ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ: ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΝΟΝΑΣ – ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ – ΣΟΚΑΡΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΤΩΜΑΤΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ

    Κοινοποίηση:
    ΙΣΡΑΗΛ

    Οι φρικαλεότητες που διέπραξαν οι μαχητές της Hamas κατά την εισβολή τους στο Ισραήλ καθώς σκότωσαν αδιακρίτως εκατοντάδες απλούς πολίτες, σφαγιάζοντας και αποκεφαλίζοντας ακόμα και μωρά μέσα στα σπίτια τους, πυροδοτούν έναν ανελέητο κύκλο αίματος που δεν γνωρίζει από κανέναν περιορισμό ή έστω τήρηση των στοιχειωδών κανόνων πολέμου.
    Αντιθέτως, ανοίγει το δρόμο στη διάπραξη εγκλημάτων πολέμου, τα οποία καμία πλευρά δεν είναι σε θέση να ελέγξει.
    Ο ισραηλινός στρατός έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο, στο οποίο αποτυπώνεται – όπως λέει – η ανταλλαγή πυρών μεταξύ των ισραηλινών δυνάμεων του 17ου τάγματος και τεσσάρων Παλαιστινίων κοντά στην παραλία Zikim που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας.
    Όπως αναφέρεται, οι Παλαιστίνιοι εντοπίστηκαν από τη στρατιωτική μονάδα Maglan και το 52ο Τάγμα Τεθωρακισμένων.

    Η επίσημη εκδοχή των Ισραηλινών αναφέρει πως οι Ισραηλινοί στρατιώτες εξουδετέρωσαν μια ομάδα τεσσάρων Παλαιστίνιων μαχητών.

    Κάτι δεν πάει καλά…

    Ωστόσο,

    η ιστοσελίδα southfront υποστηρίζει πως το βίντεο δείχνει τα νεκρά πτώματα τεσσάρων Παλαιστινίων μαχητών να βρίσκονται με όπλα.
    9_22.jpg
    Όμως, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο ισραηλινός στρατός αποκαλύπτει ότι οι μαχητές πυροβολήθηκαν αφού παραδόθηκαν.

    Επιπλέον, το βίντεο από το drone επιβεβαίωσε ότι τα θύματα δεν ήταν οπλισμένα και ότι οι Ισραηλινοί στρατιώτες έβαλαν αργότερα όπλα δίπλα στα πτώματα, προφανώς σε μια προσπάθεια να κρύψουν το έγκλημα πολέμου τους και να κηρύξουν τη νίκη τους.
    10_18.jpg
    Κανένας κανόνας πολέμου – Τους καταργήσαμε όλους

    Άλλωστε το είπε μόλις χθες Τρίτη 10 Οκτωβρίου ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Yoav Gallant.
    «Καταργήσαμε όλους τους κανόνες του πολέμου.
    Οι στρατιώτες μας δεν θα ευθύνονται για τίποτα.
    Δεν θα υπάρχουν στρατιωτικά δικαστήρια» είπε χαρακτηριστικά ο Gallant.
    «Η Hamas ήθελε μια αλλαγή και θα την έχει.
    Αυτό που υπήρχε στη Γάζα, δεν θα υπάρχει πλέον» υποστήριξε ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Yoav Gallant μιλώντας σε Ισραηλινούς στρατιώτες κοντά στο τείχος της Γάζας.
    Όπως είπε, «αρχίσαμε την επίθεση από αέρος, αργότερα θα έρθουμε και από το έδαφος».
    «Ελέγχουμε την περιοχή από τη 2η ημέρα της εισβολής και είμαστε στην επίθεση.
    Αυτή πλέον θα ενταθεί» τόνισε ο Gallant.
    Εκτιμάται πως μέχρι στιγμής, Ισραηλινοί και Παλαιστίνιοι μετρούν περίπου 10.000 νεκρούς και τραυματίες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    47 Σχόλια

    1. Οι εγκεφαλικως καμμενοι νομίζουν ότι και κράτος να φτιάξουν οι Παλαιστίνιοι θα υπάρξει Ειρήνη.
      Ξεχνούν εσκεμμένως όλοι οι τουρκοσποροι ψευτοπροοδευτικοι νεοανθελληνες ότι το πιστεύω όλων των σκουπιδιών της Μέσης Ανατολής είναι σαγιονάρα, κελεμπία, τσαντορ και Αλαχ Ακμπαρ.
      Υποψήφια θύματα ξυπνααααατε!!!!!!!

