(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΧΑΜΟΣ! ΝΕΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ! ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΠΑΓΑΝΙΑ! ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΑΘΩΩΝ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ! – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ

    Κοινοποίηση:
    shooter-serbia

    Στη σύλληψη του 21χρονου μακελάρη Ούρος Μπλάζιτς στη Σερβία προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας.

    Ο δράστης της νέας πολύνεκρης επίθεσης στη Σερβία συνελήφθη όχι μακριά από το Κραγκούγεβατς, όπως αναφέρει το RTS.

    Μια μέρα μετά τη φονική επίθεση σε σχολείο στο Βελιγράδι της Σερβίας οι αρχές ανέφεραν νέo αιματηρό μακελειό με πυροβολισμούς που είχαν ως τραγικό αποτέλεσμα τουλάχιστον 8 νεκρούς – κατά άλλες πηγές ανέρχονται σε 10- και τουλάχιστον 15 τραυματίες.

    Τα τραγικό περιστατικά συνέβησαν σε τρία χωρία της Σερβίας, 42 και 46 χιλιόμετρα νότια του Βελιγραδίου, στα Ντούμπονα, Σέπτσιν και Μλαντένοβατς, όπως μετέδωσε το σερβικό πρακτορείο ειδήσεων Tanjug επικαλούμενο το υπουργείο Εσωτερικών.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας νεαρός 21 ετών σκόρπισε τον θάνατο πυροβολώντας αδιακρίτως με αυτόματο όπλο, μέσα από το αυτοκίνητο του.

    Το τηλεοπτικό δίκτυο Nova S μεταδίδει ότι μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος 8 ανθρώπων και ο τραυματισμός τουλάχιστον άλλων 15. Εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων είναι πολύ μεγαλύτερος, καθώς άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για δέκα νεκρούς.

    Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ο δράστης φέρεται να πυροβόλησε συνολικά 25 άτομα. Επτά από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομεία του Βελιγραδίου.

    Παράλληλα έκκληση για αίμα απηύθυνε το υπουργείο Υγείας της Σερβίας.

    Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή του Μλαντένοβατς, αναζητώντας τον δράστη.

    Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εντοπιστεί από ελικόπτερα και drones που πετούν πάνω από τη περιοχή, και περικυκλωθεί από την αστυνομία κοντά στην κωμόπολη Μάλι Ποζάρεβατς αλλά αρνείται να παραδοθεί και απαντάει στα πυρά των αστυνομικών.

    Ποιος είναι ο δράστης

    Στα social media της Σερβίας έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες και βίντεο με τον 21χρονο δράστη της επίθεσης που είναι γιος στρατιωτικού.   

    Πώς ξεκίνησε το μακελειό

    Χθες βράδυ, περίπου στις 23:00 η ώρα (μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας) σε τρία χωριά, κοντά στη Μλαντένοβατς, περίπου 60 χιλιόμετρα νότια της σερβικής πρωτεύουσας, ο 21χρονος γιος στρατιωτικού, άνοιξε πυρ με αυτόματο τουφέκι (μάλλον καλάσνικοφ) μέσα από όχημα εν κινήσει προτού απομακρυνθεί αυξάνοντας ταχύτητα, σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση RTS και άλλα ΜΜΕ.

    Ανάμεσα στα θύματα ήταν ο αστυνομικός Μίλαν Πάνιτς και η αδελφή του.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

    2. Έτσι όπως μεγαλώνουν τα παιδιά δηλαδή γονείς με καναπέ ,παγκάκι, fb ,κουτσομπολιό και τα παιδιά ανεξέλεγκτα να επιτίθονται και να βριζουν άλλους και να καμαρώνουν οι ιδιοι σαν γύφτικα σκεπαάρνια είναι θέμα χρόνου να συμβούν αυτά και εδώ.

    3. τελικα σχεδον ολοι οι δολοφονοι ειναι φιλοσκυλοι….και αυτος στη φωτογραφια εχη το σκυλακι αγκαλια…οι φιλοζωοι τι λενε???

    4. Προσεχώς και εν Αθήναις, ασφάλεια παντού ασφάλεια για όλους, μη ξεχνάτε που θα με μαυρίσετε, νότια προάστια με την ΚΝΔούλα.

    5. CIA δηλαδή MOSAD δηλαδή αφοπλισμός των λαών διότι έρχεται ο μεσίας των περιούσιων σκύλων.

      1. Τους Αμερικάνους δεν πρόκειται να τους αφοπλισουν ούτε σε 1000 χρόνια.

    6. Όλα αυτά τα μεθοδεύουν το ΝΑΤΟ και η CIA, διότι η Σερβία υποστηρίζει τη Ρωσία. Κάποια στιγμή βέβαια ο πόλεμος θα προχωρήσει στα Βαλκάνια. Παντού θα πάει ο πόλεμος

    7. Η σημερινή γενιά έτσι όπως μεγαλώνει, καλομαθημένη και με ένα υπερεγώ τεράστιο, θα σκοτώνουν πλέον για πλάκα αν τους θίξουν ή αν τσακωθούν. Δείτε τι γίνεται στα σχολεία σήμερα που πλέον κουμάντο κάνουν οι γονείς και τα κωλόπαιδά τους. Η ανθρωπότητα πλέον, και δη ο δυτικός κόσμος, χρειάζεται μία μεγάλη καταστροφή για να στρώσει, ή έναν παγκόσμιο πόλεμο ή μία ισοπεδωτική επιδημία. Δεν γίνεται διαφορετικά, έχει ξεφύγει η κατάσταση.

    8. εκείνο όμως που δεν γράψατε στα δύο περιστατικά είναι η εθνικότητα των δραστών και των θυμάτων για να διαπιστώσουμε εάν είναι τυχαία περιστατικά ή εάν έχουν σχέση με τα γεγονότα εντός, εκτός και επί του Κοσσυφοπεδίου-εάν δηλαδή, οι εκδοροσφαγείς του UCC άρχισαν την τρομοκρατία

      1. Έχει κάτι κατά νου ??
        Σέρβοι είναι και οι 2,από τι λένε δηλαδή

    9. Οσο αληθινα ειναι τετοιου τυπου καταστα;σεις στις Ηπα αλλο τοσο ειναι και αυτες.Στοχος τα οπλα των Σερβων

    10. Ο εν βρασμω ψυχικης ορμης δραστης εχει παντα δικιο, φταιει αποκλειστικα αυτος που προκαλει και ειναι συναμα και ο ηθικος αυτουργος ακομη κι αν στη συνεχεια γινει ο ιδιος το θυμα

    11. ναρκωτικα? Τους βαζουν αλλοι? Ποιος διαολος τους ξερει.. ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΣΚΕΨΗ

    Comments are closed.