ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ! ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΑΚΚΕΛ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ – ΟΙ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΑΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

    Κοινοποίηση:
    andreas-mavrogiannis

    Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τον 2ο κύκλο των Κυπριακών Προεδρικών εκλογών, το ΑΚΚΕΛ που σε όλες τις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού ήταν άφαντο, είναι ο ενορχηστρωτής μίας λυσσαλέας προσπάθειας στήριξης του κομμουνιστή Μαυρογιάννη έναντι του Χριστοδουλίδη.

    Αυτοί που ξεπούλησαν το νησί και παρέδωσαν τη χώρα σε κάθε λογής μαφιόζο από την “μαμά Σοβιετική Ένωση” δεν διστάζουν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη και την ελεύθερη βούληση των Κύπριων ψηφοφόρων ακόμα και σήμερα Σάββατο (11/2) που απαγορεύονται οι οποιεσδήποτε πολιτικές δηλώσεις.

    Για παράδειγμα, δείτε την παρακάτω ανάρτηση που αφορά τους επίγονους του Κληρίδη και θα καταλάβετε:

    PHOTO-2023-02-11-20-21-47

    Την ίδια στιγμή, άλλοι υποψήφιοι που δεν πέρασαν στον 2ο γύρο, γύρισαν την μπιφτέκα μόνο και μόνο για να πάρουν την εξουσία και πάλι οι κομμουνιστές. Τρανό παράδειγμα ο Αβέρωφ Νεοφύτου. Δείτε τι έλεγε πριν ένα μόλις μήνα:

    PHOTO-2023-02-11-19-07-28

    Ωστόσο, κατά παραδοχή του ίδιου του Μαυρογιάννη, από την επόμενη κιόλας του 1ου γύρου των εκλογών, υπήρξαν συναντήσεις μεταξύ τους με αποτέλεσμα σήμερα ο Νεοφύτου να κλείνει το μάτι στον κομμουνιστή.

    b_b_mavr_1

    Πρόκειται για επανάληψη της ιστορίας με παρέμβαση ξένων υπηρεσιών που θέλουν τους αριστερούς ξανά στην εξουσία ώστε να ολοκληρωθεί ακόμα και η προσάρτηση των κατεχομένων στην Τουρκία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Από το ελλαδικό Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) διευκρινίζουμε ότι είμαστε άλλο κόμμα από το κυπριακό Ανορθωτικό Κόμμα Εργαζόμενου Λαού (ΑΚΕΛ).

    2. Άσε να βγούνε τα κομμούνια να τους πάνε 50 χρόνια πίσω,μπας και καταλάβουν τί εστί κομμούνι

    3. Ένας Ηγέτης υπήρξε στην ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ Κύπρο, φιλελεύθερα και μαρξιστικά γκογίμια. Ο Τάσσος Παπαδόπουλος! Τον οποίο πολεμήσατε μέχρι εσχάτων! ΕΛΛΑΣ – ΚΥΠΡΟΣ – ΕΝΩΣΙΣ, όλα τα άλλα είναι κοσμοπολίτικος ή διεθνιστικός πολιτικός εμετός!

    4. Ψεύτες, φασίστες Ανθέλληνες.Κοπρίτες που ξεπουλήσατε το 1974 την Κύπρο,ο φασίστας Παπαδόπουλος με τον Ιωαννίδη .
      Υ.Γ. Μια ζωή μαλωμένοι με την αλήθεια είστε, φασίστες

      1. Γιατί,ο Καρα-αμαν-αλής δεν την πρόδωσε;Ο Μακάριος δεν είχε καλέσει την Τουρκία να επέμβει στο νησί το 73;Όλοι φταίγανε.Εσύ ψήφισε τα κομμούνια να σε σώσουν μπετόβλακα

    5. Μάθετε πόσο είναι το κατά κεφαλή εισόδημα σε Ελλάδα και Κύπρο, μάθετε πόσο πληρώνουμε ως εγγυήτρια δύναμη και μετά κλάψτε για τους καημένους Κυπρίους.

