ΧΑΜΟΣ! ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ – ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΕΓΝΑΤΙΑ – ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ… (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    p exo

    Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν συρρεύσει στη συγκέντρωση που είχαν καλέσει οι Σύνδεσμοι Φιλάθλων της ομάδας, σήμερα (30/1) στις 18:00, και βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη στην Καμάρα.

    Ο κόσμος είναι αρκετός με συνέπεια να “κλείσει” η Εγνατία οδός και στα δύο ρεύματα, όπως μεταδίδει το seleo.gr, με τους οπαδούς να καταλαμβάνουν πριν λίγη ώρα το οδόστρωμα.

    Δείτε επίσης! LIVE από τη Bουλή οι παρεμβάσεις Μητσοτάκη και Τσίπρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο (ΒΙΝΤΕΟ)

     

    PAOK-SYLLALHTIRIO

    Το κλίμα μέχρι στιγμής είναι ήρεμο, με τους οπαδούς των “ασπρόμαυρων” να φωνάζουν όμως συνθήματα κατά του Ολυμπιακού, της κυβέρνησης και του υφυπουργούς Αθλητισμούς, Λευτέρη Αυγενάκη.

     

    sygkentrwsi7.jpg

    trikaki.jpg

    trikaki2.jpg

    sygkentrwsi2.jpg

    sygkentrwsi3.jpg

    sygkentrwsi4.jpg

    sygkentrwsi5.jpg

    sygkentrwsi6.jpg

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    48 Σχόλια

    1. Εδω η ελλαδα καιγεται κι εμεις ασχολουμαστε με τί;;;;;με την μπαλα!!!!!!!αν ειναι δυνατον.τετοιο επιπεδο εχουμε,το φελεκι μου μεσα;;;;;;;η χωρα μας περναει κριση κοινωνικη-ηθικη-πνευματικη-οικονομικη-θρησκευτικη κι εμεις ουρλιαζουμε για το ποδοσφαιρο και τις ομαδες;;;;;;αυτο ειναι ΠΑΡΑΚΜΗ!!!!!!!!!!!!!! Ολοι αυτοι που βγαινουν στους δρομους για τετοια θεματα ευτελη,χριζουν ψυχιατρου!!!!!!!!!!!!

    2. Το μπουρδελο Ελλαδισταν απο βορα μεχρι τον νοτο .ντροπη ζωα του βορα και του νοτου.

    3. Δεν κατεβήκαμε παοκσιδες για τις Πρέσπας τώρα ετοιμαστείτε ο ΠΑΟΚ αλαζει όνομα σε ΠΑΟΚ Σταν και ο Ολυμπιακός θηλεοσταν καληνυχτα

    4. στα συλλαλητήρια για την μακεδονια που ηταν ολοι αυτη και μαζι ολες η ομαδες της θεσσαλονικης.

    5. Όχι Μεταξα όχι Παπαδοπουλο και Πατακο, αλλα Χιτλερ και Σταλιν και απ το πρωι ως το βραδυ βουρδουλα και κα γκε μπε και γκεσταπο στους δρομους θελουμε ολοι εδώ περα μπας και βαλουμε λιγο νιονιο……

    6. ΤΙΠΟΤΑ ΟΧΙ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ,ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ!!

    7. Μαλακες νότιοι και βόρειοι ξυπνάτε θέλουν να χωρίσουν την Ελλάδα σε βορά και νότο και βρήκαν τους μαλακες φανατικούς να το κανουν μόνοι τους. Ξυπνάτε μαλακες…. Ειναι ο μόνος τρόπος να χωριστεί η Ελλάδα χωρίς οι πολιτικοί να κανουν τιποτα αλλα τα φανατικά τσουτσουνακια να καταστρέψουν την Ελλάδα… Ξυπνάτε μαλακες και ενωθείτε…

    8. Κυβερνά ο Σαββίδης και ο Μαρινάκης μη πέφτετε στη παγίδα τους ανεγκεφαλοι.ενωθητε όλοι μαζί και γαμηστε τους.ολοι σας χρησημοποιουν για τα δικά του συμφέροντα ο κάθε ένας.

    9. 60 χρονια βριζουν ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΑ αναλογα την περιοχη που μενει καποιος…Και απο περισυ το παιζουν ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ τα κοκκινα ερπετα. ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ….ερχονται ΝΟΟR1 E.O ΤΖΗΛΟΣ Κ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ.

    10. για αντιποινα στην πραξη λαγου ο τσαβουσογλου θα σκισει τη σημαια του παοκ με μεγαλη πιθανοτητα διπλωματικου επεισοδιου απο πλευρας κουλη

    11. Και για τη Μακεδονία βγήκαμε, και για τους λαθρομετανάστες βγήκαμε και αν συνεχίσετε τα Βούλγαροι και Τούρκοι, θα βγούμε και για απόσχιση από το κράτος των Αθηνών.
      Φτάνει με ταύς ρατσιστικους χαρακτηρισμούς απέναντι σε συνελληνες από πολλούς ανθέλληνες (καμουφλαρισμένους πατριώτες) εδώ μέσα.

