ΧΑΟΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ! ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ “ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΙΛΕΚΑ, ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Νέα εικόνα

    Χαοτικές καταστάσεις στη Γαλλία, όπου η κατάσταση έχει αρχίσει να ξεφεύγει.  Είναι χαρακτηριστικό πως η αλγερινή κοινότητα στη Γαλλία δηλώνει έτοιμη για όλα.

    “Δεν είμαστε τα κίτρινα γιλέκα, δεν φοβόμαστε, είμαστε μουσουλμάνοι – οι μουσουλμάνοι είναι περήφανοι για το Ισλάμ μας. Αν προσπαθήσουν να μας σκοτώσουν, θα τους σκοτώσουμε και θα κάψουμε τη Γαλλία. Ο Θεός είναι μεγάλος”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    43 Σχόλια

    1. Εγω γιατι πιστευω οτι η Ελλαδα κινδυνευει μονο απο τον Κασιδιαρη; Πλακα κανω. Στα σοβαρα τωρα,
      στο τελος ολοι θα ζητανε απο τον Κασι να τους σωσει. Ηλια σωσε μας θα λενε.

    2. Πρόσφυγες δεν θέλατε πουρκουάδες; Φοβόσασταν μήπως βγει η Λεπέν; Καλά να πάθετε λοιπόν, όλα θα τα βρείτε μπροστά σας. Όσον αφορά τους Ισλαμιστές, όλοι πια γνωρίζουν το ποιόν τους.

    3. ξεπεσμος ατελειωτος, καζαμπουμπου ζουλου να καινε τα παντα. συντομα και κοντα μας με νεες παραστασεις

    4. Οι γαλλοι θα τους κανουν κιμα οπως καψανε το αλγερι και το μαροκο πριν γινουν ταχα ανθρωπιστες και τους μαζεψουν γαλλια για εκμεταλλευση.

    5. Ισλάμια του λώκου,καταστρέψατε τις χώρες σας,τις κάνατε μπορντέλα και τώρα ήρθατε στην Ευρώπη να κάνετε τα ίδια.Είστε γίδια

    6. Καλα να παθουν οι Γαλλοι αλλοστε ειχαν και εχουν αποικιες σε αυτα τα μπουρδελοκρατοι ΜΕ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ που μαζεψαν στιν χωρα τους εδω να δειτε τη εχει να γινει οταν κοππουν τα επιδοματα στα χιλιαδες λαθροεποικια που με σχεδιο μας εφαιραν οι προδοτες πολιτικαντηδες……………….τη εχει να γινει

    7. Ας πρόσεχαν οι Γάλλοι. Ποιος τους είπε να εισβάλουν και να κατακτήσουν την Αλγερία το 19ο αιώνα; Καλή χώνεψη τώρα. Κανείς να μην λυπάται τους αποικιοκράτες όταν τον πίνουν από τις πρώην αποικίες. Εύχομαι τα όμοια σε Άγγλους, Ισπανούς, Πορτογάλους, Ολλανδούς.

    8. Είπαν οι Εβραίοι να φέρουν αναταραχή και πείνα για να σας τσιπαρουν μετά.Ολα κανονισμένα είναι.

    9. Θα αφομοιωθούν όπως αφομοιώθηκαν τα τελευταία 1000 χρόνια οι Ρομά (aka γύφτοι). Τι; Όχι;

    10. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της παγκοσμιοποίησης και της εμμονής στον πολυπολιτισμό. Οι αρχές εδώ στην Ελλάδα έχουν κάποιο σχέδιο για τους εξοπλισμένους Πακιστανούς και όλους τους Μουσουλμάνους που είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να καταστρέψουν την χώρα? Αυτά που βλέπουμε στην Γαλλία θα γίνουν σε όλη την Ευρώπη και ειδικά στις χώρες που ακολουθούν την πολιτική των ανοικτών συνόρων. Κάποιοι το κατάλαβαν και έλαβαν τα μέτρα τους…εμείς εδώ συνεχίζουμε τις αηδίες περί ρατσισμού και ξενοφοβίας. Θέλω να δω που θα τρέχετε να κρυφτείτε όλοι εσείς οι επιδοτούμενοι ανθρωπιστές όταν σας κυνηγάνε οι κατατρεγμένοι ισλαμοφασίστες που υποστηρίζετε.

    11. Εμεις παντως δεν εχουμε τπτ να φοβόμαστε διότι οπως ειπε κι ο πορδηπουργος μας πρέπει να μπολιαστουμε…τι οχι;

    12. Μακρόν βγάλε την Λεγεώνα στους δρόμους, να ξέρω μισεί η Γαλλία.

