ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ. ΓΕΜΙΣΕ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΕ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ – ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ (ΕΙΚΟΝΑ)

    Κοινοποίηση:
    g.papadopoulos-elassona-780x405

    Όλη η πόλη μιλάει για αυτές τις αφίσες.

    Οι αφίσες εθεάθησαν στην αρχή σε τυπογραφείο.
    Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το makeleio.gr, εκεί θα τοποθετηθούν μέσα σε κάδρα και θα σταλούν σε πατριώτες.
    Υπάρχουν ακόμα πολλοί Έλληνες που προτιμούν στο σαλόνι τους να έχουν κρεμασμένο το κάδρο του Παπαδόπουλου και να πίνουν μάλιστα νερό στο όνομα του, αντί να έχουν π.χ. κρεμασμένο το πορτρέτο του η της εκάστοτε Προέδρου της Δημοκρατίας.

    Την σχετική είδηση την διαβάσαμε στο elassona-city.gr
    Σας την παρουσιάζουμε χωρίς λογοκρισία:
    «Σάλος στην Ελασσόνα με τα κάδρα και τις αφίσες του Γιώργου Παπαδόπουλου που εθεάθησαν σε γνωστό τυπογραφείο για να δοθούν σε μέλη εθνικιστικών-ακροδεξιών οργανώσεων για να τοποθετηθούν σε διάφορες εκδηλώσεις.Με τον τίτλο “Γεώργιος Παπαδόπουλος-Πρόεδρος Εθνικής Κυβερνήσεως” στην λεζάντα και με την φωτογραφία του Στρατιωτικού Δικτάτορα που διετέλεσε Πρωθυπουργός και Πρόεδρος την επταετία 1967-1974, αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα εν λόγω κάδρα στις οργανώσεις των εθνικιστικών-ακροδεξιών μελών».

    Γιατί τέτοια χολή κ. συνάδελφοι;

    Πείτε μας την άποψη σας

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    44 Σχόλια

    1. Θέλω και εγώ μια αφίσα για να την βάλω στην τουαλέτα να τον βλέπω όταν κάνω τα χοντρά μου

    2. Αφού ευεργέτησε τους Έλληνες και την ιερή μας Πατρίδα,πήρε ένα απέραντο ευχαριστώ, με το να πεθάνει κλεισμένος στην φυλακή και ακραία συκοφαντημένος. Σήμερα παρακολουθούμε ανήμποροι και άβουλοι την γενοκτονία μας και μέσα από την συμφορά μας αντιλαμβανόμαστε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πόσο σπουδαίος πρέπει να είσαι,όταν αντί να κοιτάς τον γόρδιο δεσμό και να κλαψουρίζεις για την δημοκρατία που δεν τον λύνει,τον κόβεις και παίρνεις την ευθύνη. Αυτός θα μείνει στην Ιστορία. Εμείς,απ΄ό,τι φαίνεται θα εξαφανιστούμε σαν μιά άμορφη,αχάριστη και ανόητη μάζα. Ανάξιοι απόγονοι, εκπληκτικών προγόνων. Εκτός και ΑΝ…

    3. Eθναρχης…. Αλλα με ελαττώματα…..είχε καλή και μεγάλη καρδιά… Αυτό τον έφαγε…. Πρώτον χαρίστηκε σε ανθρώπους που δεν έπρεπε και τους χαρίστηκε… Δεύτερον είχε τυφλή εμπιστοσύνη στον Μιμη που δεν έπρεπε παρόλο που τον είχαν προειδοποιησει…. Έδινε αβερτα διαβατήρια σε Θεοδωράκη, Μερκούρη δες, Παπανδρέου, Μητσοτάκη δες…. Και ήξερε ότι θα τον πολεμούσαν σαν τα σκυλιά από το εξωτερικό…

    4. ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

    5. Ακομα να μαθετε κυριοι δημοσιογραφοι οτι ο Παπαδοπουλος ηταν απο το 1967 εως το 1973? το 1974 ο προδοτης Ιωαννιδης ηταν, που προδοσε την Κυπρο μαζι με τον Καραμανλη.