    6. Δεν είναι ακριβώς έτσι,ο Μαυρογιάννης δεν είναι κομμουνιστής..θα βγει πάντως , όπως και στην Ελλάδα θα βγει ο Τσίπρας. Αυτή είναι η πορεία των πραγμάτων και αυτή ΔΕΝ εκπορεύεται από τις ΗΠΑ αλλά από Ρωσία μεριά.

    7. Το Κυπριακό ήταν θέμα Ενώσεως της Κύπρου με την μητέρα Πατρίδα.
      Η δημιουργία ανεξάρτητου κράτους καταγράφεται ως δεινή ήττα του Ελληνισμού.
      Σήμερα στην Κύπρο μας έχουν εισβάλλει εκατοντάδες χιλιάδες αλλογενείς.
      Η Μεγαλόνησος έχει καταστεί έδρα ξεπλύματος μαύρου χρήματος με πρωταγωνιστή και το δικηγορικό γραφείο του απερχόμενου προέδρου.

    8. Την περιοδο του αγωνα για την ΕΝΩΣΗ της Κυπρου με την Ελλαδα 1955-1959 ,
      η ΕΟΚΑ εκτελεσε 13 στελεχη του ΑΚΕΛ
      για συνεργασια με τους Αγγγλους αποικιοκρατες……..
      70 χρονια προδοτες οι κομμουνιστες της Κυπρου

      1. Καλά τα κάνανε τα κομμούνια,πάντα προδότες του Ελληνισμού και τσιράκια των σιωνιστών

    9. Κριμα τα παλληκαρια που θυσιασαν την ζωη τους

    10. Forza Χριστοδουλιδης.
      Η Κύπρος θα έχει πρόεδρο δεξιό και πατριώτη

    11. Δεν είναι μέλος του ΑΚΕΛ ο Μαυρογιάννης o οποίος ήταν διπλωμάτης πρέσβης Στην Κύπρο κυριαρχεί η διαφθορά παντού και η απάτη Οι πολίτες της δεν ομιλούν γιατί έχουν χρήμα και ζουν άνετα Πάντως όλες οι υπηρεσίες έχουν διαφθορά όπως την Ελλάδα και ερασιτεχνισμό Όλοι οι δεξιοί την καταστροφή φέρνουν Από Βρετανία του Ινδού μέχρι Κύπρο της απάτης Αναστασιαδη

    12. γιατι στην ελλαδα και κυπρο οι κουμουνισται ειναι προδοτες και κατα της χωρας τους δεν το καταλαβαινω

      1. Επειδή είναι πράκτορες των σιωνιστών και εβραιόπουλα,μισούνε κάθετί Ελληνικό

    13. Ας τους εξοντώσουν. Πραγματικά εδώ που φτάσαμε ας πάθουν ότι τους αξίζει.
      Ιδίως τώρα που το νησί είναι γεμάτο ισλαμιστές λαθρό από όλο τον πλανήτη.

      Εμείς τι θα κάνουμε είναι το θέμα.

    14. Αν και οι Κύπριοι είναι τόσο ηλίθιοι όσο εμείς, καλά να πάθουν. Το ίδιο ισχύει και για μας. Όπως στ4ωνει κανείς, έτσι κοιμάται.

    15. Εμάς τι μας νοιάζει ; Δεν κοιτάμε τα δικά μας χάλια !

      1. ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΚΥΠΡΑΙΙΚΑ

    16. Αν δεν βάλανε μυαλό από τον Χιστόφια του ΑΚΕΛ ο οποίος πήγε την Κύπρο πίσω 30 χρόνια, είναι άξιοι της τύχης τους. Εγώ πιστεύω σε νίκη του Χριστοδουλίδη.

    17. ΟΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΗΚΑΡΑ ΤΟΥ ΜΠΕΚΡΟΚΑΝΑΤΑ ΑΝΑΝΝΝΝΣΤΑΣΙΑΔΗ

    Comments are closed.