ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ DRONE ΔΕΙΧΝΟΥΝ “ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΕΚΡΩΝ ΨΑΡΙΩΝ” ΣΤΟΝ ΞΗΡΙΑ – Η ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ;;; ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΡΕ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠ@ΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Κοινοποίηση:
psaria2-1

Εικόνες γροθιά στο στομάχι καταγράφονται στον χείμαρρο του Ξηριά, στον Βόλο. Χιλιάδες νεκρά ψάρια έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο όπου τοποθετήθηκε το δίχτυ για την προστασία του Παγασητικού με τα εναέρια πλάνα να αποκαλύπτουν εικόνες αποκάλυψης.

«Νεκρή φύση» σε μήκος περίπου 500 μέτρων. Στο σημείο βρίσκονται μηχανήματα που φορτώνουν τα ψάρια σε μεγάλα φορτηγά, για να τα μεταφέρουν στον χώρο συγκέντρωσης, στο λιμάνι του Βόλου.

Τα πλάνα από το drone του gegonota.news είναι αποκαρδιωτικά. Μάλιστα, σύμφωνα με την τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα, κάθε φορά που οι δαγκάνες των μηχανημάτων απομακρύνουν μια ποσότητα ψαριών από τον χείμαρρο, αποκαλύπτεται το χρώμα του νερού που έχει βαφτεί κόκκινο από το αίμα τους.

Το ειδικό δίχτυ, που τοποθετήθηκε στον Ξηριά, κατέστη δυνατό να τοποθετηθεί διότι μειώθηκε η ροή του αρδευτικού νερού, καθώς ολοκληρώθηκε ο κύκλος των ποτισμάτων των αγροτικών εκτάσεων. Εκφράζονται όμως φόβοι ότι από τη στιγμή που το νερό δεν περνά ποια υπάρχει ο κίνδυνος να πλημμυρίσουν εκτάσεις. Γι’ αυτό, τα συνεργεία εργάζονται για να επισκευαστεί το αντλιοστάσιο της Πέτρας για να οδηγήσει τα νερά πίσω στον ταμιευτήρα της Κάρλας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ακόμα να καταλάβετε ότι δεν υπάρχει Δικαιοσύνη στην Ελλάδα; Ο δε Μητσοτάκης ότι θυμάται χαίρεται. Οι πολιτικάντηδες λένε του κόσμου τα ψέμματα και η Δικαιοσύνη κάθεται και χασκογελάει μαζί τους εις βάρος των πολιτών ακόμα και σε ιδιωτικές υποθέσεις που δεν ευθύνεται το Κράτος. Βέβαια το χάλι έχει παραγίνει τελευταία, αλλά η Δικαιοσύνη είναι αυτή που είναι, εδώ και πολλές δεκαετίες. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως όταν ανέχεται διεφθαρμένους πολιτικούς και λέει “έλα μωρέ, δεν ξέρεις τι γίνεται τόσα χρόνια, δεν αλλάζουν αυτοί”, καλά να πάθει. Sorry γι αυτό που θα πω, αλλά δυστυχώς οι Έλληνες έχουν τους διεφθαρμένους και σαχλαμάρηδες πολιτικούς που τους αξίζουν. να προσθέσω και τους “δημοσιογράφους” που τους αξίζουν.

  2. Ποτίστηκαν οι αγροτικές εκτάσεις με τέτοιο νερό;;; Μολύνθηκε δηλαδή και η αγροτική παραγωγή της περιοχής;;; Αυτό το νερό θα επιστρέψει στον ταμιευτήρα της Κάρλας για ποιά χρήση;;;

  3. ΤΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΨΑΡΙ ΖΩΝΤΑΝΟ! ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΑΝΙΑ!!!!! ΕΥΘΥΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ??!!

  4. Ναι η αιτία που πέθαναν τα ψάρια! Θα μας δώσει απάντηση κάποιος επίσημα; Καλά κάτσε και περίμενε. Προφανώς είναι κάτι που όσοι ζουν εκεί μέχρι Λαμία θα τελειώνουν την ζωή τους, και δεν θα ξέρουν γιατί ήταν τόσο σύντομη. Από περιβαλλοντική συνείδηση είμαστε ξεφτίλα όπως πάντα δηλαδή!!!

  5. Μα καλά….άντε και τα ψάρια του γλυκού νερού πέθαναν λόγω αλμυρότητας όπως λένε.
    Το αίμα πως προέκυψε. ?

    Ένα κλιμάκιο από το ΚΡΑΤΟΣ δεν υπάρχει βρε παιδιά να πάει να πάρει δείγματα για ραδιενέργεια ή τοξικά ή ότι άλλο. ?

    Είναι δυνατόν Πολιτικοί, εκτελεστική εξουσία, δικαστική εξουσία, να έχουν μετατραπεί άπαντες σε κομματικά υποχείρια της παρούσας κυβέρνησης. ?

  6. οίκτο για το 41% που ψήφισαν και το 60% αυτών που απήχαν και έκαναν πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη για να διαμρτυρηθούν

  7. Ερώτηση άμεσα στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ να απαντήσει τι υπηρχε στο Στεφανοβίκειο και έχει γίνει αυτό ?
    Θα θερίσει καρκινια σε όλη τη Θεσσαλία .

  8. Εάν ισχύει η ραδιενέργεια σαν αιτία θα ακούσουμε και αύξηση εισαγωγών από καρκίνους…

  9. Ενας Εισαγγελεας δεν υπαρχει τελοςπαντων? Ολοι ραγιαδες?Η ζωη εχει κι αλλες αξιες περα απο τα αξιωματα και το χρημα!!Ο αφανισμος της πατριδος μας, επι παντος επιστητου, συνεχιζεται χωρις καμμια αντισταση και αντιδραση! Μονο δαρυ για την χιλιοβασανισμενη πατριδα μας δυστυχως…………….

    1. ΕΛΛΗΝΑΣ

      Οι εισαγγελεις ειναι εβ’ραιομασω’νοι, οπως ολες οι εδω κυβερνησεις! Τετοιοι εχουν καταλαβει, ολα τα καιρια ποστα! Καλα θα κανουν να ξεκουμπιστουν, γιατι καποιοι τους γνωριζουν και θα υποστουν τις συνεπειες των Νομων, που αυτοι καταπατουν!

Leave a Response