    2. Ποιες εκατονταδες χρονια ρε ασχετε;;; Το 1948 ιδρυθηκε το κρατος του Ισραηλ , το οποιο εστησαν εκει που ειναι τωρα οι Εγγλεζοι. Και μετα απο διαφορους πολεμους, οπως το1967 , κατελαβε κι’ αλλα εδαφη απο τα γειτονικα κρατη , οπως τα ιψωματα του Γκολαν απο την Συρια , την ανατολικη Ιερουσαλημ κλπ , κλπ !

    3. Βλέπω τα τρολάκια του Ρότσιλντ ένα-ένα να μαζέβονται και να γράφουν για Αδόλφους και ζώα μουσλούμια.

      1. Αν δεν είσαι τρολάκι του Χασάν και του ανθελληνικού φιλοισλαμικού τόξου, θα έχεις καταλάβει ότι από τους μουσουλμάνους κινδυνεύεις που έρχονται και κάνουν τζαμιά και μπορεί να γίνουν πλειοψηφία και όχι από τους Ισραηλινούς που είναι λίγοι και δεν μεταναστεύουν. Πακιστανός βίασε και πέταξε πέτρα στο κεφάλι της Μυρτώς! Είναι δεδομένο ότι οι Ισραηλινοί σκοτώνουν και αυτοί αλλά οι Μουσουλμάνοι έρχονται στην Ευρώπη και θέλουν να επιβληθούν. Μπας και ξέχασες ότι ο μουσουλμάνος Ερντογάν, ο φίλος του Κούλη και του Τσιπροζάεφ, δήλωσε ότι κανένας Ευρωπαίος δεν θα περπατάει ήσυχος; Ή μπας και ξέχασες που ένας Μουσουλμάνος αποκεφάλισε ένα δάσκαλο στη Γαλλία γιατί έπαιξε ένα θέμα κατά του Ισλάμ; Επειδή δεν τα προβάλουν τα τουρκοκάναλα των ανθελλήνων φιλοισλαμιστών εφοπλιστών και οι αριστεροί, δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνουν. Γιατί σε λίγο το ανθελληνικό τόξο θα πει ότι είμαστε και σιωνιστές όσοι πατριώτες Ελληνες ζητάμε κλείσιμο συνόρων ενώ αυτοί θέλουν να γεμίσουν την Ελλάδα μουσουλμάνους και πλουτίζουν από τις ΜΚΟ! Μπράβο στο Ισραήλ που απαντάει για τη δολοφονία των αθώων πολιτών του όταν το ανθελληνικό τόξο δεν λέει τίποτα για την κατοχή της Κύπρου από τον Ερντογάν!

    4. γεματο φανατισμενους το μερος εδω..που δηθεν αγαπουν τους Ισραηλινους και μισουν τους Μουσουλμανους..οι φασιστες και οι σταλινιστες πρεπει να εχουν παντοτε εναν εχθρο αλλιως δεν μπορουνε να ζησουνε..η πλακα ειναι οτι ναζιστες φασιστες σταζουν μελι για τους Ισραηλινους..το ειδαμε και αυτο

    5. Κυκλοφορεί στο διαδύκτιο η φημη ότι ο αρχηγός της Χαμάς ανακοίνωσε Παγκόσμια Ημέρα Τζιχαντ για την Παρασκευή που έρχεται. Ψάξτε το αν αληθεύει. Τα μάτια σας δεκατέσσερα και τα αυτιά σας ανοιχτά οπου και να βρίσκεστε. Προσοχή και να είστε ασφαλείς.

