθροαποβράσματα μπορούν να κυκλοφορούν άνετα και να “εκδίδονται” ακόμα πιο …άνετα!!!!!!!!!

    3. Ότι εθνικότητας και να είναι δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο! Κανένα αρχιδι δεν έχει το δικαίωμα να κάνει κάτι τέτοιο σε οποιοδήποτε άλλο άτομο! Και δυστυχώς Δημητράκη η θανατική ποινή έχει καταργηθεί γι αυτό πάμε κατά διαόλου χρόνια τώρα….

    4. Το έγκλημα που έκανε ο ”φερόμενος” είναι πολύ χειρότερο και από πώληση ναρκωτικών,ληστεία,δολοφονία κλπ…Είναι φρικτός βασανισμός ανθρώπων και χυδαία εκμετάλλευσή τους για δικό του όφελος…Μόνο ευνουχισμός και μετά εκτέλεση αξίζει σε τέτοια κτήνη…Είναι αχρείαστα και επιζήμια για την κοινωνία…

      1. Σιγά μωρέ το …έγκλημα! ‘Οταν το ίδιο το Κράτος διακυβερνάται από ανθρώπους “ευπρεπέστατους” καθ’ όλα τ’ άλλα …αλλά χωμένους μέσα στα μεγαλύτερα κυκλώματα διαφθοράς…τζόγου και ναρκωτικών?

    5. να αγιασει το στομα σου μπαμπη…πεστα.και ο ελληνας που λενε απο το πρωι για ελληνοποιημενος αλβανος τον κοβω

    6. Ευτυχως που εσωσαν τις κοπελες , αυτο ειναι ενα πολυ θετικο γεγονος …… Σε οποιονδηποτε ανθρωπο στερουν την ελευθερια του και μαλιστα μεσα σε τοσο φρικτες και αθλιες συνθηκες και απελευθερωνεται ειναι πολυ ενθαρρυντικο …. Ευχομαι να γινει ενα θαυμα απο τον θεο και να απελευθερωθουμε και να δικαωθουμε ολοι οι ελληνες πολιτες απο ολη αυτη την φρικτη κατασταση και πραγματικοτητα που μας εχουνε επιβαλλει ο κυριος Μητσοτακης και το κομμα του …….

    7. Γερμανικής υπηκοότητας δεν μου λέει τίποτα…. Τουρκαλομουσουλμανες πείτε μας καλύτερα….

    Comments are closed.