ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΟΡΘΙΟΣ! Γ#ΦΤΟΙ ΣΑΠΙΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ – ΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ “ΣΕΡΙΦΗ” ΑΠΟ ΤΑ LIDL – ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΝΑ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ

    Κοινοποίηση:
    xrysoxoidis-910x521

    Στο Μεξικό των Βαλκανίων, την Ελλάδα που έχει τον υπουργό Δημόσιας Τάξης που της αξίζει, μόνο χάος και ανομία βασιλεύει σε αυτή την χώρα. Μετά τα συμβόλαια θανάτου, επιστάτες να μπουκάρουν με καραμπίνες και να θερίζουν κόσμο, έχουμε και τους γύφτους που το θράσος τους περισσεύει. Τωρα, θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας αστυνομικός από οκτώ Ρομά στο Μενίδι. Οι δράστες έστησαν ενέδρα στον αστυνομικό ο οποίος περίμενε να σχολάσει το παιδί του έξω από το σχολείο γυμνασίου.

    Οι Ρομά χτύπησαν με βιαιότητα το θύμα αγνοώντας ότι στο σημείο υπήρχαν παιδιά και γονείς.

    Σύμφωνα με πληροφορίες  οι δράστες βγήκαν από δύο αυτοκίνητα και άρχισαν να χτυπούν με πρωτοφανή μανία τον αστυνομικό ο οποίος εκείνη την ώρα ήταν εκτός υπηρεσίας.

    Ο αστυνομικός λιποθύμησε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα στο πρόσωπο.

    Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει το γνωστό “ανθρωποκυνηγητό” για τη σύλληψη των οκτώ  δραστών.

    Η ουσία είναι ότι η εσωτερική ασφάλεια είναι για τα πανηγύρια και ο κοσμάκης μόνο ασφαλής δεν νιώθει. Χρυσοχοΐδη όλα καλά;;;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Στο παγκάκι στην πλατεία στην Ν. Σμύρνη οι μπασκίνες έσπασαν στο ξύλο δύο πολίτες επί κόβιντ, επειδή τολμησαν… και έκατσαν στο παγκάκι, 5-10 μπλε τομάρια έδερναν 2. Αυτά, για τους φίλους… εδώ της αστυνομίας σας. Για γράψτε τώρα ότι λέω ψέματα. Να πω κι’ άλλο; Πριν λίγους μήνες έδεσαν έναν ταρίφα σε καλοριφέρ οι μπάτσοι (πάλι πολλοί εναντίον ενός απροστάτευτου). Είχε γίνει σύλληψη για άλλο λόγο και στην φωλιά τους στο Α.Τ. οι πολλοί βασάνισαν τον ένα. Υπάρχει σχετική καταγγελία στο Συνήγορο του Πολίτη με αποδείξεις. Καλά τους κάνουν λοιπόν τους βρωμόμπατσους. Ακόμα και ο γύφτος αν τον ταΐσεις με επίδομα γυφτιάς, ίσως κάτσει καλά, ο μπάτσος όμως δεν θα κάτσει ποτέ καλά γιατί είναι από την φύση του αλήτης και ψευτονταής αγράμματος.

    2. Ο Αιγύπτιος παντως καλά τους έκανε τους φραγκοφονιαδες…μετά από 40χρονια υπηρέτης τους τον πέταξαν 76 χρόνων άνθρωπο στον δρόμο..,,

    3. …..ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΑ ΜΠΑΣΚΙΝΑΡΙΑ…..ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ…..ΠΑΡ’ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ!!!….ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ!!!!

    4. Ο βαψομαλιας θα βαλει στο στοιχημα την επιβιωση μας καθε μερα και διαφορετικη αποδοση

    5. Είναι όμως ο αγαπημένος της Αλεξιας της ανηψιας…..

    6. Όταν έχεις υπουργό πού ψήφισε μνημόνιο χωρίς νά τό έχει διαβάσει καί καταδίκασε τους Έλληνες,, μήν περιμένετε καί τό καλύτερο, δυστυχώς τέτοιοι μας αξίζουν.

    7. X€ΣΤΗΚΕ ΤΩΡΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΦΑΓΕ ΞΥΛΟ….ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΑΜΕ.ΒΡΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑ ΠΑΛΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ (ΤΕΛΗ ΤΟΥ 90 ΜΑΛΛΟΝ)ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΧΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ,ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!ΧΑΧΧΑΧΑΧΑ!!!ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ!

    8. Με τον νεκρο αστυνομικο Γιωργο στο Ρεντη θα κανει τιποτα?

      Κυκλοφορουν ελευθεροι οι δολοφονοι του και αυτος κανει τον Υπουργο Δημοσιας Ταξης.

    Comments are closed.