      1. Ετςι ακριβως. Αλλα Αντε να ξυπνησεις τα ζωα.
        Μέχρι και απο τον τάφο θα επρεπε να τον βγάλουμε αν γινόταν, για να κυβερνήσει και να σώσει ξανα την Ελλαδα. Μονο που αυτην την φορά θα επρεπε να μας απαλλάξει απο τα αριςτερα αποβράσματα, αντι να τους στείλει παλι διακοπές στην Μακρόνησο. Αλλα δυςτυχως, δεν ηταν δολοφονος, οπως τα κουμουνια που έσφαζαν Ελληνες με κονσερβοκούτια παρέα μαζι με τους Βούλγαρους. Κι ετςι τους εχουμε ανάμεσα μας να μας λενε πως οι λαθρο ειναι ταξικά τους αδελφια και να φωνάζουν, “”να πεθάνει η Ελλαδα για να ζήσουμε εμεις, στον διάολο η οικογενεια, στον διάολο η πατρις””

    6. Μεγάλοι Ηγέτες όπως ο αείμνηστος γεννιούνται ενας καθε χιλια χρόνια αν τον άφηναν οι βρωμοαμερικάνοι και τα σιωνιστικά καθάρματα η Ελλάδα μας και εμεις βεβαίως η πιο πλουσια κι ευημερούσα χωρα του πλανήτη με τους πιο ευτυχισμένους κατοίκους ανωτερη απο την Ελβετια η οποία στηριζει την ευημερία της σε κλεμμενα και ματωμένα δολλάρια στις κλεφτοτράπεζες δηλαδη ενω εμεις έχουμε άφθονο φυσικο πλούτο αλλά ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΞΕΝΑ ΕΧΘΡΙΚΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ.

    7. Πόσο δίκιο είχε για τα κομμούνια όμως ο Εθνάρχης Παπαδόπουλος.

    8. ΕΛΑ ΡΕ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΖΗΤΑΣ?

      ΤΑ ΕΥΚΟΛΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΝΤΑΙ.

      Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΕΘΝΑΡΧΗΣ.

    9. Την μεγαλύτερη του μαλακία έκανε που δεν σκότωσε πρώτα του προδότες και τον φάγανε

    10. ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΤΑΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΕΜΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ

    11. θελω και εγω ενα καδρο του ΕΘΝΑΡΧΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!!!!!!!! ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 !!!!!! ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!! ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΔΡΑΣ!!! ΑΥΤΟ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ….. ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ…

    12. Τουλαχιστον το μονο σιγουρο ποτε δεν θα γεμιζε την χωρα με λαθροεισβολεις ισλαμιστες, οπως εκαναν ο Τσιπρας και ο Μητσοτακης εποικιζοντας την χωρα με καθε καρυδιας καρυδι!!!!!! Τωρα που θα βρουμε καποιον να τους στειλει στον αγυριστο!!!!!!!!!

    13. Που είσαι Γιώργο! Δεν τους καθάρισες όταν επρεοε αλλα τους άφησες να φυγουν για να γυρίσουν και να μεταστρέψουνε τα πάντα.
      Ζήτω η Επανάσταση.

      https://youtu.be/3HLOaskWRSY

    14. Η προσωπική μου άποψη είναι πως δεν έχω πρόβλημα με αυτή τη κίνηση. Είμαι χλιαρός, αδιάφορος, ούτε με ενοχλεί ούτε με ενθουσιάζει. Και ο Παπαδόπουλος ένας ηγέτης όπως όλοι ήταν. Έκανε κάποια καλά, έκανε και κάποια κακά, όπως όλοι. Και αυτοί που τον λατρεύουν και αυτοί που τον μισούν έχουν εξίσου άδικο. Λένε πως ήταν φασίστας, γιατί αυτοί που έχουμε σήμερα τι είναι; Επειδή βγήκαν με εκλογές της σίνγκουλαρ και των ελληνοποιήσεων και των ρουσφετιών ενώ ο άλλος δεν υποκρινόταν το ίδιο; Επειδή καταπάτησε το σύνταγμα αυτός, λες κι αυτοί το τηρούν;

      Αυτό που θα πω εγώ, είναι πως αυτός ο τόπος θα σωθεί όταν οι αφίσες παντού σε όλες τις πόλεις γίνουν του Ιησού Χριστού, και όχι πολιτικών. Γιατί μόνο ΑΥΤΟΣ μπορεί να μας σώσει. Η ελπίδα στους ανθρώπους όσο καλές προθέσεις και να έχουν, πάντα θα απογοητεύεται στο τέλος.

    15. Βέβαια, να θυμίσω, όταν έφυγε πολλοί έλεγαν: “δώστε την χούντα στο λαό” (ανάμεσα τους, σίγουρα, και κάποιοι που τώρα τρέχουν να τον επαινέσουν), ακόμα και γνωστοί μου. Τώρα, όταν τους το υπενθυμίζω, με βγάζουν τρελό ή ότι δεν θυμάμαι καλά! Φίλε bill, που γράφεις για χουντοκ@υρ@δ@ πιο πάνω, σε βλέπω σε μερικά χρόνια να τρέχεις πρώτος-πρώτος να αγοράσεις κι εσύ κανένα κάδρο!!!

