ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: ΝΕΚΡΟΣ 19ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΕ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ – ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΣΦΕΝΔΟΝΙΣΤΗΚΕ – ΣΕ ΣΟΚ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

    Κοινοποίηση:
    cf977413-5673099

    Έχασε τη ζωή του ο 19χρονος που τραυματίστηκε σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 19χρονος μαζί με τον αδερφό του ήταν σε ένα παιχνίδι το οποίο έσπασε με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να τραυματιστεί πολύ σοβαρά. Στον χώρο ήταν και τρίτος αδερφός των παιδιών ο οποίος είδε όσα έγιναν. O 19χρονος βρέθηκε στο κενό από μεγάλο ύψος καθώς το παιχνίδι (crazy dance) όπου επέβαινε με τον αδερφό του έσπασε, με το κάθισμα όπου κάθονταν να ξεκολλάει.

    Στο σημείο πήγε το ΕΚΑΒ και μετέφερε το παιδί σε κρίσιμη κατάσταση στο κέντρο υγείας Κασσανδρείας, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

    Έχει συλληφθεί ο υπεύθυνος του λούνα παρκ ενώ δεν έχει συλληφθεί ο χειριστής του παιχνιδιού.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΜΕΣΑ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

    2. Εγω δεν εμπιστευομαι τη ζωη μου σε τετοια στη Ντιζνειλαντ που βλεπεις πως τα εχουν ολα στο 100%. Θα εμπιστευτω τον γυφτο που τον βλεπεις πως ειναι απο πανω του να μπω σε τετοια φερετρα? Μπραβο στους κατοικους Ελλαδισταν. Ειστε πολυ ριψοκινδυνοι .Μπραβο σας. Αυτο σας το κατοχυρωνω σαν θετικο.

    3. Μπράβο στην Πολεοδομία και τον Δήμο και την Περιφέρεια! Το κράτος δουλεύει ρολόι!

    4. Εγώ μια φορά μπηκσ στο ταψί στην Γλυφάδα στα ροντέο τότε στα νιάτα μου κατάλαβα την επικινδινοτιτα δεν ξαναμπηκα κλπ

    5. Ρε παιδιά γιατί είναι τόσο χαζή η γονείς ακόμη και σε εξωτερικό όλα αυτά κάποια στιγμή πρεπι να αλλάζοντας να μπενουν νέα φτεει η νομαρχία που δίνει άδεια πόσα χρόνια τα έχεις τόσα θέλεις άδεια βάλε νέα πουλατα παλιοσιδερα έχουν μεγάλη φθορά και δεν ελεγχοντε όλα αυτά

    6. ….Μυρίζει παντού θανατίλα στο Τσιπροκουλιστάν….και που περπατάμε ρισκάρουμε την ζωή μας….φεύγουν οι νέοι και μένουν οι κ*λ#γεροι που ψηφίζουν τους δολοφόνους…..καλό παράδεισο!!….

      1. Αν είσαι τυχερός και εσύ κάποια εποχή θα γεράσεις, ένας βλάκας είσαι χωρίς respect είσαι ,χαρακτηριστικό αυτής της χώρας, η ζωή δεν ήταν ποτέ ρόδινη εάν δεν είχες άκρες σε τούτο τον τόπο

        1. Τράβα και λίγο παραέξω να δεις πως ειναι οι σοβαρές χώρες ρε καραγκιοζη που θιχτηκες κιολας. Και μετά άϊντε πέθανε μωρέ μαλάκα.

    7. Οι εννιά στους δέκα επιχειρηματίες στη μπανανία είναι αλήτες και απατεώνες. Θέλουν να γίνουν όλοι πλούσιοι και από σωστό επιχειρείν δεν έχουν μυρωδιά. Τα βρήκαν έτοιμα, τους έδωσε κεφάλαιο κάνας μπάρμπας τους σκατόβλαχος τσιφλικάς και νομίζουν ότι θα γίνουν εκατομμυριούχοι. Τα μεγαλύτερα παράσιτα της χώρας, αφεντικά, λαθροπίθηκοι και γιούφτοι.

    8. Μου αρέσει που επιβάλλετε κ dress code φέτος… Βαρεμενοι.. ψωνάρες ε ψωνάρες.. μόνοι σας θα μείνετε…

    9. Κρ8μα κι άλλο νέο παιδί χάθηκε. Δεν φθάνει που δεν εχουμε αρκετά νέα παιδιά, ακούμε και πολλά λόγω βλακείας και αδιαφορίας.
      Καλό ταξίδι στο παιδί και κουράγιο στους οικείους του.

    10. η έννοια του health & safety δεν υπάρχει στην Ελλάδα ούτε στο λεξικό!

    11. Η Ελληνες δεν ειναι αυστριακοι και πρεπει να το καταλαβουν.. Στην ελλαδα ρισκαρεις ανα πασα στηγμη τη ζωη σου σε οποιον δηποτε τομεα….

    12. Αλητες με πορδες τ αυγα δεν βαφονται! “Ευτυχως” που και οι τοπικες αρχες τα….επιθεωρουν! Θερμα συλληπητηρια στους οικειους του.

    13. Σάπια είναι όλα και ασυντήρητα …… εγκληματίες …δολοφόνοι.!

    Comments are closed.