    6. 1- Πολεμανε μέσα από αστικές περιοχές, καλυπτόμενοι πίσω από υποτίθεται αμάχους αν και ξέρουμε ότι δεν διστάζουν να θυσιάσουν γυναίκες και παιδιά στο όνομα του Αλλαχ.
      2- Εισεβαλαν και δολοφόνησαν εν ψυχρω άνδρες γυναίκες παιδια ακόμα και μωρά.
      3- Απήγαγαν άνδρες γυναίκες παιδιά και μωρά για να τα χρησιμοποιήσουν για ανθρώπινη ασπίδα χωρις φυσικα να πάψουν να εγκληματούν.
      4- Σκούζουν σαν κλαμένες γκόμενες τώρα που τους ρίχνουν οι Ισραηλινοί τις βόμβες κατακέφαλα και κάνουν οικόπεδα ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα αφού τα χρησιμοποιούν ως καταφύγια.

      Οποιος νομίζει ότι τα σκουπιδια θα γίνουν ποτε άνθρωποι περα από σαγιονάρα κελεμπία τσαντορ και Αλαχ Ακμπαρ ας γυρίσει από την άλλη πλευρά και να κάνει πως κοιμάται. Το σφάξιμο δεν θα το γλυτωσει όσο και να προσποιείται.

    7. Σωστά και δεν πρέπει να υπάρχουν κανόνες οταν πολεμάς τρομοκράτες.
      Ουτε σπερμα δεν πρέπει να μείνει από τα τζιχαντια.

    8. κανουν οτι κανουν με κτηνη που αποκεφαλιζουν μωρακια κ γιαγιαδες

      1. Σωστά γτ το να σκοτώνεις άντρες διαφέρει δεν είναι κακό αυτό.Α ρε πλύση εγκεφάλου που σας έχουν κάνει…
        Το να σκοτώνεις ζώα είναι νόμιμο.
        Το να σκοτώνεις σκυλί ή γάτα παράνομο.
        ΚΑΤΑΝΤΙΑ

        1. αλλο ο στρατιωτης, αλλο ο απροστατευτος αμαχος. Αγνοεις τα βασικα και αϊ κιου μπιφτεκιου

          1. Ρε βλήμα δεν έχουν όλοι ψυχή; βαπτισμένος σε αίμα είσαι ρε άθλιε και κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις;Από τη μία θέλετε ειρήνη από την άλλη πολεμάτε καθημερινά από τη μια ίσα δικαιώματα από την άλλη όχι είστε καμμένα ρε εντελώς και το iq βάλτο στον πατο σου έχω συνείδηση δεν έχω αριθμούς που μου λένε τα iq σου αγγούρι.

            1. εισαι πιο κουτος κι απο τα βλητα. Ιδιες αναγκες εχει ενας στρατιωτης και ενας αναπηρος?

    9. Όταν ο εχθρός δεν φέρει στολή η λάβαρο, δεν έχει δομή και ηγεσία υγιή να τον καθοδηγεί με τιμή και κρύβεται ανάμεσα σε άμαχο πληθυσμό και μάλιστα πολλές φορές τον βάζει μπρος για κάλυψη ,τότε εξουδετέρωση σε όποιον και ότι περπατά ( και για να προλάβω κάποιους το νορμάλ στράτευμα με ηγεσία σωστή δεν χτυπά αμάχους φυσικά στον πόλεμο γίνονται και λάθη ). Βέβαια τα Ορκ που και καλά παραδόθηκαν και μετά τα εκτέλεσαν , κακώς έγινε έτσι , έπρεπε να τους κάνουν τόσο κακό που να παρακαλάνε οι ίδιοι να τους σκοτώσουν . Μερικοί φυσικά θα διαφωνήσουν δεκτό . Ίσως?? και μακάρι πότε, αν γίνει κάτι παρόμοιο στη χώρα μας τότε θα ξυπνήσουν από το όνειρο ότι ο φανατικός ισλαμιστής γίνεται άνθρωπος.

      1. Η Σ Υ Χ Ι Α Α Α Α Α Α ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
        κοιμόμαστε .

