ΧΥΜΗΞΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕ! “ΠΑΛΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ”: ΑΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΣΕ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ – 1 ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    mat-ptolemaida-500

    Ένταση και επεισόδια στην Πτολεμαΐδα. Διαδηλωτές επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να φτάσουν στη Σχολή Πυροσβεστών για να αποδοκιμάσουν την υπουργό Όλγα Γεροβασίλη. Ένας τραυματίας από χτύπημα στο κεφάλι.

    Ένταση σημειώθηκε μεταξύ διαδηλωτών και της αστυνομίας με αφορμή την παρουσία, σήμερα Τετάρτη, της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Πυροσβεστικής Πτολεμαΐδας, για την τελετή αποφοίτησης των Νέων Πυροσβεστών.

    Οι διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν, λόγω των αστυνομικών μέτρων, αρκετά μακριά από τις εγκαταστάσεις της Σχολής, φωνάζοντας συνθήματα για τη Μακεδονία, σε κάποια στιγμή επιχείρησαν να πλησιάσουν περισσότερο στη Σχολή Πυροσβεστικής, όμως απωθήθηκαν, με τη χρήση χημικών, από τις αστυνομικές δυνάμεις.

    Μάλιστα από τη συμπλοκή τραυματίστηκε στο κεφάλι ένας εκ των διαδηλωτών που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

    Δείτε τα βίντεο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. ισλαμοφασιστες αριστερα μαφια κατσαπλιαδων γυγετε μη ξαναπατησετε τα ιερα και οσια της μακεδονικης γης ειστε ξοφλημενοι

    2. Τα θλιβερά Ματ!!!! Τι να πης, είναι Έλληνες αυτοί!!! , ερωτηματικό ξένοι είναι;;; , το Θλιβερότερο είναι ότι ο διοικητής τους τι είναι, εγώ του λέω ότι είναι Τούρκος…….
      Ας το αποδείξη αυτό, λέγοντας μια φορά, δεν κτυπαω Έλληνες, ξεφτίλας κι αυτός τον 550€………..σε λυπάμαι.
      Άγγελος

    3. οι προοδευτικοι δημοκρατες ειχαν γεμισει την περιοχη με αστυνομια. ουτε στον ομπαμα στην αθηνα πρεπει να ειχε τοσους. περασα με το αυτοκινητο στις 12 παρα απο τη σχολη πυροσβεστων και στα γυρω στενα ηταν γεματο κλουβες, ατομα με full face, τροχαια και δε συμμαζευεται. ειχαν δυναμεις για να απωθησουν και ολη την πολη αν χρειαζοταν. κατεβηκα πιο μακρια και πλησιασα στους συγκεντρωμενους. δεν επετρεπαν να πλησιασει τη σχολη κανενας. εφυγα πριν τα χημικα, δουλευα, αλλα ειμαι περηφανος που η περιοχη κινηθηκε για δωσει το μηνυμα της οργης και της δυσαρεσκειας στους δημοκρατες της κυβερνησης.
      η αριστερη δημοκρατια της αστυνομιας παντου, του ξυλου και των χημικων. οι προοδευτικοι φασιστες της αριστερας. φαινεται οτι εχουν φοβηθει τοσο πολυ τον λαο που και μεσα στα σπιτια τους θα εχουν διμοιριες σε λιγο. δε μιλαμε για τον δρομο. καθενας τους θα κυκλοφορει με 5 κλουβες ματατζηδες απο διπλα. ειναι απιστευτο το που καταντησαν την εννοια της δημοκρατιας οι αριστεροι φασιστες, οι ψευτοδημοκρατες των αποκλεισμων και των απαγορευσεων μιας απλης διαδηλωσης δυσαρεσκειας. το καλεσμα ηταν σαφες, να γινει διαμαρτυρια στα πλαισια του νομου, χωρις φασαριες και χωρις καμια προθεση να διακοπη η ορκομωσια. και απο το πουθενα παλι τα χημικα οπως στην Αθηνα.
      η καλπη θα ειναι αμειλικτη

    4. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ !ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ seebrig Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ !ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ! Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΗΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !

      1. Ξεφτιλισμένα ανθρωπάκια , πουλημένοι έλληνες είναι τα σκουλήκια της αστυνομίας.
        Συνυπεύθυνοι με τους προδότες αριστερούς πολιτικούς.
        Δεν υπάρχει πλέον καμμία δικαιολογία για τα τομάρια της αστυνομίας που χτυπούν απροκάλυπτα έλληνες πολίτες οι οποίοι διαδηλώνουν ειρηνικά κατά της αριστερής χολέρας.
        Καρκίνο σε αυτούς και σε ότι αγαπούν !

      2. ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΑΤΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ.
        ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ …………..

    5. ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΛΑΝΗΤΗ MOYNOΠANA ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ KOM-MOYΝΙ-ΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ

    6. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΡΥΠΑ ΘΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ, ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ?

    Comments are closed.