      1. ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ ΚΟΤΕΣ+ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΥΓΑ!ΘΑ ΒΓΑΙΝΑΤΕ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΤ ΦΟΒΟΣΑΣΤΑΝ ΜΗ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΜΠΑΛΑ!ΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ ΡΑΓΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΚΑΣΕ…ΤΙΜΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΛΕΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟ ΑΦΟΥ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΝ ΕΙΣΑΙ!

        1. Τιμή μου να με λες ΕΣΥ (και όλοι οι υποκριτές ανθέλληνες) Βούλγαρο και Τούρκο, σε αυτό έχεις δίκιο.

        2. Αρκετα σας χαιδεψαμε και πολυ περισσότερο σας πληρωσαμε για νια εχετε εσεις αττικη οδο, μετρο, λιμανια, αεροδρομια, ενώ εδώ δεν εχουμε ούτε καν τα αστικα που χρειαζομαστε.
          ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΤΩΡΑ !!!
          Λευτερια στην πραγματικη Μακεδονια απο το ζυγο του αθηναικου κρατους.

    12. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ……γιατι μαλωνετε για τις ομαδες? Ολοι το ξερετε οτι υπαρχει βρωμια στο ποδοσφαιρο και ολα ειναι στημενα….μακαρι να κανατε και για την ελλαδα ετσι…..οτι γινεται ειναι για τον διχασμο των ΕΛΛΗΝΩΝ …..

    13. Αει σπίτια σας ρε καλικάντζαροι που όταν ξεπουλιοταν η Μακεδονία εσείς όλο κι όλο ένα πανό στο κοτέτσι σας αναρτήσατε. Καθάρματα είναι αυτοί που απειλούν τους Έλληνες με δύο ελλαδες.

    14. Καλα τωρα σε δυο ,τρια χρονια θα το εχετε ξεχασει και θα μπειτε στην σειρα και θα ψηφισετε όπως παντα νου δουλα δουλάκια !!!!εδώ σας φορεσε τοσα μνημονια σας κουρεψε μισθους σας φορολογησε αγριως σας αφησε να πεινασετε,σας αφησε ανεργους,σας εδερνε με το οργανο της την αστυνομια και τα ξεχασατε όλα ,για τον ΠΑΟΚ θα κολλησετε τωρα!!!!

    15. Αν, να μου χαθείτε μλκες. Για συλλαλητήρια εναντίον των λαθρο τόσοι δεν είχατε κατέβει. Εσάς και τα παιδιά σας θα σας ζήσει ο παοκ και Σαββίδης. Ο οποίος μπορεί όπως ξαφνικά ήρθε έτσι να φύγει. Έτσι είμαστε όμως. Οι σημαίες που πουλήθηκαν και μπήκαν στα μπαλκόνια για το EUro δεν έχουν μπει σε καμία εθνική γιορτή. Τι τις κάνατε τις πετάξατε; υποστηρίξτε την ομάδα σας αλλά μην είστε πιόνια στα παιχνίδια των μεγάλων. Δείξτε ομοψυχία και σε άλλα πράγματα αφού οργανώνετε τόσο καλά.

      1. Εσύ ο ΠακιστανοΑθηναιος των 173 φυλών είσαι Έλληνας 😂😂😂

    16. Βλεπω και αρκετους αλγεροπακιστανους μεσα.

    17. ΟΥΤΕ 1000 ΜΕΜΕΤΙΑ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ!
      ΚΑΤΙ ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΡΩΣΑΚΙΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΑΠΟ ΕΥΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΡΔΕΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ΗΤΑΝ.

    18. Που ήταν όλοι αυτοί όταν γινόταν τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία;;;

    19. Τόσοι που είναι ούτε την Λαμπράκη δεν κλείνουν αν μπουν σε σειρά!!!
      Αυτοι θα έκοβαν την Ελλάδα στα δυο???
      Ντροπή της Μακεδονίας είστε, πρωταθλητές των Πρεσπών….

    20. ΑΠΛΑ ΝΤΡΟΠΗ–ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
      ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ– ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ.
      ΚΡΙΜΑ

    21. Ετσι! Το ονομα στα σκοπια και ο Παοκ πρωταθλημα. Η Αθηνα γεματη ναρκωτικα και ο Ολυμπιακος πρωταθλημα!
      Ανεργια , κριση, μνημονια και ο Ελληνας ασχολειται με ομαδες. Απορω πως δε μπηκαν ακομα οι τουρκοι. Ειστε μωρε απογονοι των αρχαιων εσεις??? Εχετε καμια σχεση με τους παπουδες σας που πολεμησαν το 40???
      ΑΝτε να χαθειτε.. Εμενα με νοιαζει το τριπτυχο μονο. Πατρις Θρησκεια ΟΙκογενεια.

