ΧΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ! Ο ΜΑΚΡΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

    Κοινοποίηση:
    france

    Η Γαλλίδα πρωθυπουργός Ελιζαμπέτ Μπορν ανακοίνωσε σήμερα την ανάπτυξη τεθωρακισμένων οχημάτων της αστυνομίας για την αντιμετώπιση των βίαιων επεισοδίων.

    Θα αναπτυχθούν επίσης «πρόσθετες κινητές δυνάμεις», ανέφερε το γραφείο της πρωθυπουργού στο Γαλλικό Πρακτορείο, προσθέτοντας ότι «εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας (..) που ενδέχεται να ελλοχεύουν κινδύνους για τη δημόσια τάξη ανάλογα με τις καταστάσεις ανά περιοχή» θα ακυρωθούν.

    Οι αποφάσεις αυτές αποτελούν μέρος των μέτρων που εγκρίθηκαν κατά τη διάρκεια της διυπουργικής επιτροπής αντιμετώπισης κρίσεων που συνεδρίασε το μεσημέρι στο υπουργείο Εσωτερικών υπό την ηγεσία του προέδρου Μακρόν.

    Έκκληση Μακρόν στους γονείς: «Κρατήστε τα παιδιά σπίτι»

    Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια διυπουργικής επιτροπής αντιμετώπισης κρίσεων που διεξήχθη στο υπουργείο Εσωτερικών, ο Γάλλος πρόεδρος απηύθυνε έκκληση σε «όλους τους γονείς να αναλάβουν τις ευθύνες τους». « Είναι ευθύνη των γονιών να τα κρατήσουν σπίτι. (…) Η πολιτεία δεν έχει σκοπό να τους υποκαταστήσει», είπε.

    Παράλληλα, σημείωσε πως αναμένει «αίσθημα ευθύνης» από τις μεγάλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας ιδίως το Snapchat και το TikTok, μέσω αυτών οργανώνονται «βίαιες συγκεντρώσεις» και οι οποίες «προκαλούν επίσης μια μορφή μίμησης βίας, που οδηγεί νεότερους να χάνουν την επαφή με την πραγματικότητα»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Οταν κανει ελεγχο η αστυνομια πρεπει ολοι παντου να συμορφωνονται και οχι να προσπαθουν να την κοπανησουν , αν δεν εχουν κατι να κρυψουν , διοτι πτοκειπτουν δισαρεστα αποτελεσματα , οπως αυτο με τον νεαρο στην Γαλλια που εχασε την ζωη του προσπαθοντας να την κοπανησει!!!! Θελουν καποιοι να διαμαρτυρηθουν ;;;; Να διαμαρτυρηθουν ειρηνικα και οχι με βανδαλισμους και με πλιατσικο καταστηματων και με ληστειες στα ΑΤΜ !!! Τοτε το πραγμα παει αλλου , δηλαδη καποιοι βρηκαν την ευκαιρια για κλοπες και δεν τους νοιαζει για τον νεαρο!!! Στην περιπτωση αυτη κανεις χρηση οπλων και τσακιζεις τους πλιατσικολογους και τους βανδαλους!! Τι φταιει ο απλος πολιτης να του κλεψουν οι αλητες το μαγαζι η να του καψουν το αυτοκινητο;;; Γι’ αυτο πρεπει να καταλαβουν παντου οτι οι αστυνομιες πρεπει να πεταξουν τα …θυμιατα και να εφαρμοσουν τους νομους αρπαζοντας τον..
      βουρδουλα , αλλιως η παθητηκοτητα της αστυνομιας φερνει το χαος , οπως τωρα στην Γαλλια!!!

    2. περνας καλα μακρον? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    3. BENEZOYEΛΑ την έκανες την Γαλλία με τα κατορθώματα σου Μακρον!

    4. νοθεια ηθελε ο μακρον κατ εντολη του ναζιστικου νεομαρξιστικου βαθυκρατους της πουτ@ν@ς μ@ν@ς @μερικης τους…. να φαει τωρα το καψιμο της γαλλιας να χρεωθει για το φασιστοδιεθνισμο του και τη πουτ@ν@ νεα ταξη του!!!! σκ@τ@ στο μακρον!!!!

    5. Γ@μηστε τη Νεα Ταξη πραγματων

    6. Πως τον ανεχονται οι Γαλλοι αξιοπεριεργο! Εν πασει περιπτωσει ηρεμια για να μπορεσει ν αποδωσει ο Μανολο στο….. με τη βαβω του!

    7. Δοκιμή παγκοσμιας στρατιωτικης χουντας; Ξερει κατι η κούλα;

    Comments are closed.