ΧΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ – ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟ… ΓΡΑΨΙΜΟ – ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ “ΚΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΤΗΣ;

Κοινοποίηση:
kyriakos-mitsotakis-ntora-mpakogianni

Λίγο η αρρώστια της, λίγο ότι μεγαλώνει, η Ντόρα Μπακογιάννη, ναι μεν είναι πολιτικά ενεργή και φυσικά, πάντα με το γνωστό, αδίστακτο και αποτελεσματικό Μητσοτακέικο τρόπο, ωστόσο, τον τελευταίο καιρό δείχνει κάπως πιο αποστασιοποιημένη από τον αδελφό της και τα πεπραγμένα του.

Έχει κουραστεί να τον βλέπει να κάνει λάθη, η κατάστασή του να χειροτερεύει όλο και περισσότερο και δεν έχει καμία διάθεση ούτε να τον στηρίξει, αλλά ούτε να κυλήσει και η ίδια στον κυβερνητικό του κατήφορο. Γι ́ αυτό και αποφεύγει να μιλά πολύ και περιορίζεται μόνο στα… απαραίτητα. Όπως για παράδειγμα στις μπίζνες που τους ενώνουν και θα τους ενώνουν για πάντα.

Εκεί, μιλά το… «αδελφικό» αίμα…

Αρνήθηκε να μιλήσει για την κυβέρνηση

Δύο μεγάλα τραπέζια κέντρισαν την προσοχή στο μοδάτο και πολυτελές εστιατόριο Clochard του Γιώργου Βασίλογλου στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο το μεσημέρι. Στο πρώτο δέσποζε η φιγούρα της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία ήταν προσκεκλημένη σε φιλικό γεύμα κυριών της Θεσσαλονίκης, που οργάνωσε η πρόεδρος του Μουσείου Παιδιού και Παιχνιδιού, Μαριάννα Βιλδιρίδη – Χατζητόλιου. Η βουλευτής Χανίων και πρώην υπουργός Εξωτερικών απέφυγε κάθε αναφορά στο σήμερα και στα τρέχοντα θέματα που αφορούν την κυβερνητική πολιτική, αλλά αποζημίωσε το ακροατήριό της. Πρώτον, αποκάλυψε ότι γράφει βιβλίο για την πολιτική της σταδιοδρομία, με αποκαλύψεις που θα «κάψουν» ακόμη και τον ίδιο της τον αδελφό.

Δεύτερον, περίοπτη θέση θα έχει σε αυτό το Βουκουρέστι.

Οι εκμυστηρεύσεις του Κώστα Καραμανλή 

Διηγήθηκε με μεγάλη γλαφυρότητα και λεπτομέρειες για το παρασκήνιο που οδήγησε στο βέτο του Βουκουρεστίου εναντίον των Σκοπίων, το 2008. Επιβεβαιώνοντας με τη διήγησή της και παλαιότερες εκμυστηρεύσεις του Κώστα Καραμανλή στους πολιτικούς φίλους του. Ότι, δηλαδή, η ίδια, παρά τις επιμέρους επιφυλάξεις που είχε σε διάφορες φάσεις, στο τέλος συμφώνησε και είπε «πάμε να το κάνουμε». Τώρα, γιατί η Ντόρα θυμήθηκε το βέτο αυτή την περίοδο, πολιτικά είναι προφανές. Σε μια βόρεια Ελλάδα όπου η Νέα Δημοκρατία αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα από τα δεξιά της, το βέτο του Καραμανλή και της ίδιας είναι μια χρήσιμη πολιτική… κληρονομιά.

Ρεπορτάζ: Εφημερίδα Μακελειό

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. βιλδιριδη; επειδη εχει κοσμηματοπωλεια ειναι κυρια της πολης; Λιστα λαγκαρντ. και φορολογικοι παραδεισοι λεω εγω, δεν σε ξεπλενει το ταχα μουσειο κυρα.

  2. ……. Δες τι προτρέπουν οι πορνοδιαστραμενοι στα παιδιά.. είναι τραγικό αυτό που έρχεται…. Μας άναψε φωτιές το φοκους σήμερα

Leave a Response