      1. Μπράβο έτσι είναι!!!! Να έκαναν με τέτοιο ζήλο το ίδιο και για τη Μακεδονία και για όλα τα σοβαρά Εθνικά ζητήματα, να τους λέγαμε και χίλια μπράβο, και βέβαια δεν εννοώ μόνο τους βορειοΕλλαδίτες, για να μην παρεξηγηθώ, αυτό ισχύει για όλους τους Ελληνες!!!

    22. δεν κατεβηκαν για τα μνημονια, τους φορους, τις κλεψιες και κατεβαινουν για την ομαδα..ολοι οι υπολοιποι που εχουν καποια προσοντα εχουν φυγει στο εξωτερικο
      δεν μας σωξει τιποτε…

    23. Λαό θάλασσα η πέρα κλουμπ καημένε Υιέ Τερρυ αυτούς φοβήθηκες;;;

    24. Για ολους εσας που κατηγορειται τους οπαδους του Παοκ οτι δεν βοηθησαν την Μακεδονια η δεν κανουν κατι για την ισλαμοποιηση πρεπει να ντρεπεστε. Γιατι να το κανουν Ελληνες ειναι? Δεν ξερετε οτι ειναι Τουρκοσποροι και γυφτοι.Δεν εχουν καμμια μα καμμια υποχρεωση.

      1. Δεν θέλω μλκες. Αυτά δε λέγονται. Είμαστε όλοι ΕΛΛΗΝΕΣ. Τερμα

    25. Η συμφωνία των Πρεσπών αποδείχτηκε ότι ήταν ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΘΕΜΑ και όχι εθνικό.
      Τα συλλαλητήρια αποδείχτηκαν ότι ήταν προεκλογικές συγκεντρώσεις της ΝΔ διανθισμένες με χουντόγερους και παλιόγριες που έφταναν με πούλμαν των ΚΑΠΗ.

      Άμα ήταν εθνικό θέμα θα γίνονταν συλλαλητήρια και μετά τις εκλογές.
      Άμα ήταν εθνικό θέμα θα γίνονταν συλλαλητήρια όταν οι νεοδιορισθέντες υπουργοί της ΝΔ άρχισαν να δηλώνουν ο ένας μετά τον άλλον ότι “Θα σεβαστούν την συμφωνία” και ότι είναι “μια ωφέλιμη συμφωνία, αν εφαρμοστεί σωστά” και κάτι τέτοια κωλοτουμπίστικα.
      Άμα ήταν εθνικό θέμα θα γίνονταν συλλαλητήρια όταν ο φρέσκος πρωθυπουργός Κούλης άρχισε να σφιχταγκαλιάζεται στις συναντήσεις του με τον Ζάεφ και να λέει ότι παρά το βέτο των Γάλλων θα τους στηρίξει.

      ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΟΧΙ. Βουλώστε το λοιπόν μπατριώτες και άντε στο γραφείο της Ράπτη που δεν χωράει γιατί περιμένουν μέχρι έξω οι δήθεν πατριώτες κωλόγεροι για να βάλει τους γιους τους σκατατζήδες να έχουν ένα μισθό

      1. Φίλε μου έγραψες…. Καλύτερα δεν γινόταν να τα πεις….!!!!
        ++++++

    26. Αφού δεν τους άρεσε η τροπολογία γιατί δεν έκαναν συγκέντρωση πριν 2 μέρες;;;;;;;

    27. Πολύς λαός 3000-4000-5000 χιλιάδες, γελάει ο κόσμος και κλαίει ο Κουλης μετανιωμένος….

    28. Μπραβο Ελλιναραδες για μια ομαδα που δεν τρέχει και τιποτα στους δρομους,για τήν Μακεδονία μας ,για τους λαθρομετανάστες τίποτα , εκεί κάνετε τήν κότα . Ντροπή αυτή δεν ειναι η Ελλαδα τροπή καί μόνο τροπή .Τα Μεμέτια σας περιμένουν ,παι καί ή Θράκη ,παι καί το Αιγαίο καί εσείς φωνάζετε για τήν Ομάδα . Γιά τήν φτώχια πού μάς κατάντησαν ούτε λέξη …….

    29. ρεζίλια..εδώ χανόμαστε και η σκασίλα μας η μπάλα….
      τι να πει κανείς….ΠΑΡΑΚΜΗ
      ΠΑΡΑΚΜΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ
      ΒΡΕ ΝΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ

    30. Κατάντια! Νεολαία αντί να κατέβουν για εθνικά θέματα όπως την συμφωνία των πρεσπων και το μεταναστευτικο, κατεβαίνουν για την Ομάδα που στο κάτω κάτω η πλειοψηφία είναι ξένοι!

    31. Σιγά παοκια μην σκισετε κανα καλτσον. Μακάρι να κανατε έτσι κ για το ξεπουλημα της Μακεδονίας .ξεχνάτε πολυ γρήγορα .

    Comments are closed.