    13. Δεν πρέπει να παραιτηθεί ο ψηφισμένος πρόεδρος είναι θέμα υπόληψης της γαλλιας….
      Αλλά κρίνω ότι εμείς στην Ελλάδα είναι ώρα να στείλουμε τους σύριους. αφγανους, πακιστανους πίσω
      στην πατρίδα τους είναι θέμα εθνικής ασφάλειας της χωράς αλλιώς σε λίγα χρόνια θα έχουμε χειρότερα προβλήματα.

      1. οι γαλλοι θα εξεγειρονταν οτι και να ηταν το θυμα της αστυνομικης αυθαιρεσιας

    14. Εφεραν τους μουσουλμάνους σε ευρωπαικη χωρα επομενο ειναι να ερχονται αντιμέτωποι μμε τετοιες εγκλ ενεργιες οπως ακριβώς μας εκανε ο ΤσιπροΚουλης στην χώρα μας με τους Ελληνιποιημένους λαθρο Μουσουλμάνους τοε φεραν να μας δέρνουν να βιαζουν και να σκοτωνουν.

      1. Το ίδιο είχαν κάνει και οι Τούρκοι σε Ιμβρο και Τενεδο. Κουβάλησαν τους φυλακισμένους τους σε αυτά τα νησιά και δολοφονούσαν και τρομοκρατούσαν τους κατοίκους, αναγκάζοντας τους να φύγουν. Το ίδιο κάνουν και εδώ, μόνο που τώρα το κάνει η ίδια η κυβέρνηση …μας…σε συνεργασία με τους Τούρκους φυσικά. Σε λίγα χρόνια η Ελλάδα θα είναι είναι μια αφιλόξενη χώρα για τους Έλληνες. Θα φοβομαστε να βγούμε από τα σπίτια μας. Θα χαρώ πολύ γιατί τα ίδια θα τραβάνε και τα αριστερά απόβλητα, δυστυχώς όμως θα την πληρώσουμε και εμείς, που εχουμε πέντε δράμια μυαλό στο κεφαλι μας και βλέπουμε πέρα από το σήμερα και πίσω από την κουρτίνα. Θα το δούνε και θα το νιώσουν κι εκεινοι τότε και θα καταλάβουν πως τους έπιασαν κορόιδα, αλλά θα είναι αργα.

    15. Κανονίστε μόνο μην πάρει το ελεύθερο η Λεγεώνα και δεν βρίσκουν ούτε τα κοκαλάκια σας. Δεν είναι ο μεταξύ σας πόλεμος των νταραβεριτζηδων.

    16. Σε λιγο οι μαλακες οι γαλλοι δε θα εχουν ουτε οπλα αφου τα εστειλαν στην ουκρανια και θα γυρευουν τους ρωσσους να τους βοηθησουν χαχαχαχαχα

    17. σε βλεπω μακρον με τσιμεντο στον ατλαντικο ωκεανο απο τους ταλιμπαν αμα συνεχιζεις να χορευεις τσιφτετελι σε συναυλιες του ελτον τζον

    18. Καλά να πάθουν οι Γάλλοι, διότι σε πρώτη φάση ξεζούμισαν τις χώρες καταγωγής των ανθρώπων αυτών και σε δεύτερη τους μαζέψαν στη χώρα τους ανεξέλεγκτα, ειδικά τα τελευταία χρόνια, λογικό και επόμενο ήταν κάποια μέρα να γινόταν αυτό, ας μη νομίζουμε ότι απέχουμε και εμείς μακρυά από τέτοιες καταστάσεις μιά φυτιλιά αρκεί να γίνει η Αθήνα παρανάλωμα του πυρός όταν κάποιοι τα έλεγαν αυτά πρίν χρόνια τους έλεγαν γραφικούς, φασίστες, ρατσιστές και όποιος άλλος επιθετικός προσδιορισμός τους κατέβαινε στο κλούβιο τους κεφάλι.

      1. Σωστός, αν και οι συγκεκριμένοι δεν είναι αθώοι. Μην ξεχνάμε ότι οι ισλαμιστές της Β. Αφρικής είχαν εισβάλει στην Ευρώπη και είχαν κρατήσει υπό ισλαμική κατοχή την Ισπανία καθώς και μέρη της Γαλλίας. Το ίδιο προσπαθούσαν να κάνουν και στην χώρα μας, την τότε Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία αλλά τους πρόλαβαν οι Τουρανομογγόλοι…Γενικά, μακριά όλοι οι ισλαμιστές και οι μη λευκοί από την χώρα μας και από την Ευρώπη. Οι Αφρικανοί έχουν την Αφρική, οι Ασιάτες είτε κίτρινοι, είτε μαύροι, είτε λευκοί, έχουν την Ασία τους, εμείς όμως οι Ευρωπαίοι έχουμε καταντήσει μειονότητες στις ίδιες μας τις πατρίδες…