    16. Το Δημοκρατικό μας πολίτευμα είναιμία απάτη,λειτουργεί σε βάρος των συμφερόντων του ελληνικού λαού αλλά το χρειάζονται και φυσικά μας το επιβάλουν οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι-άρχοντες της βουλής για να καλύπτουν τις ανομίες τους και να μην τιμωρούνται.Όσες φορές οι χώρες,τα κράτη κυβερνήθηκαν από έναν ηγέτη στις περισσότερες των περιπτώσεων μεγαλούργησαν.Όταν σε κυβερνά ΕΝΑΣ ξέρεΙς σε ποιόν ν΄αποδόσεις τα εύσημα για τις επιτυχίες ή τις ευθύνες για τις αποτυχίες.Όταν είναι πολλοί εκ των πραγμάτων δεν αποδίδεται δικαιοσύνη.

    17. Δυστυχώς τότε που έπρεπε να τους πνίξει όλους στην Φαλκονέρα δεν το έκανε τώρα τρώμε την τάχα μου Δημοκρατία με επικεφαλής όλους τους πουλημένους , τους Λαϊκιστές , τους Πατριδοκάπηλους , τους Γερμανοτσολιάδες , τα αφεντικά της περίφημης λέσχης , τους δολοφόνους της Εκκλησίας , τους Εγκληματίες της Οικογένειας – της Κοινωνίας – της Πατρίδος – τους Έθνους .

    18. Τη “χούντα” Παπαδόπουλου πολλοί Έλληνες τη νοσταλγούν. Τη “μεταπολιτευση” (όταν με το καλό μάς τελειώσει, γιατί τίποτα δεν μένει στάσιμο στην ιστορία), πόσοι θα τη νοσταλγήσουν, άραγε;;;

      1. Οι πρασινοφρουροί και οι γαλαζοφρουροί θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ όταν τελειώσει.

    19. ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΕΝΑ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.

    20. ΚΑΝΤΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ

    21. έχω αφίσας ΓΑΠ και Σημίτη για να ρίχνω βελάκια μούντζες και σκατά.

    22. Το ΥΓ το γραψε για να το ανεβάσετε(αν και δε νομιζω να είναι τόσο έξυπνος)

    23. ΑΞΙΟΙ!!!
      ΘΕΛΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΔΗΜΟΜΡΑΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ !!!

    24. Τα ηγετικα προσοντα του εκμεταλευτηκε εν αγνοια του η cia για να διαφυλαξει με τις εξοριες τους οβριοκομμουνιστοσυμοριτες εκτελεστες απο τον ρεβανσισμο των Ελληνων πατριωτων και οχι μονον.
      Εκτοτε ο Γ. Παπαδοπουλος εγινε μαθημα προς αποφυγη στους Ευελπιδες.Ιδια συνταγη αλλα με αποδεκτη τη Ορθοδοξια η δολοφονια του μακαριστου Χριστοδουλου.
      Υ. Γ.
      Σιγα μη ανεβασετε το σχολιο

    25. Δυστυχως εναν τετοιον ηγετη μονο σε αφισα μπορουμε να τον βλεπουμε πια. Αλλα πανω απ’ολα η Δημοκρατια. Τσιπρακος, Κυριακος, Αλληλεγγυοι κλπ. Αλλα τετοιοι ειμαστε. Θα φτασουμε στο σημειο να εχουμε Πακιστανικο και Αλβανικο κομμα στη βουλη και εμεις θα ανησυχουμε για τους “νοσταλγους της Χουντας”.

    26. Οχι μονο στην Ελασσωνα,αλλα σε ολη την Ελλαδα θα΄πρεπε να υπαρχει αφισα και καδρο του Γ.Παπαδοπουλου

      1. Και ποιος σου λέει ότι δεν υπάρχει ;;;;

        ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ υπάρχει. Σε όποιους δεν αρέσει, ας πάνε προς Κιμ μεριά, τους περιμένει με ανοιχτή αγκαλίτσα (αλλά κανείς δεν πάει …….)

    27. Αθανατος.ο τελευταιος ελληνας ηγετης.μετα πλακωσανε οι βλαχομπαροκ γκευ

    28. Δώσε και μένα μπαρμπα όχι στο σαλόνι στο εικόνισμα θα τον βάλω ελλάς ελλήνων χριστιανών γι αυτό και τον φάγανε γιατί είχε πίστη τι έγινε με το τάμα του έθνους ποιός έφαγε τα λεφτά;

    29. Μια χαρά είναι. Καλύτερες από τις αφίσες με τους βρωμιάρηδες του λεγόμενου συνταγματικού τόξου. Ο άνθρωπος αυτός πολέμησε για την πατρίδα του-τιμήθηκε με παράσημα και δεν έκλεψε το κράτος, όπως τα λαμόγια του συνταγματικού τόξου.

      1. ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΡ@ΔΑ, ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ ΓΙΩΡΓΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΤΣΑΤΣΕΣ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΡΙΕΨΕΙ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ….

    Comments are closed.