ΧΩΡΙΣ ΦΡΕΝΑ!!! ΡΗΜΑΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΝΔ – ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΒΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ “ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ” ΣΤΟ 41%

    Κοινοποίηση:
    1

    Οι μισοί Έλληνες, έχουν βάλει ή ετοιμάζονται να βάλουν «κόφτη» ακόμα και στην αγορά τροφίμων προκειμένου να αντιμετωπίσουν την ακρίβεια που «ροκανίζει» τα εισοδήματά τους χωρίς η Κυβέρνηση να δείχνει πρόθυμη να αναλάβει πρωτοβουλίες.

    Ήδη τα νοικοκυριά έχουν «κόψει» έξοδα από βασικές κατηγορίες όπως ρούχα, παπούτσια, βιβλία, παιχνίδια, προϊόντα ομορφιάς.

    Στο κάδρο πλέον μπαίνει και η εξοικονόμηση χρημάτων από τα τρόφιμα, την ώρα που για πολλούς πολίτες το καλάθι, γεμίζει με φθηνότερα προϊόντα προκειμένου να βγει ο μήνας.

    Χαρακτηριστικά είναι τα αποτελέσματα νέας έρευνας της Focus Bari που αναφέρει πως οι μισοί Έλληνες δηλώνουν πως τους επόμενους 12 μήνες θα δαπανήσουν λιγότερα για την αγορά τροφίμων και ποτών. Το αντίστοιχο διεθνές ποσοστό είναι μόλις 24%, δηλαδή ένας στους τέσσερις.

    Τα νούμερα είναι ακραία και γι’ αυτό ευθύνεται το 41% που παραπλανήθηκε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. καλα να παθετε …δεν σας λυπαμαι οταν ηταν οι εκλογες τρεχατε στα τσιπουραδικα και τις παραλιες… φατε τα

    2. κοφτη στα τροφιμα εχουμε βαλει απο πολλου.ειχαμε τους κλεφτες της ”αριστερας και της προοδου” που μας ρημαξαν ΚΑΙ ΤΩΡΑ εχουμε τους ΑΛΛΟΥΣ της”λαικης δεξιας” με το ιδιο σχεδιο και δραση.

    3. ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ…ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ…ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ 52 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΠΑΙΔΙ 12 ΧΡΟΝΩΝ, ΤΙΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ…ΤΟΥ ΜΙΛΑΣ ΤΟΥ ΛΕΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ…28ΧΡΟΝΟΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ…ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙ@ ΤΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΣΟΥΤ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ…ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ…ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

    4. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΠΕΚΡΗΔΕΣ

    5. Εμ…τα λέγαμε εμείς. Άραγε έχουν καθρέφτη σπίτι τους να δουν πόσο ηλίθιοι ειναι οι ψηφοφόροι του χουντοκούλη

    6. Σιγα ρε Μακελειο,που “παραπλανηθηκαν” οι ηλιθιοι….
      Οι ηλιθιοι δεν “παραπλανουνται” ,απλα ειναι ηλιθιοι.
      Ο ελληνικος λαος ειναι πανηλιθιος με iq τριχρονου και καλα του κανουν και τον γαμ…
      Να τον ξεσκισουν,να του παρουνε και τα σωβρακα,αφου ψηφιζει Μαφιοζους και απατεωνες.
      Τους ηλιθιους τους γαμ και καλα τους κανουν.

    7. Το 41τακατο φταιει;
      Κι εγω σου λεω αυριο να γινουν εκλογες παλι τοσο θα παρει

    8. Στεφανε δεν υπαρχει 41% . Υπαρχει περιπου 90% που ψηφιζουν κομμουνιστες και δεν το γνωριζουν εδω και 50 χρονια απο τον προδοτη κωλογερο Καραμανλη εως και τον σημερινο Κουλη . Ακομα και το Μακελειο φθονει καποιον που βγαζει λεφτα και τα ξοδευει οπως γουσταρει γιατι οι κομμουνιστικες ιδεες ειναι πλεον στο πετσι ολων σας. Ο καπιταλισμος προκαλει ζηλια στα κομμουνιστικα κρατη και ειναι φυσικο. Ποιος θα τολμησει να διαδημισει το νεο του σκαφος η μια φερραρι που την αγορασε με τη δουλεια του? Αμεσως μπενει το δικιο του φτωχου εργατη που δεν μπορει να φτασει ποτε σε αυτο το επιπεδο.Τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη. Καποιοι πρεπει να εχουν παρα πολλα για να εχουν και οι φτωχοι περισσοτερα απο οτι εχουν τωρα. Τωρα τι εχετε πετυχει με τον φθονο? Καποιοι που εχουν πολλα τα βγαζουν εξω και τα ξοδευουν μακρυα απο κομμουνιστικα ματια. Για αυτο σου λεω οτι το 90% σκεφτεστε κομμουνιστικα .Μονο ο φτωχος εχει αξια. Καλη σας διασκεδαση.

    9. Ραγιά λες να ζούμε σαν μαχαραγιαδες χάρις του Κουλη?

    Comments are closed.