    10. Τι είναι αυτά που λέτε για κανόνες πολέμου, στην περίπτωση των τρομοκρατών;
      Είναι αυτοί τακτικός στρατός που πολεμούν κάτω από διαταγές;
      Αυτοί είναι εθελοντές που πήγαν να σκοτώσουν άμαχους. Είναι εθελοντές δολοφόνοι.
      Και είναι και θρασύδειλοι, διότι μόλις είδαν τακτικό στρατό απέναντί τους, σήκωσαν τα χέρια να σωθούν. Μην τους χάσουμε!
      Όσο για το ότι δεν είχαν όπλα. Τι είχαν, δηλαδή, φραπέδες; Είχαν βγει για βολτίτσα;

      1. Ναι βγήκαν για φρεντάκι στη πιάτσα αλλά τελικά κατέληξαν για πιλάφι και χωρίς παρθένες 🙂 . Ψώφος στα θρασύδειλα Ορκ να μην γλιτώσει κανένα από αυτά , γιατί πολύ φοβάμαι ότι σε λίγες μέρες θα τους έχουμε κοντά μας με τη μορφή του ταλέπωρου
        λαθρομετανάστη. Και κάτι ακόμη που είστε ρε αριστερές λινάτσες να μιλήσετε για αυτή την σφαγή ??? α ξέχασα ακόμη κλαίτε για την μικρή Μαρία και την άλλη της διαφήμισης σαμπουάν . Και όχι δεν γουστάρω τους Εβραίους ποτέ δεν τους συμπάθησα απλά είμαι με τη λογική .

    11. Και το Ισλάμ και οι Εβραίοι είναι εχθροί του Ελληνικού Έθνους 1500 χρόνια και 2300 χρόνια αντίστοιχα. Ας σφαχτούν μεταξύ τους να μην μείνει ούτε ένας ζωντανός.

      Όποιος πέρνει θέση σε αυτή τη διαμάχη δύο ορκισμένων εχθρών του Ελληνισμού είναι εθνοπροδότης.

    12. Γιατι; :::::Αυτοί οι τρομοκράτες εκαναν καμία διάκριση ;!:;;;!!
      ΔΕΝ θα καταλάβουμε ποτέ, τι κρύβεται πιισο απ’αυτους, ή, δεν θέλουμε;;;; Δεν τα βλέπουμε στην κοινωνία μας;;;
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ.!!!! Ας είμαστε προετοιμασμένοι, γι’αυτα που έρχονται στην κοινωνία μας & μακαρι να βγώ ψεύτης, και να μην συμβουν!!! (Αλλα θα συμβουν)!!!!!

    13. O Αδόλφος ήταν μισός Εβραίος στη καταγωγή. Πήρε λεφτά να καθαρίσει τους μπάσταρδος Εβραίους και να διώξει τους καθαρόαιμους έξω από τη Ευρώπη ώστε να πάνε στο Ισραήλ, που θα κατασκεύαζαν στο μέλλον, να κατοικήσουν εκεί. Υπόψην, οι Εβραίοι της Ευρώπης δεν γούσταραν να εγκαταλείψουν την Ευρώπη λόγο βολέματος, αλλά στο τέλος ήταν καλό για αυτούς να πάνε να κατοικήσουν στο νέο Ισραήλ.
      Τελικά για τον Αδόλφο δεν ξέρουμε τίποτα!!!
      Αν κέρδιζε τον πόλεμο όλες οι αποικίες των συμμάχων θα ελευθερώνονταν και δεν θα ήταν οι πολίτες των χωρών αυτών σκλάβοι στους Άγγλους, Γάλλους κτλπ.
      Τελικά η Ελλάδα τι κέρδισε; Την διάλυσε ο Αδόλφος και μέχρι σήμερα την διαλύουν οι σύμμαχοι.
      Όπου η Ελλάδα πέρνει μια θέση την βαράνε τελικά όλοι μαζί. Είμαστε κορόιδα;….

      1. Οι αποικίες των συμμάχων, μετά το β’ παγκόσμιο πόλεμο διαλύθηκαν είτε με συνθήκες του ΟΗΕ είτε με κινήματα που έδιωξαν τους αποικιοκράτες. Αν κέρδιζε ο Χίτλερ τον πόλεμο, δε θα είχες ελληνική σημαία να κυματίζει αλλά σβάστικα. Το ότι ήταν Εβραίος ο Χίτλερ δεν προκύπτει από πουθενά, Αυστριακός ήταν. Και επίσης, θύματα του ναζισμού δεν ήταν μόνο οι Εβραίοι.

        1. Παρατηρω φιλε Γιαννουκο οτι εισαι ο μονος λογικος εδω μεσα. Μονο με τα δικα σου ποστς συμφωνω

    14. γουσταρωωωωωωω ζητω το Ισραηλ.
      εκδικηση κανενας μουσουλμανος να μην μείνει..
      ειναι γεννημενοι δολοφωνοι..

