ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ! ΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΦΥΓΗ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ… (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    dimtheatroafganoi3

    Στις 12.30 το μεσημέρι διέλυσαν τη συγκέντρωση δυνάμεις της Αστυνομίας, ΜΑΤ και ΟΠΚΕ, αλλά και του λιμενικού, αφού οδήγησαν τη διαδήλωση από το παρτέρι του Δημοτικού Θεάτρου, σε κλοιό στον δρόμο, πιέζοντας και σπρώχνοντας από όλες τις κατευθύνσεις.

    Σε φυγή τράπηκαν αιτούντες άσυλο προσπαθώντας να αποφύγουν τις προσαγωγές μέσα στα σοκάκια.

    Δείτε στο βίντεο μέχρι τη στιγμή που έκλεισαν οι Αρχές την κάμερα του «Ν»:

    Από τις 11.30 το πρωί της Τρίτης συγκεντρώνονται αιτούντες άσυλο, Αφγανικής καταγωγής στον χώρο έξω από το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, έχοντας περιοριστεί στο παρτέρι με αστυνομικό κλοιό.

    Έχουν συγκεντρωθεί περί τους 200 ηλικίας 16 έως 22 ετών, έχουν περικυκλωθεί από δυνάμεις της Αστυνομίας.

    Φωνάζουν «Lesvos people, we want sorry».

    Θυμίζουμε ότι περί τις τρεις ώρες έμειναν χτες στο δρόμο έξω από το Δημοτικό Θέατρο. Θα έχουμε συνεχή ενημέρωση.

    Πηγή: stonhsi

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Οι αστυνομικοί έπρεπε να κάνουν ότι κοιμούνται!!!…. Αφήστε τους να τα γαμησουν όλα..

    2. Το παρήγορο είναι ότι άρχισαν οι Συνελληνες να ξυπνάνε. Έστω και αργά… Συμφωνώ με όλα τα σχόλια των φίλων. Ναυλωσεις πλοίων και επιστροφές άμεσα, η μόνη αναίμακτη λύση διαφορετικά εάν ξεφύγει η κατάσταση περαιτέρω, τότε η αυτοδικία είναι αναποφευκτη και η ευθύνη θα είναι αποκλειστικά των κυβερνώντων.

    3. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΄΄ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ΄΄ ΜΟΡΦΗ ΟΙ ΄΄ΕΥΠΑΘΕΙΣ΄΄ ΚΑΙ ΄΄ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΟΙ΄΄ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΑΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ BLOGGER ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΝΟΥΣΗ, ΕΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΥΣΤΥΧΟ ΓΑΪΔΟΥΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΧΙΟ, ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΤΙ ΚΤΗΝΩΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙ ΤΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΑΔΗ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΄΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ΄΄ ΤΟΞΟΥ…. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ: Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΖΩΟΦΙΛΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ Ή ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΑΜ@ΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ;;;;;;;;;;;;;;;;

      1. Να σαι καλά αδερφέ σ ευχαριστούμε !!
        Γενικά οποίος έχει στοιχεία και πληροφορίες όπως κάνει το μακελειό να τα δημοσιεύει παντού Αυτοί που ναι υπέρ τους πονάνε οι υπόλοιποι όμως γεμίζουμε όλο και πιο πολύ με μίσος και απέχθεια τις καρδιές μας γ αυτά τα αούγγανα τερατώδη ανατολικά γυφτοειδή σκευάσματα

    4. Μιλάμε για απυθμενο θρασος. Α, λα και διαδήλωση στη χώρα που μπήκαν παρανομα. Κανονικό ξεψαρωμα. Και που να νιώσουν πιο εξοικιωμενοι τι έχει να γίνει. Αυτό ήταν μόνο η αρχή. Όταν ξεκίνησε οι νησιώτες τους ταιζαν, τους θήλαζαν, τους φρόντιζαν. Δεν κατάλαβαν ότι είναι σαν τους ιούς. Όσο δεν παίρνεις τα μέτρα σου, εξαπλώνεται και στο τέλος σε σκοτώνει. Καλά να πάθουν. Τώρα φωνάζουν για ενδοχωρα όχι για να πάνε από κει πουρθαν. Στο διάολο και ακόμα παραπέρα.

    5. Αυτο το τσογλανι με το μπλε μπουφαν που τους δινει τα συνθηματα απο ποια ΜΚΟ ειναι ?? Οσο για τα ασυνοδευτα πολυ ταλαιπωρημενα βρε παιδια με καπελακι μαλλια και πολυ αδυναμα !!

    6. τι σημαίνει τράπηκαν σε φυγή;;;;;; φύγανε από το νησί;;;;; δεν νομίζω….τώρα όλη η υπόθεση είναι να συνηθίσουν οι ψηφοφόροι του δημοκρατικού τόξου ότι θα μείνουν οι λαθραίοι εκεί και απλά θα πέφτει ξυλικι κάθε μέρα. Σύντομα ο αριθμός θα αυξηθεί τόσο που οι δημοκρατικοτοξότες θα πεταχτούν στην θάλασσα όπως το 1922……αλλά από πρόσφυγες αυτήν την φορά.

    7. ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΡΙΞΕΙ ΦΑΠΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ.

    8. ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΞΩ.

    9. τα πανο που τα βρηκανε;
      τους τα γραψανε οι ΜΗΚΥΟ;;

    10. ποιός μάς ρώτησε εάν τούς θέλουμε.τοσο οι λαθρομετανάστες ,όσο και οί 300 είναι αδιαντροποι!!!

    11. Για ποιο λόγο αιτούνται άσυλο και για ποιο λόγο πρέπει να το εξετάζουμε κιόλας εάν θα τους το δώσουμε. Το Αφγανιστάν συνορεύει με την Κίνα, Πακιστάν, Ουζμπεκιστάν, Τατζικιστάν, Ιράν, Τουρκμενιστάν. Γιατί δεν πήγαν σε αυτές τις χώρες που είναι και γειτονικές τους, να ζητήσουν άσυλο; Για μαλάκες προφανώς μας έχουν εκλάβει και είμαστε…

    12. Σκουπίδια μπάτσοι/ματ μόνο Έλληνες χτυπάτε και συνταξιούχους, τους λάθρο ούτε τρίχα, άντε να τους συνοδεύεται και στα atm μπας και σας λυπηθούν και δώσουν κάνα 5 ευρώ…

    13. Ρε ουστ ρε! απέλαση τώρα.freedom εμείς έπρεπε να φωνάζουμε freedom!Να πάνε στις χώρες τους.Ελευθερα.Δεν θα τους εμποδίσει κανείς

    14. μπάτσοι προσοχή …
      μην τολμήσετε να χτυπήσετε ουτε 1 λαθροσκουπίδι ,εστω φιλικά στην πλάτη …
      θα βρείτε τον μπελά σας …

    Comments are closed.