ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ TWITTER ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    mn-kanakis-panagiotopoulos

    Έντονες αντιδράσεις προκαλεί, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, η υπόθεση με τον παρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα, Στάθη Παναγιωτόπουλου, μετά τις αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με το σκοτεινό παρελθόν του.

    Χθες, μετά το πρώτο σοκ, ο Αντώνης Κανάκης και οι υπόλοιποι παρουσιαστές του Ράδιο Αρβύλα, τόνισαν ότι δεν είχαν καμία πληροφόρηση για τις καταγγελίες που έχουν γίνει για τον πρώην συνεργάτη τους, πριν αυτές δημοσιευτούν στα social media τη Δευτέρα.

    Θυμίζουμε ότι ο Παναγιωτόπουλος κατηγορείται για τη δημοσίευση τριών βίντεο και 300 φωτογραφιών της πρώην του σε πορνογραφική ιστοσελίδα, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

    Δεν… έπεισαν τα social media

    Οι εξηγήσεις του Αντώνη Κανάκη στη σημερινή εκπομπή, φαίνεται να μην έπεισαν κάποιους στα social media, με χρήστες να κρίνουν τόσο τον Στάθη Παναγιωτόπουλο όσο και τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής του ΑΝΤ1.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. 30αρα πηδιοτανε με 60αρη και μαλιστα ηθελε να τον παντρευτει αλλα αυτος την εφτυσε και εκανε δεσμο με αλλη
      ηταν τοσο ερωτευμενη που του εκανε ολα τα βιτσια να την φωτογραφιζει γυμνη και να την παιρνει βιντεακια
      σταματηστε τα ολα ..ηλθε το τελος τους κοσμου…

    2. 4μαλακες με ηλιθιοτητες να παρουσιαζουν και να γελανε μονοι τους σαν βλαμενοι νομιζοντας οτι κανουν κατι αλλα θα μου πεις ολα αυτα τα σαβουροκαναλα απο το πρωι μεχρι το βραδυ δειχνουν σκουπιδια

    3. Ρε γιατί μαυροφορηθηκαν;πενθουν το τέλος μιας αδελφικης φιλιας και συνεργασίας η γιατι κατάλαβαν ότι ήρθε το τηλεοπτικό τους τελος;ρε υους καραγκιόζηδες

    4. Κανάκη δεν έπεισες κανέναν. Μια ζωή θεατρίνος και εγωκεντρικός. Το τομάρι σου να σώσεις σε νοιάζει μόνο και να πέφτει το χρήμα.

    5. Στο τουίτερ έχουν βγει όλα τα πληρωμένα τρολλ του Μητσοτάκη και προσπαθούν μέσω των ράδιο αρβύλα να δικαιολογήσουν το σκάνδαλο Λιγνάδη.

    6. Ο Κανάκης είχε υπερασπιστεί σε δικαστήριο μπράβους. Τι συζητάμε;

    7. Η λογικη λεει οτι πρεπει να σταματησουν αμεσως την εκπομπη τους μθας και ειναι σατυρικη.
      Γιατι δεν το κανουν;
      Ειναι πολλα τα λεφτα αρη…
      Αλλωστε μεχρι την παρασκευη θα κανουν εκπομπες μετα θα ξαναρθουν στις 10 γεναρη ε τόσο που δουλεψαν να μην ξεκουραστουν λιγακι;

    8. Ράδιο αρβύλες : 50 χρονών χαβαλέδες

    9. Βρείτε αν μπορείτε την εκπομπή της ΕΡΤ στην Αλόννησο που φοράει την μπλούζα του Τσε – Γκεβάρα ο Σταθούκος.

    10. Τελικά ο μόνος που άξιζε απ’την παρέα της Θεσσαλονίκης ήταν ο ΚΑΛΥΒΑΤΣΗΣ.

    11. Να ποιοί ποιοί σου κουνούν το δάχτυλο , να ποιοί σε έλεγαν φασίστα , να ποιοί σε ειρωνευόντουσαν για αμορφωσιά , σκοταδισμό , οπισθοδρομισμό κλπ.

      1. δε θα σας αθωωσει ενας παραβατικος κλοουν

    12. Η αρβύλα σας, τρύπησε και μπάζει από παντού. Ένα πράγμα μένει, να πεταχτεί εκεί που ανήκει, στα σκουπίδια.

    13. ΜΙΑ ΣΑΧΛΟΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ . ΑΤΑΛΑΝΤΟΙ, ΓΕΛΟΙΟΙ, ΜΕ ΧΑΖΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΜΕΤΟ. ΓΙΑ ΨΑΧΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΟΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΗΛΙΘΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.

    Comments are closed.