ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ – ΟΥΤΕ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟΝΑΖΙ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ – ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΠΑΡΩΔΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

    Κοινοποίηση:
    vsu_ranenye_poteri

    Οι Ουκρανοί δεν προλαβαίνουν πλέον ούτε να υποχωρήσουν αφού οι ρωσικές δυνάμεις υλοποιούν 100 επιθέσεις μέσα σε μια ημέρα σε ολόκληρο το εύρος του μετώπου, βρίσκοντας “ τρύπες” σε τέσσερα σημεία.

    Τα ρωσικά στρατεύματα συνεχίζουν την προέλαση στις κατευθύνσεις Κουπιάνσκ, Λιμάν και Μπαχμούτ.
    Αυτό δήλωσε ο διοικητής των χερσαίων δυνάμεων των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, στρατηγός Αλεξάντερ Σούρσκου αποδεχόμενος την επερχόμενη καταστροφή.

    Προκειμένου να αποκλείσουν το Κουπιάνσκ, οι Ρώσοι προσπαθούν να καταλάβουν την Σίνοβκα ενώ προχωρούν ακάθεκτοι προς τις κατευθύνσεις Νοβοσέλσκ, Στελμάχοβα , Λιμάν Πέρβι και Σεβέρκσκ.

    Στην κατεύθυνση Λιμάν, οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις προσπαθούν να εκδιώξουν τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις πέρα από τον ποταμό Τσέρνι Ζερεμπέτς και από τη δασική περιοχή Σερεμπριγιάνσκ.

    Πραγματοποιούν επιθέσεις προς την κατεύθυνση των περιοχών Ζίτλοβκα και Τερνώφ.Κοντά στο Μπαχμούτ (Αρτεμόφσκ) γίνονται επιθέσεις στα βόρεια και δυτικά της πόλης.

    Το Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην τελευταία έκθεσή του ανέφερε ότι μόλις χθες καταγράφηκαν 82 επιθέσεις προς όλες τις κατευθύνσεις: Ζαπορόζγιε, Ουγκλεντάρ, Ντόνετσκ, Αρτιόμοφσκι, Κουπιάνσκι και Λιμάνσκι.

    Στη βόρεια πλευρά του Μπαχμούτ, ο ρωσικός στρατός συνεχίζει την επίθεσή του.

    Η ανεξάρτητη ρωσική 200η ταξιαρχία φρουρών ηγείται της επίθεσης στην Μπογκαντνόβκα, και οι Ρώσοι μαχητές κινούνται στο χωριό στα πλάγια και καταστρέφουν τους μαχητές των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων που έχουν εγκατασταθεί σε αυτό με πυρά MLRS και drones.

    Βίντεο δείχνει ένα ισχυρό φράγμα πυροβολικού και στοχευμένη καταστροφή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. O ζελενσκι πουλησε τα οπλα που του εδωσε το ΝΑΤΟ στην χαμας!Οταν θα τελειωσει το θεμα της ΓΑΖΑΣ ,χαμας θα δειτε τι βγει στην φορα!ΥΣΤ .Απ αυτην την ιστορια λεφτα εβγαλε η Ρωσια και ο ζελενσκι !

    2. Ρώτησα έναν φίλο μου Ουκρανό τι κάνουν όλοι οι φίλοι του από τα παιδικά του χρόνια που ζούσε στο Κίεβο. (45ντάρης ο τύπος)
      Μου είπε οι μισοί είναι στην φυλακή και οι άλλοι μισοί έχουν σκοτωθεί από τις αντίπαλες συμμορίες.
      Ένα 1% που ήταν μορφωμένοι και εναντίον του κομμουνιστικού καθεστώτος (αριστερή παπαριά) έχουν χαθεί, ίσως στο εξωτερικό ίσως στα υπόγεια της Ουκρανικής Στάζι της τότε εποχής.
      Αστυνομικός της Ιντερπόλ από Αμερική μου είπε ότι στην Ουκρανία πήγαιναν αμερικανοί τουρίστες και εξαφανίζονταν. Εμπόριο οργάνων σας λέει κάτι; Δείτε και τις σχετικές ταινίες τρόμου που βγήκαν τα τελευταία χρόνια.
      Κατα τα άλλα οι Ρώσοι είναι κακοί…. οκ τι να πω, δεν ρώταγες;…..

      1. Kαι κλάμα τα αριστερά σκατά και γλύφτες του Μπάιντεν και τη προοδευτικής ΕΕ….

    3. Πατριωτες μου Δεν είναι μόνο νίκη του πουτιν… Αλλά νίκη της Ορθοδοξιας μας και των παραδόσεων μας, Ο μέγας Βλαδιμερος κέρδισε Τους νεοταξιτες που πρεσβεύουν το κακό. ΕΛΛΑΣ ΡΩΣΙΑ ΣΕΡΒΊΑ ΟΡΘΟΔΟΞΊΑ!!! 🇬🇷🇷🇺🇸🇰

    4. ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΤΙ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ , ΚΡΥΦΤΙΚΑΝ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΜΙΣΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΑΝ [ ΚΟΝΤΟΣ- ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ- ΜΠΛΙΑΤ ] ΕΓΙΝΑΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΚ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟ. ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑΚΟΥΝΑΤΟΥ ΖΕΛ. ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ???????

    5. Σε αυτόν τον αδελφοκτόνο πόλεμο έχασαν όλοι, τόσο η Ουκρανία και η Ρωσσία αλλά και όλα τα κρατη της δύσης, ΕΕ, ΗΠΑ κ.λπ.γενικά έχασε η λευκή μας φυλή.Οι μόνοι κερδισμένοι είναι η Τουρκία κ.α. ουδέτερες χώρες.
      Ο Μητσοτάκης στην εξωτερική πολιτική τα έκανε σκατά γιατί αφόπλισε τα Ελληνικά νησιά και σαν να μην έφτανε αυτό τώρα παραχωρεί τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου στους Τούρκους και στους λαθρομετανάστες που θα έχρονται με τουρκικά διαβατήρια. Την προδοσία πολλοί αγάπησαν τον προδότη κανένας, ας το έχουν αυτό υποψη όσοι προσκυνούν τους Τούρκους.

    6. Παλι επεσε μεσα η Δρα-ΚΟΥΛΑ Α.Ε. … Στα θκατα…

    7. ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΠΟΥΤΙΝ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ

    8. Πάλι πέτυχε ο Μητσοτάκης να είναι με τη πλευρά των ηττημένων. Συγχαρητήρια σε όλους όσους υποστηρίξαν τη Ρωσσια.

    Comments are closed.