      1. …δολοφΩνε της Ελληνικης γλωσσας, που εμαθες Ελληνικα στο ΚΙΣ;

    15. Αντε ρε μερικοι που γραφετε οτι ναναι. Ρωτησατε ποτε απο που πηγαζει αυτο το μισος των Παλαιστινιων;;;; Χρονια ολοκληρα το Ισραηλ καταπιεζει και δολοφονει τον λαο αυτο και εχει υπο κατοχη παλαιστινιακα εδαφη , τα οποια εποικιζει. Δεν ειναι το Ισραηλ αμοιρο ευθυνων για οτι συνεβη.

    16. 75 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΩΝ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ .ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΟΥΣΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΛΟΙΑ?ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΟΥ ΝΙΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ?ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

    17. Τωρα ειναι η σειρα των Ισραηλιτων να σφαξουν αντρες γυναικες και παιδια.

      Μετα ομως μην λενε οι κακοι οι αραβες ….διοτι θα ερθει ξανα η σειρα τους.

    18. Η Μοσαντ δεν πήρε χαμπάρι τίποτα? περίεργο Κάτι δεν πάει καλά στην ιστορία

    19. ΧΑΧΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ,,,ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΕΚΕΙΝΟΣ

    20. μην βλεπεις τα πραγματα μονοπλευρα κατσε και ψαξε τι εγκληματα εχουν κανει οι εβραιοι στους παλαιστινιους και μην κοιτατε τι δειχνουν τα πορνοκαναλα τα δικα μας αυτα ειναι κατευθυνομενα σε εναν πολεμο και οι δυο πλευρες σκοτωνουν αλλα απο το 1948 που τους αφησαν τους εβραιους να κανουν κρατος εκει και να διωξουν τους αλλους εκει να δει απο τοτε ποσους εχουν σκοτωσει οι εβραιοι και ποσα παιδια εχουν δολοφονησει και το γραφει και η Γουλα κατι ηξερε ο αδολφος

      1. Μη λετε οτι θελετε, τα εδαφη αυτα ανηκαν 100νταδες χρονια στους Εβραιους. Διαβαστε ιστορια! Τα ισλαμοπιθηκια υφαρπαζουν εδαφη λογο θρησκευτικου φανατισμου, παρτε παραδειγμα με τους μογγολους της Τουρκιας.

    21. οι παλαιστινιοι το ξεκινησαν.γιατι παραπονιουνται τωρα για σφαγες.ας προσεχαν.

      1. οχι οι παλαιστινιοι, η Χαμας. Μη μπερδευεσαι

    22. Καλά, όταν θα έχουμε εμείς πάκια, αλβανούς και άλλους μουσουλμάνους να βιάζουν και να σκοτώνουν στην πατρίδα μας, κρατείστε τους μετά εσείς αιχμαλώτους και αφού τελειώσει και έχει μείνει η Ελλάδα μισή, δώστε τους και αποζημίωση! Ρε πάτε καλά; Καλά έκαναν και τους σκότωσαν! Κι εγώ θα το κάνω για την Ελλάδα αν χρειαστεί! Δεν μπορεί ο άλλος να έρχεται στην πατρίδα σου, να σκοτώνει τους συμπολίτες σου, τους συγγενείς και φίλους και επειδή είναι περικυκλωμένος να δηλώνει “ok, όλα καλά, με πιάσατε” και να την γλυτώνει! Μην ξεχνάτε τι έκαναν οι τουρκαλάδες στους δικούς μας στην Κύπρο που τους έπιαναν να υπερασπίζονται την ελευθερία της Κύπρου από τα ισλαμοκαθάρματα της τουρκίας και τους δολοφονούσαν για πλάκα, ακόμα και απλούς πολίτες που δεν ήταν μαχητές!

    23. Ακόμα υπάρχει η απορία : ” η κότα έκανε τ΄ αυγό η τ΄αυγό την κότα ” ;

    24. Καλα τους κανανε! Πολεμο δε θελανε; καψανε και αποκεφαλισανε παιδια! Σκοτωσανε νεαρα παιδια που απλα διασκεδαζανε! Τα ζωα! Δεν ειναι θεμα εδαφων γι αυτους, απλα θελουν να σκοτωνουν και να βεβηλωνουν αλλοθρησκους. Δεν φωναζουν “ζητω η Παλαιστινη” αλλα “ζητω ο Αλλαχ”. Αμορφωτα ζωα που ζητουν αιμα.

