ΧΑΟΣ ΠΑΝΤΟΥ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ – Η ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ “ΣΑΡΩΝΕΙ” ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΙΚΤΟΚ ΓΙΑ ΤΟ GTA 6

Κοινοποίηση:
paremvasi

Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους: Στη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε ένας πρωθυπουργός, που θύμιζε περισσότερο υπουργό Οικονομικών, παρά αρχηγό της κυβέρνησης! Απουσίαζαν το Εθνικό Σχέδιο, ο οραματικός λόγος , το πρόγραμμα Εθνικής Ανασυγκρότησης και Ανάταξης, που έχει ανάγκη ο τόπος!
Μέτρα λογιστικά, επιδοματικά, πελατειακά, υπεκφυγές στα Εθνικά θέματα, επίδειξη ισχύος και αλαζονείας, που προδίδει απώλεια “γείωσης” με το κοινωνικό και γεωπολιτικό περιβάλλον!

Π.χ. μας είπε ότι ” η ακρίβεια αντιμετωπίζεται” ,ότι “η εγκληματικότητα θα υπάρχει πάντα”, απέφυγε να χρησιμοποιήσει το όνομα της νήσου Κάσου( αυτό κάνει τζιιιζ!) και υπερέβη ως ” αστοχία” το ολοκαύτωμα της Αττικής, αφού υποστήριξε ότι “υπάρχει βελτίωση από χρόνο σε χρόνο”!

Κραυγαλέα η απουσία ενσυναίσθησης της ζέουσας καθημερινότητας, που έχει γίνει ασφυκτική για τον Έλληνα τα τελευταία χρόνια!

Ε…,δεν πέρασαν 24 ώρες και ήλθαν τα…μαντάτα!

Η ΕΛΣΤΑΤ βγήκε και ανακοίνωσε τα άλματα στις τιμές των βασικών ειδών διατροφής, με “πρωταγωνιστή” το Ελληνικό λάδι, με το οποίο μεγάλωσαν όλες οι μεταπολεμικές γενιές, όταν δεν είχαν να φάνε κρέας πολλές φορές την εβδομάδα, γιατί δεν επαρκούσε το οικογενειακό εισόδημα!

Αύξηση της τιμής του ελαιολάδου, μόνον τον Αύγουστο; Κατά 49,01% !Μπουρλότο στον αγώνα της καθημερινής επιβίωσης, που καταβάλλει κάθε Έλληνας πολίτης.

Και ήλθε και η συνέχεια, ως μια επιπλέον κραυγαλέα ένδειξη πως η κυβέρνηση έχει ρίξει “λευκή πετσέτα’ στην καθημερινότητα και δεν την ενδιαφέρει τι θα γίνει πλέον:

Βροχερή ημέρα η Τρίτη, δεν λέω…Αλλά δεν επρόκειτο για καταιγίδα. Απλώς για σύντομες, αλλά σφοδρές νεροποντές.
Και έγινε της…κακομοίρας, στο Κέντρο της Αθήνας!
Στην οδό Αχαΐας, στους Αμπελόκηπους, πήγε να πνιγεί ένα ζευγάρι μέσα στο αυτοκίνητο του και ευτυχώς δεν πνίγηκε, γιατί βγήκε από την συρόμενη οροφή!

Σκεφτείτε τι θα γίνει με τις καταιγίδες του χειμώνα!
Αλήθεια, ποια αντιπλημμυρικά έργα έχουν κάνει η κυβέρνηση και η Περιφέρεια Αττικής στην καμμένη Πεντέλη;
Απάντηση: Κανένα έργο!
Το ίδιο σύμπτωμα παραίτησης και αδιαφορίας παντού!
Άραγε το αντιλαμβάνονται οι οργισμένοι πολίτες η περιμένουν την έναρξη του Survivor;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. μαλλον οι περισσοτεροι περιμενουν την εναρξη του survivor στο τουρκικο καναλι

  2. ΠΑΡΑΤΗΡΩ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΕΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ, ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ, ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΦΡΙΚΙΑΣΕΙ. ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ. ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΑΙΟΛΟΓΙΣΗΜΑ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!

  3. Την στιγμή που ο λαός δεν αντιδρά αλλά τρέχει να πληρώσει και δεν φτάνει, καλά μας κάνει και είναι δείγμα ή ότι είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός, ή ο Έλληνας είναι ο μεγαλύτερος βλάκας.
    Τι από τα δύο συμβαίνει λέτε. Εδώ κυκλοφορεί με αξίας 600€ αυτοκίνητο ο μέσος πολίτης και θέλει να πληρώνει υποχρεωτική ασφάλεια Ι.Χ. για καιρικές συνθήκες (όχι όλες), για να δώσει σε 2,5 χρόνια την αξία του στην ασφαλιστική. Αν του συμβεί κάτι ή δεν θα πάρει τίποτα … ψιλά γράμματα, ή 100€. Μετά από αυτό πως τον λες τον Έλληνα. Μετά σειρά έχουν τα σπίτια κλπ υποχρεωτική ασφάλεια ξέρει τι κάνει ο πρωθυπουργός!! Δεν θα έχει που να σταθεί όποιος δεν είναι αλλοδαπός. Μετά αρχίζει να σας πουλάει τα σπίτια σας σε αυτούς σε τιμή ξεφτίλα. Ο Έλληνας ξέρει … μετανάστης … είναι έξυπνος….!!!

  4. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΛΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ..ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ… ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΛΟ ΓΕΛΑΕΙ…..ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ ΜΕΤΑ ΛΙΠΗΣ ΜΟΥ ,ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ

  5. Ο απόγονος του Benicello φυσικά και θα αστειευτεί. Η ιδιαίτερη πατρίδα του είναι πυρηνική δύναμη, έχει ρίξει και την Κύπρο στην εβραϊκή παγίδα, θα διαμελίσει την Ελλάδα ώστε να εκδικηθεί για την Ελληνιστική περίοδο (παρόλο που οι Εβραίοι πήραν την περιοχή από τους Μυκηναϊκής καταγωγής Φιλισταίους) αντί να μας ευχαριστεί που από γιδοβοσκούς τους κάναμε ανθρώπους με μόρφωση που τελικά κατέκτησαν το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα (ξανά με την συμβολή της ιδεολογίας των Αρχαίων Ελλήνων που έβαζαν δούλους – δεν έχει την ίδια έννοια με το σκλάβος – στις θέσεις τραπεζιτών).

Leave a Response