ΧΑΟΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ! ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ “ΛΕΙΑ” ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ – ΠΟΣΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΤΕ;;

    Κοινοποίηση:
    sdvsdvdvs

    Δείτε ξανά και ξανά τις αποκαλύψεις του Στέφανου Χίου πριν λίγο στο Ανατρεπτικό Δελτίο του Alert.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Απευθείας ανάθεση 500-800 μύρια 😂 Στην υγειά σας κορόιδα.

    2. ΠΟΙΟΣ ΜΠΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΡΕ ΧΙΟ!!Τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΙ τον Ηλια Κασιδιάρη τρέμει το σύστημα πάντως!!Ναι ρε χιο καλύτερα φασίστας πάρα ξεφτίλας κωλοτουμπας σαν τον μπελοπουλο!!Που ήταν ρε Στέφανε 4 χρόνια ο μπεεελοπουλος όταν ο ολετήρας κουλης ρήμαζε τον τόπο??Κανε λίγη υπομονή και θα δεις τι εστι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΚΑΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΕΕΛΟΠΟΥΛΟΣ!!ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΥΤΕΥΣΗ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ!!

    3. ΠΟΙΟΣ ΜΠΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΡΕ ΧΙΟ!!Τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ τρέμει το σύστημα πάντως!!Ναι ρε χιο καλύτερα φασίστας πάρα ξεφτίλας κωλοτουμπας σαν τον μπελοπουλο!!Που ήταν ρε Στέφανε 4 χρόνια ο μπεεελοπουλος όταν ο ολετήρας κουλης ρήμαζε τον τόπο??Κανε λίγη υπομονή και θα δεις τι εστι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΚΑΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΕΕΛΟΠΟΥΛΟΣ!!ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΥΤΕΥΣΗ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ!!

    4. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!! Ο ΝΑΤΣΙΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΙΚΟ, ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΓΕΩΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΜΕΣΩ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΣ ΚΑΙ Μ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΕΙ!!!!ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΤΣΙΠ ΜΕ ΤΑ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΛΕΧΧΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ!!

    5. ΟΧΙ ΡΕ ΧΙΟ…….ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ……
      ΤΟ ΠΕΤΑΞΑ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΓΙ`ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΟΓΟ….
      ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ …..ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ….ΤΟ ΠΕΤΑΞΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ…..

    6. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ…..ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ……
      ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ…….

    7. Η Singular Logic,αναλαμβάνει όλα τα έργα που αφορούν εκλογικές αναμετρήσεις,δίχως να προηγείται διεθνής διαγωνισμός-όπως θεωρητικά θα έπρεπε να συμβαίνει-χωρίς ποτέ να συμμετέχει σε ανοιχτούς διαγωνισμούς,δεδομένου ότι τα κονδύλια που δαπανώνται είναι τεράστια και βαραίνουν αποκλειστικά τον προϋπολογισμό του υπουργείου Εσωτερικών.
      Κι όμως το ελληνικό κράτος και η συγκεκριμένη εταιρία,είναι απολύτως καλυμμένες από το νομοθέτη,ο οποίος μοιάζει να λειτουργεί υπέρ των συμφερόντων της Singular Logic. Συγκεκριμένα, βάσει του άρθρου 130 του Προεδρικού Διατάγματος 96/2007,για τις εκλογικές αναμετρήσεις δεν πραγματοποιείται διεθνής διαγωνισμός,αλλά γίνεται πάντοτε απευθείας ανάθεση,όλως τυχαίως στη Singular Logic. Η διάταξη αυτή αφορά εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές,αλλά και κάθε άλλη εκδήλωση λαϊκής ετυμηγορίας,όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται. Ουσιαστικά δηλαδή,αφορά και τις ευρωεκλογές, τις οποίες εντέχνως ενέταξαν στο συγκεκριμένο Προεδρικό Διάταγμα,εντείνοντας έτσι τις υποψίες,περί στήριξης της Singular Logic,η οποία φαίνεται απλώς να καταθέτει προσφορές και να αναλαμβάνει,έργα χωρίς καν να εξετάζεται το πόσο συμφέρον είναι αυτό για το Δημόσιο.

      Σημαντικά ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι,παρότι τα ποσά είναι μεγάλα,δεν δημοσιεύονται στο διαδίκτυο οι συμβάσεις,τις οποίες έχει υπογράψει το ελληνικό Δημόσιο με την εταιρία,όπως δεν είναι δημοσιευμένες οι συμβάσεις προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων,ούτε όμως και οι σχετικές αποφάσεις του υπουργείου Εσωτερικών,για τις εθνικές εκλογές του 2007 και του 2009 και τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010,την επεξεργασία και δημοσίευση των αποτελεσμάτων των οποίων,είχε αναλάβει επίσης η Singular Logic

      Επιπλέον,παρότι τα ποσά που λαμβάνει ξεπερνούν το ενα εκατομμύριο
      ευρώ,δεν πραγματοποιείται από το Ελεγκτικό Συνέδριο ο απαιτούμενος προσυμβατικός έλεγχος νομιμότητας,ο οποίος είναι υποχρεωτικός-πριν εγκριθεί η δαπάνη-καθότι το ποσό καταβάλλεται εξ ́ολοκλήρου απο το Υπουργείο Εσωτερικών και δεν είναι συγχρηματοδοτούμενο από άλλους φορείς,όπως η Ευρωπαϊκή Ενωση.

      1. Να συνέβαινε αυτό μόνο με τη singular Logic καλό θα ήταν.
        Με τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ μήπως το ίδιο συμβαίνει χωρίς να υπάρχει άρθρο του προεδρικού διατάγματος που να το επιβάλλει ;;

    Comments are closed.