      1. Σου περασε απο το μυαλο οτι ολη η ιστορια ειναι στημενη απο τους εβραιους με την προσφιλη τους μεθοδο για μια νεα γενοκτονια των γηγενων στην παλαιστινη ?????????

        1. Σου περασε εσενα απο το μυαλο οτι τα εδαφη αυτα ηταν ανεκαθεν των εβραιων και οτι οι παλαιστινιοι ειναι αραβες απο διπλανες χωρες που με το ετσι θελω θελουν να φτιαξουν κρατος σε εδαφη που ποτε δεν κατειχαν; Δεν ειναι το θεμα ομως τα εδαφη, δεν κανουν πολεμο γι αυτα, διψανε για αιμα αλλοθρησκων

          1. Ο)χι ρε μαλακα/. Δεν ηταν των Εβραιων. Απο την ΟΥΡ της Χαλδαιας ηρθε ο πατηρ Αβρααμ κοπανε.

          2. Τί θα πει ρε τρόμπα ήταν ανέκαθεν των Εβραίων;Επειδή κατοικούσαν εκεί στην αρχαιότητα;Από το 70 μ.Χ μέχρι το 1948 δεν ήταν δικά τους,τα είχαν χάσει,γράφει πουθενά,ιδιοκτησία των Εβραίων;Γιατί,οι Άραβες που κατοικούσαν εκεί από πολύ παλιά,τί είναι,πρόσφυγες που ήρθαν από κάπου αλλού;Σκατά ιστορία ξέρεις

            1. Ρε καραγκιοζη, κι εσυ 200 χρονια εισαι ολο κι ολο εδω μεσα, πριν σε πηδαγαν οι Τουρκοι. Αρα η Ελλαδα ανηκει στους Τουρκους και εχουν δικιο για γαλαζιες πατριδες και αλλες ανοησιες; Κοιτα μη γινει καμια στραβη και κανουν ντου τα ισλαμοπιθηκια που εχουν μαζεψει εδω μεσα γιατι δε θα ξερεις που να κρυφτεις.

        2. το 70μΧ ο Τιτος σκοτωσε 1.100.000 εβραιους και τους υπολοιπους τους εκανε σκλαβους..Αδειασε τελειως η περιοχη. Τωρα ας ελθουν και οι Μογγολοι που ειχαν ολη την Ασια μεχρι την μιση Ουγγαρια το 1200+ να ζητανε και αυτη τα οικοπεδα..τουλαχιστον αυτοι τα ειχαν απο το 1200 και οχι το 70
          Ωραια λογικη να ψαχνουμε τι ειχε ποιος 2000 χρονια πισω

    25. ενώ ο τουρκομεμέτης της ΧΑΜΑΣ απλά χαϊδεύει τον αυχένα του θύματος-με την αμφίστομη κόψη της λεπίδας για να το ηρεμήσει πριν το στείλει να αντικρύσει τον δημιουργό του!!!!

      1. Ρε Γιαννη επαληθευεις την παροιμια, σαρανταπεντε Γιαννηδες ενος κοκορου γνωση. Εξισωνεις την εβραικη κατασταση με την τουρκικη κατοχη; Εμεις δε φυγαμε ποτε απο τον τοπο μας. Εχουμε μια συνεχεια ποσες χιλιαδες χρονια. ΕΔΩ!!! Αυτοι ηταν στα τεσσερα σημεια του οριζοντα δυο χιλιαδες χρονια, και οπου πηγαιναν τους κυνηγουσανε…μεχρι το ολοκαυτωμα….που τους δωσανε μπουναμα κρατος.

    26. Oντος αν κοιτάξει κανείς εύκολα καταλαβαίνει οτι υιοθετήθηκε αυτο με τα οπλα ο τρόπος με τα οποία τα βάλανε αχ αυτοί οι Εβραίοι ισραηλίτες κατι ήξερε ο Αδόλφος

    Comments are closed.