      2. ρε ανθρωπε νομιζεις οτι ο φτωχος και μεσαιος γαλλος ηθελε να ζωστει το μουσκετο και να τρεχει να πολεμαει στην αφρικη στον καναδα και στην ινδοκινα; η μηπως νομιζεις οτι κονομαει αυτος απο τις πολυεθνικες που εχουν απλωσει τα πλοκαμια τους παντου; ο γαλλος και καθε δυτικος δεν ευθυνεται ουτε για τους λαθραιους που του κουβαλησαν οι πλουσιες και μεγαλομεσαιες ταξεις για να τσακισουν το μεροκαματο του ουτε και για την πολιτικη εξουσια που τον καταδυναστευει ολα αυτα τα χρονια

    19. ΘΑ ΑΦΟΜΟΙΩΘΟΎΝ….. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! ΠΡΟΣΕΧΏΣ ΚΑΙ ΕΔΩ!!!!….ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΨΕΥΤΟΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΒΑΘΟΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ….ΚΡΑΤΗ ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΈΡΧΕΤΑΙ..!!!!

    20. Το καλύτερο είναι να φύγει ο μακρόν και να αναλάβει κάποιος καλύτερος και πιο μετριοπαθης.

    21. Τους φέρανε στη Γαλλία και τους απειλούν. Και τα τουρκοκάναλα στην Ελλάδα δεν λένε κουβέντα για τις καταστροφές που γίνονται από Αλγερινούς! Βρε μπας και οι βαλίτσες με τα λεφτά από το Κατάρ δεν πάνε μόνο στις Βρυξέλλες και έρχονται και στα κόμματα του ανθελληνικού τόξου και στα τουρκοκάναλα; Δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια στήριξη σε Ισλάμ και λαθρομετανάστες που καίνε την Γαλλία και όταν κάψανε τη Μόρια στη Μυτιλήνη τους δικαιολογούσαν κιόλας οι ανθέλληνες!

    22. Ο μουσουλμάνος δεν έχει συναίσθημα! Για να πιστέψουν στην ψεύδω θρησκεία τρώνε πολύ ξύλο από παιδιά στης μουσουλμανικές σχολές! Και πρέπει να μάθουν να διαβάζουν το κοράνι στη αραβική γλώσσα πανταχού στον πλανήτη! Αυτό τους ενώνει ανεξάρτητος καταγωγής!!

      1. Αυτοί έμαθαν Αραβικά. Εσύ Ελληναρά πότε θα μάθεις Ελληνικά (ανεξάρτητος καταγωγής)

    23. Τι να κάψουν οι ξυπόλυτοι ούγκανοι….έτσι και βγουν τα τανκς και αρχίσουν να τους πατάνε και να τους κάνουν κιμά θα διασκεδάσουμε πολύ…

    24. Θα ενσωματωθούν έλεγαν οι νεοφιλελέδες κηφήνες.

    25. Άντε και στα δικά μας για να καταλάβουν μερικοί ποιους ψήφισαν

    26. Αντε και στα δικα σας εκει στο Ελλαδισταν με τους Πακιστανους και τους Αφγανους .Εφυγα απο τη χωρα και μου τη διαλυσατε οργια.

      1. Έβαλες την ουρά στα σκέλια και την έκανες τώρα μην μιλάς δεν δικαιουσε.να.μηλας για αυτούς.ΠΟΥ ΈΜΕΙΝΑΝ ΝΑ ΠΕΡΝΆΣ ΚΑΛΆ ΣΟΥ ΕΎΧΟΜΑΙ

        1. Εσύ ρε άθλιε ραγιά που έμεινες τι ακριβώς έκανες, που σου γέμισαν τη χώρα ισλσμοπίθηκους;;;; Εάν είχες ελάχιστη αξιοπρέπεια, Ελλαδιστανικό Νεάντερταλ, θα είχες κάνει κάτι για αυτό…. Το ψευτο δημοκρατικό τόξο που βρήκε το 60% ποσοστό;;;; Οι εξωγήινοι το ψήφισαν;;; Μάλλον κάτι τελςιωμένοι σαν και εσένα και τους υπόλοιπους loosers που μένετε στην ψωροκώσταινα, που τους πηδάνε οι Εβραίοι δολοφόνοι κάθε μέρα και αυτοί βγάζουν το σκασμό…..
          Καλά ξεμπερδέματα νεοελληναρά ψευτο νταή.

      2. Ναι εφυγες και πηγες σε αλλη χωρα της Ευρωπης ή σε Ευρωπαικη αποικια που εχει υπερπολλαπλασιους αφροασιατες απ’ οτι εδω

      3. Όλη η ευρώπη βιετνάμ θα γίνει μην μου ανησυχείς(και η Βόρεια Αμερική)

    27. Αιτηση να μπεις στους BRICS έκανες Μανωλακη. Αυτα δε τα συγχωρεί ο θειος sam.

    Comments are closed.